Ухвала
від 26.09.2017 по справі 310/20/17
БЕРДЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 310/20/17

2/310/993/17

У Х В А Л А

Іменем України

про залучення третьої особи

26 вересня 2017 року м. Бердянськ

Бердянський міськрайонний суд

Запорізької області

у складі: головуючого - судді Крамаренко А.І.,

при секретарі - Корнієнко Н.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом Військового прокурора Запорізького гарнізону Південного регіону України в інтересах держави в особі Міністерства Оборони України, Квартирно-експлуатаційного відділу м. Запоріжжя до ОСОБА_1, третіх осіб: Бердянської районної державної адміністрації, Управління Держгеокадастру у Бердянському районі про визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку та повернення її законному користувачу, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Бердянського міськрайонного суду Запорізької області знаходиться цивільна справа за позовом Військового прокурора Запорізького гарнізону Південного регіону України в інтересах держави в особі Міністерства Оборони України, Квартирно-експлуатаційного відділу м. Запоріжжя до ОСОБА_1, третіх осіб: Бердянської районної державної адміністрації, Управління Держгеокадастру у Бердянському районі про визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку та повернення її законному користувачу.

26 вересня 2017 до суду надійшло клопотання від представника відповідача ОСОБА_2, в якому вона вказує, що на підставі договору купівлі-продажу від 03.02.2006 ТОВ "Будівельна компанія Будресурси" є власником нерухомого майна на будівлі та споруди військового містечка, що розташоване на земельній ділянці загальною площею 9,00 га, частина якої, як зазначено у позові, належить ОСОБА_1, а отже рішення по справі може вплинути на права і обов'язки ТОВ "Будівельна компанія Будресурси", як власника нерухомого майна на будівлі та споруди військового містечка, що розташоване на спірній земельній ділянці, просить залучити ТОВ "Будівельна компанія Будресурси" в якості третьої особи, яка не заявляє самостійни х вимог.

Згідно ч. 2 ст. 35 ЦПК України, треті особи які не заявляють самостійні вимоги можуть бути залучені до участі у справі за клопотанням сторін, або з ініціативи суду.

Розглянувши матеріали справи, оскільки, рішення по справі може вплинути на права та обов'язки ТОВ "Будівельна компанія Будресурси", суд приходить до висновку про необхідність задоволення клопотання.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст.ст. 35, 36 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В :

Залучити до участі по цивільній справі за позовною заявою Військового прокурора Запорізького гарнізону Південного регіону України в інтересах держави в особі Міністерства Оборони України, Квартирно-експлуатаційного відділу м. Запоріжжя до ОСОБА_1, третіх осіб: Бердянської районної державної адміністрації, Управління Держгеокадастру у Бердянському районі про визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку та повернення її законному користувачу, в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог, - Товариство з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Будресурси", код ЄДРПОУ 33273210, місцезнаходження: м. Запоріжжя, вул. Іванова, 20).

Справу призначити до розгляду в судовому засіданні на 14 годину 24 жовтня 2017 року.

Про розгляд справи повідомити сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя : А.І. Крамаренко

Дата ухвалення рішення26.09.2017
Оприлюднено27.10.2017

Судовий реєстр по справі —310/20/17

Ухвала від 16.02.2022

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Троценко Т. А.

Рішення від 21.02.2021

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Троценко Т. А.

Ухвала від 10.08.2020

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Троценко Т. А.

Ухвала від 22.11.2017

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Крамаренко А. І.

Ухвала від 26.09.2017

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Крамаренко А. І.

Ухвала від 13.01.2017

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Крамаренко А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні