Ухвала
від 25.11.2009 по справі 6/155д
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИЩИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД У КРАЇНИ

Господарський суд Чернігі вської області



14000 м. Чернігів, проспект Миру 20 Тел. 698-166, факс 77-44-62

У Х В А Л А

24 листопада 2009 року с права № 6/155д

Позивач: Товариство з обме женою відповідальністю “Чер нігівметалпостач”,

вул. Широка, 1А, м. Чернігів, 14000

відповідач: Чернігівська м іська рада,

вул. Магістрацька, 7, м. Черніг ів, 14000

про визнання недійсним до говору.

Суддя Блохіна Ж.В.

ПРЕДСТАВНИКИ СТОРІН :

від позивача: не з”яв ився,

від відповідача: Ми колаєнко Р.С., довіреність № 3-15/626 від 16.07.2009 року.

Товариством з обмежен ою відповідальністю “Черніг івметалпостач” подано позов до Чернігівської міської ра ди про визнання недійсним до говору оренди земельної діля нки від 29 грудня 2004 року №2459, укла дений між Чернігівською місь кою радою та суб”єктом підпр иємницької діяльності ОСО БА_2.

Від представника позивача надійшло клопотання про від кладення розгляду справи в з в”язку з тим, що він не зможе б ути присутнім в даному судов ому засіданні, оскільки прий має участь в судовому засіда нні Київського апеляційного господарського суду.

Представник відповідача в судовому засіданні надав ві дзив на позов в якому просить відмовити позивачу в задово ленні позовних вимог.

Також представник відпові дача в судовому засіданні пі дтримав і просить задовольни ти клопотання, яке надійшло д о суду до початку судового за сідання, в якому він просить з обов”язати позивача надати в ідповідачу копію плану меж з емлекористування та копію ка дастрового плану м. Чернігов а вул. Широка, 1а, що зазначені в додатку до позовної заяви.

Відповідно до ч. 1 ст. 56 Господ арського процесуального код ексу України позивач, прокур ор чи його заступник зобов”я зані при поданні позову наді слати сторонам копії позовно ї заяви та доданих до неї доку ментів, якщо цих документів у сторін немає.

За таких обставин дане клоп отання підлягає задоволенню .

Також представник відпові дача просить залучити до уча сті в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самості йних вимог на предмет спору, н а стороні відповідача фізичн у особу - підприємця ОСОБА _2, оскільки договір, який є п редметом спору, укладено між Чернігівською міською радою та даною особою.

Відповідно до ч. 1 ст. 27 Господ арського процесуального код ексу України треті особи, які не заявляють самостійних ви мог на предмет спору, можуть в ступити у справу на стороні п озивача або відповідача до п рийняття рішення господарсь ким судом, якщо рішення з госп одарського спору може вплину ти на їх права або обов”язки щ одо однієї з сторін. Їх може бу ти залучено до участі у справ і також за клопотанням сторі н, прокурора або з ініціативи господарського суду.

Згідно п. 2 ч. 1 ст. 77 Господарсь кого процесуального кодексу України господарський суд в ідкладає в межах строків, вст ановлених статтею 69 цього код ексу, розгляд справи, коли за я кихось обставин спір не може бути вирішено в даному засід анні, зокрема, в зв”язку з непо данням витребуваних доказів .

Дослідивши матеріали спра ви, вислухавши представника відповідача, суд дійшов висн овку, що клопотання представ ника відповідача про залучен ня до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предме т спору, на стороні відповіда ча фізичну особу - підприємц я ОСОБА_2 підлягає задовол енню, оскільки рішення по дан ій справі може вплинути на її права та обов”язки в зв”язку з тим, що договір укладений мі ж Чернігівською міською радо ю та даною особою.

За таких обставин, а також в раховуючи неподання позивач ем витребуваних судом доказі в, що перешкоджає вирішенню с пору в даному судовому засід анні, розгляд справи підляга є відкладенню.

Керуючись ч. 1 ст. 27, ч. 1 ст. 56, п. 2 ч . 1 ст. 77, ст. 86 Господарського про цесуального кодексу України , суд -

УХВАЛИВ:

1. Залучити до уч асті у справі в якості третьо ї особи, яка не заявляє самост ійних вимог на предмет спору , на стороні відповідача: фізи чну особу - підприємця ОСО БА_2 (АДРЕСА_1, 14000).

2. Відкласти розгляд справи на 08.12.2009 року на 11:30 год.

3. Засідання відбудеться в п риміщенні господарського су ду за адресою: м.Чернігів пр. М иру, 20, зал судового засідання №2.

4. Зобов”язати позивача: надати суду копію повного т ексту договору оренди земель ної ділянки від 28.08.2004 року; напр авити відповідачу копії всіх документів, доданих до позов ної заяви.

5. Явка представників позива ча та відповідача обов”язков а.

Суддя Ж .В.Блохіна

25.11.09

СудГосподарський суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення25.11.2009
Оприлюднено27.07.2010
Номер документу6978340
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/155д

Ухвала від 25.11.2009

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Блохiна Ж.В.

Ухвала від 23.06.2008

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Блохiна Ж.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні