Ухвала
від 26.10.2017 по справі 805/3571/17-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про зупинення провадження у справі

26 жовтня 2017 року                                         Справа № 805/3571/17-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Тарасенка І.М., розглянувши в порядку письмового провадження адміністративну справу за позовом Лівобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області до товариства з обмеженою відповідальністю «Механік – Трейдінг» про стягнення заборгованості,           

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Донецького окружного адміністративного суду знаходиться адміністративна справа за позовом Лівобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області до товариства з обмеженою відповідальністю «Механік – Трейдінг» про стягнення заборгованості.

Представник позивача до судового засідання не з'явився, про місце, дату та час розгляд справи повідомлений належним чином, через відділ діловодства та документообігу Донецького окружного адміністративного суду надав клопотання про зупинення провадження у справі для надання додаткових доказів.

Представник відповідача до судового засідання не з'явився, про місце, дату та час розгляд справи повідомлений належним чином.

Згідно ч. 6 ст. 128 КАС України, якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, але прибули не всі особи, які беруть участь у справі, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

Таким чином, на підставі ст. 128 КАС України судовий розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження.           

Розглянувши клопотання представника позивача, суд приходить до висновку про обґрунтованість зазначених клопотань, у зв'язку з чим провадження у справі необхідно зупинити.

Відповідно до п. 2 ч. 2 ст. 156 КАС України суд має право зупинити провадження у справі в разі наявності причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

Отже, суд вважає, що клопотання представника позивача про зупинення провадження є обґрунтованими, а тому зупиняє провадження у справі, визначивши термін до 20 листопада 2017 року.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 156, 158, 159, 160, 165 КАС України, -

У Х В А Л И В:

Зупинити провадження у справі за позовом Лівобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області до товариства з обмеженою відповідальністю «Механік – Трейдінг» про стягнення заборгованості до 20 листопада 2017 року о 09:45 год.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строків подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлені строки. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Донецького апеляційного адміністративного суду через Донецький окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Донецького апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя                                                                       Тарасенко І.М.

Дата ухвалення рішення26.10.2017
Оприлюднено01.11.2017
Номер документу69851211
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/3571/17-а

Постанова від 20.11.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 20.11.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 26.10.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 17.10.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні