Ухвала
від 13.09.2017 по справі а12/3-07
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

копія У Х В А Л А

13 вересня 2017 р. Справа № А12/3-07 Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Прудник С.В., перевіривши заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області в особі Верхньодніпровського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області про заміну сторони виконавчого провадження, -

ВСТАНОВИВ:

28 серпня 2017 року Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області в особі Верхньодніпровського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області звернулося до Господарського суду Дніпропетровської області із заявою про заміну сторони виконавчого провадження по адміністративній справі № А12\3-07 за позовом прокурора Верхньодніпровського району Дніпропетровської області в інтересах держави в особі Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Верхньодніпровському районі м. Верхньодніпровськ Дніпропетровської області до Виробничого об'єднання житлово-комунального господарства про стягнення заборгованості, ухвалою Господарського суду Дніпропетровської області від 31.08.2017 року було вирішено питання про направлення на адресу Дніпропетровського окружного адміністративного суду матеріали справи № А12/3-07 за підсудністю для розгляду заяви.

Згідно з частинами 1-2 статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 160, 165, 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на 02.10.17 року о 16:40 год. у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м. Дніпро, вул. Академіка Янгеля, 4, зала № 1.

Повідомлення про призначення місця та часу судового засідання вважати судовою повісткою.

Запропонувати відповідачу подати до суду письмові заперечення проти позову та докази, які в нього є.

Копію ухвали невідкладно надіслати всім особам, які беруть участь у справі.

Роз'яснити сторонам, що відповідно до ч. 2 ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України, неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Сторони або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного, та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя (підпис) ОСОБА_1 З оригіналом згідно Помічник судді ОСОБА_2

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.09.2017
Оприлюднено01.11.2017
Номер документу69860004
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —а12/3-07

Ухвала від 26.09.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Рянська Вікторія В'ячеславівна

Ухвала від 14.06.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Верба Ірина Олександрівна

Ухвала від 05.06.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Верба Ірина Олександрівна

Ухвала від 23.10.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Прудник Сергій Володимирович

Ухвала від 13.09.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Прудник Сергій Володимирович

Ухвала від 31.08.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Назаренко Наталія Григорівна

Постанова від 25.01.2007

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Жукова Л.В.

Ухвала від 27.12.2006

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Жукова Л.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні