Ухвала
від 30.10.2017 по справі 815/5569/17
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/5569/17

УХВАЛА

          30 жовтня 2017 року                                                                       м. Одеса

Суддя Одеського окружного адміністративного суду Гусев О.Г., розглянувши матеріали адміністративного позову Головного управління ДСНС України в Одеській області до Комунального закладу «Михайлівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-II ступенів про вжиття заходів реагування у вигляді повного зупинення роботи ,

В С Т А Н О В И В:

До суду надійшов даний позов.

При вивченні даного адміністративного позову встановлено, що він поданий без додержання вимог ст. 106 КАС України.

Так згідно до п.3 ч. 1 ст. 106 КАС України у позовній заяві зазначаються ім'я (найменування) відповідача, посада і місце служби посадової чи службової особи, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі відомі.

Як вбачається з матеріалів адміністративного позову позивачем не зазначено номер засобу зв'язку, адресу електронної пошти, якщо такі відомі відповідача.

Разом з тим позивач просить суд розглянути справу у порядку скороченого провадження без виклику сторін.

Однак враховуючи, той факт, що заявлені позивачем вимоги обґрунтовані наявною загрозою для життя дітей та персоналу закладу, у зв'язку з чим відсутність номеру засобів зв'язку, адреси електронної пошти робить розгляд справи у короткий термін не можливим.

Згідно ст. 108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених ст. 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

Керуючись ст. ст. 106, 108, 186 КАС України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Адміністративний позов Головного управління ДСНС України в Одеській області до Комунального закладу «Михайлівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-II ступенів про вжиття заходів реагування у вигляді повного зупинення роботи - залишити без руху.

Встановити позивачу строк для усунення недоліків позовної заяви до 09 год. 30 хв. 31 жовтня 2017 року.

Роз'яснити позивачу, що у разі невиконання ухвали суду в зазначений строк позовна заява вважатиметься неподаною та буде повернута позивачу зі всіма доданими до неї документами.

Ухвала може бути оскаржена до Одеського апеляційного адміністративного суду шляхом подання апеляційної скарги до Одеського окружного адміністративного суду протягом п'яти днів з дня отримання її копії.

Суддя О.Г.Гусев

                    

          

Дата ухвалення рішення30.10.2017
Оприлюднено01.11.2017
Номер документу69860667
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —815/5569/17

Ухвала від 05.12.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Гусев О. Г.

Ухвала від 14.11.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Гусев О. Г.

Ухвала від 06.11.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Гусев О. Г.

Ухвала від 30.10.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Гусев О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні