Ухвала
від 11.10.2017 по справі 761/36184/17
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/36184/17

Провадження № 1-кс/761/22944/2017

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 жовтня 2017 року слідчий суддя Шевченківського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши у закритому судовому засіданні клопотання старшого слідчого СУ ГУ НП в Київській області капітана поліції ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення обшуку у кримінальному провадженні №42016101070000247 від 22.12.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 189 КК України, -

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий Слідчого управління ГУ НП в Київській області капітан поліції ОСОБА_3 , за погодженням з прокурором відділу прокуратури Київської області ОСОБА_4 по кримінальному провадженню за №42016101070000247 від 22.12.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 189 КК України, звернувся до слідчого судді Шевченківського районного суду м. Києва із клопотанням про проведення обшуку.

Клопотання мотивовано тим, що в невстановлений час та в невстановленому місці у ОСОБА_5 виник злочинний умисел направлений на систематичне вимагання грошових коштів у клієнтів фінансових установ, їх родичів та знайомих, шляхом висунення останнім вимог передачі чужого майна з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, пошкодженням чи знищенням їхнього майна, розголошення відомостей, які останні бажали зберегти в таємниці, з погрозами вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, у складі організованої групи.

Усвідомлюючи, що для досягнення злочинної мети, направленої на отримання чужого майна (грошових коштів) йому необхідна допомога сторонніх осіб, ОСОБА_5 при невстановлених досудовим розслідуванням обставинах, визначивши необхідну для досягнення загальної злочинної мети кількість учасників групи, при цьому, керуючись бажанням спільного вчинення особливо тяжких злочинів на території м. Києва, Київської області та інших областей України, діючи з корисливих мотивів та з метою незаконного особистого збагачення, в різний період часу підшукав з числа знайомих осіб - ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_8 , довівши при цьому останнім свій злочинний план, який полягав у наступному: - створені фінансової установи, що слугувала б прикриттям їх злочинної діяльності; - підшукуванні боржників фінансових установ та викупу фінансових зобов`язань даних боржників, шляхом укладення договору факторингу, не повідомляючи про це самих боржників у встановленому законом порядку; - збір особистої інформації про фізичну особу боржника фінансової установи, його близьких родичів, знайомих та колег по роботі; - систематичні телефонні дзвінки боржникам, їх близьким родичам, знайомим та колегам по роботі з вимогами сплати заборгованості по кредитним зобов`язанням боржника, з погрозами насильства над ними, їх близькими родичами, погрозами пошкодження чи знищення їх майна, розголошення неправдивих відомостей, та відомостей, які останні бажали зберегти в таємниці, не враховуючи при цьому, що родичі боржника, знайомі та колеги по роботі не є сторонами боргових зобов`язань, та не мали будь-якого відношення до них.

З даним планом, у свою чергу, ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_8 , ознайомились, схвалили та в подальшому надали добровільну згоду на участь в організованій злочинній групі.

Усвідомлюючи, що дана діяльність є незаконною, з метою конспірації, та не викриття правоохоронними органами, ОСОБА_5 спільно з іншими учасниками організованої групи 01.12.2015 створили фінансову установу Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Конкорд» (далі ТОВ «ФК «Конкорд»), основним видом діяльності якої являвся фінансовий лізинг, інші види кредитування, надання інших фінансових послуг (крім страхування та пенсійного забезпечення). До складу засновків ТОВ «ФК «Конкорд» увійшли ОСОБА_5 , ОСОБА_8 , ОСОБА_7 та інші особи.

ОСОБА_5 спільно та по взаємній згоді з іншими членами організованої групи, очолив організовану злочинну групу, та в подальшому 01.03.2016 став директором ТОВ «ФК «Конкорд». Натомість, ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_8 стали працівниками зазначеного товариства.

Протиправна діяльність була джерелом доходів ОСОБА_5 та всіх учасників організованої ним злочинної групи.

Об`єднання, яке створив ОСОБА_5 з метою вчинення вимагання грошових коштів у фізичних осіб, було стійким, що знайшло своє вираження у згуртованості, внутрішніми зв`язками та стабільністю своєїпротиправної діяльності у період з 01.12.2015 року по 11.10.2017 року, до припинення його функціонування у зв`язку із викриттям і знешкодженням правоохоронними органами.

Визначившись з напрямом протиправної діяльності, учасники організованої групи розподілили між собою функції.

10.10.2017 у зв`язку з безпосереднім переслідуванням особи, яка підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 189 КК України, було проведено обшук в офісі № НОМЕР_1 та № НОМЕР_2 , який орендує ТОВ ФК «Конкорд» за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 53-А, відповідно до інформаційної довідки № 95200134 від 21.08.2017 видана Державним реєстром речових прав на нерухоме майно та Реєстром прав власності на нерухоме майно, власником даної будівлі являється ТОВ «Арм-Інвест», код ЄРДПОУ 34353197, під час обшуку яких було вилучено предмети та речі згідно переліку.

Офіс № 313 та № 315 по проспекту Перемоги, 53-а в м. Києві на праві власності, згідно інформаційної довідки № 95200134 від 21.08.2017 виданої Державним реєстром речових прав на нерухоме майно та Реєстром прав власності на нерухоме майно, належить ТОВ «Арм-Інвест», код ЄРДПОУ 34353197.

З огляду на викладене, слідчий просив клопотання задовольнити та надати дозвіл на обшук.

Згідно з ч. 2 ст. 30 Конституції України не допускається проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду чи обшуку інакше як за вмотивованим рішенням суду.

За ч.1 та ч.2 ст. 233 КПК України, ніхто не має права проникнути до житла чи іншого володіння особи з будь-якою метою, інакше як лише за добровільною згодою особи, яка ними володіє, або на підставі ухвали слідчого судді, крім випадків, установленихчастиною третьоюцієї статті. Під житлом особи розуміється будь-яке приміщення, яке знаходиться у постійному чи тимчасовому володінні особи, незалежно від його призначення і правового статусу, та пристосоване для постійного або тимчасового проживання в ньому фізичних осіб, а також всі складові частини такого приміщення. Не є житлом приміщення, спеціально призначені для утримання осіб, права яких обмежені за законом. Під іншим володінням особи розуміються транспортний засіб, земельна ділянка, гараж, інші будівлі чи приміщення побутового, службового, господарського, виробничого та іншого призначення тощо, які знаходяться у володінні особи.

При цьому ч.3 ст. 233 КПК України, слідчий, прокурор має право до постановлення ухвали слідчого судді увійти до житла чи іншого володіння особи лише у невідкладних випадках, пов`язаних із врятуванням життя людей та майна чи з безпосереднім переслідуванням осіб, які підозрюються у вчиненні злочину. У такому випадку прокурор, слідчий за погодженням із прокурором зобов`язаний невідкладно після здійснення таких дій звернутися з клопотанням про проведення обшуку до слідчого судді. Слідчий суддя розглядає таке клопотання згідно з вимогамистатті 234цього Кодексу, перевіряючи, крім іншого, чи дійсно були наявні підстави для проникнення до житла чи іншого володіння особи без ухвали слідчого судді. Якщо прокурор відмовиться погодити клопотання слідчого про обшук або слідчий суддя відмовить у задоволенні клопотання про обшук, встановлені внаслідок такого обшуку докази є недопустимими, а отримана інформація підлягає знищенню в порядку, передбаченомустаттею 255цього Кодексу.

Відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК України, обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Відповідно до ч. 2 ст. 234 КПК України, обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Вивчивши клопотання та долучені до нього документи, слідчий суддя приходить до висновку, що воно відповідає вимогам Кодексу, які до нього ставляться.

Крім того, заслухавши слідчого та оцінивши в сукупності доводи клопотання з долученими до нього документами, слідчий суддя вважає, що слідчим доведено наявність достатніх підстав вважати, що: 1) було вчинено кримінальне правопорушення; 2) відшукувані речі і документи мають значення для досудового розслідування; 3) відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, можуть бути доказами під час судового розгляду; 4) відшукувані речі, документи або особи знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі чи іншому володінні особи.

Так, слідчий суддя вважає, що доданими до клопотання документами підтверджують наявність підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення з обставин, внесених до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Доданими до клопотання документами також підтверджується, що дійсно були наявні підстави в порядку ч. 3ст. 233 КПК України для проникнення без ухвали слідчого судді до офісів № 313 та № 315 по проспекту Перемоги, 53-а в м. Києві.

За таких обставин, відшукані речі, які знаходились у зазначених приміщеннях і були вилучені під час проведення обшуку, мають значення для досудового розслідування і можуть бути доказами під час судового розгляду.

На підставівикладеного, керуючисьст.ст. 233-236, 309 КПК України, слідчийсуддя

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити.

Надати старшому слідчому Слідчого управління ГУНП в Київській області ОСОБА_9 чи іншому слідчому групи слідчих у кримінальному провадженні №42016101070000247, дозвіл на проведення обшуку в офісах № 313 та № 315 по проспекту Перемоги, 53-а в м. Києві, які на праві власності, згідно інформаційної довідки № 95200134 від 21.08.2017 виданої Державним реєстром речових прав на нерухоме майно та Реєстром прав власності на нерухоме майно, належать ТОВ «Арм-Інвест», код ЄРДПОУ 34353197, з метою відшукування та вилучення наступних речей:

В офісі (кабінеті) № 315:

-картонна коробка з мобільного телефону з написами «мобільний телефон Avenor V-C2330» та наклейкою з написом «S\N UA17012330004043 MEIO A100002109BEFC»;

-три візитні картки фінансова компанія «Конкорд» ОСОБА_10 директор та пластикова коробка в якій знаходиться аналогічні візитні картки в кількості 52 штуки;

-банківська картка «Приватбанк» № НОМЕР_3 , яка належить ПАТ «КБ «Приватбанк»;

-скетч-карти оператора мобільного зв`язку «Київстар», «МТС», «Лайфселл», в кількості 4 (чотири) з записом номерів: НОМЕР_4 , НОМЕР_4 , НОМЕР_5 , НОМЕР_6 ;

-лист формату А-4- витяг з реєстру боржників по договору факторингу 07-92;

-чекова книжка для отримання готівки за номерами ЯЯ НОМЕР_7 до ЯЯ 1791875;

-гарантійний талон № 489 на придбання мобільного телефону «Iphone 6 S» IMEI: НОМЕР_8 ;

-військовий квиток офіцера запасу № НОМЕР_9 на імя ОСОБА_5 ;

-два диплома на імя ОСОБА_5 серії НОМЕР_10 , НОМЕР_11 ;

-документи на паперах формату А4 компанії TUI (туристичної агенції відпочинку за кордоном) на 7 арк.

-пять аркушів Industrial Bank;

-заявка № 19 від 30.06.2016 про стягнення з боржників заборгованостей ТОВ «Партнер Фінанс» на 2 арк. та акт до неї на 1 арк.

-заявка № 20 від 30.06.2016 про стягнення з боржників заборгованостей ТОВ «Партнер Фінанс» на 2 арк. та акт до неї на 1 арк.

-записник чорно-червоного кольору «Notepad» з рукописними записами;

-квитанції «Приватбанк» 5 пять штук: код 0991535035029095, 0655464197694309, ID 43844232, ID 43606449, ID 2039FA97201DA1138E4F6A2D;

-два додатки до диплому на ОСОБА_5 № НОМЕР_12 , № 12ВА367305;

-повідомлення з Ірпінського ВП ГУНП в Київській області на імя ОСОБА_5 з протоколом заяви і пояснення на 3 арк.

-жовта тека- швидкозшивач з договорами, чеками та рахунками оплати послуг Укртелеком;

-чек ПАТ КБ «Приватбанк» № 619148719;

В офісі (кабінеті) № 313:

-П`ять трудових книжок на імя ОСОБА_11 ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_12 ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_4 , ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_5 ;

-Шість мокрих печаток ТОВ «КРУМОНА» код 40293953, ТОВ «СТАРКАПІТАЛ» код 40297209, ТОВ ФК «Конкорд» код 40148872, ТОВ «Конкорд фінанс» код 40300991, ТОВ «Аргумент фінанс» код 40294082, печатка із зображенням підпису;

-Мобільні телефони:

1.«Nokia» чорного кольору IMEI - НОМЕР_13 , IMEI2 НОМЕР_14 із сім-картками НОМЕР_15 , НОМЕР_16 .

2.«Nokia» чорного кольору IMEI НОМЕР_17 , IMEI2 НОМЕР_18 з сім-картками НОМЕР_19 , НОМЕР_20 .

3.«Nokia» чорного кольору IMEI НОМЕР_21 , IMEI2 НОМЕР_22 без сім карт.

4.«Nokia» чорного кольору IMEI НОМЕР_23 , з сім карткою НОМЕР_24 .

5.«Nokia» чорного кольору IMEI НОМЕР_25 , IMEI2 НОМЕР_26 , з сім карткою № НОМЕР_27 .

6.«Nokia» чорного кольору IMEI НОМЕР_28 , IMEI2 НОМЕР_29 , з сім картками № НОМЕР_30 .

7.«Nokia» чорного кольору IMEI НОМЕР_31 , IMEI2 НОМЕР_32 , з сім карткою № НОМЕР_33 .

8.«Nokia» чорного кольору IMEI НОМЕР_34 , IMEI2 НОМЕР_35 , з сім карткою № НОМЕР_36 .

9.«Nokia» чорного кольору IMEI НОМЕР_37 , IMEI2 НОМЕР_38 , з сім картками № НОМЕР_39 , № НОМЕР_40 .

10.«Nokia» чорного кольору IMEI- НОМЕР_41 , IMEI2 НОМЕР_42 , з сім картками НОМЕР_43 , НОМЕР_44 .

11.«Nokia» чорного кольору IMEI НОМЕР_45 , з сім карткою НОМЕР_46 .

12.«Nokia» чорного кольору IMEI НОМЕР_34 , IMEI2 НОМЕР_35 , з сім карткою № НОМЕР_36 .

13.«Nokia» чорного кольору IMEI НОМЕР_47 з сім карткою № НОМЕР_48 .

14.«Nokia» чорного кольору IMEI- НОМЕР_49 , IMEI2 НОМЕР_50 , без сім карти.

15.«Nokia» чорного кольору IMEI НОМЕР_51 , сім картка № НОМЕР_52 .

16.«Nokia» чорно-синього кольору IMEI - НОМЕР_53 , ІМЕІ 2 НОМЕР_54 , сім карта № НОМЕР_55

17.«Nokia» чорно-синього кольору IMEI НОМЕР_56 , IMEI 2: НОМЕР_57 , сім-карта №

НОМЕР_58 .«Nokia» чорно-синього кольору IMEI НОМЕР_59 , IMEI 2 НОМЕР_60 , без сім-карти;

19.«Nokia» чорно-синього кольору IMEI НОМЕР_61 , IMEI 2 НОМЕР_62 , сім-карта № НОМЕР_63 ;

20.«Nokia» чорно-синього кольору IMEI НОМЕР_64 , IMEI 2 НОМЕР_65 , сім-карта № НОМЕР_66 ;

21.«Nokia» чорно-синього кольору IMEI НОМЕР_67 , IMEI 2 НОМЕР_68 сім-карта № НОМЕР_69 ;

22.«Nokia» чорно-синього кольору IMEI НОМЕР_70 без сім-карти;

23.«Nokia» чорно-синього кольору IMEI НОМЕР_71 , з сім карткою № НОМЕР_72 ,

24.«Nokia» чорно-синього кольору IMEI НОМЕР_73 , IMEI 2- НОМЕР_74 , з сім картками № НОМЕР_75 , № НОМЕР_76 .

25.«Nokia» чорно-синього кольору IMEI НОМЕР_77 з сім карткою № НОМЕР_78 .

26.«Nokia» чорно-синього кольору IMEI НОМЕР_79 , IMEI 2 НОМЕР_80 , без сім картки.

27. Телефон інтертелеком без сім картки MEID (DEC) НОМЕР_81 S\N НОМЕР_82 .

28.самсунг IMEI НОМЕР_83 , IMEI 2- НОМЕР_84 з сім карткою № НОМЕР_85 .

29.самсунг IMEI НОМЕР_86 , IMEI 2- НОМЕР_87 , з сім картками № НОМЕР_88 , № НОМЕР_89 .

30.«Nokia» IMEI НОМЕР_90 без сім картки.

31. «Nokia» з сім карткою № НОМЕР_91 .

32.«Nokia» IMEI НОМЕР_92 , з сім карткою № НОМЕР_93 .

33. Самсунг IMEI НОМЕР_94 , без сім картки.

34.Самсунг чорного кольору IMEI НОМЕР_95 , IMEI 2 НОМЕР_96 , з сім картками № НОМЕР_97 .

35.Самсунг чорного кольору IMEI НОМЕР_98 , IMEI 2 НОМЕР_99 , з сім картками № НОМЕР_100 , № НОМЕР_101 .

36.Самсунг чорного кольору IMEI НОМЕР_102 , IMEI 2 НОМЕР_103 , без сім картки.

37.Самсунг чорного кольору IMEI НОМЕР_104 , IMEI 2 НОМЕР_105 , без сім картки.

-94 дев`яносто чотири листи компанії ТОВ ФК «Конкорд»;

-Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру № НОМЕР_106 на імя ОСОБА_13

-Копія диплома на імя ОСОБА_13 № НОМЕР_107 виданий 30.06.2000

-Копія свідоцтв про підвищення кваліфікації на імя ОСОБА_13 № БФК 118\15, № НОМЕР_108 .

-Копія виписки з трудової книжки № НОМЕР_109 на імя ОСОБА_13 на 13 арк.

-Довідка про сплату заборгованості ОСОБА_14

-Дві папка синього кольору із написом «Договори факторингу з документами»

-Рахунки на оплату № 219-222

-Свідоцтво про реєстрацію фінансової установи ТОВ ФК КОНКОРД від 14.06.2017

-Два договори купівлі-продажу цінних паперів

-Договір-доручення № 411 4БД

-Акти надання послуг у файлі

-Звіт про належну оцінку вартості простого векселя

-Договір № 2017-ФОП 453

-Виписка з ЄДР ЮО ФОП ГФ

-Простий вексель серії АА № 0896182

-Копії 4 договорів факторингу

-Повідомлення у файлах

-Список номерів договорів на 1арк.

-Папка синього кольору без назви з документами

-Договір № ОН 110/117 про надання телекомунікаційних послуг

-Лист з описом на 36 арк.

-Довіреність від 05.06.2017

-Посвідчення про відрядження

-Швидкозшивач пластиковий зеленого кольору в якому знаходиться 9 листів, постанова про передачу речових доказів на зберігання, ухвала Печерського районного суду м. Києва,

-Швидкозшивач блакитного кольору з документами (реєстр про доставку)

-Упаковки для сім карт в кількості 5 шт. із наклейками з номерами 099-566-26-13, 063-59-42-712, 063-60-92-316, 066-100-82-16, 068-350-68-07.

-Договір № 10/0321 про надання послуг

-Візитні картки ФК КОНКОРД на ОСОБА_12

-Візитні картки на імена ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 , ОСОБА_21 , ОСОБА_22 , ОСОБА_23 , ОСОБА_24 , ОСОБА_25 , Печаті штампи, інститут незалежної експертної оцінки, ОСОБА_26 , ОСОБА_27

-Пластикові оболонки від сім карток: НОМЕР_110 , НОМЕР_111 ,

-Сім картки з номерами НОМЕР_112 , НОМЕР_113 , НОМЕР_114 , НОМЕР_115 .

-Банківські картки «Приватбанк» № НОМЕР_116 , № НОМЕР_117 , № НОМЕР_118 , які належать ПАТ «КБ «Приватбанк».

-Флеш накопичувач SP 8 Gb № D 33B29

-АРКУШ ПАПЕРУ ІЗ ЗАНАЧЕННЯМ ЗАРОБІТНИХ ПЛАТ

-Аркуш паперу із надрукованим текстом та рукописними надписами

-Картонна папка з написом «Счета» із документами,

-Картонна папка з написами «ВХ кореспонденция от клиентов/представителей » з документами

-Картонна папка з написами «Вих кореспонденция» з документами

-Пластикова папка фіолетового кольору

-Дві пластикові чорні папки з написами «ТОВ ФК КОНКОРД КАДРИ», «ТОВ ФК КОНКОРД БАНК» з документами

-Картонна папка з написом «Фінмон/оригінали»

-Картонна папка з написом «Нацкомфін» з документами

-Картонна папка з написом «ТОВ ФК КОНКОРД ЗВІТ» з документами

-Картонна папка з написом «Присяжнюк» з документами

-Картонна папка з написом «Калюжний» з документами

-Картонна папка з написом «Захарченко» з документами

-Картонна папка з написом «Правила проведення фінансовго моніторингу» з документами

-Червона папка з написом «сотрудники» з документами

-Папка картонна зелена з написом «Банк кредит Дніпро» з документами

-Дві картонні папки з написом «Договора про надання поворотної фінансової допомоги» з документами

-Пластикова картка синього кольору з написом «Виписки» з документами

-Папка швидкозшивач з документами

-Картонна папка з надписами «Moneyveo» з документами

-Картонна папка з написом «прудіус»

-Папка швидкозшивач темносинього кольору з написом «Фінмон»

-Швидкозшивач зеленого кольору з документами

-Аркуш паперу формату А4 з написом «структура власності ТОВ ФК КОНКОРД» завірений мокрою печаткою

-Папка швидкозшивач синього кольору з написом «кредит 145026-146482» з документами

-Папка швидкозшивач червоного кольору з написом «кредит 154801-15885» з документами

-Папка швидкозшивач синього кольору з написом «кредит 148183-151961» з документами

-Папка швидкозшивач синього кольору з написом «кредит 146508-147970» з документами

-Папка швидкозшивач синього кольору з написом «кредит 152010-154798» з документами

-Папка швидкозшивач синього кольору з написом «кредит 142054-144983» з документами

-Папка швидкозшивач чорного кольору з написом «кредит 128865-141955» з документами

-Пластикова папка з написом «ТОВ ФК КОНКОРД зарплата» з документами

-Пластикова папка чорного кольору з написами «ТОВ ФК КОНКОРД ЗВІТИ» з документами

-Пластикова папка синього кольору з документами акти-передачі та інше

-Картонна папка з написом «Інструкції та положення в товаристві» З ДОКУМЕНТАМИ

-Картонна папка EU 2015IV, з написом «Счета» з документами

-Картонна папка з написом «Бух облік та аудит»

-Касова книга за 2016 рік

-Касові документи за липень-грудень 2016 року

-Звіти про зарплату за 2016 рік 10 шт.

-Пластикова чорна папка з написом «ТОВ ФК КОНКОРД КАСА» з документами

-Файл у якому 3 аркуші з номерами, два акти приймання-передачі оригіналів кредитних справ

-Файл з документами із переліком позичальників та номерами договорів

-Чотири 4 зелені папки швидкозшивачі з договорами: 14716-16191, 23296-26430, 11157-12589, 12656-14680

-П`ятнадцять (15) коричневих коробок з документами на клієнтів

-Системний блок з написом «CROWN»

-Системний блок з написом «Gamemax»

-Повідомлення боржникам на 3 арк.

-Акти надання послуг у трьох файл-пакетах

-Папка швидкозшивач зеленого кольору з документами

-Дві чорні папки-швидкозшивачі з документами

-Папка швидкозшивач синього кольору з надписами «Договора 20421-23181» з документами

-Папка швидкозшивач фіолетового кольору з документами

-Папка швидкозшивач червоного кольору з надписами «Договора 6881-11153» з документами

-Папка швидкозшивач червоного кольору з надписами «Договора 16252-18280» з документами

-Папка швидкозшивач фіолетового кольору з надписами «КомпанйонОП» з документами

-Дві папки швидкозшивача кольору фуксії з документами

-Папка швидкозшивач малинового кольору з надписами «КомпанйонК» з документами

-Папка швидкозшивач малинового кольору з надписами «КомпанйонП» з документами

-Папка швидкозшивач малинового кольору з надписами «Реєстр № 8» з документами

-Папка швидкозшивач малинового кольору з надписами «Договори 18288-20345» з документами

-Папка швидкозшивач малинового кольору з надписами «ШП №4» з документами

-Папка швидкозшивач малинового кольору з надписами «КомпанйонШЗ» з документами

-Папка швидкозшивач фіолетового кольору з надписами «КомпанйонКШЩ» з документами

-Папка швидкозшивач жовтого кольору з надписами «ШП 4-1204» з документами

-Папка швидкозшивач жовтого кольору з надписами «ШП 5-11-05» з документами

-Папка швидкозшивач жовтого кольору з надписами «ШП 5-1105К» з документами

-Папка швидкозшивач зеленого кольору з надписами «КомпанйонК» з документами

-Папка швидкозшивач зеленого кольору з надписами «КомпанйонС» з документами

-Три картонні коробки з документами боржників та компаньйонів

-Папка швидкозшивач фіолетового кольору з надписами «КомпанйонС» з документами

-Папка швидкозшивач фіолетового кольору з надписами «ШП 70607» з документами

-Папка швидкозшивач жовтого кольору з надписами «0410» з документами

-Папка швидкозшивач жовтого кольору з надписами «ШП 2» з документами

-Папка швидкозшивач салатового кольору з надписами «ШП 4» з документами

-Папка швидкозшивач жовтого кольору з надписами «ШП 2» з документами

-Папка швидкозшивач жовтого кольору з надписами «ШП 6» з документами

-Папка швидкозшивач помаранчевого кольору з надписами «ШП 2» з документами

-Паперова папка з надписами «ШП 2» з документами

-Паперова папка з надписами «ШП 6» з документами

-Паперова папка з надписами «ШП 7» з документами

-Паперова папка з надписами «ШП 4» з документами

-Паперова папка з надписами «ШП 3» з документами

-Паперова папка з надписами «ШП 4-1204» з документами

-Паперова папка з надписами «ШП 5» з документами

-Картонна коробка з написом «PAPERS » в якій знаходяться 111 кредитних справ

-Картонна коробка з написом «COPYPAPER » в якій знаходяться 110 кредитних справ

-Зелена паперова коробка з написом «Buromax» в якій знаходиться 186 кредитних справ

-Фіолетова паперова коробка з написом «Buromax» в якій знаходиться 200 кредитних справ

-Фіолетова паперова коробка з написом «Buromax» в якій знаходиться 200 кредитних справ

-Зелена паперова коробка з написом «Buromax» в якій знаходиться 223 кредитних справ.

Обшук проведено слідчим в порядку ч. 3 ст. 233 КПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення11.10.2017
Оприлюднено08.03.2023
Номер документу69895567
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку у кримінальному провадженні №42016101070000247 від 22.12.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 189 КК України

Судовий реєстр по справі —761/36184/17

Ухвала від 11.10.2017

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Осаулов А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні