Ухвала
від 31.10.2017 по справі 465/5905/14-к
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 465/5905/14-к Головуючий у 1 інстанції: ОСОБА_1

Провадження № 11/783/39/17 Доповідач: ОСОБА_2

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

31 жовтня 2017 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Львівської області у складі:

головуючої - судді ОСОБА_2 ,

суддів: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 ,

з участю прокурора ОСОБА_5 ,

обвинувачених: ОСОБА_6 , ОСОБА_7 ,

захисника ОСОБА_8

потерпілих: ОСОБА_9 , ОСОБА_10 ,

ОСОБА_11 , ОСОБА_12 ,

ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 ,

ОСОБА_16 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Львові апеляцію прокурора Львівської місцевої прокуратури №3 ОСОБА_17 на постанову Франківського районного суду м.Львова від 03-14 серпня 2017 року про повернення прокурору кримінальної справи про обвинувачення ОСОБА_6 за ч.5 ст.191, ч.4 ст.190, ч.2 ст.366, ч.2 ст.364, ч.2 ст.209 КК України, ОСОБА_7 за ч.5 ст.191 КК України для проведення додаткового розслідування,

в с т а н о в и л а:

вищевказаною постановою кримінальну справу про обвинувачення ОСОБА_6 за ч.5 ст.191, ч.4 ст.190, ч.2 ст.366, ч. 2 ст.364, ч. 2 ст. 209 КК України, ОСОБА_7 за ч.5 ст. 191 КК України повернуто прокурору Львівської області для проведення додаткового розслідування.

Запобіжний захід обвинуваченим ОСОБА_6 , ОСОБА_7 залишено без змін підписку про невиїзд.

Повертаючи справу на додаткове розслідування, суд першої інстанції вказав, що справа підлягає поверненню на додаткове розслідування з мотивів неповноти досудового слідства, яка не може бути усунута в судовому засіданні. Зокрема, судом зазначено, що під час досудового слідства не було перевірено обставини укладення КС «Галіція кредит» кредитних договорів з громадянами, в тому числі з ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , згідно яких отримані спілкою гроші видавалися у якості кредитів під відсотки, не визначено коло боржників спілки згідно таких кредитних договорів, не встановлено суму заборгованості позичальників перед спілкою, не встановлено конкретного походження грошових коштів, що були в обороті кредитної спілки «Галіція кредит», не з`ясовані в повній мірі обставини здійснення контролю та перевірки діяльності кредитної спілки відповідними особами та організаціями, не встановлені слідством автора підписів в графі «голова правління» на кредитних та депозитних договорах укладених із членами кредитної спілки.

Окрім цього, в ході досудового слідства не вирішено питання про притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності за створення злочинної організації, а виклад інкримінованих обвинуваченим діянь не в повній мірі конкретизований, чим на думку суду порушений принцип індивідуалізації відповідальності.

Також районний суд вказав на те, що неповнота досудового слідства призвела до різниці суми фактичного заподіяння шкоди потерпілим, що було встановлено в судовому засіданні, з сумарно визначеною.

Не погоджуючись із рішенням суду першої інстанції, прокурор Львівської місцевої прокуратури №3 ОСОБА_17 подав апеляцію, в якій просить постанову Франківського районного суду м.Львова від 03-14 серпня 2017 року скасувати у зв`язку з істотними порушеннями вимог кримінально-процесуального закону, невідповідністю висновків суду фактичним обставинам справи, а справу направити на новий судовий розгляд в той же суд у цьому ж складі суду.

В обґрунтування своїх апеляційних вимог прокурор покликається на те, що місцевий суд зробив невірний та необґрунтований висновок про невідповідність досудового слідства вимогам статей 22 та 64 КПК України в редакції 1960 року щодо повноти дослідження усіх обставин, які мають істотне значення для правильного вирішення справи.

На його переконання, судом ніяким чином не обґрунтовано твердження про те, що у випадку доведеності вини та притягнення інших осіб до відповідальності окремий розгляд справи є неможливим.

Прокурор зазначає, що судом упущено той факт, що на виконання постанови Франківського районного суду м.Львова від 28 квітня 2011 року та з чітким дотриманням норм ч.2 ст.26 КПК України 23.01.2012 року з даної кримінальної справи виділено в окреме провадження матеріали стосовно невстановленої особи, яка в групі з ОСОБА_6 вчиняла службові підроблення, а також щодо інших працівників КС «Галіція кредит».

Також прокурор звертає увагу й на те, що у матеріалах даної кримінальної справи наявні рішення про відмову у порушенні кримінальних справ відносно ряду працівників КС «Галіція кредит», у діях яких суд вбачає ознаки участі у злочинній організації. Вказані рішення прийняті в порядку ст.97 КПК України та на даний час ніким не скасовані.

Заслухавши суддю-доповідача, думку прокурора на підтримання поданої апеляції та необхідність скасування постанови суду з направленням справи на новий судовий розгляд, думку обвинувачених, захисника та потерпілих, які вважають, що слід відмовити у задоволенні апеляції, розглянувши матеріали справи, перевіривши доводи апеляції, колегія суддів вважає, що така не підлягає до задоволення.

Відповідно до ст.ст.22, 64, 281 КПК України (в редакції 1960 року) та п.п.8,9 Постанови Пленуму Верховного Суду України №2 від 11 лютого 2005 року «Про практику застосування судами України законодавства, що регулює повернення кримінальних справ на додаткове розслідування», повернення справи на додаткове розслідування з мотивів неповноти або неправильності досудового слідства може мати місце лише тоді, коли ця неповнота або неправильність не можуть бути усунуті в судовому засіданні. Якщо суд має змогу усунути виявлені недоліки досудового слідства під час судового розгляду справи шляхом більш ретельного допиту підсудного, свідків, виклику й допиту нових свідків, проведення додаткових чи повторних експертиз, витребування документів, давання судових доручень у порядку, передбаченому ст.315-1 КПК України в редакції 1960 року, вчинення інших процесуальних дій, а також шляхом поновлення порушених під час розслідування справи процесуальних прав учасників процесу, направлення справи на додаткове розслідування є неприпустимим. При цьому суд повинен в своїй постанові вказати наявність підстав для повернення справи на додаткове розслідування і може бути зазначено, які слідчі дії і яким чином необхідно провести під час нього.

Досудове слідство визнається неповним, якщо під час його провадження всупереч вимогам статей 22 і 64 КПК в редакції 1960 року не були досліджені або були поверхово чи однобічно досліджені обставини, які мають істотне значення для правильного вирішення справи (не були допитані певні особи; не витребувані й не досліджені документи, речові та інші докази для підтвердження чи спростування таких обставин; тощо).

Неправильним досудове визнається в разі, коли органами досудового слідства при вчиненні процесуальних дій і прийнятті процесуальних рішень були неправильно застосовані або безпідставно не застосовані норми кримінально-процесуального чи кримінального закону і без усунення цих порушень справа не може бути розглянута в суді.

Нормою ст.22 КПК України в редакції 1960 року передбачено, що прокурор, слідчий і особа, яка провадить дізнання, зобов`язані вжити всіх передбачених законом заходів для всебічного, повного і об`єктивного дослідження обставин справи, виявити як ті обставини, що викривають, так і ті, що виправдовують обвинуваченого, а також обставини, що пом`якшують і обтяжують його відповідальність.

Перевіривши матеріали справи та оскаржувану постанову, колегія суддів апеляційного суду вважає, що зазначених вимог закону органом досудового слідства дотримано не було.

Так, органом досудового слідства ОСОБА_6 та ОСОБА_7 обвинувачуються в тому, що він перебуваючи на посаді голови спостережної ради кредитної спілки «Галіція Кредит», будучи службовою особою, особисто за попередньою змовою з головою правління кредитної спілки «Галіція Кредит» по сумісництву ОСОБА_7 , в період часу з 2007 по 2009 р.р. шляхом зловживання своїм службовим становищем заволодів грошовими коштами вкладників кредитної спілки в особливо великих розмірах.

ОСОБА_6 згідно протоколу засідання спостережної ради № 1 від 17.09.2007 обраний на посаду голови Спостережної ради кредитної спілки «Галіція Кредит» та з вересня 2007 року по грудень 2009 року, фактично перебравши на себе повноваження одноосібного керівника, всупереч вимогам Закону України «Про кредитні спілки», Статуту КС «Галіція Кредит», Положенню «Про спостережну раду», самостійно здійснював керівництво кредитною спілкою.

Так, ОСОБА_6 , з травня 2008 року по грудень 2009 року, використовуючи своє службове становище і зловживаючи ним, всупереч вимогам Закону України «Про кредитні спілки», Статуту КС «Галіція Кредит» організував роботу по залученню коштів на депозитні рахунки наступним чином: з дозволу ОСОБА_6 кредитним інспектром готувався відповідний пакет документів з приводу залучення внесків на депозитні рахунки, а саме: заява на членство, депозитний договір, прибуткові касові ордера про сплату вступного та членського внеску вкладником та прибуткового ордера із зазначенням суми внеску, після чого кредитний інспектор надавав дані документи для підписання ОСОБА_7 або ОСОБА_6 , який зловживаючи своїм службовим становищем, підробляв підписи від імені ОСОБА_7 на депозитних договорах, особисто сам, або за попередньою змовою з невстановленою слідством особою. В подальшому вкладник на підставі прибуткового касового ордера вносив кошти в касу спілки. Касир після одержання депозитного вкладу та інших платежів оприбутковувала їх по касовому звіту, після чого, відповідно до встановленого ОСОБА_6 порядку, всупереч Положення про ведення касових операцій у національній валюті України, затвердженого постановою Правління НБУ № 637 від 15.12.2004 року, передавала зазначені грошові кошти разом з касовим звітом за день ОСОБА_6 або ОСОБА_7 , яка діючи за попередньою змовою з ОСОБА_6 передавала їх останньому. ОСОБА_6 маючи в своєму відданні та розпорядженні грошові кошти КС «Галіція Кредит», вилучені ним з каси кредитної спілки, розпоряджався ними на власний розсуд, а саме: видавав через касира кошти членам кредитної спілки, які оформляли кредитні договори, виплату відсотків, здійснював виплату заробітної плати та видавав кошти для здійснення оплати на поточні господарські витрати спілки, а частиною коштів особисто та за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи своїм службовим становищем, заволодів.

Крім того, ОСОБА_6 , маючи в своєму повному віддані грошові кошти вкладників КС «Галіція Кредит» та маючи доступ до електронної бази КС «Галіція Кредит», як фактичний керівник кредитної спілки, вносив завідомо неправдиві дані про повернення депозитних вкладів, знімав їх з обліку діючих депозитних договорів та проводив фіктивні касові операції про нібито повернення депозитних вкладів членам спілки, чим виключав депозитні договори з реєстру діючих, а грошові кошти з касового обліку. ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, заволодівав грошовими коштами, знятими таким способом з касового обліку.

Такими злочинними діями ОСОБА_6 особисто сам та за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи своїм службовим становищем, заволодів частиною коштів вкладників КС «Галіція Кредит» на загальну суму 3400000 гра, що мало місце за наступних обставин.

Так, 19.09.2008 року ОСОБА_6 , з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_20 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська, 21 у м. Львові, оформив договір про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № НОМЕР_1 з ОСОБА_20 , підробивши в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , та прибутковий касовий ордер, на підставі якого отримав в останнього внесок в сумі 100000 гривень. У цей же день, ОСОБА_6 зазначений договір зареєстрував в реєстрі депозитних договорів, а отриманий внесок у зазначеній сумі по касовому обліку не оприбуткував, а зловживаючи своїм службовим становищем, повторно заволодів коштами ОСОБА_20 в сумі 100000 гривень, чим завдав потерпілому матеріальну шкоду на вказану суму.

20.09.2008 року ОСОБА_6 , з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_20 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська, 21 у м. Львові, оформив договір про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № НОМЕР_2 з ОСОБА_20 , підробивши в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , на підставі якого отримав в останнього внесок в сумі 100000 гривень. У цей же день, ОСОБА_6 , отриманий внесок у зазначеній сумі по касовому обліку не оприбуткував, а зловживаючи своїм службовим становищем, повторно заволодів коштами ОСОБА_20 в сумі 100 000 грн., чим завдав потерпілому матеріальну шкоду на вказану суму.

01.10.2008 року ОСОБА_6 , з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_20 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська, 21 у м. Львові, оформив договір про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № НОМЕР_3 з ОСОБА_20 , підробивши в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , та прибутковий касовий ордер на підставі якого отримав у ОСОБА_20 кошти в сумі 100000 грн., які у цей же день здав у касу кредитної спілки. Продовжуючи свій злочинний умисел, ОСОБА_6 , з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_20 , перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит», маючи доступ до комп`ютерної бази вкладників КС «Галіція Кредит», зловживаючи своїм службовим становищем, без відома вкладника ОСОБА_20 закрив укладений останнім з КС «Галіція Кредит» депозитний договір № 165-08 дЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок від 01.10.2008 року, та провів фіктивну касову операцію за 30.03.2009 про повернення депозитного вкладу шляхом відображення по касових операціях в комп`ютерній базі вкладників повернення коштів ОСОБА_20 в сумі 100000 грн. Таким чином, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, зняв з касового обліку КС «Галіція Кредит» грошові кошти в сумі 100000 грн., які були внесені ОСОБА_20 на депозитний рахунок та повторно заволодів ними, чим завдав потерпілому матеріальну шкоду на вказану суму.

18.10.2008 року ОСОБА_6 , з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_20 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові, оформив договір про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № НОМЕР_4 з ОСОБА_20 , підробивши в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , та прибутковий касовий ордер на підставі якого отримав у ОСОБА_20 кошти в сумі 100000 грн., які у цей же день здав у касу кредитної спілки. Продовжуючи свій злочинний умисел, ОСОБА_6 , з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_20 , перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит», маючи доступ до комп`ютерної бази вкладників КС «Галіція Кредит», зловживаючи своїм службовим становищем, без відома вкладника ОСОБА_20 закрив укладений останнім з КС «Галіція Кредит» договір № 205-08дЛВ про внесення внеску вкладу члена кредитної спілки на депозитний рахунок від 18.10.2008 року, та провів фіктивну касову операцію за 30.03.2009 про повернення депозитного вкладу шляхом відображення по касових операціях в комп`ютерній базі вкладників повернення коштів ОСОБА_20 в сумі 100000 грн. Таким чином, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, зняв з касового обліку КС «Галіція Кредит» грошові кошти в сумі 100000 грн., які були внесені ОСОБА_20 на депозитний рахунок та повторно заволодів ними, чим завдав потерпілому матеріальну шкоду на вказану суму.

01.11.2008 року ОСОБА_6 , з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_20 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові, оформив договір про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № НОМЕР_5 з ОСОБА_20 , підробивши в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , та прибутковий касовий ордер на підставі якого отримав у ОСОБА_20 кошти в сумі 100000 грн., які у цей же день здав у касу кредитної спілки. Продовжуючи свій злочинний умисел, ОСОБА_6 , з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_20 , перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит», маючи доступ до комп`ютерної бази вкладників КС «Галіція Кредит», зловживаючи своїм службовим становищем, без відома вкладника ОСОБА_20 закрив укладений останнім з КС «Галіція Кредит» договір № 233-08дЛВ про внесення внеску вкладу члена кредитної спілки на депозитний рахунок від 01.11.2008 року, та провів фіктивну касову операцію за 30.03.2009 про повернення депозитного вкладу шляхом відображення по касових операціях в комп`ютерній базі вкладників повернення коштів ОСОБА_20 в сумі 100000 грн. Таким чином, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, зняв з касового обліку КС «Галіція Кредит» грошові кошти в сумі 100000 грн., які були внесені ОСОБА_20 на депозитний рахунок та повторно заволодів ними, чим завдав потерпілому шкоду на вказану суму.

Крім цього, 14.01.2009 року ОСОБА_21 уклав з КС «Галіція Кредит» договір № 290-08дЛВ про внесення внеску вкладу члена кредитної спілки на депозитний рахунок «Люкс» та вніс кошти в касу спілки в сумі 400000 грн. Касир після одержання депозитного вкладу оприбутковувала їх по касовому звіту, після чого, відповідно до встановленого ОСОБА_6 порядку, всупереч Положення про ведення касових операцій у національній валюті України, затвердженого постановою Правління НБУ № 637 від 15.12.2004 року, передала зазначену суму грошових коштів ОСОБА_6 . Продовжуючи свій злочинний умисел, ОСОБА_6 , з метою заволодіння коштами ОСОБА_21 , зловживаючи своїм службовим становищем, без відома вкладника ОСОБА_21 , маючи доступ до комп`ютерної бази вкладників КС «Галіція Кредит», закрив укладений ОСОБА_21 з КС «Галіція Кредит» договір № 290-08дЛВ про внесення внеску вкладу члена кредитної спілки на депозитний рахунок «Люкс» від 14.01.2009 року, та провів фіктивну касову операцію за 31.03.2009 про повернення депозитного вкладу шляхом відображення по касових операціях в комп`ютерній базі вкладників повернення коштів ОСОБА_21 в сумі 400000 грн. Таким чином, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, зняв з касового обліку КС «Галіція Кредит» грошові кошти в сумі 400000 грн., які були внесені ОСОБА_21 на депозитний рахунок та заволодів ними, чим завдав потерпілому матеріальну шкоду на вказану суму.

Таким чином, ОСОБА_6 , в період часу з 19.09.2008 по 31.03.2009 року, зловживаючи своїм службовим становищем, заволодів коштами вкладників на загальну суму 900000 грн., зокрема коштами ОСОБА_20 на суму 500000 грн. та коштами ОСОБА_21 на суму 400000 грн., що є особливо великим розміром.

Крім цього, ОСОБА_22 на підставі депозитного договору № 292-08дЛВ від 17.01.2009 року та прибуткового касового ордера внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 6000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку, вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_23 на підставі депозитного договору № 364-08 дЛВ від 18.05.2009 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 2000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_11 на підставі депозитних договорів № 567-09 дЛВ від 03.10.2009 року; № 573-09 дЛВ від 07.10.2009 року та прибуткових касових ордерів внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 30000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_24 на підставі депозитного договору № 225-08 дЛВ від 07.11.2008 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_25 на підставі депозитних договорів № 254-08 дЛВ від 24.11.2008 року, № 465-09 дЛВ від 30.07.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 11000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_26 на підставі депозитного договору № 404-09 дЛВ від 12.06.2009 року та прибуткового касового ордера внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 5555 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_27 на підставі депозитних договорів № 369-08 дЛВ від 20.05.2009 року, № 414-09 дЛВ від 23.06.2009 року, № 502-09дЛВ від 18.08.2009 року; № 503-09 дЛВ від 18.08.2009 року та прибуткових касових ордерів внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 30000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку вилучив, з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_28 на підставі депозитних договорів № 483-09 дЛВ від 10.08.2009 року, № 484-09 дЛВ від 10.08.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 24000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку вилучив, з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_29 на підставі депозитних договорів № 199-08 дЛВ від 14.10.2009 року, № 200-08 дЛВ від 14.10.2009 року, №01-09 дЛВ від 14.10.2009 року, № 202-09 дЛВ від 14.10.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 15140 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив, з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_30 на підставі депозитного договору № 467-09 дЛВ від 31.07.2009 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 5000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку, незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_31 на підставі депозитного договору № 273-08 дЛВ від 17.12.2009 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку, незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_32 на підставі депозитного договору № 377-08 дЛВ від 23.05.2009 року та прибуткового касового ордера внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 3000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядились цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_13 на підставі депозитного договору № 568-09 дЛВ від 03.10.2009 року та прибуткового касового ордера внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 6000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку, незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядились ними на власний розсуд.

ОСОБА_33 на підставі депозитного договору № 231-08 дЛВ від 11.11.2008 року та прибуткового касового ордера внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 8000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку, незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_34 на підставі депозитного договору № 448-09 дЛВ від 21.07.2009 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_35 на підставі депозитного договору № 577-09 дЛВ від 08.10.2009 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 20000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_36 на підставі депозитного договору № 611-09 дЛВ від 16.11.2009 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 7000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_37 на підставі депозитного договору № 470-09 дЛВ від 05.08.2009 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 20000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з Грунтковською ОМ, зловживаючи службовим становищем,всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_38 на підставі депозитного договору № 51-08 дЛВ від 20.06.2008 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 2000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_39 на підставі депозитних договорів № 293-08 дЛВ від 22.01.2009 року; № 511-09дЛВ від 22.08.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти на загальну суму 93000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем.всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_40 на підставі депозитних договорів № 251-08 дЛВ від 18.11.2008 року; № 367-08дЛВ від 20.05.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти на загальну суму 25000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_41 на підставі депозитного договору № 385-08 дЛВ від 29.05.2009 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 5000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_42 на підставі депозитного договору № 307-08 дЛВ 23.02.2009 року та прибуткового касового ордера внесено в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 5000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем.всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_43 на підставі депозитного договору № 240-08дЛВ від 14.11.2008 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 7000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем.всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_44 на підставі депозитного договору № 499-09дЛВ від 17.08.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 20000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем. всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_45 на підставі депозитного договору № 322-08 дЛВ від 20.03.2009 року та прибуткового касового ордера внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 14000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_46 на підставі депозитного договору № 515-09 дЛВ від 27.08.2009 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 13100 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_47 на підставі депозитних договорів № 241-09 дЛВ від 14.11.2008 року; № 260-08 дЛВ від 28.11.2008 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти на загальну суму 30000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_48 на підставі депозитних договорів № 428-09 дЛВ від 06.07.2008 року, № 526-09дЛВ від 04.09.2008 року, № 592-09лЛВ від 03.10.2008 року, № 219-08 дЛВ від 06.11.2008 року, № 258-08 дЛВ від 28.11.2008 року, та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 189 000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку, незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_49 на підставі депозитного договору № 294-08 дЛВ від 22.01.2009 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 20000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_50 на підставі депозитного договору № 452-09 дЛВ від 22.07.2009 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 4500 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з Грунтковською ОМ, зловживаючи службовим становищем.всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_51 на підставі депозитних договорів № 554-09 дЛВ від 21.09.2009 року та №557-09дЛВ від 28.10.2009 року та прибуткових касових ордерів внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 35000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з Грунтковською ОМ, зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_9 на підставі депозитних договорів № 354-08 дЛВ від 13.05.2009 року, № 357-08 дЛВ від 14.05.2008 р.року, № 392-08 дЛВ від 04.06.2009 року, № 456-09дЛВ від 25.07.2009 року, №457-09 дЛВ від 25.07.2008 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит кошти в загальній сумі 77348 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_52 на підставі депозитного договору № 388-09 дЛВ від 01.06.2009 року та прибуткового касового ордера внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 1000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_53 на підставі депозитного договору № 626-09 дЛВ від 20.11.2009 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 31890 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_54 на підставі депозитного договору № 197-08 дЛВ від 14.10.2008 року та прибуткового касового ордера внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з Грунтковською ОМ, зловживаючи службовим становищем,всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з Грунтковською ОМ розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_55 , на підставі депозитного договору № 555-09 дЛВ від 22.09.2009 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 12000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_56 на підставі депозитного договору № 245-09 дЛВ від 18.11.2008 року та прибуткового касового ордера вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 50000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_57 на підставі депозитних договорів № 279-08 дЛВ від 05.01.2009 року, № 549-09 дЛВ від 10.09.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» відповідно кошти в загальній сумі 6000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_58 на підставі депозитного договору № 213-08 дЛВ від 04.11.2008 року та прибуткового касового ордера внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_59 на підставі депозитних договорів № 287-08 дЛВ від 14.01.2009 року, № 323-08дЛВ від 24.03.2009 року, № 379-09 дЛВ від 25.05.2009 року, № 549-09 дЛВ від 14.09.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 11500 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем,всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_60 на підставі депозитного договору № 453-09дЛВ від 23.07.2009 року; 605-09 дЛВ від 29.10.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 40500 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_61 на підставі депозитного договору № 497-09дЛВ від 15.08.2009 року та прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 7000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_62 на підставі депозитних договорів № 430-09дЛВ від 07.07.2008 року, № 262-08дЛВ від 02.12.2008 року, № 303-08дЛВ від 11.02.2009 року, та прибуткових касових ордерах вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 118 000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_15 на підставі депозитного договору № 248-08дЛВ від 19.11.2008 року та прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 20000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_63 на підставі депозитного договору № 280-08дЛВ від 05.01.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 15000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з Грунтковською ОМ, зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_64 на підставі депозитного договору № 204-08дЛВ від 18.10.2008 року та квитанції до прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 40000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_65 на підставі депозитного договору № 489-09дЛВ від 12 серпня 2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 6000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_66 на підставі депозитного договору № 543-09дЛВ від 10.09.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 60000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_67 на підставі депозитного договору № 580-09дЛВ від 08.10.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 3000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_68 на підставі депозитного договору № 266-08дЛВ від 08.12.2008 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_69 на підставі депозитного договору № 255-08дЛВ від 24.11.2008 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 8000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_70 на підставі депозитних договорів № 443-09дЛВ від 14.07.2009 року; №561-09дЛВ від 01.10.2009 року та прибуткових касових ордерів внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 22500 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_71 на підставі депозитного договору № 308-08дЛВ від 24.02.2009 року та прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 30000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_72 на підставі депозитного договору № 589-09дЛВ від 21.10.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 60000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_73 на підставі депозитних договорів № 238-08дЛВ від 14.11.2008 року № 247-08дЛВ від 19.11.2008 року та прибуткових касових ордерів внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 15000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_74 на підставі депозитного договору № 512-09дЛВ від 25.08.2009 року та прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 12000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_75 на підставі депозитних договорів №617-09дЛВ від 25.11.2009 року; № 624-09дЛВ від 01.12.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 10379 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_76 на підставі депозитного договору № 226-08дЛВ від 10.11.2008 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 5000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_77 на підставі депозитних договорів № 237-08дЛВ від 13.11.2008 року № 421-09дЛВ від 30.06.2009 року; № 520-09дЛВ від 01.09.2009 року; та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 17700 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_78 на підставі депозитних договорів № 534-09дЛВ від 07.09.2009 року; №566-09дЛВ від 03.10.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_79 на підставі депозитних договорів № 429-09дЛВ від 07.07.2009 року; №537-09дЛВ від 08.09.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 12000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_80 на підставі депозитного договору № 459-09дЛВ від 27.07.2009 року та прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 56000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_81 на підставі депозитних договорів № 282-08дЛВ від 12.01.2009 року; № 538-09дЛВ від 08.09.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 48943 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_82 на підставі депозитних договорів № 218-08дЛВ від 06.11.2008 року; № 249-08дЛВ від 19.11.2008 року; № 289-08дЛВ від 14.01.2009 року; № 436-09дЛВ від 10.07.2009 року; № 472-09дЛВ від 06.08.2008 року; № 529-09дЛВ від 05.09.2009 року; № 591-09дЛВ від 06.10.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 76000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_83 на підставі депозитного договору № 562-09дЛВ від 01.10.2009 року та квитанції до прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_84 на підставі депозитного договору № 455-09дЛВ від 25.07.2009 року та прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 32000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем.всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_85 на підставі депозитних договорів № 209-08дЛВ від 03.11.2008 року; №331-08дЛВ від 04.04.2009 року; № 462-09дЛВ від 29.07.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 52000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_86 на підставі депозитного договору № 569-09дЛВ від 06.10.2009 року та квитанції до прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 6000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_87 на підставі депозитного договору № 460-09дЛВ від 28.07.2009 року та прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 8000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_88 на підставі депозитного договору № 214-08дЛВ від 05.11.2008 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 7000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_89 на підставі депозитного договору № 191-08дЛВ від 13.12.2008 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 5000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_90 на підставі депозитного договору № 192-08дЛВ від 13.10.2008 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 6000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_91 на підставі депозитного договору № 320-08дЛВ від 17.03.2009 року; № 381-08дЛВ від 27.05.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 65000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_92 на підставі депозитних договорів № 479-09дЛВ від 07.08.2008 року; № 504-09дЛВ від 20.08.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 35000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_93 на підставі депозитного договору № 338-08дЛВ від 17.04.2009 року та прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 1000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_94 на підставі депозитного договору № 275-08дЛВ від 26.12.2008 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 45000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_95 на підставі депозитного договору № 243-08дЛВ від 17.11.2008 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 6000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_96 на підставі депозитного договору № 616-09дЛВ від 05.11.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 165000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_97 на підставі депозитного договору № 355-08дЛВ від 13.05.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 30000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_98 на підставі депозитного договору № 305-08дЛВ від 13.02.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 28980 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_99 на підставі депозитного договору № 227-08дЛВ від 10.11.2008 року та квитанції до прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 6000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем,всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_100 на підставі депозитного договору № 574-09дЛВ від 07.10.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 4000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_101 на підставі депозитних договорів № 190-08дЛВ від 13.10.2008 року; № 431-09дЛВ від 08.07.2009 року та прибуткових касових ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 60000 грн„ які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_102 на підставі депозитного договору № 433/1-09дЛВ від 09.07.2009 року та прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 270000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_103 на підставі депозитного договору № 506-09дЛВ від 20.08.2009 року та прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 5000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_104 на підставі депозитного договору № 518-09дЛВ від 01.09.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 40000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_105 на підставі депозитного договору № 411-09дЛВ від 19.05.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 20000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_106 на підставі депозитного договору № 480-09дЛВ від 07.08.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 4000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з Грунтковською ОМ, зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_107 на підставі депозитного договору № 444-09дЛВ від 15.07.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 2000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем,всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_108 на підставі депозитних договорів № 324-08дЛВ від 24.03.2009 року; № 376-08дЛВ від 22.05.2009 року; № 505-09дЛВ від 20.08.2009 року; № 590-09дЛВ від 22.10.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 18000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_109 на підставі депозитного договору № 416-09дЛВ від 26.06.2009 року та квитанції до прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 60000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_10 на підставі депозитних договорів № 389-08дЛВ від 01.06.2009 року; № 418-09длВ від 30.06.2009 року; № 560-08дЛВ від 30.09.2009 року, додаткового договору №1 від 29.10.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 61000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_110 на підставі депозитного договору № 528-09дЛВ від 05.09.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_111 на підставі депозитних договорів № 500-09дЛВ від 17.08.2009 року; № 615-09дЛВ від 24.11.2009 року та прибуткового касових ордерів внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 7820 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_112 на підставі депозитних договорів № 581-09дЛВ від 09.10.2009 року, № 582-09дЛВ від 09.10.2009 року; № 583-09дЛВ від 09.10.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 30500 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_113 на підставі депозитного договору № 576-09дЛВ від 07.10.2009 року та прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 5000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_12 на підставі депозитних договорів № 356-08дЛВ від 14.05.2009 року; № 454-09дЛВ від 24.07.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 15000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_114 на підставі депозитних договорів № 288-08дЛВ від 14.01.2009 року; № 491-08дЛВ від 14.08.2009 року; № 550-09дЛВ від 14.09.2009 року; № 587-09дЛВ від 14.10.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 30000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_115 на підставі депозитного договору № 253-08дЛВ від 20.11.2008 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 8000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_116 на підставі депозитного договору № 507-09дЛВ від 22.08.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 7500 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_117 на підставі депозитного договору № 600-09дЛВ від 26.10.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 20000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_118 на підставі депозитних договорів № 270-08дЛВ від 12.12.2008 року, № 284-08дЛВ від 13.01.2009 року, № 299-08дЛВ від 10.02.2009 року, № 314-08дЛВ від 10.03.2009 року, № 335-08дЛВ від 10.04.2009 року, № 348-08дЛВ від 07.05.2009 року, № 366-08дЛВ від 19.05.2009 року; № 384-08дЛВ від 29.05.2009 року; № 395-08дЛВ від 09.06.2009 року; № 433-09дЛВ від 08.07.2009 року; № 450-09дЛВ від 18.07.2009 року; № 481-09дЛВ від 10.08.2009 року, № 513-09дЛВ від 26.08.2009 року, № 539-09дЛВ від 08.09.2009 року, № 575-09дЛВ від 07.10.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 177400 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_119 на підставі депозитного договору № 271-08дЛВ від 15.12.2008 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_120 на підставі депозитного договору № 420-09дЛВ від 30.06.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 6400 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_121 на підставі депозитного договору № 267-08дЛВ від 10.12.2008 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 5000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_122 на підставі депозитного договору № 563-09дЛВ від 01.10.2009 року та прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_123 на підставі депозитних договорів № 311-08дЛВ від 04.03.2009 року; № 332-08дЛВ від 06.04.2009 року; № 382-08дЛВ від 27.05.2009 року; № 599 -09дЛВ від 26.10.2009 року та прибуткових касових ордерів внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 24000 грн. які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_124 на підставі депозитного договору № 522-09дЛВ від 02.09.2009 року та квитанції до прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 5500 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_125 на підставі депозитних договорів № 220-08дЛВ від 06.11.2008 року; № 375-08дЛВ від 22.05.2009 року, № 378-08дЛВ від 23.05.2009 року, № 383-08дЛВ від 27.05.2009 року, № 386-08дЛВ від 30.05.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 54866 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_126 на підставі депозитного договору № 586-08дЛВ від 13.10.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 50000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_16 на підставі депозитного договору № 360-08дЛВ від 15.05.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 5000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_127 на підставі депозитних договорів №215-08дЛВ від 05.11.2008 року; № 340-08дЛВ від 22.04.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі сумі 94100 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_128 на підставі депозитного договору № 250-08дЛВ від 19.11.2008 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 30000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_129 на підставі депозитного договору № 588-09дЛВ від 20.10.2009 року та квитанції до прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 4000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_130 на підставі депозитного договору № 417-09дЛВ від 26.06.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_131 на підставі депозитного договору № 524-09дЛВ від 03.09.2009 року та квитанції до прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 5800 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_132 на підставі депозитного договору № 398-09дЛВ від 09.06.2009 року; № 445-09дЛВ від 16.07.2009 року; № 473-09дЛВ від 06.08.2009 року; № 541-09дЛВ від 09.09.2009 року; № 602-09дЛВ від 28.10.2009 року; № 607-09дЛВ від 12.11.2009 року та прибуткових касових ордерів внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 16000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_133 на підставі депозитного договору № 613-09дЛВ від 18.11.2009 року та квитанції до прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 31200 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_134 на підставі депозитних договорів № 394-09дЛВ від 05.06.2009 року; № 570 від 06.10.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти на загальну суму 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_135 на підставі депозитних договорів № 206-08дЛВ від 20.10.2008 року, № 244-08дЛВ від 17.11.2008 року; №325-08дЛВ від 24.03.2009 року; № 329-08дЛВ від 31.03.2009 року; № 334-08дЛВ від 08.04.2009 року; № 351-08дЛВ від 08.05.2009 року; № 608-09 дЛВ від 13.11.2009 року та квитанцій до прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти на загальну уму 53000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_136 на підставі депозитного договору № 277-08дЛВ від 23.12.2008 року та квитанції до прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_137 на підставі депозитного договору № 264-08дЛВ від 03.12.2008 року та квитанції до прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 5000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з Грунтковською ОМ, зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_138 на підставі депозитного договору № 494-09дЛВ від 15.08.2009 року та квитанції до прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 20000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_139 на підставі депозитного договору № 524-09д ЛВ про внесення внеску від 03.09.2009 року та прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 5000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_140 на підставі депозитного договору № 259-08дЛВ від 28.11.2008 року та квитанції до прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 27000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_141 на підставі депозитних договорів № 286-08дЛВ від 13.01.2009 року; № 535-09дЛВ від 07.09.2009 року, № 536-09дЛВ від 07.09.2009 року; № 578-09дЛВ від 08.10.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 50000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд

ОСОБА_142 на підставі депозитного договору № 413-09дЛВ від 22.06.2009 року; № 441-09дЛВ від 14.07.2009 року додаткового договору до договору; № 441-09дЛВ від 01.10.2009 року; № 628-09дЛВ від 08.10.2009 року (№ 413-09М2 дЛВ від 08.10.2009 року; № 413-09МЗ дЛВ від 08.10.2009 року) та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 20750 грн, які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_143 на підставі депозитного договору № 612-09дЛВ від 17.11.2009 року та квитанції до прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 5000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_144 на підставі депозитного договору № 542-09дЛВ від 10.09.2009 року; № 558-09дЛВ від 29.09.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 2051 грн, які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_145 на підставі депозитних договорів № 217-08дЛВ від 05.11.2008 року; № 265-08дЛВ від 05.12.2008 року, додаткових договорів до депозитного договору № 265-08дЛВ та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти на загальну суму загальну суму 95500 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_146 на підставі депозитних договорів № 446-09дЛВ від 16.07.2009 року; № 498-09дЛВ від 17.08.2009 року та прибуткового касового ордеру внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 20000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_147 на підставі депозитного договору № 559-09дЛВ від 30.09.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_14 на підставі депозитного договору № 246-08дЛВ від 19.11.2008 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 10000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_148 на підставі депозитних договорів № 222-08 дЛВ від 06.11.2008 року; № 257-08дЛВ від 27.11.2009 року; № 400-09 дЛВ від 09.06.2009 року; додаткового договору про доповнення до договору № 400-09 дЛВ від 15.06.2009 року; додаткового договору про доповнення до договору № 400-09 дЛВ від 18.06.2009 року; додаткового договору про доповнення до договору № 400-09 дЛВ від 09.07.2009 року; додаткового договору про доповнення до договору № 400-09 дЛВ від 14.07.2009 року; додаткового договору про доповнення до договору № 400-09 дЛВ від 20 липня 2009 року; № 471-09 дЛВ від 05.08.2009 року; № 477-09 дЛВ від 06.08.2009 року; № 495-09 дЛВ від 14.08.2009 року; додаткового договору про доповнення до договору № 495-09 дЛВ від 18.08.2009 року; № 510-09 дЛВ від 21.08.2009 року, № 530-09 дЛВ від 05.09.2009 року, вніс кошти на загальну суму 73000 грн, які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_149 на підставі депозитного договору № 283-08дЛВ від 12.01.2009 року; № 353-08дЛВ від 13.05.2009 року; № 440-09дЛВ від 13.07.2009 року та прибуткових касових ордерів внесла в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 18500 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_150 на підставі депозитного договору № 196-08дЛВ від 13.10.2008 року та квитанції до прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 50000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_151 на підставі депозитних договорів № 228-08дЛВ від 10.11.2008 року; № 268-08дЛВ від 10.12.2008 року; № 281-08дЛВ від 10.01.2009 року; № 301-09дЛВ від 10.02.2009 року; № 315-08дЛВ від 10.03.2008 року; № 336-09дЛВ від 10.04.2009 року; № 545-09дЛВ від 10.09.2009 року, № 620-09дЛВ від 28.09.2009 року; № 584-09дЛВ від 12.10.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» В кошти на загальну суму 179064 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , В зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_152 на підставі депозитних договорів №333-08дЛВ від 07 квітня 2009 року; № 527-09дЛВ від 04.09.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 75000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_153 на підставі депозитного договору № 463-09дЛВ від 28.07.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 3000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_154 на підставі депозитного договору № 304-09дЛВ від 12.02.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 2000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_155 на підставі депозитного договору № 585-09дЛВ від 12.10.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 1500 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_156 на підставі депозитного договору № 565-09дЛВ від 02.10.2009 року та прибуткового касового ордеру вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в сумі 2000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_157 на підставі депозитних договорів № 396-09дЛВ від 09.06.2009 року; № 488-09дЛВ від 11.08.2009 року та квитанції до прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 155000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

ОСОБА_158 на підставі депозитних договорів № 553-09дЛВ від 15.09.2009 року; № 609-09дЛВ від 16.11.2009 року та прибуткових касових ордерів вніс в касу КС «Галіція Кредит» кошти в загальній сумі 14000 грн., які ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 , зловживаючи службовим становищем, всупереч встановленому порядку незаконно вилучив з каси спілки. В подальшому ОСОБА_6 за попередньою змовою з ОСОБА_7 розпорядився цими коштами на власний розсуд.

Всього вищевказаними вкладниками на підставі депозитних договорів та прибуткових касових ордерів було внесено коштів в касу спілки на загальну суму 4 283 986 грн., які ОСОБА_6 всупереч Положення про ведення касових операцій у національній валюті України, затвердженого постановою Правління НБУ № 637 від 15.12.2004 року, вилучив з каси спілки з яких за попередньою змовою із ОСОБА_7 , зловживаючи своїм службовим становищем, заволодів коштами на загальну суму 2 500 000 грн., що є особливо великим розміром.

Таким чином, з вересня 2007 по грудень 2009 року ОСОБА_6 , зловживаючи службовим становищем, особисто заволодів коштами вкладників спілки на загальну суму 900 000 грн., та за попередньою змовою з ОСОБА_7 в сумі 2 500 000 грн., а всього заволодів коштами вкладників спілки на загальну суму 3 400 000 грн., що є особливо великим розміром.

Крім цього, в травні 2009 року ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді директора ПП «Еліт Галіція», будучи службовою особою, вчинив розтрату чужого майна, яке перебувало у його віданні.

Так, ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді директора ПП «Еліт Галіція». будучи службовою особою, з метою розтрати майна ПП «Еліт Галіція», яке перебувало у його віданні, 01.05.2009 року схилив ОСОБА_159 до укладення з ОСОБА_160 договору позики, на підставі якого остання отримала в ОСОБА_161 кошти в сумі 20000 доларів США, що по курсу Національного Банку України складає 154000 грн., які у цей же день передала ОСОБА_6 з зобов`язаннями повернення ним коштів ОСОБА_162 .

Одночасно, у цей же день, ОСОБА_6 , будучи службовою особою та використовуючи свої повноваження, зловживаючи своїм службовим становищем, з метою розтрати належного ПП «Еліт Галіція» майна, без відома засновника ПП «Еліт Галіція» ОСОБА_20 та не маючи від нього повноважень щодо розпорядження майном ПП «Еліт Галіція», підробив за попередньою змовою з невстановленою слідством особою рішення засновника даного приватного підприємства про надання згоди на укладення договору іпотеки складських приміщень за адресою: АДРЕСА_1 , та використав зазначене підроблене рішення засновника даного приватного підприємства при укладенні з ОСОБА_160 іпотечного договору, згідно якого передав у іпотеку ОСОБА_163 складські приміщення за адресою: АДРЕСА_1 , вартістю 565 081 грн., які перебували на балансі ПП «Еліт Галіція» та у його віданні, як забезпечення виконання зобов`язань по договору позики укладеного між ОСОБА_164 та ОСОБА_160

ОСОБА_6 отримані від ОСОБА_165 кошти в сумі 20000 доларів США, що по курсу Національного Банку України становить 154000 грн., ОСОБА_163 , не повернув, використав їх на власний розсуд, при цьому усвідомлюючи, що складські приміщення за вказаною адресою, що належали ПП «Еліт Галіція», вартістю 565 081 грн., будуть відчужені на користь ОСОБА_161 відповідно до договору іпотеки. Відповідно до умов зазначеного договору складські приміщення за адресою: м. Львів, вул. Городоцька,161, вартістю 565081 грн., які перебували на балансі ПП «Еліт Галіція» перейшли у власність ОСОБА_166 .

Таким чином, ОСОБА_6 , будучи службовою особою, розтратив майно ПП «Еліт Галіція», вартістю 565081 грн., яке перебувало у його віданні, що є особливо великим розміром.

А всього, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, заволодів коштами вкладників КС «Галіція Кредит» та будучи службовою особою, розтратив майно ПП «Еліт Галіція», яке перебувало в його віданні на загальну суму 3965081 грн., що є особливо великим розміром.

Крім цього, ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді Голови спостережної ради КС «Галіція Кредит», будучи службовою особою, вчинив зловживання своїм службовим становищем.

Так, 31.03.2009 року ОСОБА_6 зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові, ввійшов в довіру до ОСОБА_167 , оформив та уклав договір № 2ЛВС про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок з останньою, підробивши в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , на підставі якого отримав від ОСОБА_167 внесок в сумі 7000 грн. В подальшому ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів цей договір умисно не зареєстрував в реєстрі депозитних договорів КС «Галіція Кредит» та отриманий від ОСОБА_167 внесок у зазначеній сумі в касу КС «Галіція Кредит» не здав, цими грошима заволодів, чим завдав ОСОБА_167 матеріальну шкоду на суму 7000 грн.

08.07.2009 року ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит», що по вул. Київській,21 у м. Львові, повторно ввійшов в довіру до ОСОБА_167 , оформив та уклав договір № 354-1 дклв про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок з останньою, підробивши в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , на підставі якого отримав від ОСОБА_167 внесок в сумі 15000 доларів США, що по курсу НБУ становило 114450 грн. В подальшому ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів цей договір умисно не зареєстрував в реєстрі депозитних договорів КС «Галіція Кредит» та отриманий від ОСОБА_167 внесок у зазначеній сумі в касу КС «Галіція Кредит» не здав, цими грошима заволодів, чим завдав ОСОБА_167 матеріальну шкоду на суму 114450 грн.

Всього, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, заподіяв ОСОБА_167 матеріальну шкоду на загальну суму 121 450 грн.

01.05.2009 року, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит», що розташоване по вул. Київській,21 у м. Львові, ввійшов в довіру до ОСОБА_168 , оформив та уклав договір № 340-2дклв про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок з останньою, підробивши в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , на підставі якого отримав від ОСОБА_168 внесок в сумі 4100 доларів США, що по курсу НБУ становило 31570 грн. В подальшому, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів цей договір умисно не зареєстрував в реєстрі депозитних договорів КС «Галіція Кредит» та отриманий від ОСОБА_168 внесок у зазначеній сумі в касу КС «Галіція Кредит» не здав, цими грошима заволодів, чим заподіяв ОСОБА_169 матеріальну шкоду на загальну суму 31570 грн.

01.09.2009 року, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит», що розташоване по вул. Київській,21 у м. Львові, ввійшов в довіру до ОСОБА_168 , оформив та уклав договір № 340-1дклв про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок з останньою, підробивши в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 на підставі якого отримав від ОСОБА_168 внесок в сумі 4500 Євро, що по курсу НБУ становило 51300 грн. В подальшому ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів цей договір умисно не зареєстрував в реєстрі депозитних договорів КС «Галіція Кредит» та отриманий від ОСОБА_168 внесок у зазначеній сумі в касу КС «Галіція Кредит» не здав, цими грошима заволодів, чим заподіяв ОСОБА_169 матеріальну шкоду на суму 51300 грн.

Всього, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, заподіяв ОСОБА_169 матеріальну шкоду на загальну суму 82870 грн.

В кінці жовтня 2009 року, приблизно о 19 годині, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів, перебуваючи на АЗС «МОС» що в смт. Запитів Кам`янка-Бузького району Львівської області, ввійшов в довіру до ОСОБА_170 , та отримав у нього кошти в сумі 4670 грн., як черговий платіж по погашенню кредиту, отриманого в КС «Галіція Кредит» ОСОБА_171 згідно кредитного договору № 537-09кЛВ від 30.07.2009 року. В подальшому, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів, зазначені кошти, які отримаввід ОСОБА_170 , в касу КС «Галіція Кредит» не здав, цими грошима заволодів, чим заподіяв матеріальну шкоду ОСОБА_172 на суму 4670 грн.

В кінці листопада 2009 року ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів, перебуваючи біля супермаркету «Технолюкс», що на проспекті Чорновола в м. Львові, ввійшов в довіру до ОСОБА_170 , та отримав у нього, кошти в сумі 4510 грн., як черговий платіж по погашенню кредиту, отриманого в КС «Галіція Кредит» ОСОБА_171 згідно кредитного договору №537-09кЛВ від 30.07.2009 року. В подальшому ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів, зазначені кошти, які отримав від ОСОБА_170 , в касу КС «Галіція Кредит» не здав, цими грошима заволодів, чим заподіяв матеріальну шкоду ОСОБА_172 на суму 4510 грн.

Всього, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, заподіяв ОСОБА_172 матеріальну шкоду на загальну суму 9180 грн.

07.10.2009 року, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів, перебуваючи в м. Стрий, передав ОСОБА_173 частину внеску в сумі 12 000 грн. замість внеску в сумі 27 000 грн. по закінченню терміну дії договору 327-08дЛВ про внесення внеску вкладу на депозитний рахунок члена кредитної спілки від 27.03.2009 року, який був укладений ОСОБА_40 з КС «Галіція Кредит», та документи з завідомо неправдивими відомостями, зокрема: видатковий касовий ордер № 1670 від 07.10.2009 року про нібито повернення ОСОБА_40 внеску в сумі 27000 грн., видатковий касовий ордер № 1669 від 07.10.2009 року про нібито видачу з каси спілки ОСОБА_40 коштів в сумі 222 грн., видатковий касовий ордер № 1669 від 07.10.2009 року про нібито видачу з каси спілки ОСОБА_40 коштів в сумі 680,95 грн. ОСОБА_6 , зловживаючи службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів, кошти в сумі 15902,95 грн. не повернув ОСОБА_40 та заволодів цими грошима, чим заподіяв матеріальну шкоду ОСОБА_40 на суму 15902,95 грн.

15.10.2009 року, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові, ввійшов в довіру до ОСОБА_174 , оформив та уклав договір № 546-1 дклв про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок з останнім, підробивши в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , на підставі якого отримав від ОСОБА_174 внесок в сумі 72160 гривень. В подальшому, ОСОБА_6 зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів цей договір умисно не зареєстрував в реєстрі депозитних договорів КС «Галіція Кредит» та отриманий від ОСОБА_174 внесок у зазначеній сумі в касу КС «Галіція Кредит» не здав, цими грошима заволодів, чим заподіяв матеріальну шкоду ОСОБА_175 в сумі 72160 грн.

В кінці листопада 2009 року, ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді голови спостережної ради КС «Галіція Кредит», зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів, перебуваючи в м. Золочеві, ввійшов у довіру до ОСОБА_176 та отримав у неї кошти в сумі 900 грн. як черговий платіж по погашенню кредиту, отриманого в КС «Галіція Кредит» ОСОБА_177 згідно кредитного договору № 59-08к ЛВ від 20.06.2008. Проте ОСОБА_6 вказані кошти в сумі 900 грн., які отримав від ОСОБА_176 , в касу КС «Галіція Кредит» не здав, чим завдав потерпілій матеріальну шкоду на вказану суму.

Всього, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби з корисливих мотивів заподіяв шкоду охоронюваним законом інтересам громадян та юридичних осіб на загальну суму 302 462,95 грн. чим спричинив тяжкі наслідки.

Крім цього, ОСОБА_6 в період часу з 31.03.2009 року по листопад 2009 року, перебуваючи на посаді Голови спостережної ради КС «Галіція Кредит», зловживаючи своїм службовим становищем, вводив в оману вкладників кредитної спілки «Галіція Кредит» та заволодівав їх грошовими коштами шляхом обману та зловживання їх довірою.

Так, 31.03.2009 року ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові, з метою заволодіння коштами ОСОБА_167 , ввійшов в довіру до неї, оформив договір № 2ЛВС про внесення внеску(вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок кредитної спілки, підробивши підпис від імені Голови правління кредитної спілки «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , ввів ОСОБА_167 в оману та отримав від останньої внесок в сумі 7000 грн. В подальшому, ОСОБА_6 , зловживаючи довірою ОСОБА_167 цей договір умисно не зареєстрував в реєстрі депозитних договорів КС «Галіція Кредит» та отриманий від ОСОБА_167 внесок у зазначеній сумі в касу КС «Галіція Кредит» не здав, зловживаючи довірою ОСОБА_167 , заволодів її коштами, чим завдав потерпілій матеріальну шкоду на суму 7000 грн.

08.07.2009 року ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит», що розташована по вул. Київській,21 у м. Львові, з метою заволодіння коштами ОСОБА_167 , повторно ввійшов в довіру до неї, оформив договір № 354-1дклв про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок кредитної спілки, підробивши підпис від імені Голови правління кредитної спілки «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , ввів ОСОБА_167 в оману та отримав від останньої внесок в сумі 15000 доларів США, що по курсу НБУ на той час становило 114450 грн. В подальшому, ОСОБА_6 , зловживаючи довірою ОСОБА_178 , цей договір умисно не зареєстрував в реєстрі депозитних договорів КС «Галіція Кредит» та отриманий від ОСОБА_167 внесок у зазначеній сумі в касу КС «Галіція Кредит» не здав, зловживаючи довірою ОСОБА_167 , повторно, заволодів її коштами, чим завдав потерпілій матеріальну шкоду на суму 114450 грн.

Всього ОСОБА_6 , зловживаючи довірою ОСОБА_167 , заволодів коштами останньої на загальну суму 121 450 грн., чим завдав потерпілій матеріальну шкоду на вказану суму.

01.05.2009 року, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит», що по вул. Київській,21 у м. Львові, з метою заволодіння коштами ОСОБА_168 ввійшов в довіру до неї, оформив договір № 340-2дклв про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок кредитної спілки, підробивши підпис від імені Голови правління кредитної спілки «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , ввів ОСОБА_179 в оману та отримав від останньої внесок в сумі 4100 доларів США, що по курсу НБУ становило 31570 грн. В подальшому ОСОБА_6 , зловживаючи довірою ОСОБА_168 , цей договір умисно не зареєстрував в реєстрі депозитних договорів КС «Галіція Кредит» та отриманий від ОСОБА_168 внесок у зазначеній сумі в касу КС «Галіція Кредит» не здав, зловживаючи довірою ОСОБА_168 повторно, заволодів її коштами, чим завдав потерпілій матеріальну шкоду на суму 31570 грн.

01.09.2009 року, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит», що по вул. Київській,21 у м. Львові, з метою заволодіння коштами ОСОБА_168 ввійшов в довіру до неї, оформив договір № 340-ІДКЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок кредитної спілки, підробивши підпис від імені Голови правління кредитної спілки «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , ввів ОСОБА_179 в оману та отримав від останньої внесок в сумі 4500 євро, що по курсу НБУ становило 51300 грн. В подальшому ОСОБА_6 , зловживаючи довірою ОСОБА_168 , цей договір умисно не зареєстрував в реєстрі депозитних договорів КС «Галіція Кредит» та отриманий від ОСОБА_168 внесок у зазначеній сумі в касу КС «Галіція Кредит» не здав, зловживаючи довірою ОСОБА_168 повторно, заволодів її коштами, чим завдав потерпілій матеріальну шкоду на суму 5130 грн.

Всього ОСОБА_6 , зловживаючи довірою ОСОБА_168 заволодів коштами останньої на загальну суму 82870 грн., чим завдав потерпілій матеріальну шкоду на вказану суму.

В кінці жовтня 2009 року, приблизно о 19 годині, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи на території АЗС «МОС», що в смт. Запитів Кам`янка-Бузького району Львівської області, з метою заволодіння коштами ОСОБА_170 , ввійшов в довіру до нього та отримав кошти в сумі 4670 грн., як черговий платіж по погашенню кредиту, отриманого в КС «Галіція Кредит» ОСОБА_171 згідно з кредитним договором № 537-09кЛВ від 30.07.2009 року. В подальшому, ОСОБА_6 , зловживаючи довірою ОСОБА_170 зазначену суму коштів, які отримав від нього в касу КС «Галіція Кредит» не здав, зловживаючи довірою ОСОБА_170 повторно заволодів коштами в сумі 4670 грн., чим завдав потерпілому ОСОБА_172 матеріальну шкоду на вказану суму.

В кінці листопада 2009 року, ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи біля ОСОБА_170 повторно ввійшов в довіру до нього та отримав кошти в сумі 4510 грн., як черговий платіж по погашенню кредиту, отриманого в КС «Галіція Кредит» ОСОБА_171 згідно кредитного договору № 537-09кЛВ від 30.07.2009 року. В подальшому ОСОБА_6 , зловживаючи довірою ОСОБА_170 зазначену суму коштів, яку отримав від нього в касу КС «Галіція Кредит» не здав, зловживаючи довірою ОСОБА_170 повторно заволодів коштами в сумі 4510 грн., чим завдав потерпілому ОСОБА_172 матеріальну шкоду на вказану суму.

Всього ОСОБА_6 , зловживаючи довірою ОСОБА_170 заволодів коштами останнього на загальну суму 9180 грн., чим завдав потерпілому матеріальну шкоду на вказану суму.

07.10.2009 року, перебуваючи в м. Стрий, ОСОБА_6 , по закінченні терміну дії договору № 327-08дЛВ про внесення внеску вкладу на депозитний рахунок члена кредитної спілки від 27.03.2009 року, який був укладений ОСОБА_40 з КС «Галіція Кредит», з метою заволодіння коштами ОСОБА_40 , ввійшов в довіру до ОСОБА_173 та, зловживаючи її довірою, передав останній частину внеску в сумі 12 000 грн. замість внеску в сумі 27 000 грн., та документи з завідомо неправдивими відомостями, зокрема: видатковий касовий ордер № 1670 від 07.10.2009 року про нібито повернення ОСОБА_40 внеску в сумі 27 000 грн., видатковий касовий ордер № 1669 від 07.10.2009 року про нібито видачу з каси спілки ОСОБА_40 коштів в сумі 222 грн., видатковий касовий ордер № 1669 від 07.10.2009 року про нібито видачу з каси спілки ОСОБА_40 коштів в сумі 680,95 грн. В подальшому, ОСОБА_6 , зловживаючи довірою ОСОБА_173 , грошових коштів в сумі 15907,95 грн. не повернув ОСОБА_40 , заволодів її коштами в сумі 15902,95 грн. чим завдав матеріальну шкоду ОСОБА_40 на вказану суму.

15.10.2009 року ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем., перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові, з метою заволодіння коштами ОСОБА_174 ввійшов в довіру до нього, оформив договір № 546-1дклв про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок кредитної спілки, підробивши підпис від імені голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , ввів в оману ОСОБА_174 та отримав від останнього внесок в сумі 72160 грн. В подальшому, ОСОБА_6 , зловживаючи довірою ОСОБА_174 цей договір умисно не зареєстрував в реєстрі депозитних договорів КС «Галіція Кредит» та отриманий від ОСОБА_174 внесок у зазначеній сумі в касу КС «Галіція Кредит» не здав, зловживаючи довірою ОСОБА_174 заволодів його коштами в сумі 72160 грн., чим завдав потерпілому матеріальну шкоду на вказану суму.

У кінці листопада 2009 року ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді голови спостережної ради КС «Галіція Кредит», зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересам служби, з корисливих мотивів, перебуваючи в м. Золочеві, ввійшов у довіру до ОСОБА_176 та отримав у неї кошти в сумі 900 грн. як черговий платіж по погашенню кредиту, отриманого в КС «Галіція Кредит» ОСОБА_177 згідно кредитного договору № 59-08к ЛВ від 20.06.2008. Проте ОСОБА_6 , вказані кошти в сумі 900 грн., які отримав від ОСОБА_176 , в касу КС «Галіція Кредит» не здав, чим завдав потерпілій матеріальну шкоду на вказану суму.

Крім цього, ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді директора ПП «Еліт Галіція», будучи службовою особою, підробив довідки про доходи і заволодів коштами КС «Либідь» та ПАТ «Електрон Банк» (ПАТ «Фольксбанк»).

Так, 27.03.2008, ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді директора ПП «Еліт Галіція», будучи службовою особою наділеною повноваженнями щодо виконання організаційно-розпорядчих та адміністративно господарських функцій, з метою отримання коштів у кредит в ЛФ КС «Либідь» виготовив підроблену довідку без номера від 27.03.2008 про розмір своєї заробітної плати, в яку вніс завідомо недостовірні відомості, а саме вказав, що за період із жовтня 2007 року по березень 2008 року його розмір заробітної плати на посаді директора ПП «Еліт Галіція» склав 31200 грн., хоча фактично такого доходу не мав. Продовжуючи свій злочинний умисел спрямований на заволодіння чужим майном ОСОБА_6 , розуміючи, що для отримання кредиту йому необхідна порука повторно виготовив підроблену довідку без номера від 27.03.2008 про розмір заробітної плати ОСОБА_180 , в яку вніс завідомо недостовірні відомості, а саме вказав, що дохід ОСОБА_180 за період із жовтня 2007 року по березень 2008 року склав 24600 грн., хоча фактично ОСОБА_181 таких доходів не мав та в ПП «Еліт Галіція» не працював. Вказані довідки ОСОБА_6 підписав та скріпив підписи печаткою підприємства. В подальшому, знаходячись в приміщенні ЛФ КС «Либідь», що розташована на пл. Соборна,12-а у м. Львові, ОСОБА_6 використав підроблені довідки про доходи без номера від 27.03.2008 з завідомо неправдивими відомостями про розмір заробітної плати, й шляхом обману отримав кредит на суму 57000 грн., згідно кредитного договору № 19/2008 ЛФ від 27.03.2008 відповідно до умов якого зобов`язувався погасити кредит до 28.03.2010, проте станом на 07.12.2011 заборгованість по кредиту становить 1614612,8 грн. і продовжує зростати, з яких тіло кредиту 45757,62 грн., чим завдав спілці матеріальної шкоди на вказану суму.

Крім цього, 11.08.2008 р. ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді директора ПП «Еліт Галіція», будучи службовою особою наділеною повноваженнями щодо виконання організаційно-розпорядчих та адміністративно господарських функцій, з метою отримання коштів у кредит в ПАТ «Фольксбанк», що є правонаступником ВАТ «Електрон Банк», виготовив підроблену довідку № 11/08-5 від 11.08.2008 про розмір своєї заробітної плати, в яку вніс завідомо неправдиві відомості, а саме, вказав, що його дохід за період із лютого 2007 року по липень 2007 року склав 27000 грн., хоча фактично такого доходу не мав. Вказану довідку ОСОБА_6 підписав та скріпив підпис печаткою підприємства. Продовжуючи свій злочинний умисел, спрямований на заволодіння чужим майном, ОСОБА_6 14.08.2008 р., знаходячись в приміщенні Львівського відділення № 4 ВАТ «Електрон Банк» що по вул. І.Франка,3 у м. Львові, використав підроблену довідку про доходи № 11/08-5 від 11.08.2008 з завідомо неправдивими відомостями про розмір заробітної плати, й шляхом обману під виглядом оформлення кредитного договору № КР 51523 від 14.08.2008 р. отримав кошти в сумі 22597 доларів США, що в перерахунку по курсу НБУ становило 109 459,87 грн., та станом на 22.12.2011 р. не повернув банку кредитні кошти в сумі 30588,61 долара США, що в перерахунку по курсу НБУ станом на 22.12.2011 становило 244381,59 грн. і продовжує зростати, з яких 19350,18 долара США тіло кредиту, чим заподіяв ПАТ «Фольксбанк» матеріальної шкоди на вказану суму.

Всього, таким чином, ОСОБА_6 в період часу з 31.03.2009 року по листопад 2009 року заволодівав грошовими коштами членів кредитної спілки КС «Галіція Кредит» на загальну суму 302462,95 грн. та юридичних осіб в сумі 166459 грн., а всього ОСОБА_6 шляхом обману та зловживання їх довірою заволодів коштами на загальну суму 468 922,82 грн., що є особливо великим розміром.

Крім того, ОСОБА_6 в період з березня по серпень 2009 року легалізував доходи, одержані злочинним шляхом, тобто вчинив фінансові операції з коштами, одержаними внаслідок вчинення суспільно-небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації доходів, уклав угоди з такими коштами та майном, володів грошовими коштами та використав грошові кошти, одержаними внаслідок вчинення суспільно-небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації доходів.

ОСОБА_6 , перебуваючи на посадах директора ПП «Еліт Галіція» та голови спостережної Ради кредитної спілки «Галіція Кредит», будучи службовою особою, в період часу з 2007 по 2009 роки вчинив розтрату майна, яке перебувало в його віданні, яке належало ПП «Еліт Галіція», заволодіння грошовими коштами в особливо великих розмірах членів КС «Галіція Кредит» шляхом зловживання своїм службовим становищем, тобто злочин, передбачений ч.5 ст.191 КК України, шахрайство, тобто злочин, передбачений ч. 4 ст.190 КК України, зловживання службовим становищем, тобто злочин передбачений, ч.2 ст.364 КК України, службове підроблення, тобто злочин, передбачений ч.2 ст.366 КК України.

ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді директора ПП «Еліт Галіція», використав дану посаду для вчинення розтрати майна, яке перебувало в його віданні і для вчинення легалізації грошових коштів КС «Галіція кредит», якими він заволодів особисто та за попередньою змовою з ОСОБА_7 шляхом зловживання своїм службовим становищем та вчинення шахрайства.

Так, ОСОБА_6 з метою легалізації (відмивання) частини грошових коштів КС «Галіція кредит» із суми грошей, якими він заволодів особисто та за попередньою змовою з ОСОБА_7 шляхом зловживання своїм службовим становищем та вчинення шахрайства, перебуваючи на посаді директора ПП «Еліт Галіція», маючи повноваження щодо укладення договорів та фактично розпоряджаючись майном цього приватного підприємства, без відома власника - (засновника) приватного підприємства ОСОБА_20 , використавши підроблене рішення засновника № 07 від 05.03.2009 про про надання дозволу на придбання земельної ділянки, 06.03.2009 року перебуваючи в приміщенні нотаріальної контори приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_182 уклав з головою правління кредитної спілки «Либідь» (КС «Либідь») ОСОБА_183 (продавець) договір купівлі-продажу земельної ділянки загальною вартістю 1734600 грн., який засвідчив відповідно до норм чинного законодавства Львівського міського нотаріального округу нотаріус ОСОБА_184 . Відповідно до умов зазначеного договору КС «Либідь» в особі голови правління ОСОБА_185 передало ПП «Еліт Галіція» в особі директора ОСОБА_6 у власність земельну ділянку площею 4,7200 га вартістю 1734600 грн., що розташована на території Здорівської сільської ради Васильківського району Київської області (кадастровий номер 3221483000:03:001:0006). 07.03.2009 року ОСОБА_6 , уклав з головою правління КС «Либідь» ОСОБА_183 (продавець) додатковий договір до договору купівлі-продажу земельної ділянки від 06.03.2009 року відповідно до якого передача грошових коштів у сумі 1734600 грн. за вказану земельну ділянку повинна бути здійснена до 01.01.2010 року.

28.04.2009 року ОСОБА_6 , реалізовуючи злочинний намір направлений на легалізацію доходів, одержаних злочинним шляхом, на виконання умов зазначеного договору, перебуваючи в м. Львові, діючи від імені ПП «Еліт Галіція», із частини грошових коштів КС «Галіція кредит», якими він заволодів особисто та за попередньою змовою з ОСОБА_7 шляхом зловживання своїм службовим становищем та вчинення шахрайства, вчинив фінансову операцію та передав кошти в сумі 350 000 грн. голові спостережної ради КС «Либідь» ОСОБА_186 , в рахунок сплати коштів за вказану земельну ділянку за договором купівлі-продажу земельної ділянки від 06.03.2009 року, чим легалізував грошові кошти в сумі 350 000 грн., одержані злочинним шляхом.

Крім цього, 28.08.2009 року ОСОБА_6 , з метою легалізації (відмивання) частини грошових коштів КС «Галіція кредит», якими він заволодів особисто та за попередньою змовою з ОСОБА_7 шляхом зловживання своїм службовим становищем та вчинення шахрайства, уклав з ОСОБА_187 попередній договір № 242/3 купівлі-продажу житлового будинку площею 187,2 кв. м вартістю 469650 грн. та земельної ділянки площею 0,0722 га вартістю 120307 грн., що за адресою Львівська область, Кам`янка-Бузький район, смт. Запитів, який відповідно до норм чинного законодавства посвідчено приватним нотаріусом Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_188 . Відповідно до вказаного договору ОСОБА_6 та ОСОБА_187 зобов`язались в строк не пізніше дня повного погашення кредитних коштів, отриманих ОСОБА_187 у ВАТ «Фольксбанк», згідно кредитного договору № КР 48945 від 12.05.2008 року, укласти основний договір купівлі-продажу житлового будинку АДРЕСА_2 за 80000 доларів США, за офіційним курсом НБУ на день укладення основного договору купівлі-продажу житлового будинку та земельної ділянки. Згідно з п.3 даного договору в якості забезпечення виконання зобов`язань за цим договором покупець ОСОБА_6 передає, а продавець ОСОБА_187 приймає в рахунок майбутніх платежів кошти, (завдаток) в сумі 127824 грн., що еквівалентно 16 000 доларів США, за офіційним курсом НБУ станом на день укладення договору.

ОСОБА_6 на виконання умов зазначеного попереднього договору із частини грошових коштів КС «Галіція кредит», якими він заволодів особисто та за попередньою змовою з ОСОБА_7 шляхом зловживання своїм службовим становищем та вчинення шахрайства, вчинив фінансову операцію та передав ОСОБА_189 кошти в сумі 16000 доларів США, що по курсу НБУ становить 127824 грн., чим повторно Легалізував грошові кошти в зазначеній сумі, одержані злочинним шляхом.

Крім того, в період з вересня 2009 року по березень 2010 року ОСОБА_6 на виконання умов зазначеного попереднього договору, із частини грошових коштів КС «Галіція кредит», якими він заволодів .особисто та за попередньою змовою з ОСОБА_7 шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинення шахрайства, вчинив фінансові операції - здійснив оплату 12.10.2009 року в сумі 500 доларів США, що еквівалентно 4005 грн., 02.11.2009 року в сумі 290 доларів США, що еквівалентно 2317,97 грн., 10.11.2009 року сумі 640 доларів США, що еквівалентно 5114 грн., 10.12.2009 року в сумі 664 долари США, що еквівалентно 5299 грн., згідно з кредитним договором № КР 48945 від 12.05.2008 року, укладеного між ОСОБА_190 та ВАТ «Фольксбанк», чим повторно легалізував грошові кошти в зазначеній сумі, одержані злочинним шляхом.

Всього, ОСОБА_6 вчинив фінансові операції з коштами в сумі 494559,97 грн. та уклав угоди з майном на суму 2324557 грн., одержаних злочинним шляхом, що є великим розміром.

Крім того, ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді Голови спостережної ради кредитної спілки «Галіція Кредит», будучи службовою особою, в період часу з вересня 2007 року по грудень 2009 року, фактично перебравши на себе повноваження одноосібного керівника кредитної спілки, особисто та за попередньою змовою з невстановленою слідством особою вчинив службове підроблення.

Так, ОСОБА_6 , в період часу з травня 2008 року по грудень 2009 року, використовуючи своє службове становище і зловживаючи ним, всупереч вимогам Закону України «Про кредитні спілки», Статуту КС «Галіція Кредит» організував роботу по залученню коштів на депозитні рахунки наступним чином: з дозволу ОСОБА_6 кредитним інспектором готувався відповідний пакет документів з приводу залучення внесків на депозитні рахунки, а саме: заява на членство, депозитний договір, прибуткові касові ордера про сплату вступного та членського внеску вкладником та прибуткового ордера із зазначенням суми внеску, після чого кредитний інспектор надавав дані документи для підписання ОСОБА_7 або ОСОБА_6 , який зловживаючи своїм службовим становищем, підробляв підписи від імені ОСОБА_7 на депозитних договорах, особисто сам або за попередньою змовою з невстановленою слідством особою. ОСОБА_6 , вчинивши службове підроблення, шляхом шахрайства та зловживання своїм службовим становищем заволодів частиною внесків вкладників в особливо великому розмірі, чим спричинив тяжкі наслідки.

Так, 19.09.2008 року ОСОБА_6 , з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_20 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові, оформив договір про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № НОМЕР_1 з ОСОБА_20 , підробив в ньому підпис Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 та видав його ОСОБА_20 .

20.09.2008 року ОСОБА_6 , з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_20 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові, оформив договір про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № НОМЕР_2 з ОСОБА_20 , підробив в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 та видав його ОСОБА_20 .

01.10.2008 року ОСОБА_6 з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_20 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові, оформив договір про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № НОМЕР_3 з ОСОБА_20 , підробив в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 та видав його ОСОБА_20 .

18.10.2008 року ОСОБА_6 , з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_20 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові, оформив договір про внесення внеску(вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № НОМЕР_4 з ОСОБА_20 , підробив в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 та видав його ОСОБА_20 .

01.11.2008 року ОСОБА_6 з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_20 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові оформив договір про внесення внеску(вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № НОМЕР_5 з ОСОБА_20 , підробив в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 та видав його ОСОБА_20 .

31.03.2009 року ОСОБА_6 з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_167 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові, оформив договір про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № 2ЛВС з ОСОБА_167 , підробив в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 та видав його ОСОБА_191 .

08.07.2009 року ОСОБА_6 , з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_167 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові, оформив договір про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № 354-1дклв з ОСОБА_167 підробив в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 та видав його ОСОБА_192 .

01.05.2009 року ОСОБА_6 з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_168 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: Київська,21 у м. Львові, оформив договір про внесення внеску(вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № НОМЕР_6 дклв з ОСОБА_193 підробив в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 та видав його ОСОБА_194 .

01.09.2009 року ОСОБА_6 з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_168 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові, оформив договір про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № 340-1дклв з ОСОБА_193 , підробив в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 та видав його ОСОБА_194 .

07.10.2009 року ОСОБА_6 з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_40 , зловживаючи своїм службовим становищем, підробив підписи від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 у видатковому касовому ордері № 1670 від 07.10.2009 року про нібито повернення ОСОБА_40 внеску в сумі 27000 грн., видатковому касовому ордері № 1669 від 07.10.2009 року про нібито видачу з каси спілки ОСОБА_40 коштів в сумі 222 грн., видатковому касовому ордері № 1669 від 07.10.2009 року про нібито видачу з каси спілки ОСОБА_40 коштів в сумі 680,95 грн. та видав їх ОСОБА_195 .

15.10.2009 року ОСОБА_6 з метою заволодіння грошовими коштами ОСОБА_174 , зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул. Київська,21 у м. Львові, оформив договір про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок № НОМЕР_7 дклв з ОСОБА_196 підробив в ньому підпис від імені Голови правління КС «Галіція Кредит» ОСОБА_7 та видав його ОСОБА_197 .

Крім того ОСОБА_6 , перебуваючи в приміщенні КС «Галіція Кредит» за адресою: вул.Київська,21 у м. Львові, з метою заволодіння коштами вкладників кредитної спілки в групі осіб із невстановленою слідством особою, матеріали щодо якої виділені в окреме провадження, підробив підпис Голови правління кредитної спілки «Галіція Кредит» ОСОБА_7 , в наступних документах: кредитному договорі № 7-08к ЛВ від 19.05.2008 року, згідно з яким ОСОБА_198 отримав грошові кошти у кредит в сумі 3000 грн., кредитному договорі № 9-08к ЛВ від 20.05.2008 року, згідно з яким позичальник ОСОБА_199 , отримав грошові кошти у кредит в сумі 15000 гривень; договорі поруки № 9-08к ЛВ від 20.05.2008 року на ім`я ОСОБА_200 ; договорі поруки № 9-08к ЛВ від 20.05.2008 року, на ім`я ОСОБА_201 ; кредитному договорі № 40-08к ЛВ від 10.06.2008 року, згідно з яким ОСОБА_202 отримав грошові кошти у кредит в сумі 20000 грн., договорі поруки № 40-08к ЛВ від 10.06.2008 року, на ім`я ОСОБА_203 ; кредитному договорі № 46-08к ЛВ від 13.06.2008 року, згідно з яким ОСОБА_204 отримала грошові кошти у кредит в сумі 20000 грн.; кредитному договорі № 59-08к ЛВ від 20.06.2008 року, згідно з яким ОСОБА_205 отримала грошові кошти у кредит в сумі 15000 грн., договорі поруки № 59-08к ЛВ від 20.06.2008 року, на ім`я ОСОБА_206 ; договорі поруки № 59-08к ЛВ від 20.06.2008 року на ім`я ОСОБА_176 кредитному договорі № 79-08к ЛВ від 10.07.2008 року, згідно з яким ОСОБА_207 отримав грошові кошти у кредит в сумі 1200 грн.; кредитному договорі № 84-08к ЛВ від 10.07.2008 року, згідно з яким ОСОБА_208 отримала грошові кошти у кредит в сумі 25000 грн.; договорі поруки № 84-08к ЛВ від 10.07.2008 року на ім`я ОСОБА_209 ; договорі поруки № 84-08к ЛВ від 10.07.2008 року на ім`я ОСОБА_210 ; кредитному договорі № 85-08кЛВ від 11.07.2008 року, згідно з яким ОСОБА_211 отримала грошові кошти у кредит в сумі 15000 грн.; договорі поруки № 85-08к ЛВ від 11.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_212 ; договорі поруки № 85-08к ЛВ від 11.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_213 ; кредитному договорі № 92-08к ЛВ від 14.07.2008 року, згідно з яким ОСОБА_214 отримала грошові кошти у кредит в сумі 3000 грн.; кредитному договорі № 96-08к ЛВ від 15.07.2008 року, згідно з яким ОСОБА_215 отримала грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 96-08к ЛВ від 15.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_216 ; договорі поруки № 96-08к ЛВ від 15.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_217 ; кредитному договорі № 98-08к ЛВ від 15.07.2008 року, згідно з яким ОСОБА_218 отримав грошові кошти у кредит в сумі 3000 грн., кредитному договорі № 99-08к ЛВ від 16.07.2008 року, згідно з яким ОСОБА_219 , отримала грошові кошти у кредит в сумі 14000 грн., договорі поруки № 99-08кЛВ від 16.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_220 ; договорі поруки № 99-08к ЛВ від 16.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_221 ; кредитному договорі № 104-08к ЛВ від 17.07.2008 року, згідно з яким ОСОБА_222 ; договорі поруки № 104-08к ЛВ від 17.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_223 ; договорі поруки № 104-08кЛВ від 17.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_224 , кредитному договорі № 110-08к ЛВ від 18.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_225 відповідно до якого отримав грошові кошти у кредит в сумі 15000 грн., договорі поруки № 110-08к ЛВ від 18.07.2008 року на ім`я ОСОБА_226 ; договорі поруки № 110-08к ЛВ від 18.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_227 , кредитному договорі № 115-08к ЛВ від 24.07.2008 року, згідно з яким ОСОБА_228 отримала грошові кошти у кредит в сумі 25000 грн.; договорі поруки № 115-08к ЛВ від 24.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_229 ; договорі поруки № 115-08кЛВ від 24.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_230 ; кредитному договорі № 118-08к ЛВ від 25.07.2008 року, згідно з яким ОСОБА_231 отримала грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн.; договорі поруки № 118-08к ЛВ від 25.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_232 ; договорі поруки № 118-08к ЛВ від 25.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_233 ; кредитному договорі №120-08к ЛВ від 25.07.2008 року, згідно якого ОСОБА_234 отримав грошові кошти у кредит в сумі 3000 гривень, кредитному договорі № 126-08к ЛВ від 31.07.2008 року, згідно з яким ОСОБА_235 отримала грошові кошти у кредит в сумі 25000 грн.; договорі поруки № 126-08к ЛВ від 31.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_236 ; договорі поруки № 126-08к ЛВ від 31.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_237 ; кредитному договорі № 128-08к ЛВ від 31.07.2008 року, згідно з яким ОСОБА_238 отримала грошові кошти у кредит в сумі 4000 грн., кредитному договорі № 138-08к ЛВ від 04.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_239 отримала грошові кошти у кредит в сумі 4000 грн., кредитному договорі № 139-08к ЛВ від 04.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_240 отримав грошові кошти у кредит в сумі 15000 грн., договорі поруки № 139-08к ЛВ від 04.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_241 ; договорі поруки № 139-08к ЛВ від 04.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_242 ; кредитному договорі № 146-08к ЛВ від 06.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_243 отримала грошові кошти у кредит в сумі 7000 грн.; договорі поруки № 146-08к ЛВ від 06.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_244 ; кредитному договорі № 152-08к ЛВ від 08.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_245 отримав грошові кошти у кредит в сумі 7000 грн., договорі поруки № 152-08к ЛВ від 08.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_246 ; кредитному договорі № 154-08к ЛВ від 12.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_247 отримав грошові кошти у кредит в сумі 15000 грн., договорі поруки № 154-08к ЛВ від 12.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_248 ; договорі поруки № 154-08к ЛВ від 12.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_249 ; кредитному договорі № 156-08к ЛВ від 12.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_250 отримала грошові кошти у кредит в сумі 1500 грн., кредитному договорі № 166-08к ЛВ від 15.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_251 отримала грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 166-08к ЛВ від 15.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_252 ; договорі поруки № 166-08к ЛВ від 15.08.2008 року на ім`я ОСОБА_253 ; кредитному договорі № 168-08к ЛВ від 16.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_254 отримав грошові кошти у кредит в сумі 15000 грн.; договорі поруки № 168-08к ЛВ від 16.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_255 ; договорі поруки № 168-08к ЛВ від 16.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_256 ; кредитному договорі № 172-08к ЛВ від 19.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_257 отримала грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 172-08к ЛВ від 19.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_258 ; договорі поруки № 172-08к ЛВ від 19.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_259 ; кредитному договорі № 174-08к ЛВ від 20.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_260 отримав грошові кошти у кредит в сумі 15000 грн., договорі поруки № 174-08к ЛВ від 20.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_261 ; договорі поруки № 174-08к ЛВ від 20.08.2008 року на ім`я ОСОБА_262 ; кредитному договорі № 178-08к ЛВ від 21.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_263 отримала грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 178-08к ЛВ від 21.08.2008 року на ім`я ОСОБА_264 ; договорі поруки № 178-08кЛВ від 21.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_265 ; кредитному договорі № 180-08к ЛВ від 22.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_266 отримала грошові кошти у кредит в сумі 25000 грн., договорі поруки № 180-08к ЛВ від 22.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_267 ; договорі поруки № 180-08к ЛВ від 22.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_268 , кредитному договорі № 183-08к ЛВ від 23.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_269 отримала грошові кошти у кредит в сумі 1000 грн., кредитному договорі № 190-08к ЛВ від 29.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_270 отримав грошові кошти у кредит в сумі 15000 грн., договорі поруки № 190-08к ЛВ від 29.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_271 ; договорі поруки № 190-08к ЛВ від 29.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_272 ; кредитному договорі № 193-08к ЛВ від 29.08.2008 року, згідно з яким ОСОБА_273 отримала грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 193-08кЛВ від 29.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_274 , договорі поруки № 193-08к ЛВ від 29.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_275 ; кредитному договорі № 196-08к ЛВ від 02.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_276 отримав грошові кошти у кредит в сумі 12000 грн., договорі поруки № 196-08к ЛВ від 02.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_277 ; договорі поруки № 196-08к ЛВ від 02.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_278 ; кредитному договорі № 197-08к ЛВ від 02.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_279 отримав грошові кошти у кредит в сумі 15000 грн.; договорі поруки № 197-08к ЛВ від 02.09.2008 року на ім`я ОСОБА_280 , договорі поруки № 197-08к ЛВ від 02.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_281 ; кредитному договорі № 199-08к ЛВ від 02.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_282 отримав грошові кошти у кредит в сумі 4000 грн., кредитному договорі № 200-08к ЛВ від 02.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_283 отримала грошові кошти у кредит в сумі 4000 грн., кредитному договорі № 203-08к ЛВ від 03.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_284 отримав грошові кошти у кредит в сумі 16500 грн., договорі поруки № 203-08к ЛВ від 03.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_285 , договорі поруки № 203-08к ЛВ від 03.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_286 ; кредитному договорі № 204-08к ЛВ від 04.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_287 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., договорі поруки № 204-08к ЛВ від 04.09.2008 року на ім`я ОСОБА_288 ; кредитному договорі № 205-08к ЛВ від 04.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_289 отримав грошові кошти у кредит в сумі 16500 грн., договорі поруки № 205-08к ЛВ від 04.09.2008 року на ім`я ОСОБА_290 ; договорі поруки № 205-08к ЛВ від 04.09.2008 року на ім`я ОСОБА_291 ; кредитному договорі № 210-08к ЛВ від 09.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_292 отримав грошові кошти у кредит в сумі 16500 грн., договорі поруки № 210-08к ЛВ від 09.09.2008 року на ім`я ОСОБА_293 ; договорі поруки № 210-08кЛВ від 09.09.2008 року на ім`я ОСОБА_294 ; кредитному договорі № 212-08к ЛВ від 10.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_295 отримав грошові кошти у кредит в сумі 10000 грн.; договорі поруки № 212-08к ЛВ від 10.09.2008 року на ім`я ОСОБА_296 ; кредитному договорі № 213-08к ЛВ від 10.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_297 отримав кошти; договорі поруки № 213-08к ЛВ від 10.09.2008 року на ім`я ОСОБА_298 ; договорі поруки № 213-08к ЛВ від 10.09.2008 року на ім`я ОСОБА_299 , кредитному договорі № 217-08к ЛВ від 12.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_300 отримала грошові кошти у кредит в сумі 4000 грн., кредитному договорі № 220-08к ЛВ від 12.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_301 отримала грошові кошти у кредит в сумі 4000 грн., кредитному договорі № 225-08к ЛВ від 16.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_302 отримала грошові кошти в сумі 16500 грн., договорі поруки № 225-08к ЛВ від 16.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_303 , договорі поруки № 225-08к ЛВ від 16.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_304 , кредитному договорі № 226-08к ЛВ від 17.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_305 отримав грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 226-08к ЛВ від 17.09.2008 року на ім`я ОСОБА_306 , договорі поруки № 226-08к ЛВ від 17.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_307 взято кредитному договорі № 227-08к ЛВ від 18.09.2008 року, згідно якого ОСОБА_308 отримала грошові кошти у кредит в сумі 16500 грн., договорі поруки № 227-08к ЛВ від 18.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_309 ; договорі поруки № 227-08к ЛВ від 18.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_310 ; кредитному договорі № 231-08к ЛВ від 22.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_311 отримала грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 231-08к ЛВ від 22.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_312 , договорі поруки № 231-08к ЛВ від 22.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_313 , кредитному договорі № 232-08к ЛВ від 23.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_314 отримала грошові кошти у кредит в сумі 1500 грн., кредитному договорі № 234-08к ЛВ від 24.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_315 отримала грошові кошти у кредит в сумі 20000 грн., договорі поруки № 234-08к ЛВ від 24.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_316 ; договорі поруки № 234-08к ЛВ від 24.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_317 кредитному договорі № 235-08к ЛВ від 24.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_318 отримав грошові кошти у кредит в сумі 3000 грн., кредитному договорі № 237-08к ЛВ від 24.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_319 отримала грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 237-08к ЛВ від 24.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_320 ; договорі поруки № 237-08к ЛВ від 24.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_321 , кредитному договорі № 238-08к ЛВ від 24.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_322 отримала грошові кошти у кредит в сумі 16000 грн., договорі поруки № 238-08к ЛВ від 24.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_323 ; договорі поруки № 238-08к ЛВ від 24.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_324 кредитному договорі № 240-08к ЛВ від 25.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_325 отримала грошові кошти у кредит в сумі 16000 грн., кредитному договорі № 242-08к ЛВ від 25.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_326 отримала грошові кошти у кредит в сумі 1000 грн., кредитному договорі № 243-08к ЛВ від 25.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_327 отримала грошові кошти у кредит в сумі 10000 грн., договорі поруки № 243-08к ЛВ від 25.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_328 ; договорі поруки № 243-08к ЛВ від 25.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_329 ; кредитному договорі № 250-08к ЛВ від 30.09.2008 року, згідно з яким ОСОБА_305 отримав грошові кошти у кредит в сумі 45500 грн., договорі поруки № 250-08к ЛВ від 30.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_306 ; договорі поруки № 250-08кЛВ від 30.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_330 ; кредитному договорі № 256-08к ЛВ від 03.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_331 отримала грошові кошти у кредит в сумі 25000 грн., договорі поруки № 256-08кЛВ від 03.10.2008 року, на ім`я ОСОБА_332 ; договорі поруки № 256-08к ЛВ від 03.10.2008 року на ім`я ОСОБА_333 ; кредитному договорі № 257-08к ЛВ від 03.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_334 отримала грошові кошти у кредит в сумі 3000 грн., кредитному договорі № 262-08к ЛВ від 06.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_335 отримав грошові кошти у кредит в сумі 4000 грн., кредитному договорі № 269-08к ЛВ від 07.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_336 отримала грошові кошти у кредит у сумі 4000 грн., кредитному договорі № 270-08к ЛВ від 07.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_337 отримав грошові кошти у кредит в сумі 4000 грн., кредитному договорі № 271-08к ЛВ від 08.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_338 отримав грошові кошти у кредит в сумі 1000 грн., кредитному договорі № 272-08к ЛВ від 08.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_339 отримав грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 273-08к ЛВ від 08.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_340 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 276-08к ЛВ від 08.10.2008 року, за згідно з яким ОСОБА_341 отримала грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн.; договорі поруки № 276-08к ЛВ від 08.10.2008 року, на ім`я ОСОБА_342 договорі поруки № 276-08к ЛВ від 08.10.2008 року, на ім`я ОСОБА_343 , кредитному договорі № 277-08к ЛВ від 08.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_344 отримала грошові кошти у кредит в сумі 4000 грн., кредитному договорі № 278-08к ЛВ від 09.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_345 отримав грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 281-08к ЛВ від 10.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_346 отримав грошові кошти у кредит в сумі 4000 грн., кредитному договорі № 282-08к ЛВ від 10.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_347 отримав грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 282-08к ЛВ від 10.10.2008 року, на ім`я ОСОБА_348 ; кредитному договорі № 283-08к ЛВ від 10.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_349 отримала грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 283-08к ЛВ від Ю.10.2008 року, на ім`я ОСОБА_350 ; договорі поруки № 283-08к ЛВ від 10.10.2008 року, на ім`я ОСОБА_13 ; кредитному договорі № 286-08к ЛВ від 11.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_351 отримала грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 286-08к ЛВ від 11.10.2008 року на ім`я ОСОБА_352 ; договорі поруки № 286-08к ЛВ від 11.10.2008 року на ім`я ОСОБА_353 ; кредитному договорі № 288:08к ЛВ від 14.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_354 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 289-08к ЛВ від 14.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_355 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 290-08к ЛВ від 14.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_356 отримав грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 290-08к ЛВ від 14.10.2008 року, на ім`я ОСОБА_357 ; договорі поруки № 290-08к ЛВ від 14.10.2008 року, на ім`я ОСОБА_358 ; кредитному договорі № 291-08к ЛВ від 14.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_359 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 292-08к ЛВ від 14.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_360 отримала грошові кошти у кредит в сумі 4000 грн.; кредитному договорі № 293-08к ЛВ від 14.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_361 отримав грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 294-08к ЛВ від 14.10.2008 року, згідно якого ОСОБА_362 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 295-08к ЛВ від 15.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_363 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 296-08к ЛВ від 15.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_364 отримав грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 297-08к ЛВ від .2008 року, згідно з яким ОСОБА_365 отримала грошові кошти у кредит в сумі 37000 грн., договорі поруки № 297-08к ЛВ від 15.10.2008 року на ім`я ОСОБА_366 договорі поруки № 297-08к ЛВ від 15.10.2008 року на ім`я ОСОБА_367 , кредитному договорі № 299-08к ЛВ від 16.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_368 отримала грошові кошти у кредит в сумі 3000 гривень, кредитному договорі № 300-08к ЛВ від 16.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_369 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 301-08к ЛВ від 16.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_370 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 303-08к ЛВ від 16.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_371 отримав грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 304-08к ЛВ від 16.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_372 отримав грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн.; кредитному договорі № 305-08к ЛВ від 16.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_373 отримав грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 306-08к ЛВ від 16.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_374 отримала грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 306-08к ЛВ від 16.10.2008 року, на ім`я ОСОБА_375 договорі поруки № 306-08к ЛВ від 16.10.2008 року на ім`я ОСОБА_376 ; кредитному договорі № 307-08к ЛВ від 17.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_377 отримав грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 308-08к ЛВ від 17.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_378 отримала грошові кошти у кредит в сумі 4000 грн., кредитному договорі № 310-08к ЛВ від 17.10.2008 року на ім`я ОСОБА_379 отримав грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 311-08к ЛВ від 17.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_380 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 312-08к ЛВ від 17.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_381 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному І договорі № 313-08к ЛВ від 17.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_382 отримав грошові кошти у кредит в сумі 10000 грн., договорі поруки № 313-08к ЛВ від 17.10.2008 року, на ім`я ОСОБА_383 ; кредитному договорі № 315-08кЛВ від 20.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_384 отримав грошові кошти у кредит в сумі 10000 грн., договорі поруки № 315-08к ЛВ від 20.10.2008 року на ім`я ОСОБА_385 кредитному договорі № 316-08к ЛВ від 20.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_386 отримала грошові кошти у кредит в сумі 3000 грн., кредитному договорі № 319-08к ЛВ від 20.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_387 отримав грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 320-08к ЛВ від 20.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_388 отримав грошові кошти у кредит в сумі 4000 грн., кредитному договорі № 321-08к ЛВ від 20.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_389 отримала грошові кошти у , кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 321-08к ЛВ від 20.10.2008 року, на ім`я ОСОБА_390 ; кредитному договорі № 324-08к ЛВ від 20.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_391 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 333-08к ЛВ від 22.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_392 отримала грошові кошти у кредит в сумі 2000 грн., кредитному договорі № 335-08к ЛВ від 22.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_393 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 339-08к ЛВ від 22.10.2008 року, згідно з яким ОСОБА_394 отримала грошові кошти у кредит в сумі 10000 грн., договорі поруки № 339-08к ЛВ від 22.10.2008 року, за яким поручителем ОСОБА_366 взято обов`язок відповідати за зобов`язання ОСОБА_394 по кредитному договорі № 339-08к ЛВ від 22.10.2008 року; кредитному договорі № 430-08к ЛВ від 18.11.2008 року, згідно з яким ОСОБА_395 отримала грошові кошти у кредит в сумі 4000 грн., кредитному договорі № 431-08к ЛВ від 18.11.2008 року, згідно з яким ОСОБА_396 отримала грошові кошти у кредит в сумі 10000 грн.; договорі поруки № 431-08к ЛВ від 18.11.2008 року на ім`я ОСОБА_397 ; кредитному договорі № 438-08к ЛВ від 08.12.2008 року, згідно з яким ОСОБА_398 отримав грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 439-08к ЛВ від 08.12.2008 року, згідно з яким ОСОБА_399 отримав грошові кошти у кредит в сумі 30000 грн., договорі поруки № 439-08к ЛВ від 08.12.2008 року, на ім`я ОСОБА_400 ; договорі поруки № 439-08к ЛВ від 08.12.2008 року, на ім`я ОСОБА_401 ; кредитному договорі № 449-08к ЛВ від 23.01.2009 року, згідно з яким ОСОБА_402 отримав грошові кошти у кредит в сумі 3000 грн., кредитному договорі № 467-08к ЛВ від 04.02.2009 року, згідно з яким ОСОБА_403 отримала грошові кошти у кредит в сумі 10000 грн., договорі поруки № 467-08к ЛВ від 04.02.2008 року, на ім`я ОСОБА_404 ; кредитному договорі № 469-08к ЛВ від 04.02.2009 року, згідно з якими ОСОБА_405 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 472-08к ЛВ від 06.02.2009 року, згідно з яким ОСОБА_406 отримала грошові кошти у кредит в сумі 2500 грн., кредитному договорі № 473-08к ЛВ від 06.02.2009 року, згідно з яким ОСОБА_407 отримала грошові кошти у кредит в сумі 10000 грн., договорі поруки № 473-08к ЛВ від 06.02.2008 року, на ім`я ОСОБА_408 кредитному договорі № 474-08к ЛВ від 06.02.2009 року, згідно з яким ОСОБА_409 отримала грошові кошти у кредит в сумі 3500 грн., кредитному договорі № 475-08к ЛВ від 06.02.2009 року, згідно з яким ОСОБА_410 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн.; кредитному договорі № 48І-08к ЛВ від 13.02.2009 року, згідно з яким ОСОБА_411 отримав грошові кошти у кредит в сумі 4500 грн., кредитному договорі № 486-08к ЛВ від 17.02.2009 року, згідно з яким ОСОБА_412 отримав грошові кошти у кредит в сумі 1500 р., кредитному договорі № 491-08к ЛВ від 23.02.2009 року, згідно з яким ОСОБА_413 отримала грошові кошти у кредит в сумі 4500 грн., кредитному договорі № 493-08к ЛВ від 23.02.2009 року, згідно з яким ОСОБА_414 отримала грошові кошти у кредит в сумі 4700 грн., кредитному договорі № 498-08к ЛВ від 05.03.2009 року, згідно з яким ОСОБА_415 отримала грошові кошти у кредит в сумі 3000 грн., кредитному договорі № 499-08к ЛВ від 05.03.2009 року, згідно з яким ОСОБА_416 отримала грошові кошти у кредит в сумі 3000 грн., кредитному договорі № 508-08к ЛВ від 05.05.2009 року, згідно з яким ОСОБА_417 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., кредитному договорі № 533-09к ЛВ від 23.07.2009 року, згідно з яким ОСОБА_418 отримала грошові кошти у кредит в сумі 10000 грн., договорі поруки № 533-09к ЛВ від 23.07.2009 року, на ім`я ОСОБА_419 , кредитному договорі № 535-09к ЛВ від 24.07.2009 року, згідно з яким ОСОБА_420 отримала грошові кошти у кредит в сумі 5000 грн., договорі № 16-08дЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «травневий» від 19.05.2008 року, на ім`я ОСОБА_118 ; договорі № 17-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «травневий» від 19.05.2008 року, на ім`я ОСОБА_421 ; гарантійний лист від 19.05.2008 року, за яким КС «Галіція кредит» гарантує ОСОБА_422 повернути її вклад та проценти в повному обсязі; договорі № 18-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «травневий» від 21.05.2008 року, на ім`я ОСОБА_423 ; договорі № 19-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «травневий» від 22.05.2008 року, на ім`я ОСОБА_424 , договорі № 20-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «травневий» від 22.05.2008 року, на ім`я ОСОБА_125 ; договорі № 21-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «травневий» від 22.05.2008 року на ім`я ОСОБА_425 ; договорі № 35-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «травневий» від 30.05.2008 року, на ім`я ОСОБА_426 ; договорі № 38-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «травневий» від 30.05.2008 року, на ім`я ОСОБА_427 ; договорі № 40-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «травневий» від 31.05.2008 року на ім`я ОСОБА_67 ; договорі № 51-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «пенсійний» від 20.06.2008 року, на ім`я ОСОБА_428 ; договорі № 68-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 07.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_111 ; договорі № 84-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 24.07.2008 року, на ім`я ОСОБА_96 ; договорі № 95-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 01.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_429 ; Договір № 102-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 06.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_82 ; договорі № 103-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 06.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_106 ; договорі № 104-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 06.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_430 ; договорі № 105-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 07.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_431 ; договорі № 106-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 08.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_432 В. договорі № 107-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 08.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_433 договорі № 108-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 08.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_434 договорі № 109-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 11.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_157 ; договорі № 111-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 12.08.2008 року на ім`я ОСОБА_65 ; договорі № 112-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 12.08.2008 року, на ім`я ОСОБА_435 ; договорі № 113-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 13.08.2008 року на ім`я ОСОБА_138 ; договорі № 114-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 13.08.2008 року на ім`я ОСОБА_40 ; договорі № 115-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 14.08.2008 року на ім`я ОСОБА_93 ; договорі № 116-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 15.08.2008 року на ім`я ОСОБА_44 ; договорі № 117-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 15.08.2008 року на ім`я ОСОБА_146 ; договорі №118-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 18.08.2008 року на ім`я ОСОБА_115 ; договорі №121-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 19.08.2008 року на ім`я ОСОБА_436 ; договорі №122-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 21.08.2008 року на ім`я ОСОБА_148 ; договорі № 123-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 22.08.2008 року на ім`я ОСОБА_20 ; договорі № 124-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 26.08.2008 року на ім`я ОСОБА_20 ; договорі № 125-08дЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 22.08.2008 року на ім`я ОСОБА_39 ; договорі № 126-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 26.08.2008 року на ім`я ОСОБА_118 ; договорі № 127-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 27.08.2008 року на ім`я ОСОБА_46 ; договорі № 128-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 01.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_104 ; договорі № 129-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 01 вересня 2008 року, на ім`я ОСОБА_437 , договорі № 130-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 01.09.2008 року на ім`я ОСОБА_438 ; договорі № 132-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 01.09.2008 на ім`я ОСОБА_439 ; договорі № 133-08дЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 01.09.2008 року на ім`я ОСОБА_96 , договорі № 134-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 02.09.2008 року на ім`я ОСОБА_124 , договорі № 136-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 03.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_440 ; договорі № 137-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 03.09.2008 року на ім`я ОСОБА_131 , договорі № 138-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 04.09.2008 року на ім`я ОСОБА_152 ; договорі №139-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 04.09.2008 року на ім`я ОСОБА_48 ; договорі № 140-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 05.09.2008 року на ім`я ОСОБА_110 ; договорі № 141-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 05.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_82 , договорі № 142-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 05.09.2008 року на ім`я ОСОБА_148 ; договорі № 143-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 08.09.2008 року на ім`я ОСОБА_148 договорі № 144-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 08.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_118 ; договорі № 146-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 09.09.2008 року на ім`я ОСОБА_151 ; договорі № 147-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 10.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_433 ; договорі № 148-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 10 вересня 2008 року на ім`я ОСОБА_441 ; договорі № 149-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 12.09.2008 року на ім`я ОСОБА_442 ; договорі № 150-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 15.09.2008 року на ім`я ОСОБА_135 ; договорі № 151-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 15.09.2008 року на ім`я ОСОБА_135 ; договорі № 152-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 13.09.2008 року, на ім`я ОСОБА_443 ; договорі № 153-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 19.09.2008 року на ім`я ОСОБА_20 ; договорі № 154-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 20.09.2008 року на ім`я ОСОБА_20 ; договорі № 155-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 22.09.2008 року на ім`я ОСОБА_444 ; договорі № 156-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 24.09.2008 року на ім`я ОСОБА_445 ; договорі № 157-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 29.09.2008 року на ім`я ОСОБА_446 ; договорі № 158-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 30.09.2008 року на ім`я ОСОБА_147 ; договорі № 160-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 01.10.2008 року на ім`я ОСОБА_86 ; договорі № 161-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 01.10.2008 року на ім`я ОСОБА_447 ; договорі № 162-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 01.10.2008 року на ім`я ОСОБА_122 ; договорі № 163-08дЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 01.10.2008 року на ім`я ОСОБА_83 ; договорі № 164-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 02.10.2008 року на ім`я ОСОБА_125 ; договорі № 165-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 01.10.2008 року на ім`я ОСОБА_20 ; договорі № 166-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 02.10.2008 року на ім`я ОСОБА_448 ; договорі № 167-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 03.10.2008 року на ім`я ОСОБА_78 ; договорі № 168-08дЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 03.10.2008 року на ім`я ОСОБА_449 ; договорі № 169-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 03.10.2008 року на ім`я ОСОБА_39 ; договорі № 170-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 03.10.2008 року на ім`я ОСОБА_450 ; договорі № 171 -08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 03.10.2008 року на ім`я ОСОБА_48 ; договорі № 172-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 06.10.2008 року на ім`я ОСОБА_135 ; договорі № 173-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 06.10.2008 року на ім`я ОСОБА_135 ; договорі № 174-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 06.10.2008 року на ім`я ОСОБА_135 ; договорі № 175-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 06.10.2008 року на ім`я ОСОБА_82 ; договорі № 176-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 06.10.2008 року на ім`я ОСОБА_451 ; договорі № 177-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 07.10.2008 року на ім`я ОСОБА_445 ; договорі № 177-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 07.10.2008 року р ім`я ОСОБА_445 ; договорі № 179-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на Депозитний рахунок «28 відсотків» від 07.10.2008 року на ім`я ОСОБА_141 ; договорі № 181-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 08.10.2008 року на ім`я ОСОБА_452 ; договорі № 182-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 0810.2008 року на ім`я ОСОБА_67 ; договорі № 183-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 09.10.2008 року на ім`я ОСОБА_112 ; договорі № 184-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 09.10.2008 року на ім`я ОСОБА_112 передав кошти в сумі 5000 грн. КС «Галіція кредит»; договорі № 185-08д ЛВ про несення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 09.10.2008 року, за : яким ОСОБА_112 передав кошти в сумі 3000 грн. КС «Галіція кредит»; договорі № 186-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 09.10.2008 року, за яким ОСОБА_151 передав кошти в сумі 4000 грн. КС «Галіція кредит; договорі № 187-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 10.10.2008 року, за яким ОСОБА_453 передав кошти в сумі 5000 грн. КС «Галіція кредит»; договорі № 188-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки ; на депозитний рахунок «28 відсотків» від 10.10.2008 року, за яким ОСОБА_72 передав кошти в сумі 52000 грн. КС «Галіція кредит»; договорі № 189-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 10.10.2008 року, за яким ОСОБА_96 передав кошти в сумі 10000 грн. КС «Галіція кредит»; договорі № 193-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 13.10.2008 року, за яким ОСОБА_126 передав кошти в сумі 50000 грн. КС «Галіція кредит»; договорі № 197-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 14.10.2008 року на ім`я ОСОБА_54 ; договорі № 198-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 14.10.2008 року, на ім`я ОСОБА_454 ; договорі № 199-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 14.10.2008 року на ім`я ОСОБА_29 ; договорі № 200-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 14.10.2008 року, на ім`я ОСОБА_29 ; договорі № 201-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 14.10.2008 року на ім`я ОСОБА_29 ; договорі № 202-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 14.10.2008 року на ім`я ОСОБА_29 ; договорі № 203-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 16.10.2008 року на ім`я ОСОБА_455 договорі № 204-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 18.10.2008 року на ім`я ОСОБА_64 ; договорі № 205-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 18.10.2008 року на ім`я ОСОБА_20 ; договорі № 206-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 20.10.2008 року на ім`я ОСОБА_135 ; договорі № 207-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 20.10.2008 року на ім`я ОСОБА_456 ; договорі № 208-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «ощадний» від 01.11.2008 року на ім`я ОСОБА_155 ; договорі № 231-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 11.11.2008 року, на ім`я ОСОБА_33 ; договорі № 232-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 12.11.2008 року на ім`я ОСОБА_132 ; договорі № 233-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 01.11.2008 року на ім`я ОСОБА_20 передав кошти в сумі 100000 грн. КС «Галіція кредит»; договорі № 234-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 12.11.2008 року на ім`я ОСОБА_20 ; додатковий договір № 216-08д ЛВ про доповнення договору № 216-08д ЛВ від 05.11.2008 року на ім`я ОСОБА_96 ; договорі № 247-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 19.11.2008 року на ім`я ОСОБА_73 ; договорі № 248-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 19.11.2008 року на ім`я ОСОБА_15 ; договорі № 249-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 19.11.2008 року на ім`я ОСОБА_82 ; договорі № 253-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 20.11.2008 року на ім`я ОСОБА_115 ; договорі № 254-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 24.11.2008 року на ім`я ОСОБА_25 ; договорі № 255-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «ЗО відсотків» від 24.11.2008 року на ім`я ОСОБА_69 ; договорі №258-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «ЗО відсотків» від 28.11.2008 року на ім`я ОСОБА_48 ; договорі № 259-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «ЗО відсотків» від 28.11.2008 року на ім`я ОСОБА_140 ; договорі №260-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 28.11.2008 року на ім`я ОСОБА_47 ; договорі № 261-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 29.11.2008 року на ім`я ОСОБА_457 ; договорі № 262-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 02.12.2008 року на ім`я ОСОБА_62 ; договорі № 269-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 10.12.2008 року на ім`я ОСОБА_127 ; додатковий договір № 11-08д ЛВ від 19.11.2008 року на ім`я ОСОБА_103 ; додатковий договір № 216-08д ЛВ від 26.12.2008 року на ім`я ОСОБА_96 ; додатковий договір № 11-08д ЛВ від 26.01.2009 року на ім`я ОСОБА_103 ; договорі № 283-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 12.01.2009 року на ім`я ОСОБА_458 ; договорі № 284-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 13.01.2009 року на ім`я ОСОБА_127 ; додатковий договір № 263-08д ЛВ про доповнення договору № 263-08д ЛВ від 21.01.2009 року на ім`я ОСОБА_459 ; договорі № 300-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 10.02.2009 року, на ім`я ОСОБА_127 ; договорі № 303-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 11.02.2009 року на ім`я ОСОБА_62 ; договорі № 305-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 13.02.2009 року на ім`я ОСОБА_98 ; договорі № 307-08дЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 23.02.2009 року, на ім`я ОСОБА_42 ; договорі № 312-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «дитяча скарбничка» від 05.03.2009 року на ім`я ОСОБА_460 ; договорі № 318-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 13.03.2009 року на ім`я ОСОБА_127 ; додатковий договір № 313-08д ЛВ про доповнення договору № 313-08д ЛВ від 10.03.2008 року про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок від 08.04.2009 року на ім`я ОСОБА_461 ; договорі № 321-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 19.03.2009 року на ім`я ОСОБА_127 ; договорі № 322-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 20.03.2009 року на ім`я ОСОБА_45 ; договорі № 327-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 27.03.2009 року на ім`я ОСОБА_40 ; договорі № 334-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 08.04.2009 року на ім`я ОСОБА_135 ; договорі № 335-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 10.04.2009 року на ім`я ОСОБА_118 ; додатковому договорі № 265-08д ЛВ від 19.03.2009 року на ім`я ОСОБА_145 ; договорі № 338-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 17.04.2009 року на ім`я ОСОБА_93 ; договорі № 340-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 22.04.2009 року на ім`я ОСОБА_127 ; договорі № 340-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 22.04.2009 року на ім`я ОСОБА_127 ; додатковому договорі № 265-08д ЛВ від 05.03.2009 року на ім`я ОСОБА_145 ; договорі № 356-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 14.05.2009 року на ім`я ОСОБА_12 ; додатковому договорі № 340-08д ЛВ про доповнення договору №3 40-08д від 15.05.2009 року на ім`я ОСОБА_127 ; додатковому договорі № 340-08д ЛВ про доповнення договору № 340-08д ЛВ від 15.05.2009 року на ім`я ОСОБА_127 ; договорі № 367-08дЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 20.05.2009 року на ім`я ОСОБА_40 ; договорі № 369-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 20.05.2009 року на ім`я ОСОБА_27 ; договорі № 371-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 20.05.2009 року на ім`я ОСОБА_53 ; договорі № 379-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 25.05.2009 року на ім`я ОСОБА_462 ; договорі № 385-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 29.05.2009 року на ім`я ОСОБА_41 ; договорі № 386-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 30.05.2009 року на ім`я ОСОБА_125 ; договорі № 388-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 01.06.2009 року на ім`я ОСОБА_52 ; договорі № 394-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 05.06.2009 року на ім`я ОСОБА_134 ; договорі № 398-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 09.06.2009 року, на ім`я ОСОБА_132 ; додатковому договорі № 340-08д ЛВ від 25.05.2009 року, на ім`я ОСОБА_127 ; додатковому договорі № 340-08д ЛВ від 22.06.2009 року на ім`я ОСОБА_127 ; договорі № 404-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 12.06.2009 року на ім`я ОСОБА_26 ; договорі № 413-09/13д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 08.10.2009 року на ім`я ОСОБА_142 ; договорі № 421-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 30.06.2009 року на ім`я ОСОБА_77 ; договорі № 428-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 06.07.2009 року на ім`я ОСОБА_48 ; договорі №357/1-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 09.07.2009 року на ім`я ОСОБА_102 ; договорі № 454-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 24.07.2009 року на ім`я ОСОБА_12 ; договорі № 456-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 25.07.2009 року на ім`я ОСОБА_9 ; договорі № 457-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 25.07.2009 року на ім`я ОСОБА_9 ; договорі № 459-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 27.07.2009 року на ім`я ОСОБА_80 ; договорі № 460-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 28.07.2009 року на ім`я ОСОБА_87 ; договорі № 472-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 06.08.2009 року на ім`я ОСОБА_82 ; договорі № 480-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 07.08.2009 року на ім`я ОСОБА_106 ; договорі № 481-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 10.08.2009 року на ім`я ОСОБА_118 ; договорі № 485-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 10.08.2009 року на ім`я ОСОБА_155 ; договорі № 487-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 08.08.2009 року на ім`я ОСОБА_463 ; договорі № 489-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 12.08.2009 року на ім`я ОСОБА_65 ; договорі № 491-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 14.08.2009 року на ім`я ОСОБА_114 ; договорі № 493-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 14.08.2009 року на ім`я ОСОБА_464 ; договорі № 494-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 15.08.2009 року на ім`я ОСОБА_138 ; договорі № 497-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 15.08.2009 року на ім`я ОСОБА_61 ; договорі № 500-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 17.08.2009 року на ім`я ОСОБА_111 ; додатковому договорі № 1 від 18.08.2009 року, на ім`я ОСОБА_465 ; договорі № 502-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 18.08.2009 року на ім`я ОСОБА_27 ; договорі № 503-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 18.08.2009 року на ім`я ОСОБА_27 ; договорі № 504-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 20.08.2009 року на ім`я ОСОБА_92 ; договорі № 505-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 20.08.2009 року на ім`я ОСОБА_108 ; договорі № 506-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 20.08.2009 року на ім`я ОСОБА_103 ; договорі № 507-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 20.08.2009 року на ім`я ОСОБА_116 ; договорі № 509-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 21.08.2009 року на ім`я ОСОБА_423 ; договорі № 510-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 21.08.2009 року на ім`я ОСОБА_148 ; договорі № 511-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 22.08.2009 року на ім`я ОСОБА_39 ; договорі № 512-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 25.08.2009 року на ім`я ОСОБА_74 ; договорі № 513-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 26.08.2009 року на ім`я ОСОБА_39 ; договорі № 514-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 27.08.2009 року на ім`я ОСОБА_10 ; договорі № 515-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 27.08.2009 року на ім`я ОСОБА_46 ; договорі № 516-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 27.08.2009 року на ім`я ОСОБА_51 ; договорі № 517-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 28.08.2009 року на ім`я ОСОБА_466 ; договорі № 520-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 01.09.2009 року на ім`я ОСОБА_77 ; договорі № 520-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 01.09.2009 року на ім`я ОСОБА_77 ; договорі № 522-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 02.09.2009 року на ім`я ОСОБА_124 ; договорі № 523-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 03.09.2009 року, на ім`я ОСОБА_11 ; договорі № 525-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 03.09.2009 року, за яким ОСОБА_113 ; договорі № 526-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 04.09.2009 року на ім`я ОСОБА_48 ; договорі № 527-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 04.09.2009 року на ім`я ОСОБА_152 ; договорі № 528-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 05.09.2009 року на ім`я ОСОБА_110 ; договорі № 530-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 05.09.2009 року на ім`я ОСОБА_148 ; договорі № 531-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 07.09.2009 року на ім`я ОСОБА_11 ; договорі № 546-1 дклв про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 15.10.2009 року на ім`я ОСОБА_467 ; договорі № 532-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 07.09.2009 року на ім`я ОСОБА_100 ; договорі № 533-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 07.09.2009 року на ім`я ОСОБА_113 ; договорі № 534-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 07.09.2009 року на ім`я ОСОБА_78 ; договорі № 535-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 07.09.2009 року на ім`я ОСОБА_468 ; договорі № 536-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 07.09.2009 року на ім`я ОСОБА_141 ; договорі № 537-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 08.09.2009 року на ім`я ОСОБА_79 ; договорі № 538-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 08.09.2009 року на ім`я ОСОБА_81 ; договорі №539-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 08.09.2009 року на ім`я ОСОБА_118 ; договорі № 540-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 08.09.2009 року на ім`я ОСОБА_141 ; договорі № 542-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 10.09.2009 року на ім`я ОСОБА_144 ; договорі № 543-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 10.09.2009 року на ім`я ОСОБА_469 ; договорі № 544-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 10.09.2009 року на ім`я ОСОБА_155 ; договорі № 545-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 10.09.2009 року на ім`я ОСОБА_151 ; договорі № 546-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 10.09.2009 року на ім`я ОСОБА_57 ; договорі № 547-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 11.09.2009 року на ім`я ОСОБА_470 ; договорі № 548-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 12.09.2009 року на ім`я ОСОБА_157 ; договорі № 549-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-2» від 14.09.2009 року на ім`я ОСОБА_59 ; договорі № 552-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 14.09.2009 року на ім`я ОСОБА_471 ; договорі № 553-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 15.09.2009 року на ім`я ОСОБА_158 ; договорі № 554-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 21.09.2009 року на ім`я ОСОБА_51 ; договорі № 555-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-Г від 22 вересня 2009 року на ім`я ОСОБА_472 ; договорі № 556-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків-1» від 24 вересня 2009 року на ім`я ОСОБА_445 ; договорі № 557-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 28.09.2009 року на ім`я ОСОБА_51 ; договорі № 559-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 30.09.2009 року на ім`я ОСОБА_147 ; договорі № 562-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 01.10.2009 року на ім`я ОСОБА_83 ; договорі № 563-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 01.10.2009 року на ім`я ОСОБА_473 .С; договорі № 565-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-2» від 02.10.2009 року на ім`я ОСОБА_156 ; договорі № 566-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 03.10.2009 року на ім`я ОСОБА_78 ; договорі № 568-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 03.10.2009 року на ім`я ОСОБА_13 ; договорі № 569-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків» від 06.10.2009 року на ім`я ОСОБА_86 ; договорі № 570-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-2» від 06.10.2009 року на ім`я ОСОБА_134 ; договорі № 571-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 06.10.2009 року на ім`я ОСОБА_135 ; договорі № 573-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 07.10.2009 року на ім`я ОСОБА_11 ; договорі № 578-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 08.10.2009 року на ім`я ОСОБА_141 ; договорі № 579-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 08.10.2009 року на ім`я ОСОБА_445 ; договорі № 580-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 08.10.2009 року на ім`я ОСОБА_67 ; договорі № 581-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 09.10.2009 року на ім`я ОСОБА_112 ; договорі № 582-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 09.10.2009 року на ім`я ОСОБА_112 ; договорі № 583-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 09.10.2009 року на ім`я ОСОБА_112 ; договорі № 584-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-2» від 12.10.2009 року на ім`я ОСОБА_151 ; договорі № 585-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 12.10.2009 року на ім`я ОСОБА_155 ; договорі №587-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-2» від 14.10.2009 року на ім`я ОСОБА_114 ; договорі № 582-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків-1» від 09.10.2009 року на ім`я ОСОБА_112 ; додатковому договорі № 11 від 28.09.2009 року на ім`я ОСОБА_127 ; додатковому договорі № 14 про доповнення договору № 340-08д ЛВ від 16.11.2009 р. на ім`я ОСОБА_127 ; договорі № 607-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків -» від 12.11.2009 року на ім`я ОСОБА_132 ; договорі № 609-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 16.11.2009 року на ім`я ОСОБА_158 ; договорі № 610-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 16.11.2009 року на ім`я ОСОБА_93 ; договорі № 611-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 16.11.2009 року на ім`я ОСОБА_36 ; договорі № 612-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 17.11.2009 року на ім`я ОСОБА_143 ; договорі № 613-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 18.11.2009 року на ім`я ОСОБА_133 ; договорі № 617-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «28 відсотків» від 25.11.2009 року на ім`я ОСОБА_75 ; додатковому договорі №_ про доповнення договору №441-09д ЛВ від 01.10.2009 року на ім`я ОСОБА_142 ; додатковому договорі № 2 від 18 листопада 2009 року, за яким ОСОБА_81 ; договорі № 340-2 дклв про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 01.05.2009 року на ім`я ОСОБА_474 ; договорі № 341-2 дклв про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків» від 01.09.2009 року на ім`я ОСОБА_474 ; додатковому договорі № 263-08д ЛВ від 21.01.2009 року на ім`я ОСОБА_459 ; договорі № 301-09/1 Од ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «31 відсотків - 1» від 28.09.2009 року на ім`я ОСОБА_151 ; договорі № 366/1-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «27 відсотків» від 08.10.2009 року на ім`я ОСОБА_475 ; договорі № 368/3-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «27 відсотків» від 08.10.2009 року на ім`я ОСОБА_476 ; договорі № 524-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «ЗО відсотків - 3» від 03.09.2009 року на ім`я ОСОБА_139 ; договорі № 363/7-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «35 відсотків» від 17.09.2009 року на ім`я ОСОБА_477 ; договорі №360/5-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків - 2» від 15.08.2009 року на ім`я ОСОБА_478 ; договорі № 360/1-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків -1» від 21.07.2009 року на ім`я ОСОБА_479 ; договорі № 405-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків -1» від 15.06.2009 року, на ім`я ОСОБА_158 ; договорі № 372-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків - 2» від 21.05.2009 року на ім`я ОСОБА_423 ; договорі № 401-09д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «30 відсотків -1» від 10.06.2009 року на ім`я ОСОБА_144 ; договорі № 364/1-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «27 відсотків» від 10.09.2009 року на ім`я ОСОБА_475 ; договорі № 365/3-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «27 відсотків» від 10.09.2009 року на ім`я ОСОБА_475 ; договорі № 363/2-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «27 відсотків» від 10.09.2009 року на ім`я ОСОБА_475 ; договорі № 364/3-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «27 відсотків» від 27.08.2009 року на ім`я ОСОБА_475 ; договорі № 363/1 -08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «27 відсотків» від 27.08.2009 року на ім`я ОСОБА_475 ; договорі № 362/2-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «27 відсотків» від 27.08.2009 року на ім`я ОСОБА_475 ; передала кошти в сумі 4000 доларів США КС «Галіція кредит», - на одному аркуші; договорі № 365/1-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «27 відсотків» від 24.09.2009 року на ім`я ОСОБА_475 ; договорі № 367/3-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «27 відсотків» від 24.09.2009 року на ім`я ОСОБА_475 ; договорі № 364/2-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «27 відсотків» від 24.09.2009 року на ім`я ОСОБА_476 ; договорі № 348/1-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «27 відсотків» від 21.05.2009 року на ім`я ОСОБА_475 договорі № 349/1-08д ЛВ про внесення внеску (вкладу) члена кредитної спілки на депозитний рахунок «27 відсотків» від 21.05.2009 року на ім`я ОСОБА_475 ; видатковому касовому ордері № 1670 від 07.10.2009 року, видатковому касовому ордері № 1669 від 07.10.2009 року та у видатковому касовому ордері № 1669 від 07.10.2009 року, в податковому звіті про використання коштів від 14.08.2008 р. та в довідці про взяття на облік платника податку від 12.20.2007 р., протоколі установчих зборів від 17.09.2007 р., повідомленні про взяття на облік юридичної особи від 09.10.07 р., страховому свідоцтві від 25.09.2007 р. та в довідці № 3786 з ЄДРПОУ.

01.05.2009 року ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді директора ПП «Еліт Галіція», будучи службовою особою та використовуючи свої повноваження, зловживаючи своїм службовим становищем, з метою розтрати належного ПП «Еліт Галіція» майна, без відома засновника ПП «Еліт Галіція» ОСОБА_20 та, не маючи від нього повноважень щодо розпорядження майном ПП «Еліт Галіція», підробив за попередньою змовою з невстановленою слідством особою Рішення № 07 від 06.03.2009 року засновника даного приватного підприємства про надання згоди на укладення договору іпотеки складських приміщень за адресою: АДРЕСА_1 , та використав зазначене підроблене Рішення засновника даного приватного підприємства при укладенні з ОСОБА_160 іпотечного договору, згідно якого передав у іпотеку ОСОБА_163 складські приміщення за адресою: АДРЕСА_1 , вартістю 565 081 грн., які перебували на балансі ПП «Еліт Галіція» та у його віданні, як забезпечення виконання зобов`язань по договору позики укладеного між ОСОБА_164 та ОСОБА_480 . В подальшому, внаслідок вчинення ОСОБА_6 разом із невстановленою слідством особою службового підроблення складські приміщення за адресою: АДРЕСА_1 , вартістю 565081 грн., які перебували на балансі ПП «Еліт Галіція» перейшли у власність ОСОБА_161 , що спричинило тяжкі наслідки.

Крім цього, ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді директора ПП «Еліт Галіція» та будучи наділеним повноваженнями щодо виконання організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, складав та видавав довідки про розмір заробітної плати з завідомо неправдивими відомостями.

06.03.2009 року ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді директора ПП «Еліт Галіція», будучи службовою особою та, використовуючи свої повноваження, зловживаючи своїм службовим становищем, з метою легалізації частини коштів, якими незаконно заволодів, без відома засновника ПП «Еліт Галіція» ОСОБА_20 , підробив за попередньою змовою з невстановленою слідством особою Рішення № 07 від 06.03.2009 року засновником даного приватного підприємства про надання згоди на придбання земельної ділянки на території Здорівської сільської ради. 06.03.2009 року ОСОБА_6 використав зазначене підроблене рішення засновника даного приватного підприємства при укладенні договору купівлі-продажу земельної ділянки з КС «Либідь» в особі ОСОБА_481 .

Крім цього, ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді директора ПП «Еліт Галіція», та будучи службовою особою наділеною повноваженнями щодо виконання організаційно-розпорядчих та адміністративно господарських функцій, знаходячись за адресою: м. Львів, вул. Київська,21, з метою отримання коштів у кредит в ЛФ КС «Либідь» виготовив підроблену довідку без номера від 27.03.2008 про розмір своєї заробітної плати, в яку вніс завідомо недостовірні відомості, а саме вказав, що за період із жовтня 2007 року по березень 2008 року його розмір заробітної плати на посаді директора ПП «Еліт Галіція» склав 31200 грн., хоча фактично такого доходу не мав. Продовжуючи свій злочинний умисел, спрямований на заволодіння чужим майном ОСОБА_6 , розуміючи, що для отримання кредиту йому необхідна порука повторно виготовив підроблену довідку без номера від 27.03.2008 про розмір заробітної плати ОСОБА_180 , в яку вніс завідомо недостовірні відомості, а саме вказав, що дохід ОСОБА_180 за період із жовтня 2007 року по березень 2008 року склав 24600 грн., хоча фактично ОСОБА_181 таких доходів не мав та в ПП «Еліт Галіція» не працював. Вказані довідки ОСОБА_6 підписав та скріпив підписи печаткою підприємства. В подальшому, знаходячись в приміщенні ЛФ КС «Либідь», що розташована на пл. Соборна,12-а у м. Львові, ОСОБА_6 використав підроблені довідки про доходи без номера від 27.03.2008 з завідомо неправдивими відомостями про розмір заробітної плати, й шляхом обману отримав кредит на суму 57000 грн., згідно з кредитним договором № 19/2008 ЛФ від 27.03.2008, відповідно до умов якого зобов`язувався погасити кредит до 28.03.2010 проте станом на 07.12.2011 заборгованість по кредиту становить 1614612,8 грн. і продовжує зростати, з яких тіло кредиту 45757,62 грн., чим завдав спілці матеріальної шкоди на вказану суму.

Крім цього, 05.06.2008 р. ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді директора ПП «Еліт Галіція», будучи службовою особою наділеною повноваженнями щодо виконання організаційно-розпорядчих та адміністративно господарських функцій, повторно склав та видав довідку № 18/6-08р. від 05.06.2008 про розмір заробітної плати ОСОБА_482 , в яку вніс завідомо неправдиві відомості, а саме вказав, що його дохід за період із грудня 2007 року по травень 2008 року склав 70838,73 грн., тоді як ОСОБА_186 в ПП «Еліт Галіція» ніколи не працював та відповідно доходу не отримував. В подальшому вказана довідка була подана для підтвердження платоспроможності ОСОБА_186 і стала підставою для укладення ОСОБА_186 із Львівською обласною дирекцією ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» кредитного договору № 014/0046/74/57964 від 03.07.2008, згідно з яким ОСОБА_186 надано кредит в сумі 265000 доларів США, заборгованість по якому станом на 08.12.2011 становила 709806,48 доларів США, що в перерахунку по курсу НБУ становило 5671282,80 грн. і продовжує зростати.

А також, 05.06.2008 р. ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді директора ПП «Еліт Галіція», будучи службовою особою наділеною повноваженнями щодо виконання організаційно-розпорядчих та адміністративно господарських функцій, повторно склав та видав довідку № 18/5-08р. від 05.06.2008 про розмір заробітної плати ОСОБА_483 , в яку вніс завідомо неправдиві відомості, а саме вказав, що її дохід за період із грудня 2007 року по травень 2008 року склав 30695 грн., тоді як ОСОБА_483 в ПП «Еліт Галіція» ніколи не працювала та відповідно доходу не отримувала. В подальшому вказана довідка була подана для підтвердження платоспроможності ОСОБА_483 і стала підставою для укладення ОСОБА_483 із Львівською обласною дирекцією ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» договору поруки № 014/0046/74/58373 від 03.07.2008, згідно з яким ОСОБА_483 гарантувала виконання зобов`язань взятих ОСОБА_484 по кредитному договору № 014/0046/74/57964 від 03.07.2008 р.

Крім цього, 11.08.2008 р. ОСОБА_6 , перебуваючи на посаді директора ПП «Еліт Галіція», будучи службовою особою наділеною повноваженнями щодо виконання організаційно-розпорядчих та адміністративно господарських функцій, з метою отримання коштів у кредит в ПАТ «Фольксбанк», що є правонаступником ВАТ «Електрон Банк» повторно виготовив підроблену довідку № 11\08-5 від 11.08.2008 про розмір своєї заробітної плати, в яку вніс завідомо неправдиві відомості, а саме, вказав, що його дохід за період із лютого 2007 року по липень 2007 року склав 27000 грн., хоча фактично такого доходу не мав. Вказану довідку ОСОБА_6 підписав та скріпив підпис печаткою підприємства. Продовжуючи свій злочинний умисел, спрямований на заволодіння чужим майном, ОСОБА_6 14.08.2008 р., знаходячись в приміщенні Львівського відділення № 4 ВАТ «Електрон Банк», що по вул. І.Франка,3 у м. Львові, використав підроблену довідку про доходи № 11/08-5 від 11.08.2008 р. з завідомо неправдивими відомостями про розмір заробітної плати, й шляхом обману під виглядом оформлення кредитного договору № КР 51523 від 14.08.2008 р. отримав кошти в сумі 22597 доларів США, що в перерахунку по курсу НБУ становило 109 459,87 грн., та станом на 22.12.2011 р. не повернув банку кредитні кошти в сумі 30588,61 доларів США, що в перерахунку по курсу НБУ станом на 22.12.2011 р. становило 244381,59 грн. і продовжує зростати, з яких 19350,18 доларів США тіло кредиту, чим заподіяв ПАТ «Фольксбанк» матеріальної шкоди на вказану суму.

А всього за вказаний період часу ОСОБА_6 , будучи службовою особою, вчинивши службові підроблення, розтратив майно ПП «Еліт Галіція», яке перебувало в його віданні, зловживаючи своїм службовим становищем, заволодів коштами вкладників КС «Галіція Кредит», шахрайським способом заволодів коштами юридичних осіб в особливо великих розмірах, що спричинило тяжкі наслідки.

Дії ОСОБА_6 органами досудового слідства кваліфіковані за ч.2 ст.364 КК України як вчинення зловживання службовим становищем, тобто умисне, з корисливих мотивів, використання службового становища, всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом правам та інтересам окремих громадян та юридичних осіб; за ч.4 ст.190 КК України, вчинення заволодіння чужим майном шляхом обману та зловживання довірою, повторно, в особливо великих розмірах; за ч.5 ст.191 КК України розтрата службовою особою чужого майна, яке перебувало у його віданні, заволодіння чужим майном, шляхом зловживання своїм службовим становищем, повторно, за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах; за ч.2 ст.366 КК України, вчинення службового підроблення, тобто внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, складання та видача завідомо неправдивих документів, що спричинило тяжкі наслідки; за ч.2 ст.209 КК України вчинення легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, тобто вчинення фінансових операцій та укладення угоди з коштами та майном, одержаних внаслідок вчинення суспільно-небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів, а також володіння та використання коштів, одержаних внаслідок вчинення суспільно-небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів, повторно, у великому розмірі.

Дії ОСОБА_7 кваліфіковані за ч.5 ст.191 КК України, як заволодіння службовою особою чужим майном, шляхом зловживання своїм службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах.

Як вбачається з матеріалів справи, ОСОБА_6 , ОСОБА_7 разом з особами, матеріали щодо яких виділено в окреме кримінальне провадження, протягом тривалого часу отримували від потерпілих грошові кошти, підробляли документи про видачу фінансових кредитів, діяли за єдиним планом з розподілом функцій між собою та всі свої дії спрямовували на те, щоб потерпілі вносили кошти по депозитним договорам в кредитну спілку«Галіція Кредит», які вони в подальшому привласнювали.

При цьому, органом досудового слідства не вжито заходів щодо встановлення осіб, які діяли разом з ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , що є особливо важливим для досягнення об`єктивної істини у справі.

Окрім цього, органом досудового слідства не перевірено обставини укладення кредитною спілкою «Галіція кредит» кредитних договорів,відповідно до яких отримані спілкою гроші видавалися у якості кредитів під відсотки, не визначено коло боржників спілки за такими кредитними договорами, не встановлено суму заборгованості позичальників перед спілкою, а також не встановлено походження грошових коштів, що були в обороті вказаної кредитної спілки.

Досудовим слідством не вжито всіх можливих заходів з метою встановлення автора підпису в графі «голова правління» на договорах поруки №№ 281-08к ЛВ від 10.10.2008 року, 282-08к ЛВ від 10.10.2008 року, 286-08к ЛВ від 11.10.2008 року, 333-08к ЛВ від 22.10.2008 року, 335-08к ЛВ від 22.10.2008 року. 339-08к ЛВ від 22.10.2008 року. 344-08к ЛВ від 23.10.2008 року. 348-08к ЛВ від 24.10.2008 року, 351- 08к ЛВ від 24.10.2008, 352-08к ЛВ від 24.10.2008 року, 353-08к ЛВ від 24.10.2008 року, 354-08к ЛВ від 24.10.2008 року, 363-08к ЛВ від 27.10.2008 року, 364-08к ЛВ від 27.10 2008 року, 367-08к ЛВ від 29.10.2008 року, 368-08к ЛВ від 30 10.2008 року, 375-08к ЛВ від 05.11.2008 року, та перевірки об`єктивності показань працівників кредитної спілки «Галіція кредит».

Як встановлено під час розгляду справи у суді першої інстанції ОСОБА_20 та кредитною спілкою «Галіція кредит» укладалось п`ять договорів (кредитних, депозитних) на великі суми, згідно з якими ОСОБА_20 , як засновник кредитної спілки, першочергово отримував відсотки від даних вкладів, однак на досудовому слідстві слідчим жодним чином не перевірено зазначений факт та не надано цьому оцінки.

Судом об`єктивно акцентовано увагу на тому, що неповнота досудового слідства призвела до різниці суми фактичного заподіяння шкоди потерпілим, що було встановлено в суді першої інстанції, з сумарно визначеною.

Таким чином, вищевикладені обставини свідчать про однобічність, неповноту та неправильність проведеного у справі досудового слідства.

Ураховуючи вищенаведене, колегія суддів апеляційного суду вважає, що оскільки допущені органом досудового слідства недоліки та упущення не можуть бути усунуті в судовому засіданні, суд першої інстанції обґрунтовано повернув справу на додаткове розслідування в зв`язку з необхідністю проведення ряду слідчих та процесуальних дій, спрямованих на всебічне, повне й об`єктивне дослідження всіх обставини справи.

Керуючись ст. ст. 362, 365, 366, 379 КПК України в редакції 1960 року, колегія суддів

постановила:

постанову Франківського районного суду м.Львова від 03-14 серпня 2017 року про повернення прокурору кримінальної справи про обвинувачення ОСОБА_6 за ч.5 ст.191, ч.4 ст.190, ч.2 ст.366, ч. 2 ст.364, ч. 2 ст. 209 КК України, ОСОБА_7 за ч.5 ст. 191 КК України для проведення додаткового розслідування залишити без зміни, а апеляцію прокурора Львівської місцевої прокуратури №3 ОСОБА_17 без задоволення.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили з моменту постановлення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Судді:

ОСОБА_2 ОСОБА_3 ОСОБА_4

Дата ухвалення рішення31.10.2017
Оприлюднено09.03.2023
Номер документу69927333
СудочинствоКримінальне
Сутьобвинувачення ОСОБА_6 за ч.5 ст.191, ч.4 ст.190, ч.2 ст.366, ч.2 ст.364, ч.2 ст.209 КК України, ОСОБА_7 за ч.5 ст.191 КК України для проведення додаткового розслідування

Судовий реєстр по справі —465/5905/14-к

Ухвала від 31.10.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Львівської області

Урдюк Т. М.

Ухвала від 31.10.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Львівської області

Урдюк Т. М.

Постанова від 14.08.2017

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Постанова від 29.09.2016

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Постанова від 15.03.2016

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Постанова від 17.02.2016

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Постанова від 26.10.2015

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Постанова від 16.11.2015

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Мартьянова С. М.

Постанова від 10.08.2015

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Козюренко Р. С.

Постанова від 30.03.2015

Кримінальне

Франківський районний суд м.Львова

Шеремета Ю. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні