Ухвала
від 01.11.2017 по справі 161/16850/17
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/16850/17

Провадження № 1-кс/161/7934/17

ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи

м. Луцьк 01 листопада 2017 року

Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області ОСОБА_1 , з участю секретаря ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 , слідчого ОСОБА_4 , розглянувши клопотання слідчого СВ Луцького ВП ГУНП у Волинській області ОСОБА_4 про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи, -

В С Т А Н О В И В:

Слідчий СВ Луцького ВП ГУНП у Волинській області ОСОБА_4 звернувся до суду з клопотанням про дозвіл на проведення обшуку у приміщенні «Інтернет клуб 24/7», яке розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , приміщення закладу громадського харчування з магазином /літер А-9/ загальною площею 1929,3 кв.м., власником якого являється ПП «Лемарк» (ЄДРПОУ 23251615), з метою відшукання та вилучення знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а саме спеціального обладнання, комп`ютерної техніки із спеціальним програмним забезпеченням, флеш карти пам`яті та інші магнітні носії інформації; мобільних телефонів, з використанням яких здійснюються переговори та переписка щодо вказаної злочинної діяльності; документів та чорнових записів щодо обліку прибутків і витрат; касових документів (чеків) про прийняті від гравців ставки; грошових коштів, отриманих в результаті вказаної злочинної діяльності та інших речей і документів, які використовуються для здійснення злочинної діяльності.

Клопотання мотивує тим, що СВ Луцького ВП ГУНП у Волинській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12016030010004491, яке внесено до ЄРДР 29.09.2016 року за ч.1 ст. 203-2 КК України, за фактом зайняття гральним бізнесом.

З метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а саме спеціального обладнання, комп`ютерної техніки із спеціальним програмним забезпеченням; мобільних телефонів, з використанням яких здійснюються переговори та переписка щодо вказаної злочинної діяльності; документів та чорнових записів щодо обліку прибутків і витрат; касових документів (чеків) про прийняті від гравців ставки; грошових коштів, отриманих в результаті вказаної злочинної діяльності та інших речей і документів, які використовуються для здійснення злочинної діяльності, мають значення для цього кримінального провадження та будуть доказами під час судового розгляду, виникла необхідність у проведенні обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , а тому слідчий за погодженням із прокурором звернувся з даним клопотанням до суду.

Перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши додані докази, заслухавши думку слідчого та прокурора, які підтримали клопотання, слідчий суддя дійшов наступного висновку.

Так, згідно ч.ч.1, 2 ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб. Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Статтею 235 ч.1 КПК України передбачено, що ухвала слідчого судді про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи з підстав, зазначених у клопотанні прокурора, слідчого, надає право проникнути до житла чи іншого володіння особи лише один раз.

Зважаючи на те, що слідчим та прокурором в судовому засіданні доведено наявність достатніх підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення, відшукувані речі і документи мають значення для досудового розслідування кримінального провадження №12016030010004491, яке внесено до ЄРДР 29.09.2016 року за ч.1 ст. 203-2 КК України, відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, можуть бути доказами під час судового розгляду, відшукувані речі, документи знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі, а тому на підставі ч.5 ст. 234 КПК України слідчому СВ Луцького ВП ГУНП у Волинській області ОСОБА_4 слід надати дозвіл на обшуку приміщенні «Інтернет клуб 24/7», яке розташоване за адресою: м. Луцьк, б-р. Дружби Народів, 3, приміщення закладу громадського харчування з магазином /літер А-9/ загальною площею 1929,3 кв.м., власником якого являється ПП «Лемарк» (ЄДРПОУ 23251615).

Керуючись ст.234, 235 КПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити.

Надати слідчому СВ Луцького ВП ГУНП у Волинській області ОСОБА_4 дозвіл на проведення обшуку у приміщенні «Інтернет клуб 24/7», яке розташоване за адресою: м. Луцьк, б-р. Дружби Народів, 3, приміщення закладу громадського харчування з магазином /літер А-9/ загальною площею 1929,3 кв.м., власником якого являється ПП «Лемарк» (ЄДРПОУ 23251615), з метою відшукання та вилучення знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а саме спеціального обладнання, комп`ютерної техніки із спеціальним програмним забезпеченням, флеш карти пам`яті та інші магнітні носії інформації; мобільних телефонів, з використанням яких здійснюються переговори та переписка щодо вказаної злочинної діяльності; документів та чорнових записів щодо обліку прибутків і витрат; касових документів (чеків) про прийняті від гравців ставки; грошових коштів, отриманих в результаті вказаної злочинної діяльності та інших речей і документів, які використовуються для здійснення злочинної діяльності.

Строк дії ухвали до 8 листопада 2017 року включно.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї може бути подано під час підготовчого провадження у суді.

Слідчий суддя

СудЛуцький міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення01.11.2017
Оприлюднено08.03.2023
Номер документу69945051
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —161/16850/17

Ухвала від 01.11.2017

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Ясельський І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні