Ухвала
від 01.11.2017 по справі 461/7461/17
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/7461/17

Провадження № 1-кс/461/7562/17

УХВАЛА

01.11.2017 слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , з участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши клопотання слідчого слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 про надання тимчасового доступу до речей, -

в с т а н о в и в :

Слідчим управлінням ГУ НП у Львівській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12017140000000805 від 23 жовтня 2017 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України.

Слідчий слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 за погодженням прокурора прокуратури Львівської області ОСОБА_4 звернувся в суд з клопотанням про надання тимчасового доступу з можливістю вилучення речей і документів, які перебувають у володінні підприємства ПП « ОСОБА_5 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ,юридична адреса якого: АДРЕСА_1 , а саме: оригіналів документів, які стали підставою для розроблення проектно-кошторисної документації по об`єкту « ІНФОРМАЦІЯ_1 ника(капітальний ремонт даху з утеплення горища), зокрема договорів (угод), додаткових договорів на виконання вказаних робіт, акти прийому передачі(виконаних робіт), документи на підставі яких було встановлено вартість виготовлення проектно кошторисної документації, документи щодо вартості робіт по проектуванню, документи щодо залучення інших підприємств, установ, організацій до здійснення проектних робіт, в тому числі договори, додаткові договори, акти виконаних робіт, експертний звіт, листи переписки, погодження, виписки по руху коштів з підтвердженням поступлення коштів від замовників виконання робіт, а також інших документів, які підтверджують факт взаємовідносин щодо розробки проектно- кошторисної документації.

Відповідно до ч.2 ст.159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, суду.

На підставі ч.2 ст.163 КПК України, слідчий суддя вважає за можливе розглядати клопотання без виклику представника особи, у володінні якої знаходиться вищевказані документи, оскільки наявні достатні підстави вважати, що існує реальна загроза їх зміни чи знищення.

Згідно ч. 7 ст. 163 КПК України, слідчий суддя, суд в ухвалі про надання тимчасового доступу до речей і документів може дати розпорядження про надання можливості вилучення речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Заслухавши пояснення прокурора, враховуючи, що вищезазначені дані можуть органу досудового розслідування та суду надати можливість отримати важливий речовий доказ, постійний, вважаю, що слід надати тимчасовий доступ до речей та документів.

Керуючись ст.159, 163,164,165 КПК України, суддя, -

у х в а л и в :

клопотання слідчого слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 - задовольнити.

Надати слідчому слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 тимчасовий доступ з можливістю вилучення речей і документів, які перебувають у володінні підприємства ПП « ОСОБА_5 », код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ,юридична адреса якого: АДРЕСА_1 , а саме: оригіналів документів, які стали підставою для розроблення проектно-кошторисної документації по об`єкту « ІНФОРМАЦІЯ_1 (капітальний ремонт даху з утеплення горища), зокрема договорів (угод), додаткових договорів на виконання вказаних робіт, акти прийому передачі(виконаних робіт), документи на підставі яких було встановлено вартість виготовлення проектно кошторисної документації, документи щодо вартості робіт по проектуванню, документи щодо залучення інших підприємств, установ, організацій до здійснення проектних робіт, в тому числі договори, додаткові договори, акти виконаних робіт, експертний звіт, листи переписки, погодження, виписки по руху коштів з підтвердженням поступлення коштів від замовників виконання робіт, а також інших документів, які підтверджують факт взаємовідносин щодо розробки проектно- кошторисної документації.

Виконання ухвали покласти на слідчого СУ ГУ НП у Львівській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_3 або, у відповідності до вимог ст.40 КПК України, за дорученням останньої на працівників оперативних підрозділів ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Строк дії ухвали один місяць з дня її постановлення.

Роз`яснити наслідки невиконання ухвали, передбачені ст.166 КПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення01.11.2017
Оприлюднено09.03.2023

Судовий реєстр по справі —461/7461/17

Ухвала від 29.01.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Городецька Л. М.

Ухвала від 29.01.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Городецька Л. М.

Ухвала від 28.01.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Городецька Л. М.

Ухвала від 28.01.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Городецька Л. М.

Ухвала від 23.01.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Городецька Л. М.

Ухвала від 23.01.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Городецька Л. М.

Ухвала від 27.11.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Городецька Л. М.

Ухвала від 30.10.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Городецька Л. М.

Ухвала від 09.10.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Городецька Л. М.

Ухвала від 05.10.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Городецька Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні