Ухвала
від 07.10.2016 по справі 757/46455/16-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/46455/16-к

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 жовтня 2016 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 ,розглянувши у судовому засіданні в залі суду в м. Києві питання про виправлення описки в ухвалі слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 22.09.2016,-

В С Т А Н О В И В :

22.09.2016 слідчим суддею Печерського районного суду м. Києва було розглянуто провадження № 757/46455/16-к за клопотанням прокурора відділу процесуального керівництва та підтримання державного обвинувачення управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про призначення документальної позапланової перевірки.

Після винесення ухвали, прокурором було подано заяву про виправлення описки. В обґрунтування заяви зазначив, що в резолютивній частині ухвали помилково зазначено орган до якого мають бути направлені матеріали перевірки, а саме до Київської місцевої прокуратури № 6 м. Києва, замість вірного Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України.

Згідно зі ст. 379 КПК України, суд має право за власною ініціативою або за заявою учасника кримінального провадження чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, арифметичні помилки незалежно від того, чи набрало судове рішення законної сили чи ні.

Зважаючи на викладене, вважаю необхідним виправити описку в ухвалі слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 29.03.2017.

Дослідивши матеріали справи, керуючись ст. 379 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Виправити описку в ухвалі слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 22.09.2016 за клопотанням прокурора відділу процесуального керівництва та підтримання державного обвинувачення управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про призначення документальної позапланової перевірки, зазначивши в ухвалі вірний орган до якого мають бути направлені матеріали перевірки, а самеДепартамент з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України, замість помилково зазначеного Київської місцевої прокуратури № 6 м. Києва.

Ухвала слідчого судді про виправлення описки може бути оскаржена протягом п`яти днів з дня її оголошення безпосередньо до суду апеляційної інстанції. Якщо ухвалу слідчого судді було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, строк апеляційного оскарження для такої особи обчислюється з дня отримання копії судового рішення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення07.10.2016
Оприлюднено14.03.2023
Номер документу70049112
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —757/46455/16-к

Ухвала від 07.10.2016

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Новак Р. В.

Ухвала від 22.09.2016

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Новак Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні