Ухвала
від 06.11.2017 по справі 608/1727/17
ЧОРТКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

< Позивач >?< третя особа >?Чортківський районний суд Тернопільської області< Суд-місто >?< Суд-буд. >?

У Х В А Л А

06 листопада 2017 року Справа № 608/1727/17

Номер провадження2/608/819/2017

Суддя Чортківського районного суду Тернопільської області Квятковська Л. Й. , ознайомившись з позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Чортківської районної державної нотаріальної контори про визнання права власності на спадкове майно, -

ВСТАНОВИВ:

В жовтні 2017 року позивачка ОСОБА_1 через представника за довіреністю звернулася в суд з позовною заявою до ОСОБА_2, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Чортківської районної державної нотаріальної контори про визнання права власності на спадкове майно після смерті ОСОБА_3

Позовну заяву ОСОБА_1 слід залишити без руху, надавши позивачу строк для усунення недоліків з наступних мотивів.

Позовна заява повинна відповідати вимогам ст. 119 Цивільного процесуального кодексу України. Зокрема, позовна заява повинна містити зміст позовних вимог, виклад обставин, яким позивач обґрунтовує свої вимоги, зазначення доказів, що підтверджують кожну обставину, наявність підстав для звільнення від доказування. До позовної заяви повинні бути додані документи, що підтверджують сплату судового збору.

Згідно ч. 1 ст. 121 зазначеного Кодексу суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у ст. 119 і 120 цього Кодексу, або не сплачено судовий збір, постановляє ухвалу, в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати п'яти днів з дня отримання позивачем ухвали.

До позовної заяви ОСОБА_1 додала відповідь нотаріуса про неможливість оформлення спадкових прав в нотаріальному порядку, в якій вказується, що спірна квартира, на яку просить визнати право власності, належала дружині спадкодавця ОСОБА_3 - ОСОБА_4 Відповідно до даних Чортківської районної нотаріальної контори заведена спадкова справа №650/2007 до майна померлої 25 квітня 2007 року ОСОБА_4. Спадщину прийняла ОСОБА_1 та її брат ОСОБА_2 та частково оформили свої спадкові права.

Вказані обставини не відображені в позовні заяві, через що її слід залишити без руху, надавши строк для усунення недоліків.

Керуючись ч. 1 ст. 121 Цивільного процесуального кодексу України, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Чортківської районної державної нотаріальної контори про визнання права власності на спадкове майно залишити без руху.

Надати строк ОСОБА_1 для усунення недоліків терміном не більше п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Роз'яснити позивачу, що у випадку виконання вимог ухвали у встановлений судом строк, позовна заява буде вважатись поданою в день первісного її подання до суду. Інакше заява буде вважатися неподаною і повернута позивачу.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя: Л. Й. Квятковська

СудЧортківський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення06.11.2017
Оприлюднено08.11.2017
Номер документу70054476
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —608/1727/17

Ухвала від 09.11.2017

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Квятковська Л. Й.

Ухвала від 06.11.2017

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Квятковська Л. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні