Ухвала
від 08.11.2017 по справі 545/2971/17
ПОЛТАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 545/2971/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08.11.2017 Полтавський районний суду Полтавської області у складі:

головуючого судді Кіндяк І.С.,

з участю секретаря Лабовкіної Г.Г.,

розглянувши відкритому судовому засіданні у м. Полтаві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ТОВ "УС-ТРАНС-УНІВЕРСАЛ", про стягнення допомоги з тимчасової втрати непрацездатності і середнього заробітку за несвоєчасну виплату , -

в с т а н о в и в :

Позивач звернувся до Полтавського районного суду Полтавської області з позовом про стягнення допомоги з тимчасової втрати непрацездатності і середнього заробітку за несвоєчасну виплату .

Від позивача до суду надійшло клопотання про залучення до розгляду справи в якості третьої особи: директора ТОВ "УС-ТРАНС-УНІВЕРСАЛ" - ОСОБА_2, мешканця ІНФОРМАЦІЯ_1 , для об'єктивного розгляду справи по суті.

Відповідач в судове засідання не зявився з невідомих суду причин, будучи належним чином повідомлений про час та місце розгляду справи.

Розглянувши подану заяву, дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Згідно ч. 1 ст. 36 ЦПК України, сторона, в якої за рішенням суду виникне право заявити вимогу до третьої особи або до якої у такому випадку може заявити вимогу сама третя особа, зобов'язана повідомити суд про цю третю особу.

Відповідно до ч. 2 ст. 35 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть бути залучені до участі в справі також за клопотанням сторін, інших осіб, які беруть участь у справі. Якщо суд при прийнятті позовної заяви, здійсненні провадження у справі до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

За даних обставин, враховуючи, що ОСОБА_2 був директором вказаного товариства, як вказує позивачка, який з нею не розрахувався, клопотання підлягає задоволенню, так як судове рішення по справі може вплинути на права і обов'язки третьої особи.

Керуючись ст. ст. 35, 36, 57, 133, 137, 293, 294 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

Клопотання позивача - ОСОБА_1, про залучення третьої особи по справі - задовольнити.

Залучити до участі у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВ "УС-ТРАНС-УНІВЕРСАЛ", про стягнення допомоги з тимчасової втрати непрацездатності і середнього заробітку за несвоєчасну виплату , в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог: - ОСОБА_2, мешканця ІНФОРМАЦІЯ_1 ; направити третій особі копію ухвали та позовної заяви.

Явку третьої особи: - ОСОБА_2, у судові засіданні по справі визнати обов'язковою.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Полтавського районного суду І.С. Кіндяк

СудПолтавський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення08.11.2017
Оприлюднено09.11.2017
Номер документу70108728
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —545/2971/17

Рішення від 24.11.2017

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Кіндяк І. С.

Ухвала від 08.11.2017

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Кіндяк І. С.

Ухвала від 20.10.2017

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Кіндяк І. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні