Ухвала
від 14.11.2017 по справі 802/2035/17-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

м. Вінниця

14 листопада 2017 р. Справа № 802/2035/17-а

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Жданкіна Наталія Володимирівна, розглянувши матеріали позовної заяви Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області до приватного підприємства "Вікторія-Богдан" про стягнення податкового боргу та накладення арешту на кошти та інші цінності,

в с т а н о в и в :

До Вінницького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області до приватного підприємства "Вікторія-Богдан" про стягнення податкового боргу та накладення арешту на кошти та інші цінності.

Відповідно до статті 104 Кодексу адміністративного судочинства України позов пред'являється шляхом подання позовної заяви до суду першої інстанції.

Ознайомившись з позовною заявою та доданими до неї матеріалами вважаю, що вона підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства, підсудна Вінницькому окружному адміністративному суду, відповідає вимогам, передбаченим статтею 106 КАС України, що є підставою для відкриття провадження у справі.

На підставі викладеного суд прийшов до висновку про відкриття провадження у справі.

При цьому, з метою всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи протягом розумного строку, є необхідним витребувати у сторін документи та інші матеріали, потрібні для розгляду справи.

Керуючись статтями 107, 110, 121, 165, 254 КАС України, -

у х в а л и в :

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області до приватного підприємства "Вікторія-Богдан" про накладення арешту на кошти та інші цінності.

Зобов'язати позивача надати через канцелярію суду витяг з облікової картки платника податків щодо приватного підприємства "Вікторія-Богдан" станом на 10 листопада 2017 року.

Розгляд справи здійснюватиметься суддею Жданкіною Н.В. одноособово.

Закінчити підготовче провадження.

Призначити справу до судового розгляду на 28 листопада 2017 р. о 10:15 в залі судового засідання №5 Вінницького окружного адміністративного суду, що знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14.

Зобов'язати сторони та інших осіб, які беруть участь у справі, забезпечити явку в засідання представників сторін з визначеними ст.58 КАС України доказами про повноваження, та з документами, що посвідчують особу.

Роз'яснити відповідачу, що він має право подати письмові заперечення проти позову та докази, якими вони обґрунтовуються або заяву про визнання позову.

Копію даної ухвали та пам'ятку про процесуальні права та обов'язки сторін надіслати особам, що беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 КАС України ухвали суду , які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту постановлення.

Суддя Жданкіна Наталія Володимирівна

Дата ухвалення рішення14.11.2017
Оприлюднено14.11.2017
Номер документу70210435
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу та накладення арешту на кошти та інші цінності

Судовий реєстр по справі —802/2035/17-а

Постанова від 13.12.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

Ухвала від 14.11.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Жданкіна Наталія Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні