Ухвала
від 20.11.2017 по справі 2-а-1963/07
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

20 листопада 2017 року                              м. Житомир          Справа № 2-а-1963/07

Категорія 6.15

Житомирський окружний адміністративний суд

у складі : судді Нагірняк М.Ф.

розглянувши у порядку письмового провадження заяву (клопотання) Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області в особі Овруцького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області про заміну сторони виконавчого провадженняпо справі за позовом Житомирського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Овруцької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в Овруцькому районі до Приватного підприємства "Берегиня" про стягнення 3027,65 грн.,-

в с т а н о в и в:

20 листопада 2007 року Житомирським окружним адміністративним судом була винесена постанова по справі № 2-а-1963/07 про стягнення з Приватного підприємства “Берегиня” (вул..Короленка, 1, смт. Народичі Житомирська область, 11400, р/р 260473429 в ЖОД “Райффайзен банк Аваль”, МФО 311 код 03743782) на користь Овруцької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в Овруцькому районі (вул.Прикордонна м.Овруч, Житомирська область, 11100, р/р 25605321 в ЖОД “Райффайзен банк “Аваль| МФО 311528, код 26062441) 3027,65грн. заборгованості. Дане рішення Відповідачем оскаржено не було і відповідно до ст. 254 КАС України, набрало законної сили.

На підставі зазначеного рішення суд видав виконавчий лист № 2-а-1963/07 відповідно до якого Народицьким районним ВДВС ГТУЮ у Житомирській області відкрито виконавче провадження по примусовому виконанню рішення суду.

10 листопада 2017 року від Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області в особі Овруцького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області надійшла заява про заміну сторони виконавчого провадження по вказаній справі з тих підстав, що згідно до розділу VII Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" від 23.09.1999 р., за № 1105-XIV в результаті реорганізації шляхом злиття Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності утворюється Фонд соціального страхування України. 01 серпня 2017 року розпочало роботу Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області та його відокремлені підрозділи.

Представники сторін по справі в судове засідання не прибули, про дату, час і місце судового засідання були повідомлені належним чином. Одночасно із подачею заяви про заміну сторони виконавчого провадження заявник заявив клопотання про її розгляд без його участі.

Згідно зі частиною шостою статті 128 Кодексу адміністративного судочинства України, суд вважає за можливе розглянути справу в порядку письмового провадження.

Дослідивши матеріали адміністративної справи, суд дійшов висновку, що заява підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ч. 1 ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

За таких обставин суд вважає за необхідне замінити Житомирське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Овруцької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в Овруцькому районі на правонаступника Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області в особі Овруцького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області.

Керуючись статтями 128, 160, 165, 186, 254, 264 Кодексу адміністративного судочинства України,

у х в а л и в:

          Замінити сторону виконавчого провадження у справі № 2-а-1963/07, а саме стягувача Житомирське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Овруцької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в Овруцькому районі на правонаступника Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області в особі Овруцького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області.

          Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Житомирського апеляційного адміністративного суду через Житомирський окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

          

Суддя                                                                                                              М.Ф. Нагірняк

Дата ухвалення рішення20.11.2017
Оприлюднено22.11.2017
Номер документу70338869
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-1963/07

Ухвала від 20.11.2017

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Нагірняк Микола Федорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні