Ухвала
від 17.11.2017 по справі 466/9085/17
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 466/9085/17

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

17 листопада 2017 року м. Львів

Слідча суддя Шевченківського районного суду м. Львова Свірідова, за участю слідчого прокурора ОСОБА_1 , розглянувши клопотання слідчого Шевченківського ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_2 , про проведення обшуку за матеріалами досудового розслідування, № 42017140090000053 від 29.07.2017, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, -

у с т а н о в и л а :

17.11.2017 слідчий Шевченківського ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_2 звернувся до суду з клопотанням, погодженим прокурором Львівської місцевої прокуратури № 2 ОСОБА_1 про проведення обшуку в офісних приміщеннях, які займає ТзОВ «Зіо-Спорт» ЄРДПОУ 39224698, за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 93 які на праві власності належать "Львівському заводу залізобетонних виробів №1" відкрите акціонерне товариство Код ЄДРПОУ: 01267024.

В обґрунтування клопотання посилається на те, що Слідчим відділом Шевченківського ВП ГУ НП у Львівській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42017140090000053 від 29.07.2017, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України.

Так, з матеріалів кримінального провадження вбачається, що Шевченківською районною адміністрацією ЛМР було організовано тендер (закупівлю) предметом якої було будівництво трубопроводів, ліній зв`язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів та залізничних доріг а також вирівнювання поверхонь, нанесення або відновлення дорожньої розмітки на території Шевченківського району м. Львова. У вказаному тендері взяли участь декілька підприємств, та за рішенням тендерного комітету Шевченківської районної адміністрації ЛМР, було визначено переможця, а саме ТзОВ «Трафік Менеджмент Груп» код ЄДРПОУ 39612538. За вказаним рішенням було запропоновано ціну надання вказаних послуг, яка в дійсності є набагато меншою за перераховані кошти Шевченківською районною адміністрацією ЛМР на рахунок вказаного підприємства для виконання робіт. Внаслідок чого, невстановлені досудовим розслідування посадові особи підприємства привласнили кошти при виконанні робіт із відновлення дорожньої розмітки на території Шевченківського району м. Львова.

Крім того, на виконання доручення слідчого у провадженні працівниками управління захисту економіки у Львівській області ДЗЕ НП України, в ході виконання доручення, встановлено, що в офісних приміщеннях ТзОВ «Зіо-Спорт», можуть знаходитись документи про прихід витратних матеріалів, які використовувались ТзОВ «Трафік Менеджмент Груп» для нанесення або відновлення дорожньої розмітки на території Шевченківського району м. Львова, які можуть мати суттєве значення для встановлення важливих обставин досудового розслідування. Окрім того на виконання вищевказаного доручення, було встановлено, що ТзОВ «Зіо-Спорт» ЄРДПОУ 39224698 для здійснення своєї діяльності використовує офісні приміщення: за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 93, які на праві власності належать "Львівському заводу залізобетонних виробів №1" відкрите акціонерне товариство Код ЄДРПОУ: 01267024.

З метою перевірки фактів, отриманих в ході проведення досудового розслідування, встановлення місця знаходження документів що пов`язані із приходом витратних матеріалів на нанесення чи відновлення дорожньої розмітки на території Шевченківського району м. Львова, які можуть бути речовими доказами у справі, інших речей, які є предметом вчинення кримінального правопорушення, інших, пов`язаних з даним фактом речей, а також іншого майна, яке було здобуте в результаті вчинення кримінального правопорушення, що можуть мати суттєве значення для встановлення обставин у даному кримінальному провадженні, з метою відшукання вищевказаних, предметів та речей, просить клопотання задовольнити.

Так, відповідно до ст. 223 КПК України слідчі (розшукові) дії є діями, спрямованими на отримання (збирання) доказів або перевірку вже отриманих доказів у конкретному кримінальному провадженні.

Підставами для проведення слідчої (розшукової) дії є наявність достатніх відомостей, що вказують на можливість досягнення її мети.

При цьому, у відповідності до вимог ч. 1, 2 ст. 234 КПК України обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Одночасно, з доводів прокурора та копій документів, наданих до клопотання вбачається, що в в офісних приміщеннях, які займає ТзОВ «Зіо-Спорт» ЄРДПОУ 39224698, за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 93 які на праві власності належать "Львівському заводу залізобетонних виробів №1" відкрите акціонерне товариство Код ЄДРПОУ: 01267024, можуть знаходитись речі та документи, які мають значення для кримінального провадження, а тому клопотання підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України, слідча суддя,-

у х в а л и л а :

клопотання задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку в офісних приміщеннях, які займає ТзОВ «Зіо-Спорт» ЄРДПОУ 39224698, за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 93 які на праві власності належать "Львівському заводу залізобетонних виробів №1" відкрите акціонерне товариство Код ЄДРПОУ: 01267024, з метою виявлення та вилучення документів, які стали підставою для підписання документів, проведення тендерів, здійснення розрахунків, укладення договорів, вчинення дій щодо надання послуг із нанесення чи відновлення дорожньої розмітки на території Шевченківського району м. Львова, предметів та речей, які були предметом вчинення кримінального правопорушення, або іншого майна, яке було здобуте в результаті його вчинення, що можуть мати суттєве значення для встановлення обставин у кримінальному провадженні.

Виконання ухвали доручити слідчому СВ Шевченківського ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_2 , або іншій уповноваженій особі, на проведення слідчих дій в межах цього кримінального провадження.

Строк дії ухвали становить один місяць з дня постановлення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Заперечення проти ухвали можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Суддя ОСОБА_3

Дата ухвалення рішення17.11.2017
Оприлюднено08.03.2023
Номер документу70476087
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку за матеріалами досудового розслідування, № 42017140090000053 від 29.07.2017, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України

Судовий реєстр по справі —466/9085/17

Ухвала від 17.11.2017

Кримінальне

Шевченківський районний суд м.Львова

Свірідова В. В.

Ухвала від 20.11.2017

Кримінальне

Шевченківський районний суд м.Львова

Свірідова В. В.

Ухвала від 17.11.2017

Кримінальне

Шевченківський районний суд м.Львова

Свірідова В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні