Ухвала
від 20.11.2017 по справі 803/1524/17
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про внесення виправлень у судове рішення

20 листопада 2017 року Справа № 803/1524/17

Волинський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого-судді Ксензюка А.Я.,

розглянувши в порядку письмового провадження в місті Луцьку питання про виправлення описки в ухвалі судді від 09 листопада 2017 року про відкриття провадження в адміністративній справі та в ухвалі суду від 09 листопада 2017 року про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду в адміністративній справі за позовом Луцької об'єднаної державної податкового інспекції Головного управління ДФС у Волинській області до Приватного підприємства «Олі-Авто» про стягнення податкового боргу,

ВСТАНОВИВ:

Луцька об'єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Волинській області звернулася в суд із позовом про стягнення з рахунків Приватного підприємства «Олі-Авто» податкового боргу в сумі 254011грн22коп.

Судом встановлено, що в ухвалі судді від 09 листопада 2017 року про відкриття провадження в адміністративній справі та в ухвалі суду від 09 листопада 2017 року про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду допущено описку, а саме: невірно зазначено позивача – Головне управління ДФС у Волинській області, замість Луцької об'єднаної державної податкового інспекції Головного управління ДФС у Волинській області.

Згідно із статтею 169 Кодексу адміністративного судочинства України суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні. Питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження.

Враховуючи наведене, суд приходить до висновку про необхідність виправлення описки в тексті ухвали судді від 09 листопада 2017 року про відкриття провадження в адміністративній справі та ухвали суду від 09 листопада 2017 року про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду.

Керуючись статтею 169 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Виправити допущену описку в ухвалі судді Волинського окружного адміністративного суду від 09 листопада 2017 року про відкриття провадження в адміністративній справі та в ухвалі Волинського окружного адміністративного суду від 09листопада 2017 року про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду в адміністративній справі за позовом Луцької об'єднаної державної податкового інспекції Головного управління ДФС у Волинській області до Приватного підприємства «Олі-Авто» про стягнення податкового боргу, а саме: замість помилково вказаного позивача «Головне управління ДФС у Волинській області», необхідно читати «Луцька об'єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Волинській області».

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого статтею 186 Кодексу адміністративного судочинства України, якщо таку апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Львівського апеляційного адміністративного суду через Волинський окружний адміністративний суд. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Львівського апеляційного адміністративного суду.

Суддя                                                             А.Я. Ксензюк

Дата ухвалення рішення20.11.2017
Оприлюднено28.11.2017
Номер документу70488421
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —803/1524/17

Ухвала від 20.11.2017

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

Постанова від 20.11.2017

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

Ухвала від 09.11.2017

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

Ухвала від 09.11.2017

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні