Ухвала
від 22.11.2017 по справі 818/8921/13-а
СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про видачу дубліката виконавчого листа

22 листопада 2017 р. Справа № 818/8921/13-a

Сумський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Соп'яненка О.В.,

за участю секретаря судового засідання - Усенко І.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Суми адміністративну справу за позовом прокурора міста Суми в інтересах Східного територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до Акціонерного страхового товариства закритого типу "Остра-Суми" про стягнення штрафу,-

В С Т А Н О В И В:

Постановою Сумського окружного адміністративного суду від 21.01.2014 задоволено позов. Стягнуто з відповідача на користь державного бюджету України штраф за правопорушення на ринку цінних паперів у розмірі 85 000 грн.

До суду звернувся із поданням про видачу дубліката виконавчого листа старший державний виконавець Зарічного відділу ДВС міста Суми ГТУЮ в Сумській області ОСОБА_1 Подання мотивоване тим, що при пересилці до Відділу примусового виконання рішень Управління ДВС ГТУЮ в Одеській області виконавчий лист було втрачено.

В судовому засіданні державний виконавець, прокурор та стягувач подання підтримали та просили його задовольнити.

Вивчивши подані матеріали, суд вважає, що подання підлягає задоволенню. Судом встановлено, що на виконанні у Зарічному ВДВС м. Суми ГТУЮ в Сумській області перебував виконавчий лист у справі №818/8921/13, виданий Сумським окружним адміністративним судом. Постановою від 16.09.2016 виконавче провадження ВП №49559435 закінчено, а виконавчий документ направлено до Відділу примусового виконання рішень УДВС ГТУЮ в Одеській області (а.с. 41,42,43). Відповідно до довідки від 08.11.2017 відділу ДВС даний виконавчий лист при пересилці втрачений. (а.с. 45).

Відповідно до ч. 1 ст. 260 КАС України, замість втраченого оригіналу виконавчого листа адміністративний суд, який видав виконавчий лист, за заявою стягувача або поданням державного виконавця може видати його дублікат.

Відповідно до ч. 2 ст. 14 КАС України постанови та ухвали суду в адміністративних справах, що набрали законної сили є обов'язковими для виконання на всій території України.

Судом встановлено, що виконавчий лист, виданий у даній справі втрачено. Ця обставина унеможливлює виконання судового рішення в порядку, встановленому законом. Враховуючи викладене, суд вважає необхідним подання державного виконавця задовольнити та видати дублікат виконавчого листа.

Керуючись ст. ст. 165, 260 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Подання старшого державного виконавця Зарічного відділу державної виконавчої служби м. Суми Головного територіального управління юстиції в Сумській області ОСОБА_1 про видачу дублікату виконавчого листа задовольнити.

Видати дублікат виконавчого листа по справі №818/8921/13 за позовом Дпрокурора міста Суми в інтересах Східного територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до Акціонерного страхового товариства закритого типу "Остра-Суми" про стягнення штрафу.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Сумський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в п'ятиденний строк з дня отримання її копії.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Суддя О.В. Соп'яненко

СудСумський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення22.11.2017
Оприлюднено26.11.2017
Номер документу70490337
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —818/8921/13-а

Ухвала від 22.11.2017

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

О.В. Соп'яненко

Постанова від 21.01.2014

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

О.В. Соп'яненко

Ухвала від 23.12.2013

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

О.В. Соп'яненко

Ухвала від 11.12.2013

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

О.В. Соп'яненко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні