Ухвала
від 28.11.2017 по справі 742/3715/17
ПРИЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 742/3715/17

Провадження№ 2/742/1685/17

У Х В А Л А

28 листопада 2017 року

Суддя Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області Коваленко А.В., розглянувши матеріали за позовною заявою ТОВ "Інформаційне агенство "Спілка православних журналістів", представника позивача ОСОБА_1, до ОСОБА_2, ОСОБА_3, громадської організації "Детектор Медіа", Міністерство культури України, третя особа : ОСОБА_4, про захист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації ,-

встановив:

Позивач звернувся до суду з позовом до ОСОБА_2, ОСОБА_3, громадської організації "Детектор Медіа", Міністерство культури України про захист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації.

Позивач має право порушити цивільну справу в суді і перешкод для прийняття даної позовної заяви до провадження немає.

Форма та зміст позовної заяви відповідає вимогам чинного законодавства.

Позов підлягає розгляду в суді в порядку цивільного судочинства. Підстав для відмови у відкритті провадження у справі немає.

А тому, керуючись ст.ст. 15, 122, 127, 128,131 ЦПК України, суддя -

ухвалив:

Відкрити провадження у справі за позовом ТОВ "Інформаційне агенство "Спілка православних журналістів", представника позивача ОСОБА_1, до ОСОБА_2, ОСОБА_3, громадської організації "Детектор Медіа", Міністерство культури України, третя особа : ОСОБА_4, про захист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації.

Проведення попереднього судового засідання у справі не є необхідним, призначити справу до судового розгляду в Прилуцькому міськрайонному суді Чернігівської області на:

10 год. 00 хв. 13 грудня 2017 року.

Роз'яснити відповідачу, що він до початку розгляду справи по суті має право: після одержання копії ухвали про відкриття провадження у справі і позовної заяви подати суду письмове заперечення проти позову із зазначенням доказів, що підтверджують його заперечення. Відповідач може заперечувати проти позову, посилаючись на незаконність вимог позивача, їх необґрунтованість, відсутність у позивача права на звернення до суду або наявність перешкод для відкриття провадження у справі. Заперечення проти позову можуть стосуватися всіх заявлених вимог чи їх певної частини або обсягу.

Сторони зобов'язані подати свої докази суду до початку розгляду справи по суті. Докази, подані з порушенням встановлених вимог, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин. Сторони до початку розгляду справи по суті, зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Копії ухвали невідкладно надіслати: особам, які беруть участь у справі, відповідачам одночасно з копією ухвали -копію позовної заяви разом з копіями доданих до неї документів.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала може бути оскаржена в частині недотримання правил підсудності, шляхом подачі апеляційної скарги до апеляційного суду Чернігівської області через Прилуцький міськрайонний суд протягом п'яти днів з дня її проголошення, у разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Коваленко А.В.

Дата ухвалення рішення28.11.2017
Оприлюднено28.11.2017

Судовий реєстр по справі —742/3715/17

Постанова від 09.04.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 22.05.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 17.05.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Боброва І. О.

Ухвала від 11.04.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Боброва І. О.

Постанова від 03.04.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Постанова від 03.04.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 11.03.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 25.02.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 11.02.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 30.01.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні