Ухвала
від 28.11.2017 по справі 813/4303/17
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

28 листопада 2017 року                                                             № 813/4303/17

Суддя Львівського окружного адміністративного суду Москаль Ростислав Миколайович перевірив матеріали позовної заяви Головного управління Держпраці у Львівській області до товариства з обмеженою відповідальністю «Щирецький завод залізобетонних виробів» про застосування заходів реагування щодо державного нагляду (контролю),

ВСТАНОВИВ:

27 листопада 2017 року на розгляд Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Головного управління Держпраці у Львівській області до товариства з обмеженою відповідальністю «Щирецький завод залізобетонних виробів» з вимогою застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду до ТОВ «Щирецький завод залізобетонних виробів», а саме: заборонити експлуатацію автомобільного крана КС-2571 А-1 (реєстраційний № Л-3982) до усунення зазначених у позовній заяві порушень.

Позовна заява відповідає вимогам статті 106 Кодексу адміністративного судочинства України (далі – КАС України). Підстав для відмови у відкритті провадження у справі, повернення позовної заяви чи залишення її без розгляду на стадії відкриття провадження не встановлено.

Відповідно до вимог пункту 5 частини першої статті 183-2 КАС України справи щодо застосування у випадках, передбачених законом, заходів реагування щодо державного нагляду (контролю), дозвільної системи у сфері господарської діяльності, якщо вони можуть бути застосовані виключно за судовим рішенням, розглядаються в порядку скороченого провадження.

Керуючись ст.ст. 17-19, 107, 183-2 КАС України, суддя –

У Х В А Л И В:

1.          Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі. Справа розглядатиметься судом у складі судді Москаля Р.М. одноособово.

2.          Копію ухвали про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі разом з копією позовної заяви та доданих до неї документів, витягом про процесуальні права та обов'язки, встановлені статтями 49, 51 КАС України, невідкладно надіслати відповідачеві.

3.          Запропонувати відповідачу у десятиденний строк з дня одержання цієї ухвали та копій документів подати суду заперечення проти позову або заяву про визнання позову.

Заперечення проти позову чи заява про визнання позову має бути подана в канцелярію Львівського окружного адміністративного суду (79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2) у цей строк (10 днів з дати вручення копії цієї ухвали).

4.          Роз‘яснити відповідачеві, що у разі неподання заперечення проти позову, суд розгляне справу в порядку скороченого провадження одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

У разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Ухвала набирає законної сили негайно після постановлення та оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                       Москаль Р.М.

Дата ухвалення рішення28.11.2017
Оприлюднено01.12.2017
Номер документу70545328
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування щодо державного нагляду (контролю

Судовий реєстр по справі —813/4303/17

Рішення від 15.01.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Москаль Ростислав Миколайович

Ухвала від 19.12.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Москаль Ростислав Миколайович

Ухвала від 28.11.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Москаль Ростислав Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні