Ухвала
від 14.12.2009 по справі 2а-6865/09/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Категорія справи 6.6.2

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ

14 грудня 2009 року м. Запоріжжя

Справа№2а-6865/09/0870

Суддя Запорізького окружн ого адміністративного суду М алиш Н.І. , перевіривши м атеріали адміністративного позову Державної податкової інспекції в Жовтневому райо ні м. Запоріжжя до Приватного підприємства «Агроресурси» про припинення юридичної ос оби,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до Запо різького окружного адмініст ративного суду з адміністрат ивним позовом до Приватного підприємства «Стрілець» про припинення юридичної особи.

Спір виник із публічно - пр авових відносин, у яких позив ач є суб' єктом владних повн оважень. Зазначений спір згі дно із п.4 ч.1 ст.17 КАС України нал ежить до компетенції адмініс тративних судів та має розгл ядатися у порядку адміністра тивного судочинства.

Позовна заява відповідає в имогам ст. 106 КАС України. Підст ави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсут ні.

В ході підготовчого провад ження по справі були проведе ні такі підготовчі дії: з' яс овано коло осіб, які підлягаю ть виклику в судове засіданн я, визначено факти, які необх ідно встановити для вирішенн я спору, а також документи, які сторони мають подати до судо вого засідання.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне закі нчити попереднє судове засід ання та призначити справу д о судового розгляду на 24 грудн я 2009р. об 14 год. 30 хв.

Керуючись ст.107, п.4 ч.1 ст. 121, ст. 110 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у сп раві, закінчити підготовче п ровадження та призначити її до судового розгляду на 24 груд ня 2009р. об 14 год. 30 хв. , яке відбуде ться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в, зал судо вих засідань №6 (каб.№136).

Запропонувати відповідачу , у разі невизнання адміністр ативного позову, подати до су дового засідання: в письмово му виді нормативно та докуме нтально обґрунтовані запере чення проти позову, з посилан ням на конкретні норми матер іального права; доручення на представника.

Запропонувати позивачу по дати до судового засідання о ригінал довіреності на предс тавництво, документи, що підт верджують право на підписанн я процесуальних документів, оригінали доданих до позову документів надати суду для о гляду, надати правовстановлю ючі документи та свідоцтво п ро реєстрацію.

Копію ухвали та повістки п ро виклик направити особам, я кі беруть участь у справі, від повідачеві - копію позовної заяви та додані до неї докуме нти.

Ухвала оскарженню не підл ягає та набирає законної сил и з моменту проголошення.

Суддя (Підп ис) Н.І. Малиш

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.12.2009
Оприлюднено07.06.2010
Номер документу7057066
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-6865/09/0870

Постанова від 24.12.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Малиш Наталія Іванівна

Ухвала від 14.12.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Малиш Наталія Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні