Ухвала
від 29.11.2017 по справі 811/3987/13-а,
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

УХВАЛА

29 листопада 2017 року Справа № 811/3987/13-а,

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Сагун А.В., розглянувши заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області про заміну сторони виконавчого провадження за позовом Кіровоградського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від імені якого діє виконавча дирекція до державного підприємства "Маловисківський спиртовий завод" про стягнення заборгованості по коштах загальнообов'язкового державного соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням у розмірі 52 643,55 грн., -

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшла заява Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області про заміну сторони виконавчого провадження за позовом Кіровоградського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від імені якого діє виконавча дирекція до державного підприємства "Маловисківський спиртовий завод" про стягнення заборгованості по коштах загальнообов'язкового державного соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням у розмірі 52 643,55 грн.

У відповідності до положень ч. 2 ст. 264 КАС України суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі.

З огляду на зазначене, заява про заміну сторони виконавчого провадження підлягає розгляду у відкритому судовому засіданні.

Керуючись ст. 165, 264 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Призначити розгляд заяви Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області про заміну сторони виконавчого провадження за позовом Кіровоградського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від імені якого діє виконавча дирекція до державного підприємства "Маловисківський спиртовий завод" про стягнення заборгованості по коштах загальнообов'язкового державного соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням у розмірі 52 643,55 грн. до судового розгляду в судовому засіданні на 08 грудня 2017 року о 09:50 год. у приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 40, 7 поверх в залі судового засідання № 2 .

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у розгляді заяви.

Повідомити осіб, які беруть участь у справі про дату, час та місце розгляду заяви про заміну сторони виконавчого провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду А.В. Сагун

Дата ухвалення рішення29.11.2017
Оприлюднено04.12.2017
Номер документу70578775
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості по коштах загальнообов'язкового державного соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням у розмірі 52 643,55 грн

Судовий реєстр по справі —811/3987/13-а,

Ухвала від 21.12.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Ухвала від 29.11.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні