Ухвала
від 28.10.2010 по справі 2-а-1280/10
БАЛАКЛІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

справа № 2-а-1280/10

м. Балаклія 28.10.2010 року

Суддя Балаклійського районного суду Харківської області Стригуненко В.М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України в Балаклійському районі про визнання бездіяльності неправомірною та зобов'язання здійснити певні дії, -

В С Т А Н О В И В :

До суду подано позов про визнання бездіяльності неправомірною та зобов'язання здійснити перерахунок та виплату пенсії відповідно до ст.40, 42 Закону України Про загальнообов 'язкове державне пенсійне страхування .

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 104-107 КАС України, підсудна та підвідомча даному суду. Підстав для залишення позовної заяви без руху, без розгляду, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження, немає.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 107, 183-2 КАС України, -

У Х В А Л И В :

1. Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України в Балаклійському районі про визнання бездіяльності неправомірною та зобов'язання здійснити певні дії.

2. Зобов'язати відповідача, у разі заперечення проти позову, у 10-денний строк з дня одержання копії даної ухвали та копій документів надати всі матеріали, що були або могли бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчинення дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.

3. Справу розглядати і вирішувати суддею одноособово.

4. Роз'яснити відповідачу, що в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов'язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти адміністративного позову.

5. Роз'яснити сторонам права: знати про дату, час і місце судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересів; знайомитися з матеріалами справи; заявляти клопотання і відводи; давати усні та письмові пояснення, доводи та заперечення; подавати докази, брати участь у дослідженні доказів; висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, свідкам, експертам, спеціалістам, перекладачам; подавати заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб; знайомитися з технічним записом та журналом судового засідання та подавати письмові зауваження до них; робити із матеріалів справи виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержувати копії судових рішень; оскаржувати судові рішення у частині, що стосується їхніх інтересів; користуватися іншими процесуальними правами, наданими цим Кодексом та ін. особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно користуватися належними їм процесуальними правами і неухильно виконувати процесуальні обов'язки.

Ухвала в частині відкриття провадження у справі може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.М. Стригуненко

СудБалаклійський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення28.10.2010
Оприлюднено01.12.2017
Номер документу70623787
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-1280/10

Ухвала від 18.06.2020

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Старунський Дмитро Миколайович

Ухвала від 02.04.2019

Адміністративне

Богуславський районний суд Київської області

Корбут В. М.

Ухвала від 21.03.2019

Адміністративне

Богуславський районний суд Київської області

Корбут В. М.

Постанова від 22.11.2010

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Овчаренко Н. Г.

Ухвала від 28.10.2010

Адміністративне

Балаклійський районний суд Харківської області

Стригуненко В. М.

Постанова від 03.02.2010

Адміністративне

Московський районний суд м.Харкова

Погасій О. Ф.

Ухвала від 07.12.2010

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Полтави

Новак Ю. Д.

Ухвала від 07.12.2010

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Полтави

Новак Ю. Д.

Ухвала від 11.11.2010

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Полтави

Новак Ю. Д.

Постанова від 07.12.2010

Адміністративне

Ленінський районний суд м.Полтави

Новак Ю. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні