Ухвала
від 28.11.2017 по справі 462/5625/17
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 462/5625/17

У Х В А Л А

28 листопада 2017 року Слідчий суддя Залізничного районного суду міста Львова ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю старшого слідчого Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 , розглянувши клопотання старшого слідчого Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 про проведення обшуку,

ВСТАНОВИВ:

13 листопада 2017 року внесено відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12017140060004774 та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.361 КК України.

Старший слідчий Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_4 , за погодженням з прокурором, звернувся до слідчого судді з клопотанням про проведення обшуку, покликаючись на те, що Львівський РСП «Украерорух» здійснює обслуговування повітряного руху в повітряному просторі над вісьмома областями Західної України. Для забезпечення цієї роботи на території аеродрому Чернівці встановлено радіоелектронні засоби АПР (Чернівецька служба ОПР), які починаючи з березня 2017 року піддаються впливу радіозавад.

Вказані радіозавади спостерігаються на частотах сектору «Захід» (118,678 МГц), польотно-інформаційного обслуговування «Південь» (130,7 МГц), військовій частоті 124,000 Мгц, резервній частоті Львівського РДЦ 132,525 МГц, аварійно-рятувальній 121,5 Мгц.

В ході досудового розслідування встановлено, що радіозавади з`являються на каналі радіозв`язку між повітряним судном та наземною радіостанцією «приймально-передавального радіоцентру ДВЧ (дуже високих частот)», яка фактично розташована за адресою: м. Чернівці, вул. Чкалова, 30 (аеропорт). Головним управлінням оперативного забезпечення ЗСУ у взаємодії з Карпатською філією ДП «Український державний центр радіочастот» виявлено джерело радіозавади промислове обладнання (високочастотні генератори) для сушки деревини, власником якого є ТОВ «Техно Плюс» (код ЄДРПОУ 32722761), юридична адреса Чернівецька обл., Глибоцький район, с. Чагор, вул. Приміська, 1А, фактична адреса - Чернівецька область, с.Чагор, вул.Василя Лесина, географічні координати: широта 48°15.41742, довгота 25°58.41570.

Крім цього встановлено, що одним з співзасновників ТОВ «Техно Плюс» є ОСОБА_5 , який одночасно є співзасновником ТзОВ «Техно-Інвест» (код ЄДРПОУ 32726326), юридична адреса м. Чернівці, вул. Головна, 246Б.

На даний час функціонування джерела радіозавад не припинено, а засоби АПЕЗ Львівського районного диспетчерського центру «Украероруху» зазнають постійного впливу радіозавади, що відображається на правильності розуміння запитів екіпажів повітряних суден, видачі необхідної інформації щодо аеронавігаційного, диспетчерського забезпечення польоту ПС, а також можливого аварійного забезпечення польоту, внаслідок чого відбувається тимчасова втрата зв`язку між диспетчерами та повітряними суднами, що може призвести до виникнення надзвичайних ситуацій з тяжкими наслідками.

На підставі вищенаведеного, з метою відшукання документації по закупівлі, встановленню та використанню джерел радіозавади промислового обладнання (високочастотних генераторів) для сушки деревини, що мають значення для встановлення істини у кримінальному провадженні, встановлення та притягнення винних осіб до відповідальності, приймаючи до уваги те, що є достатні підстави вважати, що вони знаходиться за адресою розташування ТзОВ «Техно Інвест» (код ЄДРПОУ 32726326), юридична адреса: м. Чернівці, вул. Головна, 246Б, а тому просить надати дозвіл на обшук за адресою розташування ТОВ «Техно Плюс».

Заслухавши пояснення слідчого, який клопотання підтримав, розглянувши матеріали клопотання, вважаю, що його слід задовольнити, оскільки стороною кримінального провадження доведено, що проведення обшуку є необхідним для встановлення істини у даному кримінальному провадженні, з метою відшукання джерела радіозавади промислового обладнання високочастотних генераторів/ для сушки деревини та комплектуючих до них, а також документації по їх закупівлі, встановленню та використанню, встановлення та притягнення винних осіб до відповідальності, а тому необхідно надати дозвіл на проведення обшуку.

Враховуючи наведене, вважаю, що старшому слідчому Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 , ОСОБА_4 (іншому слідчому з групи слідчих чи за дорученням слідчих ОСОБА_3 чи ОСОБА_4 або уповноваженому оперативному працівнику УСБУ у Львівській області) слід надати дозвіл на обшук.

Керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України,

УХВАЛИВ:

клопотання задовольнити.

Надати дозвіл старшому слідчому Залізничного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 , ОСОБА_4 (іншому слідчому з групи слідчих чи за дорученням слідчих ОСОБА_3 чи ОСОБА_4 або уповноваженому оперативному працівнику УСБУ у Львівській області) на проведення обшуку на території ТОВ «Техно Інвест» (код ЄДРПОУ 32726326) за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 246Б, що на праві колективної власності належить ТзОВ «Техно Інвест» (код ЄДРПОУ 32726326), з метою відшукання та вилучення технічної документації по закупівлі, встановленні та функціонуванні/використанні джерела радіозавади промислового обладнання (високочастотних генераторів) для сушки деревини (технічний паспорт, інвентарні описи, товаро-транспортні накладні, прихідні і розхідні ордери, інструкції на використання, документи-погодження на встановлення та функціонування), які мають значення для встановлення істини у кримінальному провадженні та можуть мати значення речових доказів у кримінальному провадженні.

Строк дії ухвали - один місяць з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

Оригінал ухвали.

Дата ухвалення рішення28.11.2017
Оприлюднено09.03.2023

Судовий реєстр по справі —462/5625/17

Ухвала від 28.11.2017

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 28.11.2017

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 28.11.2017

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні