Ухвала
від 07.12.2017 по справі 802/2269/17-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття провадження у адміністративній справі

м. Вінниця

07 грудня 2017 р.                                         Справа № 802/2269/17-а

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Мультян Марина Бондівна, розглянувши матеріали:

за позовом: Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області

до: загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Філіопіль Хмільницького району Вінницької області, відділу освіти Хмільницької районної державної адміністрації

про: застосування заходів реагування

ВСТАНОВИВ:

До Вінницького окружного адміністративного суду надійшли матеріали позовної заяви Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області до загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Філіопіль Хмільницького району Вінницької області, відділу освіти Хмільницької районної державної адміністрації про застосування заходів реагування.

Одночасно з позовною заявою представником позивача подано клопотання про відстрочення сплати судового збору до ухвалення судового рішення по справі в зв'язку з відсутністю коштів.

Ознайомившись із поданими документами, приходжу до висновку про обґрунтованість вказаного вище клопотання, відтак таким, що підлягає задоволенню.

Згідно поданих матеріалів, позовна заява відповідає вимогам, визначеним статтею 106 КАС України, відсутні підстави для її повернення, залишення без розгляду або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлені цим Кодексом.

Враховуючи викладене, суд дійшов висновку про відкриття провадження в адміністративній справі за даним позовом.

Керуючись ст. ст. 106, 107, 165, п. 6 ст. 254 КАС України, -

УХВАЛИВ:

1. Клопотання представника позивача про відстрочення сплати судового збору - задовольнити.

2. Відстрочити сплату судового збору до ухвалення судового рішення у даній справі.

3. Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області до загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Філіопіль Хмільницького району Вінницької області, відділу освіти Хмільницької районної державної адміністрації про застосування заходів реагування.

4. Закінчити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні 19 грудня 2017 р. о 13:00 год. в залі судового засідання № 2 Вінницького окружного адміністративного суду, що знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14.

5. Зобов'язати сторони та інших осіб, які беруть участь у справі, забезпечити явку в засідання представників сторін з визначеними ст.58 КАС України доказами про повноваження, та з документами, що посвідчують особу.

6. Витребувати у осіб, які беруть участь у справі, та зобов'язати їх надати суду через відділ прийому до 19 грудня 2017 року наступні документи та матеріали:

позивача: Оригінали документів наданих в обґрунтування позовних вимог для огляду в судовому засіданні. Будь-які інші докази в підтвердження позовних вимог.

відповідача: У разі наявності у нього заперечень проти позову надати суду у зазначений вище термін всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, що є предметом оскарження у даній справі.

7. Повідомити сторони, що, у відповідності до ч.1 ст. 23 КАС України, справа розглядатиметься суддею Мультян Мариною Бондівною одноособово.

8. Копію даної ухвали невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права і обов'язки.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 КАС України ухвали суду , які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту постановлення.

Суддя           Мультян Марина Бондівна

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.12.2017
Оприлюднено12.12.2017
Номер документу70791536
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —802/2269/17-а

Рішення від 29.12.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Мультян Марина Бондівна

Ухвала від 26.12.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Мультян Марина Бондівна

Ухвала від 07.12.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Мультян Марина Бондівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні