Ухвала
від 06.12.2017 по справі 876/8/17
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без розгляду

06 грудня 2017 рокуЛьвівСправа № 876/8/17

Львівський апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів:

головуючого-судді Сапіги В.П.,

суддів: Обрізка І.М., Яворського І.О.,

за участі секретаря судових засідань Бедрій Х.П.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом Берегівської районної державної адміністрації Закарпатської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Спілка-21" про відчуження земельних ділянок, інших об'єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності,

ВСТАНОВИВ:

Берегівська районна державна адміністрація Закарпатської області звернулася до суду з адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Спілка-21" в якому просила: надати їй дозвіл на виготовлення технічної документації щодо виділення (поділу) земельної ділянки площею 0.4559 га з числа за кадастровим № 2120480100:01:000:0165 загальною площею 5,6989 га, в окремі земельні ділянки та провести реєстрацію виділених ділянок та інших поділених частин у Державному публічному кадастрі України власнику земельної ділянки ТОВ СПІЛКА-21 ; надати дозвіл Берегівській РДА про призначення та проведення експертної оцінки виділеної (поділеної) частини земельної ділянки площею 0,4559 га з числа земельної ділянки за кадастровим номером, що буде присвоєний Держгеокадастром після поділу цілої земельної ділянки; примусово відчужити у державну власність з мотивів суспільної необхідності частину земельної ділянки площею 0,4559 га з числа земельної ділянки за кадастровим №2120480100:01:000:0165, що належить ТОВ СПІЛКА-21 на праві власності, яке посвідчене державним актом на право приватної власності на земельну ділянку серії, та знаходиться на території в межах с. Астей Берегівського району Закарпатської області із повним попереднім відшкодуванням вартості і зазначеної частини земельної ділянки за рахунок коштів районного бюджету Берегівського району Закарпатської області, в розмірі, що буде встановлено експертною оцінкою шляхом перерахування Берегівською районною державною адміністрацією Закарпатської області коштів на зазначений власником банківський рахунок або внесення цих коштів на депозит нотаріальної контори в порядку, встановленому законом, за місцем розташування земельної ділянки.

19 жовтня 2017 року ухвалою судді Львівського апеляційного адміністративного суду відкрито провадження у даній справі.

Ухвалою судді Львівського апеляційного адміністративного суду від 13 листопада 2017 року вказану справу призначено до судового розгляду на 06 грудня 2017 року.

Сторони, будучи належним чином повідомленими про час та місце розгляду справи в судове засідання апеляційного суду не з'явились, що не перешкоджає розгляду справи за їх відсутності. В силу вимог ч.1ст.41 КАС України у разі неявки у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Від Берегівської районної державної адміністрації Закарпатської області надійшло клопотання про відкликання вказаної вище позовної заяви.

Відповідно до пункту 5 частини першої статті 155 Кодексу адміністративного судочинства України суд своєю ухвалою залишає позовну заяву без розгляду, якщо надійшло клопотання позивача про відкликання позовної заяви.

Відповідно до частини другої статті 155 Кодексу адміністративного судочинства України про залишення позовної заяви без розгляду суд постановляє ухвалу.

Враховуючи вище вказане, клопотання про відкликання позовної заяви необхідно задовольнити, а позовну заяву залишити без розгляду.

Керуючись статтями 155, 160, 195, 196, 203, 205, 206, 254 Кодексу адміністративного судочинства України,

УХВАЛИВ:

Адміністративний позов Берегівської районної державної адміністрації Закарпатської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Спілка-21" про відчуження земельних ділянок, інших об'єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності - залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та може бути оскаржена протягом двадцяти днів з дня складання ухвали в повному обсязі, шляхом подання касаційної скарги безпосередньо до суду касаційної інстанції.

Головуючий В.П. Сапіга

судді І.М. Обрізко

І.О. Яворський

Повний текст виготовлено 06.12.2017.

Дата ухвалення рішення06.12.2017
Оприлюднено12.12.2017
Номер документу70796002
СудочинствоАдміністративне
Сутьвідчуження земельних ділянок, інших об'єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності

Судовий реєстр по справі —876/8/17

Ухвала від 06.12.2017

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Сапіга Віталій Петрович

Ухвала від 13.11.2017

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Сапіга Віталій Петрович

Ухвала від 19.10.2017

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Сапіга Віталій Петрович

Ухвала від 14.09.2017

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Сапіга Віталій Петрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні