Ухвала
від 08.12.2017 по справі 760/12897/16-к
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 760/12897/16-к

Провадження №1-в/369/113/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08.12.2017 м. Київ

Києво-Святошинський районний суд Київської області у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

за участю секретаря ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання Києво-Святошинського районного відділу з питань пробації про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням та направлення для відбування покарання призначеного судом ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Находка Приморського краю Російської Федерації, громадянина України, який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , засуджений 11.08.2016 вироком Солом`янського районного суду міста Києва за ч. 3 ст. 358 та ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 205 КК України до покарання у виді позбавлення волі на строк 5 (п`ять) років; звільнений від відбування покарання з випробуванням іспитовим строком 3 (три) роки,

ВСТАНОВИВ :

11.08.2016 вироком Солом`янського районного суду міста Києва ОСОБА_4 засуджено за ч. 3 ст. 358 та ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 205, ст. 70 КК України до покарання у виді позбавлення волі на строк 5 (п`ять) років. На підставі ст. 75, 76 КК України ОСОБА_4 звільнено від відбування покарання з випробуванням, іспитовим строком на 3 (три) роки, з покладенням на нього обов`язків: сповіщати кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання, роботи, навчання, не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції, періодично з`являтися для реєстрації до кримінально-виконавчої інспекції.

Києво-Святошинський районний відділ з питань пробації звернувся до суду з поданням про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням та направлення для відбування покарання призначеного судом засудженого ОСОБА_4 , у зв`язку з тим, що під час іспитового строку останній систематично не з`являвся на реєстрацію до уповноваженого органу з питань пробації.

В судове засідання засуджений ОСОБА_4 не з`явився, повідомити про дату, час, місце розгляду подання органу пробації суд позбавлений можливості, оскільки невідома адреса фактичного проживання засудженого.

Прокурор в судовому засіданні просила відмовити у задоволення клопотання, оскільки неможливо сповістити особу про про дату, час, місце розгляду подання органу пробації та відсутні відомості про вказану ОСОБА_4 адресу фактичного проживання.

Вивчивши подання, вивчивши матеріали особової справи, вислухавши думку прокурора, суд дійшов до висновку про необхідність відмовити у задоволенні подання з наступних підстав.

В матеріалах особової справи засудженого відсутні відомості, на підставі яких у вироку суду зазначена адреса місця проживання ОСОБА_4 по АДРЕСА_2 .

Згідно вироку Солом`янського районного суду міста Києва запобіжний захід до набрання вироком чинності не обирався.

В матеріалах особової справи засудженого відсутнє його зобов`язання не змінювати свого місця проживання до набрання вироком законної сили.

Таким чином обмеження щодо зміни місця проживання на ОСОБА_4 не накладались.

В матеріалах особової справи засудженого відсутні пояснення осіб, які проживають по АДРЕСА_2 , тобто за адресою місця проживання засудженого, зазначеної у вироку суду, або проживають поблизу.

За таких обставин суд визнає що відсутні обґрунтовані підстави вважати, що засуджений умисно не виконує обов`язків, покладених на нього судом.

На підставі викладеного, керуючись ст. 78, 89, КК України, ст. 537, 539 КПК України,

УХВАЛИВ :

Відмовити у задоволенні подання Києво-Святошинського районного відділу з питань пробації про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням та направлення для відбування покарання призначеного судом ОСОБА_4 .

Особову справу засудженого ОСОБА_4 повернути до Києво-Святошинського районного відділу з питань пробації.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Київської області через Києво-Святошинський районний суд Київської області протягом семи днів з дня її винесення.

Суддя ОСОБА_1

СудКиєво-Святошинський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення08.12.2017
Оприлюднено09.03.2023
Номер документу70837490
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —760/12897/16-к

Ухвала від 12.09.2019

Кримінальне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Хрипун С. В.

Ухвала від 08.12.2017

Кримінальне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Бурбела Ю. С.

Ухвала від 31.07.2017

Кримінальне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Бурбела Ю. С.

Вирок від 11.08.2016

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Курова О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні