Ухвала
від 08.12.2017 по справі п/811/2176/17
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

08 грудня 2017 року Справа № П/811/2176/17

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Сагун А.В., розглянувши позовну заяву Благовіщенського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області до Приватного сільськогосподарського підприємства "Відродження" про стягнення заборгованості у розмірі 6552,56 грн., -

ВСТАНОВИВ:

Благовіщенське об'єднане управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області звернулось до суду з позовною заявою, в якій просить стягнути Приватного сільськогосподарського підприємства "Відродження" заборгованість по пільговій пенсії у розмірі 6552,56 грн.

Згідно з ч. 2 ст.106 КАС України на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, позивач надає докази, а в разі неможливості - зазначає докази, які не може самостійно надати, із зазначенням причин неможливості подання таких доказів.

Позивач просить стягнути з відповідача заборгованість по пільговій пенсії за червень - жовтень 2017 року у розмірі 6552,56 грн., проте не надав розрахунки фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених відповідно до частини 2 Прикінцевих положень Закону України „Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" в частині пенсій, призначених відповідно до пунктів а або „б"-„з" ст. 13 Закону України „Про пенсійне забезпечення" за червень - жовтень 2017 року на суму 6552,56 грн., а тому йому необхідно надати відповідні розрахунки з доказами їх вручення відповідачу.

Відповідно до ч.5 ст.106 КАС України одночасно з позовною заявою подається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника.

На підставі ч.2 ст.58 КАС України повноваження законних представників підтверджуються документами, які стверджують займану ними посаду чи факт родинних, опікунських тощо відносин з особою, інтереси якої вони представляють.

Дана позовна заява підписана ОСОБА_1, однак до суду не надано доказів зайняття такою особою посади начальника Благовіщенського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області, а тому до суду необхідно надати відповідні докази.

Відповідно до ч. 1 ст. 108 КАС України позовна заява, подана без додержання вимог, встановлених ст.106 цього Кодексу, підлягає залишенню без руху з наданням строку для усунення недоліків.

Керуючись ст.108 КАС України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Благовіщенського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області до Приватного сільськогосподарського підприємства "Відродження" про стягнення заборгованості у розмірі 6552,56 грн. - залишити без руху.

Повідомити позивача про необхідність виправити зазначені недоліки позовної заяви, подавши до суду у строк до 20 грудня 2017 року:

- копії розрахунків фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених відповідно до частини 2 Прикінцевих положень Закону України „Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" в частині пенсій, призначених відповідно до пунктів а або „б"-„з" ст. 13 Закону України „Про пенсійне забезпечення" за червень - жовтень 2017 року на суму 6552,56 грн., з доказами їх вручення (направлення) відповідачу;

- докази зайняття ОСОБА_1 посади начальника Благовіщенського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області.

У разі не усунення вказаних недоліків позовної заяви у встановлений строк, остання буде вважатись не поданою і повернута.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження, а у разі її апеляційного оскарження - з моменту проголошення судового рішення суду апеляційної інстанції.

Ухвала суду може бути оскаржена позивачем до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подання апеляційної скарги в 5-денний строк з дня її отримання.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду А.В. Сагун

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.12.2017
Оприлюднено14.12.2017
Номер документу70852899
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —п/811/2176/17

Рішення від 19.01.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Ухвала від 26.12.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Ухвала від 08.12.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні