Ухвала
від 08.12.2017 по справі 821/1785/17
ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД


УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 грудня 2017 р. м. Херсон Справа № 821/1785/17

Суддя Херсонського окружного адміністративного суду Дубровна В.А., перевіривши виконання вимог статей 104, 105, 106 КАС України за адміністративним позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Херсонській області до Тарасівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Скадовської районної ради Херсонської області про вжиття заходів реагування під час здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності,

встановила:

22.11.2017 року до Херсонського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Херсонській області (далі - позивач, ГУ ДСНС України у Херсонській області) до Тарасівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Скадовської районної ради Херсонської області (далі - відповідач, Тарасівська ЗОШ) про вжиття заходів реагування під час здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, а саме:

- застосувати до Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Скадовської районної ради Херсонської області (код юридичної особи: 24949677) захід реагування у вигляді припинення подальшої експлуатації кабінету хімії Тарасівської загальноосвітньої школи I-III ступенів за місцем розташування: Херсонська область, Скадовський район, Тарасівська сільська рада, пров. Шкільний, 1 до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки шляхом заборони Тарасівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Скадовської районної ради Херсонської області використовувати кабінет хімії (місце розташування: Херсонська область, Скадовський район, Тарасівська сільська рада, с. Тарасівка, пров. Шкільний, 1), окрім робіт, пов'язаних із усуненням порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, до повного усунення порушень.

Одночасно з позовною заявою, Головним управлінням ДСНС України у Херсонській області подано клопотання про звільнення від сплати судового збору за подачу вказаної позовної заяви.

Ухвалою суду від 24.11.2017 р. судом відмовлено у задоволенні клопотання про звільнення від сплати судового збору, позовну заяву залишено без руху з наданням строку для усунення недоліків до 08.12.2017 р.

Як вбачається з матеріалів справи, ухвала суду від 24.11.2017 р. була отримана позивачем 29.11.2017 р., що підтверджується повідомленням про вручення поштового відправлення.

Проте, станом на 08.12.2017 р. позивачем не було усунуто недоліки позовної заяви, а саме, не сплачено судовий збір.

          Відповідно до п. 1 ч. 3 ст. 108 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху.

Керуючись ч. 3 ст. 108 КАС України, суддя -

ухвалила:

Позовну заяву Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Херсонській області до Тарасівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Скадовської районної ради Херсонської області про вжиття заходів реагування під час здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності разом з доданими документами повернути позивачу.

Копію ухвали надіслати позивачу.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Одеського апеляційного адміністративного суду через Херсонський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в 5-денний строк з дня її проголошення.

Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.                     Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлений строк.

У разі подання апеляційної скарги, ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Суддя Дубровна В.А.

Дата ухвалення рішення08.12.2017
Оприлюднено14.12.2017
Номер документу70853803
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —821/1785/17

Ухвала від 08.12.2017

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Дубровна В.А.

Ухвала від 24.11.2017

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Дубровна В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні