Ухвала
від 13.12.2017 по справі 812/1826/17
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

8.1

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про повернення позовної заяви

13 грудня 2017 рокуСєвєродонецькСправа № 812/1826/17

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Борзаниця С.В., перевіривши матеріали адміністративного позову Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-торгівельна фірма Октава до Державної фіскальної служби України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Публічне акціонерне товариство Рубіжанський картонно-тарний комбінат , про скасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ:

04 грудня 2017 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-торгівельна фірма Октава до Державної фіскальної служби України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Публічне акціонерне товариство Рубіжанський картонно-тарний комбінат , про скасування рішення Державної фіскальної служби України, яка приймає рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних або відмову в такій реєстрації від 09.10.2017 № 214789/23477806, реєстрацію податкової накладної №45 від 15.09.2017.

Ухвалою суду від 05 грудня 2017 року адміністративний позов залишено без руху та запропоновано позивачу впродовж 5-ти днів з моменту отримання ухвали, усунути недоліки адміністративного позову, шляхом надання усіх додатків до позовної вимоги у відповідності до кількості третіх осіб у справі.

12 грудня 2017 року на адресу суду повернувся конверт із позначкою пошти інші підстави, що не дали змоги виконати обов'язки щодо перенесення поштового відправлення (за даною адресою не існує) .

Згідно витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-торгівельна фірма Октава , ідентифікаційний код юридичної особи 23477806, місцезнаходження: 93100, Луганська обл., м. Лисичанську вул. Красногвардійська, буд. 29.

На вищевказану адресу позивача була направлена ухвала Луганського окружного адміністративного суду від 05 грудня 2017 року.

Станом на 13 грудня 2017 року позивачем не усунуто недоліки, зазначені в ухвалі від 05 грудня 2017 року.

Згідно з пунктом 1 частини 3 статті 108 Кодексу адміністративного судочинства України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху.

Відповідно до частини 6 статті 108 Кодексу адміністративного судочинства України повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

У зв'язку з тим, що позивачем не усунуто недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, позовна заява має бути повернута позивачеві.

Керуючись статтею 108 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Повернути позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-торгівельна фірма Октава до Державної фіскальної служби України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Публічне акціонерне товариство Рубіжанський картонно-тарний комбінат , про скасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії у зв'язку з не усуненням недоліків позовної заяви у встановлений судом строк.

Копію ухвали про повернення позовної заяви надіслати особі, яка подала позовну заяву, разом із позовною заявою та усіма доданими до неї матеріалами.

Повернення позовної заяви не позбавляє позивача права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання через суд першої інстанції апеляційної скарги на ухвалу суду протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали.

Ухвалу, яку було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

СуддяОСОБА_1

Дата ухвалення рішення13.12.2017
Оприлюднено15.12.2017
Номер документу70996467
СудочинствоАдміністративне
Сутьскасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —812/1826/17

Ухвала від 13.12.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

Ухвала від 05.12.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні