Ухвала
від 05.12.2017 по справі 369/13421/17
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/13421/17

Провадження №1-кс/369/3740/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05.12.2017 м. Київ

Слідчий суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянув у судовому засіданні в м. Києві клопотання прокурора Києво-Святошинської місцевої прокуратури ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 4201611000000303 від 31.05.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України -

ВСТАНОВИВ:

До суду звернувся прокурор Києво-Святошинської місцевої прокуратури ОСОБА_3 з даним клопотанням мотивуючи його тим, що Києво-Святошинською місцевою прокуратурою Київської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні №4201611000000303 від 31.05.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України.

З матеріалів кримінального провадження вбачається, що СУ ФР ГУ ДФС у Київській області, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42016110000000303 від 31.05.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України.

Підставою для початку досудового розслідування послугували матеріали від прокуратури Київської області, а саме про те що у період опалювального сезону 2014 2015 року службові особи ТОВ «Київоблтепло» (код ЄДРПОУ 39253933) відповідно до постанови КМУ від 09.07.2014 № 293 «Про стимулювання заміщення природного газу у сфері теплопостачання» отримали від комунальних закладів Київської області бюджетні кошти у сумі 26 млн. грн., за постачання альтернативного джерела енергії.

В подальшому службові особи ТОВ «Київоблтепло», ухилилися від сплати податків, шляхом проведення фінансово господарських операцій з підприємствами з ознаками «фіктивності», а саме ТОВ «Компанія Трейд Март» (код ЄДРПОУ 39998558), сума ПДВ 200 тисяч гривень, ТОВ «ТК Інтертрейд» (код ЄДРПОУ 39798423), сума ПДВ 260 тисяч гривень, ТОВ «ТД Ідест» (код ЄДРПОУ 40098654), сума ПДВ 400 тисяч гривень, ТОВ «Моноліт Євробуд» (код ЄДРПОУ 39639062), сума ПДВ 540 тисяч гривень, ТОВ «Євронерготрейд» (код ЄДРПОУ 39276767), сума ПДВ 560 тисяч гривень на загальну суму 1960000 грн.

Згідно дослідження , яке було отримано від ГУ ДФС у Київській області , встановлено, що по взаємовідносинах із ТОВ «ТК «Інтертрейд, « ПП «ІД Ідест», ТОВ «Компанія « Трейд Март», за період лютий березень 2016 року вбачається безтоварне проведення операцій, яке спрямоване на незаконне формування податкового кредиту та ухилення від сплати податків.

Також, є підстави вважати, що оформлення операцій ТОВ «Київоблтепло», з переліченими СГД, що мають ознаки «фіктивності», стосовно придання товарів, можливо здійснювалося без наміру фактичного отримання останніх, а отже, відображення ТОВ «Київоблтепло» у складі податкового кредиту сум ПДВ від вказаних контрагентів у звітному періоді, не відповідає вимогам п. 198.3, п. 198.6, ст.198 Податкового кодексу.

Тобто, в вказаному періоді, в податковому обліку ТОВ «Київоблтепло», частину податкового кредиту з податку на додану вартість сформовано, шляхом відображення в податковій звітності сум ПДВ від оформлення операцій з контрагентами, що мають ознаки фіктивності, які перераховані вище, що вплинули на показники податкової звітності з податку на додану вартість.

В ході досудового розслідування використовуючи відомості інформаційно аналітичної системи ( АРМАХ) ІТ ДФС України було проведено огляд, за яким встановлено електронні адреси та ІР адреси ТОВ «КиївОблТепло» з яких відбувалося відправлення звітності до органів фіскальної служби у період здійснення фінансово господарської діяльності.

Старшим слідчим СУ ФР Києво Святошинської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області, лейтенантом податкової міліції ОСОБА_4 внесено клопотання до Києво Святошинського районного суду у Київській області на проведення обшуку, за фактичною адресою ТОВ «Київоблтепло», а саме: м. Київ, вул. Тропініна 5-В.

01.11.2017 винесено ухвалу слідчого судді, клопотання слідчого задоволено та надано дозвіл на проведення обшуку, за фактичною адресою ТОВ «КиївОблтепло».

29.11.2017 на виконання ухвали слідчого судді Києво Святошинського районного суду у Київській області складений протокол обшуку в ході якого виявлено та в подальшому вилучено фінансові господарські документи по взаємовідносинам із ТОВ «КиївОблТепло».

30.11.2017 при комбінованому денному та штучному освітленні проведено огляд фінансово господарських документів із рядом підприємств по взаємовідносинам із ТОВ «Київоблтепло».

Відповідно до положень ст. 170 КПК України «Арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Тому прокурор просив постановити ухвалу про накладення арешту на майно, що є речовими доказами у кримінальному провадженні №4201611000000303 від 31.05.2016 року.

В судовому засіданні прокурор підтримав клопотання, та просив суд задовольнити його.

У відповідності до ч. 2 ст. 172 КПК України клопотання розглядається без повідомлення представників власника майна оскільки це є необхідним з метою забезпечення арешту майна.

Клопотань, щодо фіксації процесуальної дії за допомогою технічних засобів під час досудового розслідування від учасників не надходило.

Враховуючи припис ст. 107 КПК України, суд вважає за можливе розглянути вказане клопотання без фіксації технічними засобами.

Згідно ч. 1 ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

У відповідності до ч. 2 ст. 167 KПК України тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони є предметом кримінального правопорушення, пов`язаного з їх незаконним обігом.

Стаття 170 КПК України визначає що арештом майна є тимчасове позбавлення підозрюваного, обвинуваченого або осіб, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діяннями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, а також юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, у разі якщо до такої юридичної особи може бути застосовано захід кримінально-правового характеру у вигляді конфіскації майна, можливості відчужувати певне його майно за ухвалою слідчого судді або суду до скасування арешту майна у встановленому цим Кодексом порядку. Відповідно до вимог цього Кодексу арешт майна може також передбачати заборону для особи, на майно якої накладено арешт, іншої особи, у володінні якої перебуває майно, розпоряджатися будь-яким чином таким майном та використовувати його.

Арешт майна допускається з метою забезпечення:

1) збереження речових доказів;

2) спеціальної конфіскації;

3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи;

4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У відповідності до ч. 3 ст. 170 КПК України у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98цього Кодексу.

Стаття 171 КПК України визначає що з клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач.

У клопотанні слідчого, прокурора про арешт майна повинно бути зазначено:

1) підстави і мету відповідно до положень статті 170 цього Кодексу та відповідне обґрунтування необхідності арешту майна;

2) перелік і види майна, що належить арештувати;

3) документи, які підтверджують право власності на майно, що належить арештувати, або конкретні факти і докази, що свідчать про володіння, користування чи розпорядження підозрюваним, обвинуваченим, засудженим, третіми особами таким майном;

4) розмір шкоди, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, у разі подання клопотання відповідно до частини шостої статті 170 цього Кодексу.

До клопотання також мають бути додані оригінали або копії документів та інших матеріалів, якими слідчий, прокурор обґрунтовує доводи клопотання.

Слідчий суддя, вивчивши клопотання, матеріали кримінального провадження, приходить до переконання, що клопотання обґрунтоване та підлягає до задоволення, оскільки прокурором доведено наявність достатніх підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 205 КК України, і зазначене майно відповідає критеріям визначеним 98 КПК України, оскільки є предметом кримінального правопорушення, має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні і арешт накладається з метою забезпечення збереження речових доказів.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 170-173, 175, 309 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на майно, а саме:

Договір заявка на транспортно експедиційне обслуговування в міжміському сполученні № 1611-5 від 16 листопада 2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Гранд Лоджистікс Компані».

Договір про надання послуг про організації перевезення вантажу № 165/17 від 06 листопада 2017 між ТОВ «Масс Транс» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір заявка на транспортно експедиційне обслуговування в міжміському сполученні № 1611-5 від 16 листопада 2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Гранд Лоджистікс Компані».

Договір добровільного страхування майна №011096/0211/0000093 від 24.10.2017 між страхувальником та ТОВ «Київоблтепло».

Договір № 23-10/2017 від 23 жовтня 2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Медіана Груп».

Договір суборенди №02-02-21-КС від 11 жовтня 2017 між ТОВ «Компанія Алларіс» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір суборенди №02-02-21-КС від 11 жовтня 2017 між ТОВ «Компанія Алларіс» та ТОВ «Київоблтепло», та додаток до вищевказаного договору № 1, № 2.

Договір суборенди №24-02-17-КС від 14 лютого 2017 між ТОВ «Геолог» та ТОВ «Компанія Алларіс».

Акт прийому передачі приміщення за договором № 24-02-17 КС між ТОВ «Геолог» та «Компанія Аллаіс».

Договір № 235 про надання послуг між ТОВ «Бучанський навчально курсовий комбінат» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір № 17/11 07 на виконання робіт між ТОВ «КиївОблтепло» та ТОВ « Е-Лаб».

Договір № 2 /17 від 25.07.2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Первая вода».

Договір № 241-В11122/17 про надання платних послуг від 24 липня 2017 між ДП «Всеукраїнський державний науково виробничий центр стандартизації» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір підряду № 17 КОТ 00375 від 17.07.2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «ВС Строймастер».

Договір про переведення боргу № 17 УТК00389 за договором № 1406 від 14.06.2017 від 01 липня 2017.

Договір суборенди №02-02-21-КС від 11 жовтня 2017 між ТОВ «Компанія Алларіс» та ТОВ «Київоблтепло», та додаток до вищевказаного договору № 1, № 2.

Договір № 0005/2017 р 17 від 01 червня 2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Форест Енерджи».

Специфікація № 2 від 01 червня 2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Форест Енерджи».

Специфікація № 3 від 01 вересня 2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Форест Енерджи».

Специфікація № 4 від 01 жовтня 2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Форест Енерджи».

Специфікація № 5 від 25 жовтня 2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Форест Енерджи».

Специфікація № 6 від 25 жовтня 2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Форест Енерджи».

Специфікація № 7 від 01 листопада 2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Форест Енерджи».

Специфікація № 8 від 06 листопада 2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Форест Енерджи».

Специфікація № 9 від 06 листопада 2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Форест Енерджи».

Специфікація № 10 від 10 листопада 2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Форест Енерджи».

Договір № 241 В11078/17 про надання платних послуг від 22 травня 2017 між ДП «Укрметртестстандарт» та ТОВ «КиївОблТепло».

Договір № 1918/17 про централізовану охорону майна на об`єкті з реагуванням наряду поліції охорони від 17.05.2017 УДО та ТОВ «Київоблтепло».

Договір про надання послуг № 31/04 ЕП від 21 квітня 2017 між «Юридична компанія Фелікс Арт А», та ТОВ «Київоблтепло».

Договір №22842 між ПП «Українська транспортна страхова компанія» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір про добровільного страхування майна № 011142/0211/0000091 від 29.03.2017 між ПрАТ «Страхова компанія УНІКА» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір добровільного страхування майна №01/03/17 від 01.березня.2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ФОП ОСОБА_5 .

Договір заява № G0217|0748 про надання гарантії від 17.02.2017 між ТОВ «Київоблтепло» та управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Договір суборенди № 08/02/2017 К від 08.02.2017 між ТОВ «Укртепло» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір № 1 / 17 КОТ 00291 від 01.02.2017 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Еко Паливо» від 01.02.2017.

Договір поставки № 30/01-1/17 КОТ00284 від 30.01.2017. між ТОВ «Аліон Трейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Специфікація на товар № 1 від 30.01.2017 між ТОВ «Аліон Трейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Специфікація на товар № 3 від 30.01.2017 між ТОВ «Аліон Трейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Специфікація на товар № 2 від 10.03.2017 між ТОВ «Аліон Трейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір добровільного страхування майна №011142/0211/000075 від 22.12.2016 між ПрАТ «Страхова компанія Уніка» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір № 1 12 / 16 КОТ00251 від 14.12.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Екіформ».

Договір № 02-16 01.12.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «ВТП УКРТАРА».

Договір № 01 12 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Автомодус» .

Договір № 05/11 2016 / 16 КОТ 00230 від 05 листопада 2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «АЛ ВІ ВУД ТРЕЙД».

Договір № 05/10/16 КОТ про надання послуг з теплопостачання від 24.10.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та Ірпіської загальноосвітньої школою № І ІІІ.

Договір №17/10/16 КОТ про постачання теплової енергії між ТОВ «Київоблтепло» та ДП «Білоцерківський військовий торг».

Додаткова угода № 2 до договору №05 від 24.10.2016 про надання послуг з теплопостачання за державні кошти.

Договір підряду № АВ0710 01/ 16 КОТ00158 від 12 жовтня 2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ПП «Енерготех».

Договір № 05/10 2016 / 16 КОТ 00155 від 05 жовтня 2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Вудлайн 2014» на поставку товару.

Договір поставки № 28/09 / 16 КОТ 00130 від 28 вересня 2016 року «Постачальник» ТОВ «Сучасні ефективні технології», «покупець» « ТОВ Київоблтепло».

Договір поставки № 16 КОТ 00207 від 01 вересня 2016 «Постачальник» ТОВ «Київоблтепло», «покупець» «Агрозапчасть».

Договір 17 КОТ 00299 від 01 вересня 2016 р. між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «ЕКО Брикет Енерджі».

Договір поставки № 1 ЕТУ 28/ 16 КОТ 00140 від 01.09.2016 між ТОВ «Енерго Трейд Україна» та ТОВ «Київоблтепло».

Додаткова угода № 1 до договору поставки № 1 ЕТУ 28 від 01 вересня 2016 року від 14 листопада 2016.

Договір поставки № 28/09 / 16 КОТ 00130 від 28 вересня 2016 року «Постачальник» ТОВ «Сучасні ефективні технології», «покупець» « ТОВ Київоблтепло».

Договір підряду № 16 КОТ 00046 від 30 серпня 2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ФОП « ОСОБА_6 ».

Договір поставки № 28/09 / 16 КОТ 00130 від 28 вересня 2016 року «Постачальник» ТОВ «Сучасні ефективні технології», «покупець» « ТОВ Київоблтепло».

Договір № 26 на поставку підлогових покриттів від 25.08.2016 між ТОВ «Геліополіс Україна» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір № 25082016 від 25.08.2016 між ПП «Фаворит ЛВЛ» в особі «постачальника» та «Покупцем» ТОВ «Київоблтепло».

Договір № 57/16/16 КОТ 00055 на виконання експертно оціночних послуг від 11 серпня 2016 між комунальним закладом Київської обласної ради «Київська обласна дитяча лікарня» , ТОВ «Всеукраїнський інститут права і оцінки» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір № 56/16 / 16 КОТ 00168 на виконання експертно оціночних послуг від 11 серпня 2016 між Комунальний заклад Київської обласної ради «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» , ТОВ «Всеукраїнський інститут права і оцінки» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір № 5 про надання послуг з теплопостачання за кошти державного бюджету від 05 серпня 2016 між Комунальний заклад Київської обласної ради «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» , ТОВ «Всеукраїнський інститут права і оцінки» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір № 01/08-2016 про надання послуг з теплопостачання за кошти державного бюджету від 01 серпня 2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Євро Енерго Трейд».

Договір № 20 / 16 КОТ 00053 про надання послуг від 26 липня 2016 між Білоцерківським покмунальним метрологічним підприємством Київської обласної ради «Теплоавтоматика» та між ТОВ «Київоблтепло».

Договір № 208 від 25 липня 2016 між ДП «Трест Південатоменергобуд» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір № Р-018 / 16 / 16 КОТ00038 від 10 червня на виконання робіт між ТОВ «Системи та Технології», та ТОВ «Київоблтепло».

Договір поставки № П 017 / 16 / 16 КОТ00039 від 10 червня 2016 між ТОВ «Системи та Технології», та ТОВ «Київоблтепло».

Договір про надання послуг № 26/05-05 / 16 КОТ 00012 від 02.06.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Світ Анді».

Договір про надання транспортних послуг з перевезення вантажів територією України автомобільним транспортом від 01 червня 2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ФОП « ОСОБА_7 ».

Договір добровільного страхування майна №011142/0211/0000008 від 11.05.2016 між ПП «Страхова компанія «Уніка», та ТОВ «Київоблтепло».

Договір добровільного страхування майна №011142/0211/0000006 від 11.05.2016 між ПП «Страхова компанія «Уніка», та ТОВ «Київоблтепло».

Договір добровільного страхування майна №011142/0211/0000007 від 11.05.2016 між ПП «Страхова компанія «Уніка», та ТОВ «Київоблтепло».

Договір № 14 про теплопостачання за державні кошти від 18.04.2016 ТОВ «Київоблтепло» та квартирно експлуатаційний відділ м. Біла Церква Київської області МО України.

Договір поставки № П - 005 / 16 від 28 березня між ТОВ «Системи та Технолігії» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір № Р 006 / 16 на виконання робіт між ТОВ «Ситсеми та Технології» та ТОВ «Київоблтепло».

Договір про надання послуг з теплопостачання за державні кошти від 11.03.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та Комунальний заклад Київської обласної ради «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2».

Додаткова угода до договору № 72 від 11.03.2016 між Комунальний заклад Київської обласної ради «Київська обласна психоневрологічна лікарня № 2» та ТОВ «Київоблтепло».

Копія видаткової накладної № 1106 від 24 грудня 2015 р. «Постачальник ТОВ Євроенерготрейд» «Покупець ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 103800 грн.

Заявка №ЄЕТ00001304 від 15 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001328 від 16 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001249 від 11 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001273 від 14 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001304 від 15 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001327 від 16 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001248 від 11 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001272 від 15 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001276 від 14 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспорта накладна від 15.12.2015 між ТОВ «Євро Енерго Трейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Копія видаткової накладної № 1097 від 24.12.2015 між ТОВ «ЄвроЕнерготрейд та ТОВ «Київоблтепло» на постачання товару на загальну суму 86715 грн.

Заявка №ЄЕТ00001167 від 08 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001212 від 10 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001213 від 10 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001211 від 10 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Копія видаткової накладної № 1107 від 24.12.2015 «Постачальник ТОВ Євроенерготрейд», «покупець» ТОВ Київоблтепло.

Заявка №ЄЕТ00001287 від 15 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001283 від 15 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001323 від 16 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001324 від 16 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001272 від 15 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспорта накладна від 15 . 12 .2015 між ТОВ «ЄвроЕнергоТрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспорта накладна від 16 . 12 .2015 між ТОВ «ЄвроЕнергоТрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Копія видаткової накладної № 1124 від 25.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001234 від 11 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001235 від 11 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001312 від 16 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001313 від 16 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна від 16. 12 . 2015 між ТОВ Євро Енерго ТРейд та ТОВ Київоблтепло.

Товарно транспортна накладна від 12. 12 . 2015 між ТОВ Євро Енерго ТРейд та ТОВ Київоблтепло.

Видаткова накладна № 1119 від 25.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло»

Заявка №ЄЕТ00001349 від 17 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001350 від 17 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно Транспортна накладна від 17.12.2015 між ТОВ «Євро Енерго Трейд», та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 1111 від 24.12.2015 «Постачальник ТОВ Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001329 від 16 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001353 від 17 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001354 від 17 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001355 від 17 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001368 від 18 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно Транспортна накладна від 18.12.2015 між ТОВ «Євро Енерго Трейд», та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 1108 від 24.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001257 від 12 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001281 від 14 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001368 від 18 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 1130 від 29.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001420 від 22 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001421 від 22 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001466 від 24 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001465 від 24 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно Транспортна накладна від 22.12.2015 між ТОВ «Євро Енерго Трейд», та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно Транспортна накладна від 24.12.2015 між ТОВ «Євро Енерго Трейд», та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 1133 від 29.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001485 від 25 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001486 від 25 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно Транспортна накладна від 25.12.2015 між ТОВ «Євро Енерго Трейд», та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 1131 від 29.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001401 від 21 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001429 від 23 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001475 від 25 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001476 від 25 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001490 від 25 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001491 від 25 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно Транспортна накладна від 25.12.2015 між ТОВ «Євро Енерго Трейд», та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно Транспортна накладна від 23.12.2015 між ТОВ «Євро Енерго Трейд», та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно Транспортна накладна від 21.12.2015 між ТОВ «Євро Енерго Трейд», та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 1129 від 29.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001392 від 20 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001446 від 21 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001417 від 22 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001387 від 19 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Копія Видаткової накладної № 1132 від 29.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001394 від 20 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001395 від 20 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001411 від 22 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001412 від 22 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001443 від 24 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001444 від 24 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001445 від 24 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001495 від 26 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001496 від 26 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 26.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 22.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 24.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 22.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 20.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №1146 від 30.12.2015 між ТОВ ЄвроЕнергоТрейд», ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001559 від 30 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001558 від 30 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001557 від 30 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001556 від 30 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001549 від 30 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001514 від 28 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 30.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 1157 від 30.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001567 від 30 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001566 від 30 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 30.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 1145 від 30.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001519 від 28 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001520 від 28 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001566 від 30 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001542 від 29 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 29.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 28.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Копія Акта здачі приймання робіт № 49 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Моноліт Євробудт».

Копія Акта здачі приймання робіт № 60 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Моноліт Євробудт».

Копія Акта здачі приймання робіт № 59 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Моноліт Євробудт».

Копія Акта здачі приймання робіт № 58 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Моноліт Євробудт».

Копія Акта здачі приймання робіт № 57 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Моноліт Євробудт».

Копія Акта здачі приймання робіт № 56 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Моноліт Євробудт».

Копія Акта здачі приймання робіт № 55 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Моноліт Євробудт».

Копія Акта здачі приймання робіт № 54 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Моноліт Євробудт».

Копія Акта здачі приймання робіт № 53 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Моноліт Євробудт».

Копія Акта здачі приймання робіт № 52 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Моноліт Євробудт».

Копія Акта здачі приймання робіт № 51 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Моноліт Євробудт».

Копія Акта здачі приймання робіт № 62 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Моноліт Євробудт».

Копія Акта здачі приймання робіт № 61 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Моноліт Євробудт».

Акт надання послуг № 12 від 31.12.2015 між КЗ КОП «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 861 від 31.12.2015 між ТОВ «УкрТепло» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 862 від 31.12.2015 між КЗ КОП «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 860 від 31.12.2015 між КЗ КОП «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» та ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок на оплату № 645 від 31.12.2015 між ТОВ «Укртепло» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт здачі приймання робіт № 675 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ПК «Теплокомунсервіс».

Акт здачі приймання робіт № 675 від 31.12.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ПК «Теплокомунсервіс».

Акт надання послуг № 84 від 31.12.2015 між ТОВ «Українським правовий дім» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № А 8173096259 прийняття передавання електричної енергії за грудень 2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ПАТ «Київобленерго».

Акт № 22 виконаних робіт , наданих послуг від 31.12.2015 між КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 12-12/15 від 31.12.2015 між ФОП ОСОБА_8 та ТОВ «Київоблтепло».

Акт здачі приймання робіт ( надання послуг ) № 675 від 31.12.2015 між ПК побутове підприємство «Теплокомунсервіс» та ТОВ «Київоблтепло.

Копія видаткова накладна № 1155 від 31.12.2015 ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001580 від 31 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001583 від 31 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна від 31.12.2015 між ТОВ «Євро Енерго Трейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт виконаних робіт від 15.08.2015 між ТОВ «НВО Екософт» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт виконаних робіт від 13.08.2015 між ТОВ «НВО Екософт» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг №85 від 31.12.2015 між ТОВ «Грінбернер» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 21 виконання робіт, наданих послуг між КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 1 від 31.12.2015 між ТОВ «Украгроенерго» та ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок на оплату № 1 від 28.12.2015 між ТОВ «Украгроенерго» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна від 25.12.2015 між ТОВ «Євро енерго трейд» та ТОВ «КиївОблтепло».

Товарно транспортна накладна від 08.12.2015 між ТОВ «Євро енерго трейд» та ТОВ «КиївОблтепло».

Товарно транспортна накладна від 10.12.2015 між ТОВ «Євро енерго трейд» та ТОВ «КиївОблтепло».

Товарно транспортна накладна від 04.12.2015 між ТОВ «Євро енерго трейд» та ТОВ «КиївОблтепло».

Видаткова накладна № 3523 від 09.12.2015 між ТОВ «Компанія Етна Трейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 199 виконаних робіт, наданих послуг від 09.12.2015 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 192 а виконаних робіт, наданих послуг від 09.12.2015 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 191 а виконаних робіт, наданих послуг від 09.12.2015 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 190 виконаних робіт, наданих послуг від 09.12.2015 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № ЦВ 000001 здачі прийняття робіт між ТОВ «Центр Воочищення» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № ЕК 02/12/5 15 здачі прийняття робіт ( надання послуг) між ТОВ «Науково виробниче обєднання Екософт» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № ЕК 02/12/50 15 від 02 .12.2015 між ТВО «Науково виробниче обєднання екософт» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 41 від 16.12.2015 прийому передачі виконаних робіт ( наданих послуг) між КС КОР «Київська обласна присохоневрологічна лікарня» № 2 та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 42 від 16.12.2015 прийому передачі виконаних робіт ( наданих послуг) між КС КОР «Київська обласна присохоневрологічна лікарня» № 2 та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 43 від 16.12.2015 прийому передачі виконаних робіт ( наданих послуг) між КС КОР «Київська обласна присохоневрологічна лікарня» № 2 та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 44 від 16.12.2015 прийому передачі виконаних робіт ( наданих послуг) між КС КОР «Київська обласна присохоневрологічна лікарня» № 2 та ТОВ «Київоблтепло».

Акт виконаних робіт від 11.12.2015 між Приватним нотаріусом ОСОБА_9 та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 203 виконаних робіт, наданих послуг від 11.12.2015 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Копія видаткова накладна № 1062 від 10.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001035 від 01 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001044 від 01 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001055 від 02 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001051 від 02 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001052 від 02 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна від 02.12.2015 між ТОВ «ЄвроЕнергоТрейд» та ТОВ «КиївОблТепло».

Копія видаткової накладної № 1063 від 10.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001030 від 01 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001031 від 01 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна від 01.12.2015 між ТОВ «ЄвроенергТрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 3522 від 09.12.2015 між ТОВ «Компанія Етна Трейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Копія видаткової накладної № 1076 від 16.12.2015 між ТОВ «Компанія Етна Трейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001145 від 07 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001146 від 07 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001147 від 07 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна від 07.12.2015 між ТОВ «ЄвроЕнергоТрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Копія видаткової накладної № 1077 від 16.12.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001163 від 07 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001114 від 04 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001115 від 04 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна від 04.12.2015 між ТОВ «Євро ЕнергоТрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна від 07.12.2015 між ТОВ «Євро ЕнергоТрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Копія видаткової накладної № 1068 від 16.12.2015 між ТОВ «ЄвроЕнергтрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001068 від 02 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001069 від 02 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001075 від 03 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001092 від 02 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Копія видаткової накладної № 1069 від 16.12.2015 р. між ТОВ «ЄвроЕнерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001102 від 04 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001103 від 04 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001104 від 04 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001105 від 04 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00001111 від 04 . 12 .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна від 02.12.2015 між ТОВ «ЄвроЕнергоТрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р211 від 09 жовтня 2015 між ТОВ «ЄвроЕнергоТрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000528 від 03 . листопада .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р593 від 04 листопада 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 602 від 04 листопада 2015 р. між постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000529 від 03 . листопада .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р602 від 04 листопада 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 603 від 04 листопада 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000530 від 03 . листопада .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р603 від 04 листопада 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 604 від 04 листопада 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000531 від 03 . листопада .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р604 від 04 листопада 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 605 від 04 листопада 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000532 від 03 . листопада .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р605 від 04 листопада 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 608 від 04 листопада 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000541 від 03 . листопада .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р608 від 04 листопада 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 609 від 04 листопада 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000542 від 03 . листопада .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р609 від 04 листопада 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 620 від 04 листопада 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000558 від 04 . листопада .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р620/1 від 04 листопада 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 284 від 09 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000303 від 09 . жовтня .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р284 від 09 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р284 від 09 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 283 від 09 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000302 від 09 . жовтня .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р283 від 09 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 281 від 09 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000300 від 09 жовтня .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р281 від 09 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 280 від 09 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000201 від 09 жовтня .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р280 від 09 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 211 від 09 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000122 від 09 жовтня .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р259/1 від 09 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р181 від 22 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000225 від 22 жовтня .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 178 від 22 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000222 від 22 жовтня .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 178 від 22 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 165 від 22 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000131 від 22 жовтня .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р165 від 22 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 163 від 22 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000129 від 22 жовтня .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р163 від 22 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Акт № 161 виконаних робіт, наданих послуг між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня», ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 160 виконаних робіт, наданих послуг між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня», ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 159 виконаних робіт, наданих послуг між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня», ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 158 виконаних робіт, наданих послуг між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня», ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 185 від 16 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000217 від 16 жовтня .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 285 від 15 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000415 від 15 жовтня .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № ЗП 285 від 15 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 226 від 13 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000112 від 12 жовтня .2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Видаткова накладна № 133 від 10 жовтня 2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Акт №29 від 30.09.2015 прийому передачі виконаних робіт ( наданих послуг) між КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня № 2» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт №28 від 30.09.2015 прийому передачі виконаних робіт ( наданих послуг) між КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня № 2» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт №27 від 30.09.2015 прийому передачі виконаних робіт ( наданих послуг) між КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня № 2» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт №26 від 30.09.2015 прийому передачі виконаних робіт ( наданих послуг) між КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня № 2» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 128 від 25 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло»

Заявка №ЄЕТ00000066 від 25.09.2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р128 від 25.09.2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Акт № СН 284/2 здачі прийняття робіт ( надання послуг) між ТОВ «Навчально виробничий центр» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №119 від 23.09.2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000057 від 23.09.2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р119 від 23.09.2015 постачальник «Євроенергтрейд» «Покупець ТОВ Київоблтепло».

Прибуткова накладна № 310 від 22.09.2015 між КЗ Київської обласної ради Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт прийому передачі № 535 від 15.09.2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Сфінкс ЛТД».

Акт СН 284/1 здачі прийняття робіт (надання послуг) від 29.09.2015 між Навчально виробничий центр та ТОВ «Київоблтепло».

Акт виконаних робіт до Договору добровільного страхування майна № MUM 374|15 від 24 . 09 . 2015 (дата 29.09.2015) між ПрАТ ТОВ «Страхова компанія «Рідна» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 12075 від 28.09.2015 між ПП «АктивТоргКріп» та ТОВ «Київоблтепло»

Акт № 128 виконаних робіт, наданих послуг від 28.09.2015. між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 127 виконаних робіт, наданих послуг від 28.09.2015. між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 141 виконаних робіт, наданих послуг від 22.09.2015. між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Копія видаткової накладної № 129 від 25.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ000000060 від 25.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 003 від 25.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 004 від 25.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 005 від 25.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 006 від 25.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р129 від 25.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 56 від 30 жовтня 2015 між ТОВ «Грінбернер» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 126 виконаних робіт, наданих послуг від 10.09.2015 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 533 від 09 вересня 2015 між ТОВ «Укртепло» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 534 від 09 вересня 2015 між ТОВ «Укртепло» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 537 від 09 вересня 2015 між ТОВ «Укртепло» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 532 від 08 вересня 2015 між ТОВ «Укртепло» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 530 від 08 вересня 2015 між ТОВ «Укртепло» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт здачі приймання робіт ( надання послуг ) № 119 від 08 вересня 2015 ТОВ «Світ Анді» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт здачі приймання робіт ( надання послуг ) № 121 від 09 вересня 2015 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 112 від 02 вересня 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ0000005 від 02.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р112 між 02.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт здачі приймання робіт ( надання послуг ) № 1 від 01 вересня 2015 між ТОВ «Київоблетпло» та ТОВ «Агропромсантехерегосервіс».

Товарно транспортна накладна №Р012 між 02.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р013 між 02.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р014 між 02.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р015 між 05.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р016 між 05.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р017 між 05.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р018 між 05.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р019 між 05.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р029 між 05.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р009 між 30.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р010 між 30.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р011 між 30.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р007 між 26.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р008 між 26.09.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 558 від 30.09.2015 між ТОВ «Укртепло Київ» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 557 від 30.09.2015 між ТОВ «Укртепло Київ» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 556 від 30.09.2015 між ТОВ «Укртепло Київ» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 17 виконання робіт, наданих послуг від 30.09.2015 між КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № УПР 000607 прийому здачі виконаних робіт / послуг за вересень 2015 між ТОВ УДО та ТОВ Київоблтепло.

Акт надання послуг № 9 від 30.09.2015 між КЗ КОР «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 132 від 29.09.2015 між ТОВ «ЄвроЕнергоТРейд» та ТОВ «Київоблтеппло».

Заявка № ЄЕТ00000067 від 29.09.2015 від ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № СН-284 / 4 здачі прийняття робіт ( надання послуг) від 29.09.2015 між Навчально виробничним центом та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 337 від 31.10.2015 про виконанні роботи по наданню комунальних послуг за жовтень 2015 між ТОВ Київоблтепло та КЕМ м. Біла Церква.

Видаткова накладна № 547 від 31 жовтня 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна від 31 жовтня 2015 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Євроенерготрейд».

Заявка № ЄЕТ00000484 від 31.10.2015 від ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 546 від 31.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000483 від 31.10.2015 від ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна від 31 жовтня 2015 Р546 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Євроенерготрейд».

Товарно транспортна накладна від 31 жовтня 2015 Р546/1 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна № 539 від 31.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000476 від 31.10.2015 від ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна від 31 жовтня 2015 Р539 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Євроенерготрейд».

АКТ здачі приймання робіт ( надання послуг) № 630 від 31.10.2015 між ТОВ Боярське головне виробниче управління та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № УПР 000683 прийому здачі виконаних робіт / послуг за жовтень 2015

Акт надання послуг № 10 від 31.10.2015 між КЗ КОР «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт про надання послуг оренди № 24 від 31.10.2015 між КОР «Обласне психіатрично наркологічне медичне обєднання та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 534 від 30.10.2015 між ТОВ «ЄВроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000471 від 30.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № ЗП534/1 від 30.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № ЗП534 від 30.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 533 від 30.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р533 від 30.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № ЗП533/1 від 30.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 524 від 30.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000461 від 30.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р524 від 30.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 659 від 30.10.2015 між ТОВ «Укртепло» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 658 від 30.10.2015 між ТОВ «Укртепло» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 657 від 30.10.2015 між ТОВ «Укртепло» та ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок на оплату № 468 від 30.10.2015 між ТОВ «Укртепло» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 153 від 30.10.2015 між ТОВ «Сучасні Ефективні технології» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 23 виконаних робіт , наданих послуг від 30.10.2015 між КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 18 виконаних робіт , наданих послуг від 30.10.2015 між КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 5 від 30.10.2015 між ТОВ «Моноліт Євробуд» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 19 виконаних робіт , наданих послуг від 30.10.2015 між КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р211/1 від 09.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 210 від 09.10.2015 між ТОВ «Моноліт Євробуд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000086 від 09.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р210 від 09.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 258 від 08.10.2015 між ТОВ «ЄвроЕнерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000136 від 08.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р258 від 08.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 257 від 08.10.2015 між ТОВ «ЄвроЕнерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000135 від 08.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р257 від 08.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 144 від 05.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000075 від 05.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р144 від 05.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 142 від 02.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000106 від 02.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № Р142 від 02.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 140 від 02.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000076 від 02.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна № 140 від 02.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

АКТ № СН 0000328 здачі прийняття робі ( наданих послуг) між ТОВ «Навчально виробничний центр» та ТОВ «Київоблтепло».

АКТ № СН 0000284/3 здачі прийняття робі ( наданих послуг) між ТОВ «Навчально виробничний центр» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 138 від 01.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000074 від 01.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна Р 138 від 01.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 136 від 01.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000072 від 01.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна Р136 від 01.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

АКТ № 30 від 01.10.2015 здачі прийняття робі ( наданих послуг) між ТОВ «Навчально виробничний центр» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт про надання послуг оренди № 23 від 30.10.2015 між КЗ КОР психіатрично наркологічне медичне обєднання та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № А 8728511950 прийняття передавання електричної енергії за листопад 2017 між ПрАТ «Київобленерго» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № К-1 00046875 від 17 листопада 2017 між ПП «Сантехкомплект» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 1332 від 17 листопада 2017 між ТОВ «Гранд Лоджистікс компані» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 300 від 16 листопада 2017 між ТОВ «Гранд Лоджистікс компані» та ТОВ «Бучанський навчально курсовий комбінат».

Видаткова накладна № 4271 від 15 листопада 2017 між ТОВ «Апатор Метротекс» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № ТП - 0002538 від 15 листопада 2017 між ПП «Сантехкомплект» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № К1334 від 17 листопада 2017 між ТОВ «Техномер» та ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок на оплату по замовленню № 1675 від 25.09.2017 між ТОВ «Техномер» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 2011 від 14 листопада 2017 між ПП «Торговий Дім «Хотей» та ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок на оплату по замовленню № 30879 від 08 листопада 2017 між ТОВ «Техномер» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №35 від 13 листопада 2017 між ФОП ОСОБА_10 та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № РНК / 02-0087622 від 13.11.2017 між ТОВ «Епіцентр К» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № РНК / 02-0087585 від 13.11.2017 між ТОВ «Епіцентр К» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 711 / 004 від 07 листопада 2017 між ТОВ «Масс Транс» та ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок на оплату по замовленню № 0000611/007 від 06 листопада 2017 між ТОВ «Масс Транс» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 1388 від 07 листопада 2017 між ТОВ «Укрпродукт» та ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок на оплату № 311 від 19 жовтня 2017 між ТОВ «Укрпродукт» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №1387 від 06 листопада 2017 між ТОВ «Укрпродукт» та ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок на оплату № 317 від 24 жовтня 2017 між ТОВ «Укрпродукт» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 1252 від 06 листопада 2017 між ТОВ «Екоресурс Україна» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 3605 від 03 листопада 2017 між ТОВ «Екоресурс Україна» та ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок на оплату № 2515 від 31 липня 2017 між ТОВ «Тк профіт рейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 193 виконаних робіт, наданих послуг від 01 листопада 2017 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 194 виконаних робіт, наданих послуг від 01 листопада 2017 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 195 виконаних робіт, наданих послуг від 01 листопада 2017 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 196 виконаних робіт, наданих послуг від 01 листопада 2017 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 197 виконаних робіт, наданих послуг від 01 листопада 2017 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 198 виконаних робіт, наданих послуг від 01 листопада 2017 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 199 виконаних робіт, наданих послуг від 01 листопада 2017 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 200 виконаних робіт, наданих послуг від 01 листопада 2017 між КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 464 від 30 травня 2017 між ТОВ «ТД Контур» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 797 від 24 липня 2017 між ТОВ «ТД Контур» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 795 від 24 липня 2017 між ТОВ «ТД Контур» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 34 від 23 жовтня 2017 між ФОП ОСОБА_10 та ТОВ «Київоблтепло».

Акт виконаних робіт від 11 жовтня 2017 між ТОВ «Компанія Алларіс» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 160 здачі прийомки виконаних робіт ( послуг ) від 03 жовтня 2017 між ТОВ «Патріот Технолоджіс» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № Ц 000032802 від 28 липня 2017 між ТОВ «Метал Холдінг Трейд» та ТОВ «Київоблетпло».

Видаткова накладна № Ц 000022065 від 30 травня 2017 між ТОВ «Метал Холдінг Трейд» та ТОВ «Київоблетпло».

Видаткова накладна № К1 00035473 від 18.09.2017 між ПП «Сантехкомплект» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт реєстр ОУ 0119913 за жовтень 2017 між ПП «Нічний експрес» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт надання послуг № 37 від 28 .09 . 2017 між ТОВ «Ліка Світ» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № Ки/Х-00000001917 від 30 . 10 .2017 між ТОВ «Хадо» та ТОВ «Київоблетпло».

Видаткова накладна № 188 від 24 . 10 . 2017 між ТОВ «Перша вода» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка №ЄЕТ00000138 від 29 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло»

Товарно транспортна Р 557 від 29. 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 509 від 29 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000445 від 29.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна Р 509 від 29. 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 500 від 28 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000437 від 28.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна №ЗП 500 від 28. 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 499 від 28 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло»

Заявка № ЄЕТ00000436 від 28.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна №Р 499 від 28. 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна №499/1 від 28. 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 498 від 28 . 09 .2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000435 від 28.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна №498 від 28. 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 484 від 28 . 09 .2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000421 від 28.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна №484 від 28. 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 483 від 28 . 09 .2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000420 від 28.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна №483 від 28. 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 56 від 27 . 09 .2015 між ТОВ «Грінбернер» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 476 від 27 . 09 .2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000414 від 27.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № РН - 0000423 від 06 . 09 .2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000435 від 28.10.2015 між ТОВ «Альфастіл» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт приймання виконаних будівельних робіт форма «КБ 2В», між ТОВ «Київоблтепло» та підрядником СПД «Похилий О.В.».

Видаткова накладна № 520 від 29 . 09 .2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000458 від 29.10.2015 між ТОВ «Альфастіл» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна Р520 від 29 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна Р520\1 від 29 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 511 від 29 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000447 від 29.10.2015 між ТОВ «Альфастіл» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна Р511 від 29 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000359 від 27.10.2015 між ТОВ «Альфастіл» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна Р440 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 413 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000337 від 27.10.2015 між ТОВ «Альфастіл» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна Р413 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна Р413/1 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 353 від 26 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000383 від 26.10.2015 між ТОВ «Альфастіл» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №ЗП353 від 26 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 352 від 26 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000382 від 26.10.2015 між ТОВ «Альфастіл» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р352 від 26 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 342 від 24 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000352 від 24.10.2015 між ТОВ «Альфастіл» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р342 від 24 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 341 від 23 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000348 від 23.10.2015 між ТОВ «Альфастіл» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №ЗП 341 від 23 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р341/1 від 23 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 340 від 23 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000347 від 23.10.2015 між ТОВ «Альфастіл» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 340 від 23 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 476 від 23 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 474 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000409 від 27.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №ЗП 474 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 474 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000408 від 27.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 473 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 473/1 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 464 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000398 від 27.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 464 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 463 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000397 від 27.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 463 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 462 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000396 від 27.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 462 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 461 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000395 від 27.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 461 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 440 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 236 від 22 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000121 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 236 від 27 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 35 від 23.10.2015 прийому передачі виконаних робіт ( наданих послуг) між КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня № 2» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 276 від 22 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000314 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 276 від 22 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 262 від 22 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000120 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 262 від 22 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 251 від 22 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000232 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 251 від 22 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 249 від 22 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000323 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 249 від 22 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 248 від 22 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000322 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 248 від 22 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 352/1 від 26 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 351 від 26 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000380 від 26.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 351 від 26 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 350 від 26 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000379 від 26.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р ЗП 350 від 26 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 347 від 25 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000370 від 25.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 347 від 25 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 186 від 22 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000218 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 186 від 22 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 181 від 22 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 226 від 13 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 225 від 13 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000111 від 13.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 225 від 13 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 156 від 13 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000174 від 13.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 156 від 13 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 155 від 13 . 09 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000173 від 13.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 261 від 12 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000171 від 12.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 261 від 12 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 260 від 12 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000172 від 12.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 221 від 12 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000123 від 12.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 221 від 12 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 221/1 від 12 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 34 від 12.10.2015 прийому передачі виконаних робіт ( наданих послуг) між КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня № 2 ) та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 33 від 12.10.2015 прийому передачі виконаних робіт ( наданих послуг) між КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня № 2 ) та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 32 від 12.10.2015 прийому передачі виконаних робіт ( наданих послуг) між КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня № 2 ) та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 31 від 12.10.2015 прийому передачі виконаних робіт ( наданих послуг) між КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня № 2 ) та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 259 від 11 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000109 від 11.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 259 від 11 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 235 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000291 від 11.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 235 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 213 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000127 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 213 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 207 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000280 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 207 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 204 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000279 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 204 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 202 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000277 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 202 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 195 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000230 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 195 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 192 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000246 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 192 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 190 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000263 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 190 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 188 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000247 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 188 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 247 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000320 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 247 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 241 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000307 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 241 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 240 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Заявка № ЄЕТ00000306 від 22.10.2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Товарно транспортна накладна №Р 240 від 22 . 10 . 2015 між ТОВ «Євроенерготрейд» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт № 455 здачі прийняття робіт за жовтень 2015 між КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня» та ТОВ «Київоблтепло».

Реєстр тендерів за 2016 рік по групі компаній «Укртепло».

Протокол зборів тендерної комісії № 40 від 21.10.2016, з додатками.

Протокол зборів тендерної комісії № 39 від 11.10.2016, з додатками.

Протокол зборів тендерної комісії № 38 від 15.09.2016, з додатками.

Протокол зборів тендерної комісії № 37 від 13.09.2015, з додатками.

Протокол зборів тендерної комісії № 36 від 02.09.2016, з додатками.

Протокол зборів тендерної комісії № 35 від 01.09.2016, з додатками.

Протокол зборів тендерної комісії № 33 від 20.07.2016, з додатками.

Протокол зборів тендерної комісії № 32 від 02.07.2016, з додатками.

Протокол зборів тендерної комісії № 31 від 14.06.2016, з додатками.

Протокол зборів тендерної комісії № 30 від 07.06.2016, з додатками.

Протокол зборів тендерної комісії № 29 від 10.05.2016, з додатками.

Протокол зборів тендерної комісії № 28/1 від 13.04.2016, з додатками.

Протокол зборів тендерної комісії № 28 від 08.04.2016, з додатками.

Договір №6-0316 від 03.03.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ФОП ОСОБА_11 з додатками.

Договір позички б/н від 01.03.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та КЗ КОР «Обласне психіатрично-наркологічне медичне обєднання» з додатками.

Договір № 65 від 01.03.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня» з додатками.

Договір №81/16 від 29.02.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня» з додатками.

Договір№10/16 від 18.02.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та КЗ «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» з додатками.

Договір № MUM/092/16 від 17.02.2016 добровільного страхування майна.

Договір № MUM/091/16 від 17.02.2016 добровільного страхування майна.

Договір № 45 від 16.02.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та КЗ КОР «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» з додатками.

Договір № MUM/88/16 від 17.02.2016 добровільного страхування майна.

Договір № СН-0000032 від 08.02.2016 між ТОВ «НВЦ «Новатор» та ТОВ «Укртепло Чернігів».

Договір № СН-0000034 від 08.02.2016 між ТОВ «НВЦ «Новатор» та ТОВ «Київоблтепло».

Акт контрольного обміру та перевірки нерухомого військового майна від 01.02.2016

Договір № 21 про компенсацію земельного податку від 05.02.2016 між КЕВ Біла Церква та ТОВ «Київоблтепло» з додатками.

Договір підряду № АВ0710 01/ 16 КОТ00158 від 12 жовтня 2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ПП «Енерготех».

Договір № 05/10 2016 / 16 КОТ 00155 від 05 жовтня 2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Вудлайн 2014» на поставку товару.

Договір MUM/077/16 від 05.02.2016 добровільного страхування майна.

Договір MUM/076/16 від 05.02.2016 добровільного страхування майна.

Договір №32 від 25.01.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та КЕВ Біла Церква КО МО України з додатками.

Договір №14 від 25.01.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та КЕВ Біла Церква КО МО України з додатками.

Договір №14 від 25.01.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та КЕВ Біла Церква КО МО України з додатками.

Договір № 22/16 від 22.01.2016 про надання послуг між ТОВ «Київоблтепло» та Управління освіти і науки Ірпінської міської ради з додатками.

Договір № 16/3 від 20.01.2016 про надання послуг між ТОВ «Київоблтепло» та КЗ КОР «Обласне психіатрично-наркологічне медичне обєднання» з додатками.

Договір № 64-15-А від 13.01.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ПП «Теплопроект» з додатками.

Договір № 62-15-А від 13.01.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ПП «Теплопроект» з додатками.

Договір № 63-15-А від 13.01.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ПП «Теплопроект» з додатками.

Договір №10/01 від 10.01.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та ТОВ «Моноліт Євробуд» .

Договір №8/02/16 КОТ від 04.01.2016 між ТОВ «Київоблтепло» та КП «Між лікарняна Аптека» Ірпінської міської ради з додатками.

Договір поставки № 22/08 від 22.08.2016 між ТОВ «Грінбернер» та ТОВ «Монолітєвробуд».

Договір між ТОВ «Євро енерго трейд» та ТОВ «Біотеплоенерго» №0110 від 01.10.15.

Сертифікація до договору між ТОВ «Євро енерго трейд» та ТОВ «Біотеплоенерго» №0110 від 01.10.15.

Договір купівлі-продажу між ТОВ «Моноліт євробуд» та ТОВ «Біотеплоенерго» №01/11-17 від 01.11.17

Договір купівлі-продажу між ТОВ «Моноліт євробуд» та ТОВ «Біотеплоенерго» №01/11-1 від 01.11.17

Копія товарно-транспортної накладної від 23 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 24 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 27 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 29 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 16 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 18 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 19 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 20 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 22 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 23 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 1 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 2 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 3 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 4 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 4 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 5 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 6 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 8 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 9 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 10 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 11 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 12 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 13 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 16 лютого 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 1 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 2 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 5 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 7 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 10 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 11 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 13 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 19 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 21 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 22 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 23 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 24 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 25 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 26 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 21 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 27 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 24 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 28 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 28 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 30 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 31 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 15 березня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 02 квітня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 03 квітня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 04 квітня 2016р.

Копія товарно-транспортної накладної від 07 квітня 2016р.

Копія видаткової накладної №101 від 29 серпня 2015р.

Заява про постачання №ЄЕТ00000023 від 29 серпня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р101 від 29 серпня 2015р.

Копія видаткової накладної №99 від 29 серпня 2015р.

Заявка №ЄЕТ00000021 від 29 серпня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р99 від 29 серпня 2015р.

Копія видаткової накладної №98 від 29 серпня 2015р.

Заявка №ЄЕТ00000025 від 29 серпня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р98 від 29 серпня 2015р.

Копія видаткової накладної №97 від 29 серпня 2015р.

Заявка №ЄЕТ00000025 від 24 серпня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р97 від 29 серпня 2015р.

Копія акту приймання-передачі робіт №86/15 від 28 серпня 2015р.

Акт виконання робіт № 155 від 25 серпня 2015р.

Видаткова накладна №РН-0001819 від 25 серпня 2015р.

Видаткова накладна №РН-0001818 від 25 серпня 2015р.

Копія видаткової накладної №78 від 21 серпня 2015р.

Заявка №ЄЕТ00000006 від 21 серпня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р78 від 21 серпня 2015р.

Копія видаткової накладної №72 від 21 серпня 2015р.

Заявка №ЄЕТ00000008 від 21 серпня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р72 від 21 серпня 2015р.

Копія видаткової накладної №34 від 02 липня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р34 від 02 липня 2015р.

Копія видаткової накладної №15 від 22 червня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №001 від 22 червня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р15 від 22 червня 2015р.

Копія видаткової накладної №22 від 03 червня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р22 від 03 червня 2015р.

Копія видаткової накладної №47 від 24 липня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №002 від 24 липня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р47 від 24 липня 2015р.

Копія видаткової накладної №35 від 08 липня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р35 від 08 липня 2015р.

Копія видаткової накладної №33 від 07 липня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р33 від 07 липня 2015р.

Договір купівлі-продажу між ТОВ «Укртеплокиїв» та ТОВ «Моноліт Євробут» №01/02/17 від 01 лютого 2017р.

Сертифікація від 01.02.2017р.

Договір купівлі-продажу між ТОВ «Моноліт Євробуд» та ТОВ «Біотеплоенерго» №01/02/17 від 28 грудня 2017р.

Договір між ТОВ «Біотеплоенерго» та «Моноліт Євробут» №22/09 від 22 вересня 2015р.

Додаткова угода №1 від 30 грудня 2016р.

Видаткова накладна №10 від 30 червня 2017р.

Акт надання послуг №10 від 28 лютого 2017р.

Акт здачі-приймання робіт №43 від 31 грудня 2015р.

Акт здачі-приймання робіт №44 від 31 грудня 2015р.

Акт здачі-приймання робіт №45 від 31 грудня 2015р.

Акт здачі-приймання робіт №46 від 31 грудня 2015р.

Акт здачі-приймання робіт №47 від 31 грудня 2015р.

Акт здачі-приймання робіт №48 від 31 грудня 2015р.

Видаткова накладна №49 від 31 грудня 2015р.

Рахунок на оплату №42 від 31 грудня 2015р.

Видаткова накладна №50 від 31 грудня 2015р.

Рахунок на оплату №43 від 31 грудня 2015р.

Видаткова накладна №51 від 31 грудня 2015р.

Рахунок на оплату №44 від 31 грудня 2015р.

Видаткова накладна №52 від 31 грудня 2015р.

Рахунок на оплату №45 від 31 грудня 2015р.

Видаткова накладна №53 від 31 грудня 2015р.

Рахунок на оплату №46 від 31 грудня 2015р.

Видаткова накладна №54 від 31 грудня 2015р.

Рахунок на оплату №47 від 31 грудня 2015р.

Видаткова накладна №1154 від 30 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001569 від 30 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001570 від 30 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001571 від 30 грудня 2015р.

Видаткова накладна №1141 від 30 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001448 від 21 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001487 від 25 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001468 від 24 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001539 від 29 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001521 від 28 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001540 від 29 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001522 від 28 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001500 від 26 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001541 від 29 грудня 2015р.

Видаткова накладна №1128 від 29 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001449 від 21 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001418 від 22 грудня 2015р.

Акт надання послуг №76 від 31 січня 2017р.

Акт надання послуг №602 від 30 листопада 2017р.

Акт виконаних робіт №6/12 від 15 грудня 2015р.

Звіт про відшкодування електричної енергії ТОВ «Біотеплоенерго» за листопад 2015р.

Видаткова накладна №1104 від 24 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001232 від 10 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001233 від 10 грудня 2015р.

Видаткова накладна №1109 від 24 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001351 від 17 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001352 від 17 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001325 від 16 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001302 від 15 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001258 від 13 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001252 від 11 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001251 від 11 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001301 від 15 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001280 від 14 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001279 від 14 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001278 від 14 грудня 2015р.

Видаткова накладна №1070 від 16 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001063 від 2 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001065 від 2 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001064 від 2 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001066 від 2 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001089 від 3 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001090 від 3 грудня 2015р.

Видаткова накладна №1079 від 16 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001161 від 7 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001160 від 7 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001159 від 7 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001119 від 4 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001120 від 4 грудня 2015р.

Видаткова накладна №1064 від 10 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001039 від 1 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001040 від 1 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001041 від 1 грудня 2015р.

Видаткова накладна №1055 від 30 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000625 від 30 листопада 2015р.

Видаткова накладна №1026 від 30 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000001017 від 30 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р1026 від 30 листопада 2015р.

Видаткова накладна №999 від 29 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000001004 від 29 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р999 від 29 листопада 2015р.

Видаткова накладна №988 від 29 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000001005 від 29 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р998 від 29 листопада 2015р.

Видаткова накладна №996 від 29 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000991 від 27 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р996 від 29 листопада 2015р.

Видаткова накладна №995 від 29 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000992 від 29 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р995 від 29 листопада 2015р.

Видаткова накладна №994 від 29 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000993 від 29 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р994 від 29 листопада 2015р.

Видаткова накладна №1116 від 25 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000001326 від 16 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000001370 від 18 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000001371 від 18 грудня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000001372 від 18 грудня 2015р.

Видаткова накладна №20 від 16 вересня 2017р.

Видаткова накладна №20 від 16 вересня 2017р.

Видаткова накладна №24 від 16 вересня 2017р.

Видаткова накладна №24 від 16 вересня 2017р.

Видаткова накладна №19 від 16 вересня 2017р.

Видаткова накладна №19 від 16 вересня 2017р.

Видаткова накладна №981 від 26 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000975 від 26 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р981 від 26 листопада 2015р.

Видаткова накладна №982 від 26 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000977 від 26 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р982 від 26 листопада 2015р.

Видаткова накладна №983 від 26 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000976 від 26 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р983 від 26 листопада 2015р.

Акт надання послуг №205 від 26 листопада 2015р.

Акт здачі приймання робіт № ОУ-0000273.

Акт здачі приймання робіт № ОУ-0000273.

Видаткова накладна №903 від 25 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000891 від 25 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р903 від 25 листопада 2015р.

Видаткова накладна №914 від 25 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000898 від 25 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р914 від 25 листопада 2015р.

Видаткова накладна №915 від 25 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000899 від 25 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р915 від 25 листопада 2015р.

Видаткова накладна №930 від 25 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ0000000922 від 25 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р930 від 25 листопада 2015р.

Видаткова накладна №931 від 25 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000923 від 25 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р931 від 25 листопада 2015р.

Видаткова накладна №945 від 25 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000943 від 25 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р945 від 25 листопада 2015р.

Видаткова накладна №882 від 24 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000838 від 24 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р882 від 24 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р882/1 від 24 листопада 2015р.

Видаткова накладна №884 від 24 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000839 від 24 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р884 від 24 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р884/1 від 24 листопада 2015р.

Видаткова накладна №830 від 23 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000799 від 23 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р830 від 23 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р830/1 від 23 листопада 2015р.

Видаткова накладна №868 від 23 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000870 від 23 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р868 від 23 листопада 2015р.

Видаткова накладна №869 від 23 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000871 від 23 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р869 від 23 листопада 2015р.

Видаткова накладна №870 від 23 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000872 від 23 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р870 від 23 листопада 2015р.

Видаткова накладна №815 від 19 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000744 від 19 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р815 від 19 листопада 2015р.

Видаткова накладна №767 від 16 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000709 від 16 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р767 від 16 листопада 2015р.

Видаткова накладна №768 від 16 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000710 від 16 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р768 від 16 листопада 2015р.

Видаткова накладна №770 від 16 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000708 від 16 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р770 від 16 листопада 2015р.

Видаткова накладна №783 від 16 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000733 від 16 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р783 від 16 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р783/1 від 16 листопада 2015р.

Видаткова накладна №784 від 16 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000734 від 16 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р784 від 16 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р784/1 від 16 листопада 2015р.

Видаткова накладна №785 від 16 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000735 від 16 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р785 від 16 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р785/1 від 16 листопада 2015р.

Видаткова накладна №787 від 16 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000768 від 16 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р787 від 16 листопада 2015р.

Видаткова накладна №788 від 16 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000767 від 16 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р788 від 16 листопада 2015р.

Видаткова накладна №741 від 11 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000684 від 11 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р741 від 16 листопада 2015р.

Видаткова накладна №725 від 10 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000660 від 10 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р725 від 10 листопада 2015р.

Видаткова накладна №724 від 10 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000659 від 10 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р724 від 10 листопада 2015р.

Видаткова накладна №709 від 09 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000646 від 9 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р709 від 9 листопада 2015р.

Видаткова накладна №708 від 9 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000645 від 9 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р708 від 9 листопада 2015р.

Видаткова накладна №707 від 9 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000644 від 9 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р707 від 9 листопада 2015р.

Видаткова накладна №675 від 07 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000626 від 9 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р675 від 9 листопада 2015р.

Видаткова накладна №677 від 9 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000609 від 9 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р677 від 9 листопада 2015р.

Видаткова накладна №724 від 10 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000659 від 10 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р724 від 10 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р724/1 від 10 листопада 2015р.

Видаткова накладна №676 від 05 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000583 від 05 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р676 від 05 листопада 2015р.

Видаткова накладна №610 від 4 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000547 від 4 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р610 від 4 листопада 2015р.

Видаткова накладна №611 від 4 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000548 від 4 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р611 від 4 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р611/1 від 4 листопада 2015р.

Видаткова накладна №612 від 4 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000549 від 4 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р612 від 4 листопада 2015р.

Видаткова накладна №613 від 4 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000550 від 4 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р613 від 4 листопада 2015р.

Видаткова накладна №628 від 4 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000566 від 4 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р628 від 4 листопада 2015р.

Видаткова накладна №629 від 4 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000567 від 4 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р629 від 4 листопада 2015р.

Видаткова накладна №610 від 4 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000547 від 4 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р610 від 4 листопада 2015р.

Акт виконання робіт №2 від 3 листопада 2015р.

Акт на зняття показників лічильників води.

Акт виконаних робіт №1 від 3 листопада 2015р.

Акт на зняття показників лічильників води.

Акт виконаних робіт №1 від 02.11.2015р.

Акт зняття показників лічильника електричної енергії.

Видаткова накладна №561 від 02 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000515 від 2 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р561 від 2 листопада 2015р.

Видаткова накладна №507 від 2 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000559 від 2 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р610 від 2 листопада 2015р.

Видаткова накладна №339 від 31 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000491 від 31 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №ЗП339 від 31 листопада 2015р.

Видаткова накладна №338 від 31 листопада 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000490 від 31 листопада 2015р.

Товарно-транспортна накладна №ЗП338 від 31 листопада 2015р.

Видаткова накладна №1 від 30 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №337 від 29 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000455 від 2 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №ЗП337 від 2 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №336 від 29 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000454 від 29 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р610 від 29 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №335 від 28 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000439 від 28 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №ЗП335 від 28 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №411 від 27 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р334 від 27 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №333 від 27 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000410 від 27 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р333 від 29 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №332 від 25 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000336 від 25 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р332 від 25 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №302 від 29 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000083 від 29 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р302 від 29 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №303 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000267 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р303 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №304 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000088 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р304 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №305 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000089 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р305 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №306 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000090 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р306 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №308 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000334 від 29 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р308 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №309 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000096 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р309 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №310 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000081 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р310 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №311 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000091 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р311 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №312 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000081 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р312 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №313 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000092 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р312 від 29 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №314 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000093 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р314 від 29 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №315 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000084 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р315 від 29 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №336 від 29 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000454 від 29 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р336 від 29 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №317 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000104 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р317 від 29 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №318 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000105 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р318 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №319 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000119 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р319 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №320 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000313 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р320 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №321 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000289 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р321 від 29 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №322 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000290 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р610 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №323 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000332 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р323 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №324 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000454 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р324 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №325 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000334 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р325 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №326 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000256 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р326 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №336 від 29 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000454 від 29 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р610 від 29 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №337 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000249 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р337 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №328 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000250 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р328 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №329 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000251 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р329 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №330 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000252 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р330 від 23 жовтня 2015р.

Видаткова накладна №331 від 23 жовтня 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000253 від 23 жовтня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р331 від 23 жовтня 2015р.

Договір оренди майна №17МЕІ00265 від 01 січня 2017р.

Видаткова накладна №3 від 28 лютого 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000955 від 4 лютого 2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ000000785 від 4 лютого 2015р.

Видаткова накладна №8 від 30 червня 2015р.

Видаткова накладна №9 від 30 червня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №1847 від 12.08.2015р.

Товарно-транспортна накладна №1847 від 12.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001848 від 12 серпня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №1848 від 12.08.2015р.

Товарно-транспортна накладна №1848 від 12.08.2015р.

Товарно-транспортна накладна №1848 від 12.08.2015р.

Товарно-транспортна накладна №1848 від 12.08.2015р.

Товарно-транспортна накладна №1849 від 15.08.2015р.

Товарно-транспортна накладна №1847 від 12.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001850 від 15 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1850 від 12.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001851 від 15 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1847 від 12.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001850 від 15 серпня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №1851 від 15.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001851 від 15 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1852 від 16.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001853 від 16 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1853 від 16.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001855 від 16 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1854 від 16.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001856 від 16 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1856 від 17.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001857 від 17 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1857 від 17.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001858 від 17 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1858 від 17.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001859 від 17 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1859 від 12.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001860 від 15 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1860 від 12.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001861 від 15 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1862 від 18.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001864 від 18 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1864 від 18.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001871 від 18 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1872 від 19.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001850 від 19 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1874 від 20.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001875 від 20 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1876 від 22.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001877 від 22 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1877 від 22.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001879 від 22 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1879 від 23.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001881 від 23 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1881 від 23.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001884 від 23 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1884 від 23.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001865 від 23 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1865 від 23.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001866 від 23 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1866 від 23.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001867 від 23 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1867 від 19.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001868 від 19 серпня 2015р.

Товарно-транспортна накладна №1868 від 19.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001869 від 19 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1869 від 19.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001870 від 19 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1868 від 19.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001869 від 19 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1870 від 19.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001885 від 19 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1885 від 26.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001885 від 26 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1886 від 27.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001890 від 27 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1890 від 29.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001891 від 27 серпня 2015р

Товарно-транспортна накладна №1891 від 30.08.2015р.

Заявка про постачання №ЄЕТ0000189 від 30 серпня 2015р.

Видаткова накладна №5 від 28 лютого 2017 р.

Акт надання послуг № 8 від 28 лютого 2017р.

Договір №0501 від 05 січня 2017р.

Договір №30/05-16 від 30 травня 2016р.

Договір № 040615 від 04. 06. 2015р.

Договір №28/12-15 від 28 грудня 2015р.

Договір №28122015 від 28 грудня 2015р.

Договір поставки №571 від 11.11.2015р.

Договір № М158П/1БКУТ00164 від 03.10.2016р.

Товарно-транспортна накладна №Р551 від 21.11.2017р.

Рахунок на оплату №562 від 21.11.17р.

Видаткова накладна № 551 від 21.11.17р.

Видаткова накладна №228 від 23 серпня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001489 від 21 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001455 від 18 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001415 від 16 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001348 від 11 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001342 від 11 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001397 від 15 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001377 від 14 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001484 від 20 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001483 від 20 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001416 від 18 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001413 від 16 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001417 від 16 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001365 від 12 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001364 від 12 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001352 від 13 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001501 від 21 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001381 від 14 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001396 від 15 березня 2016р.

Заявка №ЄЕТ00001571 від 25 березня 2016р.

Товарно-транспортна накладна №1417 від 16.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1364 від 12.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1397 від 15.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1489 від 21.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1455 від 18.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1415 від 16.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1348 від 11.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1342 від 11.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1571 від 25.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1377 від 14.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1484 від 20.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1483 від 20.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1416 від 16.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1365 від 12.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1352 від 11.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1501 від 21.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1381 від 14.03.2016р.

Товарно-транспортна накладна №1396 від 15.03.2016р.

Рахунок на оплату №570 від 22 листопада 2017р.

Видаткова накладна №559 від 22.11.17.

Видаткова накладна №546 від 21.11.17.

Видаткова накладна №545 від 20.11.17.

Видаткова накладна №53 від 27.10.17.

Видаткова накладна №540 від 20.11.17.

Видаткова накладна №568 від 22.11.17.

Видаткова накладна №550 від 21.11.17.

Видаткова накладна №568 від 22.11.17.

Рахунок на оплату №557 від 21.11.17.

Рахунок на оплату №556 від 20.11.17.

Рахунок на оплату №54 від 07.11.17.

Рахунок на оплату №69 від 20.11.17.

Рахунок на оплату №58 від 09.11.17.

Рахунок на оплату №43 від 27.11.17.

Рахунок на оплату №314 від 05.10.17.

Рахунок на оплату №579 від 22.11.17.

Рахунок на оплату №561 від 21.11.17.

Рахунок на оплату №553 від 20.11.17.

Рахунок на оплату №581 від 24.11.17.

Акт надання послуг №570 від 24.11.17.

Акт надання послуг №11 від 25.05.17.

Акт надання послуг №10 від 25.05.17.

Акт надання послуг №22 від 05.03.17.

Акт надання послуг №219 від 15.11.17.

Акт надання послуг №207 від 15.11.17.

Акт надання послуг №206 від 13.11.17.

Акт надання послуг №205 від13.11.17.

Акт надання послуг №11від 30.11.17.

Акт надання послуг №397 від 03.11.17.

Видаткова накладна №64 від 07.11.17.

Видаткова накладна №68 від 09.11.17.

Видаткова накладна №78 від 20.11.17.

Акт сверки взаиморасчетов.

Акт надання послуг №11 від 23.11.17.

Договір про надання безвідсоткової фінансової допомоги №2311 від 23.11.17

Договір про надання безвідсоткової фінансової допомоги №2311 від 23.11.17

Товарно-транспортна накладна №Р550 від 21.11.17.

Копія картки рахунку 361 за 31.12.16 31.07.17.

Акт про списання товарів №5 від 31.10.17.

Акт про списання товарів №6 від 31.10.17.

Акт про списання товарів №7 від 31.10.17.

Акт про списання товарів №8 від 31.10.17.

Акт про списання товарів №9 від 31.10.17.

Акт про списання товарів №10 від 31.10.17.

Акт про списання товарів №11 від 31.10.17.

Акт про списання товарів №12 від 31.10.17.

Копія наказу № КОТ000000018 від 31.10.17.

Акт приймання-передачі основних засобів № КОТ000000015 від 31.10.17.

Копія наказу № КОТ000000015 від 31.10.17.

Акт приймання-передачі основних засобів № КОТ000000015 від 31.10.17.

Копія наказу № КОТ000000017 від 31.10.17.

Акт приймання-передачі основних засобів від № КОТ000000017 31.10.17.

Копія наказу № КОТ000000016 від 31.10.17.

Акт приймання-передачі основних засобів від № КОТ000000016 31.10.17.

Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2017р.

Копія відомості на виплату грошей за 02.11.17р.

Аркуш А4 на якому надруковано Каса за 02.11.17р.

Прибутковий касовий ордер від 02.11.17

Відомість на виплату грошей №7 за жовтень 2017р.

Відомість на виплату грошей №133 за вересень 2017р.

Видатковий касовий ордер від 02.11.17р.

Оборотно-сальдова відомість по рахунку 3771 за 2.11.17р.

Видаткова накладна №39 від 27.11.17.

Рахунок-фактура №0059 від 27.11.17.

Товарно-транспортна накладна №Р620 від 04.11.2015р.

Видаткова накладна №621від 04.11.15.

Заяка №ЄЕТ0000559 від 04.11.15р.

Товарно-транспортна накладна №Р621 від 04.11.2015р.

Акт надання послуг №1245 від 03.11.15

Акт №17 від 02.11.15.

Копія видаткової накладної №562 від 02.11.15р.

Заяка №ЄЕТ0000522 від 02.11.15р.

Товарно-транспортна накладна №Р562 від 02.11.2015р.

Копія видаткової накладної №563 від 02.11.15р.

Заяка №ЄЕТ0000523 від 02.11.15р.

Товарно-транспортна накладна №Р563 від 02.11.2015р.

Копія видаткової накладної №673 від 08.11.15р.

Заяка №ЄЕТ0000630 від 08.11.15р.

Товарно-транспортна накладна №Р673 від 08.11.2015р.

Копія видаткової накладної №666 від 07.11.15р.

Заяка №ЄЕТ0000617 від 07.11.15р.

Товарно-транспортна накладна №Р666 від 07.11.2015р.

Копія видаткової накладної №669 від 07.11.15р.

Заяка №ЄЕТ0000624 від 07.11.15р.

Товарно-транспортна накладна №Р669 від 07.11.2015р.

Копія видаткової накладної №649 від 06.11.15р.

Заяка №ЄЕТ0000599 від 06.11.15р.

Товарно-транспортна накладна №Р649 від 06.11.2015р.

Копія видаткової накладної №702 від 06.11.15р.

Товарно-транспортна накладна №Р702 від 06.11.2015р.

Копія видаткової накладної №701 від 06.11.15р.

Товарно-транспортна накладна №Р701 від 06.11.2015р.

Копія видаткової накладної №700 від 06.11.15р.

Товарно-транспортна накладна №Р700 від 06.11.2015р.

Товарно-транспортна накладна №Р568 від 22.11.2015р.

договір №080515 від 8 травня 2015 року із специфікацією №1 до нього;

заявка №ЄЕТ00001995 про постачання від 12.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1996 від 12.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00002015 про постачання від 19.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП2015 від 19.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00002016 про постачання від 19.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП2016 від 19.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00001984 про постачання від 02.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1984 від 02.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00001985 про постачання від 02.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1985 від 02.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00001958 про постачання від 01.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1958 від 01.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00001959 про постачання від 01.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1959 від 01.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00001960 про постачання від 01.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1960 від 01.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00001961 про постачання від 01.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1961 від 01.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00001962 про постачання від 01.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1962 від 01.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00001963 про постачання від 01.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1963 від 01.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00001964 про постачання від 01.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1964 від 01.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00002047 про постачання від 30.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП2047 від 30.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00002048 про постачання від 30.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП2048 від 30.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00002049 про постачання від 30.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП2049 від 30.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00002050 про постачання від 30.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП2050 від 30.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00002051 про постачання від 30.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП2051 від 30.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00002052 про постачання від 30.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП2052 від 30.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00002034 про постачання від 26.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП2034 від 26.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00002035 про постачання від 26.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП2035 від 26.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00002033 про постачання від 26.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП2033 від 26.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00001996 про постачання від 12.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1996 від 12.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00002031 про постачання від 26.11.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП2031 від 26.11.2016 року

заявка №ЄЕТ00001950 про постачання від 19.10.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1950 від 19.10.2016 року

заявка №ЄЕТ00001951 про постачання від 19.10.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1951 від 19.10.2016 року

заявка №ЄЕТ00001916 про постачання від 16.09.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1916 від 16.09.2016 року

заявка №ЄЕТ00001915 про постачання від 16.09.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1915 від 16.09.2016 року

заявка №ЄЕТ00001913 про постачання від 16.09.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1913 від 16.09.2016 року

заявка №ЄЕТ00001904 про постачання від 12.09.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1904 від 12.09.2016 року

заявка №ЄЕТ00001903 про постачання від 12.09.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1903 від 12.09.2016 року

заявка №ЄЕТ00001901 про постачання від 09.09.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1901 від 09.09.2016 року

заявка №ЄЕТ00001897 про постачання від 06.09.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1897 від 06.09.2016 року

заявка №ЄЕТ00001895 про постачання від 02.09.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1895 від 02.09.2016 року

заявка №ЄЕТ00001892 про постачання від 01.09.2016 року

заявка №ЄЕТ00001918 про постачання від 30.09.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1918 від 30.09.2016 року

заявка №ЄЕТ00001923 про постачання від 29.09.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1923 від 29.09.2016 року

заявка №ЄЕТ00001922 про постачання від 29.09.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1922 від 29.09.2016 року

заявка №ЄЕТ00001787 про постачання від 25.06.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1787 від 25.06.2016 року

заявка №ЄЕТ00001785 про постачання від 24.06.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1785 від 24.06.2016 року

заявка №ЄЕТ00001767 про постачання від 08.06.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1767 від 08.06.2016 року

заявка №ЄЕТ00001806 про постачання від 14.07.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1806 від 14.07.2016 року

заявка №ЄЕТ00001808 про постачання від 14.07.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1808 від 14.07.2016 року

заявка №ЄЕТ00001797 про постачання від 01.07.2016 року

заявка №ЄЕТ00001817 про постачання від 01.08.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1817 від 01.08.2016 року

заявка №ЄЕТ00001841 про постачання від 12.08.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1841 від 12.08.2016 року

заявка №ЄЕТ00001834 про постачання від 09.08.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1834 від 09.08.2016 року

заявка №ЄЕТ00001835 про постачання від 09.08.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1835 від 09.08.2016 року

заявка №ЄЕТ00001836 про постачання від 10.08.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1836 від 09.08.2016 року

заявка №ЄЕТ00001832 про постачання від 08.08.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1832 від 08.08.2016 року

заявка №ЄЕТ00001830 про постачання від 06.08.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1830 від 06.08.2016 року

заявка №ЄЕТ00001824 про постачання від 04.08.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1824 від 04.08.2016 року

заявка №ЄЕТ00001842 про постачання від 12.08.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1842 від 12.08.2016 року

заявка №ЄЕТ00001843 про постачання від 12.08.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1843 від 12.08.2016 року

заявка №ЄЕТ00001844 про постачання від 12.08.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1844 від 12.08.2016 року

заявка №ЄЕТ00001845 про постачання від 12.08.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1845 від 12.08.2016 року

заявка №ЄЕТ00001846 про постачання від 12.08.2016 року

товарно-транспортна накладна №ЗП1846 від 12.08.2016 року

заявка №ЄЕТ00001847 про постачання від 12.08.2016 року

договір №050515 від 5 травня 2015 року із специфікацією №1 до нього

договір №28/03-16 від 28 березня 2016 року

видаткова накладна №РН-112401 від 24.11.2017 року

рахунок на оплату № В.7973 від 21.11.2017 року

Реєстр тендеров за 2015 год по группе компаний Укртепло.

Протокол Зборів тендерної комісії №26 від 23.12.2015р. та додатки до нього.

Протокол Зборів тендерної комісії №25 від 07.12.2015р. та додатки до нього.

Протокол Зборів тендерної комісії №24 від 28.12.2015р. та додатки до нього.

Протокол Зборів тендерної комісії №23 від 27.12.2015р. та додатки до нього.

Протокол Зборів тендерної комісії №26 від 23.12.2015р. та додатки до нього.

Протокол про наміри №22 від 21.10.15р. та додатки до нього.

Протокол Зборів тендерної комісії №21 від 02.10.2015р. та додатки до нього.

Протокол Зборів тендерної комісії №20 від 09.09.2015р. та додатки до нього.

Протокол Зборів тендерної комісії №19 від 02.09.2015р. та додатки до нього.

Протокол Зборів тендерної комісії №18 від 31.08.2015р. та додатки до нього.

Протокол Зборів тендерної комісії №17від 21.08.2015р. та додатки до нього.

Протокол Зборів тендерної комісії №16 від19.08.2015р. та додатки до нього.

Протокол Зборів тендерної комісії №15 від 28.07.2015р. та додатки до нього.

Протокол Зборів тендерної комісії №14 від 17.07.2015р. та додатки до нього.

Протокол Зборів тендерної комісії №13 від 06.07.2015р.

протокол №12 зборів тендерної комісії від 06.07.2015 року та додатки до нього

протокол №11 зборів тендерної комісії від 30.06.2015 року та додатки до нього

протокол №10 зборів тендерної комісії від 30.06.2015 року та додатки до нього

протокол №09 зборів тендерної комісії від 25.06.2015 року та додатки до нього

протокол №08 зборів тендерної комісії від 25.06.2015 року та додатки до нього

протокол №07 зборів тендерної комісії від 24.06.2015 року та додатки до нього

протокол №06 зборів тендерної комісії від 24.06.2015 року та додатки до нього

протокол №05 зборів тендерної комісії від 19.06.2015 року та додатки до нього

протокол №04 зборів тендерної комісії від 19.06.2015 року та додатки до нього

протокол №03 зборів тендерної комісії від 18.06.2015 року та додатки до нього

протокол №02 зборів тендерної комісії від 18.06.2015 року та додатки до нього

протокол №01 зборів тендерної комісії від 12.06.2015 року та додатки до нього

Аркуш паперу з даними заявок;

Видаткова накладна №251 від 30.12.2016 відповідно до якої постачальником являється ТОВ «Євроенерготрейд» покупцем ТОВ «Укртепло Чернигів», на суму з ПДВ 38700 грн.;

Заявка №ЄЕТ00001188 від 29.02.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001629 від 29.03.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001184 від 29.02.2016 про постачання;

Видаткова накладна №250 від 30.12.2016 відповідно до якої постачальником являється ТОВ «Євроенерготрейд» покупцем ТОВ «Київ Центр», на суму з ПДВ 359084,8 грн.;

Заявка №ЄЕТ00001820 від 01.08.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001833 від 09.08.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001827 від 05.08.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001828 від 06.08.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001839 від 11.08.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001838 від 10.08.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001812 від 01.08.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001809 від 17.07.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001801 від 05.07.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001763 від 03.06.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001764 від 06.06.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001771 від 11.06.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001775 від 15.06.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001784 від 22.06.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001783 від 19.06.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001791 від 29.06.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001789 від 27.06.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001745 від 13.05.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001740 від 10.05.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001759 від 26.05.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001689 від 05.04.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001702 від 07.04.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001677 від 03.04.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001658 від 01.04.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001898 від 06.09.2016 про постачання;

ТТН №ЗП1898 від 06.09.2016 у 2-х примірниках;

ТТН №б/н від 03.06.2016;

ТТН №б/н від 06.06.2016;

ТТН №б/н від 11.06.2016;

ТТН №б/н від 15.06.2016;

ТТН №б/н від 22.06.2016;

ТТН №б/н від 18.06.2016;

ТТН №б/н від 27.06.2016;

ТТН №б/н від 13.05.2016;

ТТН №б/н від 10.05.2016;

ТТН №б/н від 26.05.2016;

ТТН №б/н від 05.04.2016;

ТТН №б/н від 07.04.2016;

ТТН №б/н від 03.04.2016;

ТТН №б/н від 01.04.2016;

Видаткова накладна №249 від 20.12.2016 відповідно до якої постачальником являється ТОВ «Євроенерготрейд» покупцем ТОВ «Укртепло-Хмельницький», на суму з ПДВ 96350 грн.;

Заявка №ЄЕТ00001085 від 23.02.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001164 від 28.02.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001165 від 28.02.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001085 від 23.02.2016 про постачання;

ТТН №1083 від 23.02.2016;

ТТН №1165 від 28.02.2016;

ТТН №1164 від 28.02.2016;

ТТН №1085 від 23.02.2016;

Аркуш паперу з даними заявок;

Видаткова накладна №248 від 30.11.2016 відповідно до якої постачальником являється ТОВ «Євроенерготрейд» покупцем ТОВ «Укртепло Київ», на суму з ПДВ 576400 грн.;

Заявка №ЄЕТ00001971 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002003 від 14.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002007 від 15.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002037 від 25.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002020 від 21.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001979 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002012 від 16.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001967 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002027 від 23.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001968 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002028 від 23.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002005 від 14.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002029 від 23.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001977 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002030 від 24.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002009 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001970 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002039 від 25.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002008 від 15.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001975 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001980 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001969 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002018 від 19.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002025 від 22.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002011 від 16.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001966 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002024 від 22.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002010 від 16.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001972 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002019 від 21.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001978 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002004 від 14.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002014 від 16.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001976 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001974 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002042 від 19.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002006 від 14.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002013 від 16.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001981 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00001973 від 01.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002021 від 21.11.2016 про постачання;

Заявка №ЄЕТ00002038 від 25.11.2016 про постачання;

ТТН №ЗП1971 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП2003 від 14.11.2016;

ТТН №ЗП2007 від 15.11.2016;

ТТН №ЗП2037 від 25.11.2016;

ТТН №ЗП2020 від 21.11.2016;

ТТН №ЗП1979 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП2012 від 16.11.2016;

ТТН №ЗП1967 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП2027 від 23.11.2016;

ТТН №ЗП1968 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП2028 від 23.11.2016;

ТТН №ЗП2005 від 14.11.2016;

ТТН №ЗП2029 від 23.11.2016;

ТТН №ЗП1977 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП2030 від 24.11.2016;

ТТН №ЗП2009 від 15.11.2016;

ТТН №ЗП1970 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП2039 від 25.11.2016;

ТТН №ЗП2008 від 15.11.2016;

ТТН №ЗП1975 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП1980 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП1969 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП2018 від 19.11.2016;

ТТН №ЗП2025 від 22.11.2016;

ТТН №ЗП2011 від 16.11.2016;

ТТН №ЗП1966 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП2024 від 22.11.2016;

ТТН №ЗП2010 від 16.11.2016;

ТТН №ЗП1972 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП2019 від 21.11.2016;

ТТН №ЗП1978 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП2004 від 14.11.2016;

ТТН №ЗП2014 від 16.11.2016;

ТТН №ЗП1976 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП1974 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП2042 від 19.11.2016;

ТТН №ЗП2006 від 14.11.2016;

ТТН №ЗП2013 від 16.11.2016;

ТТН №ЗП1981 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП1973 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП2021 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП2038 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП1986 від 05.11.2016;

ТТН №ЗП2058 від 30.11.2016;

ТТН №ЗП2002 від 12.11.2016;

ТТН №ЗП1992 від 08.11.2016;

ТТН №ЗП1997 від 11.11.2016;

ТТН №ЗП1991 від 05.11.2016;

ТТН №ЗП1982 від 02.11.2016;

ТТН №ЗП2000 від 12.11.2016;

ТТН №ЗП2056 від 30.11.2016;

ТТН №ЗП1990 від 05.11.2016;

ТТН №ЗП1994 від 08.11.2016;

ТТН №ЗП1999 від 11.11.2016;

ТТН №ЗП2059 від 30.11.2016;

ТТН №ЗП2040 від 26.11.2016;

ТТН №ЗП1971 від 01.11.2016;

ТТН №ЗП2026 від 22.11.2016;

ТТН №ЗП1983 від 02.11.2016;

ТТН №ЗП1993 від 08.11.2016;

ТТН №ЗП1998 від 11.11.2016;

ТТН №ЗП1988 від 05.11.2016;

ТТН №ЗП2001 від 12.11.2016;

ТТН №ЗП2057 від 30.11.2016;

Видаткова накладна №247 від 30.11.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00002045 від 01.11.16р.

ТТН №ЗП2045 від 01.11.16р.

Видаткова накладна №246 від 30.11.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001254 від 04.03.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001295 від 07.03.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001318 від 04.03.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001345 від 11.03.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001636 від 30.03.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001618 від 29.03.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001604 від 28.03.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001680 від 04.03.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001793 від 01.03.16р.

ТТН №ЗП1254 від 04.03.16р.

ТТН №ЗП1295 від 07.03.16р.

ТТН №ЗП1318 від 10.03.16р.

ТТН №ЗП1345 від 11.03.16р.

ТТН №ЗП1636 від 30.03.16р.

ТТН №ЗП1604 від 28.03.16р.

ТТН №ЗП1680 від 04.03.16р.

ТТН №ЗП1793 від 01.03.16р.

Видаткова накладна №234 від 30.11.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001635 від 29.03.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001634 від 29.03.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001633 від 29.03.16р.

Видаткова накладна №245 від 28.11.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001705 від 08.04.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001724 від 24.04.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001727 від 26.04.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001735 від 30.04.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001752 від 23.04.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001750 від 24.04.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001748 від 18.05.16р.

ТТН від 08.04.16р.

ТТН від 24.04.16р.

ТТН від 26.04.16р.

ТТН від 30.04.16р.

ТТН від 23.05.16р.

ТТН від 19.05.16р.

ТТН від 18.05.16р.

ТТН від 18.04.16р.

ТТН від 24.04.16р.

ТТН від 26.04.16р.

ТТН від 30.04.16р.

ТТН від 23.05.16р.

ТТН від 19.05.16р.

ТТН від 18.05.16р.

Видаткова накладна №244 від 28.11.16р.

Аркуш А4 з таблицею.

Видаткова накладна №242 від 28.11.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001569 від 25.03.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001557 від 24.03.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001453 від 18.03.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000824 від 07.02.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001052 від 21.02.16р.

ТТН №1052 від 21.02.16р.

ТТН №1569 від 25.03.16р.

ТТН №ЗП824 від 07.02.16р.

ТТН №ЗП1453 від 18.03.16р.

ТТН №ЗП1557 від 24.02.16р.

ТТН №1052 від 21.02.16р.

Видаткова накладна №241 від 28.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001949 від 26.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001948 від 26.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001956 від 29.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001957 від 22.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001952 від 31.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001951 від 31.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001950 від 31.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001937 від 11.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001936 від 10.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001935 від 10.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001933 від 08.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001932 від 07.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001931 від 07.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001930 від 08.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001929 від 08.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001928 від 08.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001927 від 08.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001926 від 08.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001925 від 08.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001939 від 11.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001947 від 25.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001940 від 11.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001941 від 11.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001942 від 11.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001945 від 12.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001938 від 11.10.16р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001943 від 19.10.16р.

ТТН №ЗП1943 від 19.10.16р.

ТТН №ЗП1938 від 11.10.16р.

ТТН №ЗП1945 від 12.10.16р.

ТТН №ЗП1943 від 19.10.16р.

ТТН №ЗП1942 від 11.10.16р.

ТТН №ЗП1941 від 11.10.16р.

ТТН №ЗП1940 від 11.10.16р.

ТТН №ЗП1947 від 25.10.16р.

ТТН №ЗП1939 від 11.10.16р.

ТТН №ЗП1925 від 08.10.16р.

ТТН №ЗП1926 від 08.10.16р.

ТТН №ЗП1927 від 08.10.16р.

ТТН №ЗП1928 від 08.10.16р.

ТТН №ЗП1929 від 08.10.16р.

ТТН №ЗП1930 від 08.10.16р.

ТТН №ЗП1931 від 07.10.16р.

ТТН №ЗП1932 від 07.10.16р.

ТТН №ЗП1933 від 08.10.16р.

ТТН №ЗП1935 від 10.10.16р.

ТТН №ЗП1936 від 10.10.16р.

ТТН №ЗП1937 від 11.10.16р.

ТТН №ЗП1950 від 31.10.16р.

ТТН №ЗП1931 від 31.10.16р.

ТТН №ЗП1952 від 31.10.16р.

ТТН №ЗП1957 від 22.10.16р.

ТТН №ЗП1956 від 29.10.16р.

ТТН №ЗП1948 від 26.10.16р.

ТТН №ЗП1949 від 26.10.16р.

Видаткова накладна №240 від 28.10.2016р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001751 від 20.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001737 від 06.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001747 від 17.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001744 від 13.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001743 від 11.05.16.

ТТН №1743 від 11.05.16.

ТТН №ЗП1751 від 20.10.16р.

ТТН №ЗП1737 від 06.10.16р.

ТТН №ЗП1747 від 17.10.16р.

ТТН №ЗП1744 від 13.10.16р.

Аркуш паперу з даними заявок;

Акт надання послуг №235 від 30.09.16.

Видаткова накладна №239 від 30 вересня 2016р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001908 від 12.09.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001907 від 12.09.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001906 від 12.09.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001902 від 09.09.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001893 від 02.09.16.

ТТН №ЗП1908 від 13.09.16р.

ТТН №ЗП1907 від 12.09.16р.

ТТН №ЗП1906 від 12.09.16р.

ТТН №ЗП1902 від 09.09.16р.

ТТН №ЗП1902 від 09.09.16р.

ТТН №ЗП1907 від 12.09.16р.

Видаткова накладна №238 від 29 вересня 2016р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001792 від 01.07.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001805 від 12.07.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001831 від 08.08.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001816 від 01.08.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001822 від 04.08.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001882 від 25.08.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001803 від 10.07.16.

ТТН №ЗП1805 від 12.07.16р.

ТТН №ЗП1792 від 01.07.16р.

ТТН №ЗП1831 від 08.08.16р.

ТТН №ЗП1822 від 04.07.16р.

ТТН №ЗП1882 від 25.08.16р.

ТТН №ЗП1803 від 10.07.16р.

Видаткова накладна №237 від 29 вересня 2016р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001790 від 27.06.16.

ТТН №ЗП1790 від 27.06.16р.

Видаткова накладна №236 від 29 вересня 2016р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001758 від 26.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001734 від 29.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001731 від 28.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001688 від 04.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001676 від 03.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001657 від 01.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001728 від 27.04.16.

ТТН №ЗП1769 від 09.06.16р.

ТТН №ЗП1728 від 27.04.16р.

ТТН №ЗП1657 від 01.04.16р.

ТТН №ЗП1676 від 03.04.16р.

Видаткова накладна №230 від 31 серпня 2016р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001823 від 04.08.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001840 від 12.08.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001829 від 06.08.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001821 від 01.08.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001815 від 01.08.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001819 від 01.08.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001814 від 01.08.16.

Видаткова накладна №233 від 31 серпня 2016р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001887 від 27.08.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001883 від 25.08.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001888 від 28.08.16.

Видаткова накладна №234 від 31 серпня 2016р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001575 від 23.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001587 від 23.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001588 від 25.03.16.

ТТН №ЗП1588 від 25.03.16р.

ТТН №ЗП1588 від 25.03.16р.

ТТН №ЗП1587 від 25.03.16р.

ТТН №ЗП1575 від 25.03.16р.

Видаткова накладна №232 від 31 серпня 2016р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000728 від 02.02.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001466 від 18.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001714 від 11.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001756 від 24.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001736 від 30.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001692 від 05.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001760 від 26.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001776 від 15.06.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001432 від 16.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001212 від 01.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000853 від 08.02.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000810 від 02.02.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001100 від 23.02.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001147 від 26.02.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001387 від 14.02.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001366 від 12.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001257 від 04.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001190 від 16.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001780 від 19.06.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001781 від 19.06.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001782 від 19.06.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001783 від 28.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000852 від 08.02.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000726 від 02.02.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000729 від 02.02.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001467 від 18.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000727 від 02.02.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001191 від 16.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001192 від 16.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001772 від 12.06.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001761 від 27.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001213 від 01.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000730 від 02.02.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000930 від 12.02.16.

Видаткова накладна №231 від 31 серпня 2016р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001654 від 01.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001675 від 03.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001700 від 07.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001753 від 23.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001708 від 01.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001726 від 25.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001695 від 06.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001703 від 08.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001703 від 08.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001707 від 11.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001668 від 02.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001670 від 02.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001721 від 22.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001662 від 01.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001704 від 08.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001672 від 02.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001757 від 05.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001746 від 17.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001673 від 02.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001665 від 01.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001686 від 04.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001694 від 06.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001691 від 05.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001661 від 01.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001674 від 03.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001699 від 07.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001738 від 06.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001755 від 24.05.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001663 від 01.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001685 від 04.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001693 від 06.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001690 від 05.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001717 від 16.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001714 від 13.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001715 від 14.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001711 від 12.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001718 від 16.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001730 від 27.04.16.

ТТН №1654 від 01.04.16.

ТТН №1661 від 01.04.16.

ТТН №1674 від 03.04.16.

ТТН №1699 від 07.04.16.

ТТН №1671 від 02.04.16.

ТТН №1675 від 03.04.16.

ТТН №1700 від 07.04.16.

ТТН №1753 від 23.05.16.

ТТН №1726 від 25.04.16.

ТТН №1695 від 06.04.16.

ТТН №1703 від 08.04.16.

ТТН №1668 від 02.04.16.

ТТН №1670 від 02.04.16.

ТТН №1721 від 22.04.16.

ТТН №1662 від 01.04.16.

ТТН №1704 від 08.04.16.

ТТН №1672 від 02.04.16.

ТТН №1757 від 25.05.16.

ТТН №1746 від 17.05.16.

ТТН №1673 від 02.04.16.

ТТН №1665 від 01.04.16.

ТТН №1665 від 01.04.16.

ТТН №1686 від 04.04.16.

ТТН №1694 від 06.04.16.

ТТН №1691 від 06.04.16.

ТТН №1663 від 01.04.16.

ТТН №1685 від 04.04.16.

ТТН №1693 від 06.04.16.

ТТН №1690 від 05.04.16.

ТТН №1717 від 16.04.16.

ТТН №1714 від 13.04.16.

ТТН №1715 від 14.04.16.

ТТН №1715 від 14.04.16.

ТТН №1711 від 12.04.16.

ТТН №1718 від 06.04.16.

ТТН №1730 від 27.04.16.

Видаткова накладна №229 від 30 серпня 2016р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001669 від 02.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001725 від 25.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001720 від 20.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001709 від 12.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001716 від 15.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001719 від 20.04.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001722 від 22.04.16.

ТТН №1720 від 20.04.17

Видаткова накладна №228 від 23 серпня 2016р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001381 від 14.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001396 від 15.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001501 від 21.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001352 від 11.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001365 від 12.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001417 від 16.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001413 від 16.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001484 від 20.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001416 від 16.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001455 від 18.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001415 від 16.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001348 від 11.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001489 від 21.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001377 від 14.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001483 від 20.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001571 від 25.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001342 від 11.03.16.

ТТН №1571 від 25.03.2016.

ТТН №1483 від 20.03.2016.

ТТН №1377 від 14.03.2016.

ТТН №1489 від 21.03.2016.

ТТН №1348 від 11.03.2016.

ТТН №1415 від 16.03.2016.

ТТН №1455 від 18.03.2016.

ТТН №1416 від 16.03.2016.

ТТН №1484 від 20.03.2016.

ТТН №1417 від 16.03.2016.

ТТН №1365 від 12.03.2016.

ТТН №1352 від 11.03.2016.

ТТН №1501 від 21.03.2016.

ТТН №1396 від 15.03.2016.

ТТН №1381 від 14.03.2016.

ТТН №1381 від 14.03.2016.

Видаткова накладна №209 від 18 серпня 2016р.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001603 від 27.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001648 від 30.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001593 від 26.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000890 від 10.02.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001515 від 22.03.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00000909 від 11.02.16.

Заявка про постачання №ЄЕТ00001567 від 24.03.16.

ТТН №Р209/1 від 28.04.2016.

ТТН №Р209/2 від 28.04.2016.

ТТН №890 від 10.02.2016.

ТТН №1593 від 26.03.2016.

ТТН №1648 від 30.03.2016.

ТТН №1603 від 27.03.2016.

Чорновий запис на А4 із датами сумами контрагентів

Акт приймання передачі теплової енергії №117 від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 28232,50 грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 30 вересня 2016р.

Акт приймання передачі теплової енергії №118 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київська обласна дитяча лікарня» на суму 79941,57 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 30 вересня 2016р.

Акт приймання передачі теплової енергії №119 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 9916,45 грн

АКТ №9 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 30 вересня 2016р.

Чорновий запис на А4 із датами сумами контрагентів

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 09.09.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №112 від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 24161,80 грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 25 серпня 2016р.

Акт приймання передачі теплової енергії №110 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київська обласна дитяча лікарня» на суму 70078,58 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 25 серпня 2016р.

Акт приймання передачі теплової енергії №111 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 10833,46 грн

АКТ №8 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 25 серпня 2016р.

Акт приймання передачі теплової енергії №108 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 1134400,00 грн

Акт приймання передачі теплової енергії №107 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 262200,00 грн

Бухгалтерська довідка 32 від 18.08.2016

АКТ звірки взаємних на 01.08.2016 між КЗ «Ірпіньська центральна міська лікарня» та ТОВ «Київоблтепло»

АКТ звірки взаємних на 01.08.2016 між КЗ «Ірпіньська центральна міська лікарня» та ТОВ «Київоблтепло»

Службова записка від регіонального менеджера ТОВ «КОТ»

Чорновий запис на А4 із датами сумами контрагентів

Видаткова накладна № 105 від 31 липня 2016р. постачальник ТОВ «Київоблтепло» покупець ТОВ «Укртепло-Київ» на суму 25334,00

Бухгалтерська довідка 28 від 31.07.2016

Службова записка від регіонального менеджера ТОВ «КОТ»

Бухгалтерська довідка 25 від 31.07.2016

Службова записка від 04.08.2016 ОСОБА_12

АКТ приймання передачі теплової енергії № 99 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київська обласна дитяча лікарня» на суму 50867,47 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 25 серпня 2016р.

Акт приймання передачі теплової енергії №98 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 10570,80 грн

АКТ №7 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 25 серпня 2016р.

АКТ приймання передачі теплової енергії № 101 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ «Ірпінська міська рада Київської обл.»

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 25.07.2016р.

Акт приймання передачі теплової енергії №100 від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 24260,40 грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 25.07.2016р.

Чорновий запис на А4 із датами сумами контрагентів

АКТ приймання передачі теплової енергії № 97 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ «Ірпінська міська рада Київської обл.»

Рахунок на оплату №56 сума 229478,10

АКТ №7 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Буча від 14. 04.2016р.

АКТ №7 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпень від 23. 06.2016р.

Акт приймання передачі теплової енергії №92 від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 29 885,05 грн.

Рахунок на оплату №53 сума 29885,05

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 24.червня 2016р.

Акт приймання передачі теплової енергії №81 від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 41524,20 грн.

Рахунок на оплату №51 сума 41524,20

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 24.червня 2016р.

Акт приймання передачі теплової енергії №91 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 13835,65 грн

Рахунок на оплату №51 сума 13835,65

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 24.червня 2016р.

Акт приймання передачі теплової енергії №93 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київська обласна дитяча лікарня» на суму 61501,44 грн

Рахунок на оплату №54 сума 61501,44

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 24.червня 2016р.

Акт приймання передачі теплової енергії №96 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ «Міжлікарня аптека» Ірпінської міської ради на суму 627,14 грн

Рахунок на оплату №55 від 24 червня 2016р. 627,14 грн

Протокол від 01.05.2016 року

Видаткова накладна № 90 від 22 червня 2016р. на суму 11181,60

Чорновий запис на А4 із датами сумами контрагентів

Акт приймання передачі теплової енергії №64 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київський обл. протитуберкульозний диспансер» на суму 152614,48 грн

Рахунок на оплату №42 від 24 червня 2016р. 152614,48 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 08.04.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №66 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 214054,08 грн

Рахунок на оплату №44 від 25 .05. 2016р. 214054,08 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ворзель від 11.04.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №78 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 40000,08 грн

Рахунок на оплату №48 40000,08 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Глеваха від 08.04.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №57 від ТОВ «Київоблтепло» до Управління освіти і науки Ірпінської міської ради на суму 362831,54 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 25.03.16р.

Рахунок на оплату №39 362831,54 грн

Акт приймання передачі теплової енергії №79 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 13808,05 грн

Рахунок на оплату №49 13808,05 грн

АКТ №5 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.05.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №61 від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 103819,70 грн.

Рахунок на оплату №39 103819,70 грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 14.05.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №59 від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 463998,55 грн.

Рахунок на оплату №36 463998,55 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 08.05.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №80 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київська обласна дитяча лікарня» на суму 81284,19 грн

Рахунок на оплату №50 81284,19 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Баярка від 24.05.16р.

Чорновий запис на А4 із датами сумами контрагентів

Акт приймання передачі теплової енергії №67 від ТОВ «Київоблтепло» до Управління освіти і науки Ірпінської міської ради на суму 255163,36 грн

Рахунок на оплату №45 255163,36 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 15.04.16р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 15.04.16р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 13.04.16р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 12.04.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №60 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київська обласна дитяча лікарня» на суму 284720,60 грн

Рахунок на оплату №37 284720,60 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 05.05.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №77 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 2130,13 грн

Видаткова накладна №65 від 25.04.2016 на суму 824,11

Акт приймання передачі теплової енергії №62 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 104840,90 грн

Рахунок на оплату №40 104840,90 грн

АКТ №4 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 15.05.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №63 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 17722,65 грн

АКТ №4 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 15.05.16р.

Чорновий запис на А4 із датами сумами контрагентів

Рахунок на оплату №35 630397,52 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.03.16р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.03.16р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.03.16р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.03.16р.

Рахунок на оплату №23 755436,91 грн

Акт приймання передачі теплової енергії №54 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 645559,00 грн

Рахунок на оплату №31 645559,00 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ворзель від 24.03.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №58 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ «Міжлікарня аптека» Ірпінської міської ради на суму 4177,34 грн

Акт приймання передачі теплової енергії №13 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київський обл. протитуберкульозний диспансер» на суму 180478,84 грн

Акт приймання передачі теплової енергії №31 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київський обл. протитуберкульозний диспансер» на суму 225200,00 грн

Рахунок на оплату №21 225200,00 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 24.02.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №48 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київський обл. лікарня» на суму 533530,00 грн

Рахунок на оплату №25 533530,00 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 24.03.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №52 від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 255523,57 грн.

Рахунок на оплату №29 255523,57 грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 24.03.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №53 від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 180060,10 грн.

Рахунок на оплату №30 180060,10 грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 24.03.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №49 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 1000000,00 грн

Рахунок на оплату №27 1000000,00 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Глеваха від 24.03.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №47 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київський обл. протитуберкульозний диспансер» на суму 167000,00 грн

Рахунок на оплату №24 167000,00 грн

Акт приймання передачі теплової енергії №50 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 162899,95 грн

АКТ №3 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 24.03.16р.

АКТ №3 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 24.03.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №51 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 7473,84 грн

Рахунок на оплату №28 7473,84 грн

Акт приймання передачі теплової енергії №55 від ТОВ «Київоблтепло» до Управління освіти і науки Ірпінської міської ради на суму 180841,96 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.03.16р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.03.16р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.03.16р.

Чорновий запис на А4 із датами сумами контрагентів

Акт приймання передачі теплової енергії від ТОВ «Київоблтепло» до Управління освіти і науки Ірпінської міської ради на суму 4207,94 грн

Протокол параметрів від 06.02.2016 по 29.02.2016

Протокол параметрів від 06.02.2016 по 29.02.2016

Акт приймання передачі теплової енергії №26 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ «Ірпіньська центральна міська лікарня» на суму 452265,24 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.03.16р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.02.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №23 від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 7519,30 грн.

Рахунок на оплату №13 7519,30 грн

Копія довідки площі гуртожитку

Акт приймання передачі теплової енергії №27 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обласної ради «Київська обласна психонервологічна лікарня №2» на суму 773650,43 грн.

Рахунок на оплату №17 773650,43 грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ворзель від 24.02.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №20 від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 186590,95 грн.

Рахунок на оплату №10 186590,95грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла-Церква від 24.02.16р.

Розрахунок

Акт приймання передачі теплової енергії №22 від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 1019506,05 грн.

Рахунок на оплату №10 186590,95грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла-Церква від 24.02.16р.

Розрахунок

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла-Церква від 24.02.16р.

Довідка станом на 24.01.2016

Довідка станом на 23.02.2016

Акт приймання передачі теплової енергії №21 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 182000,00 грн

Рахунок на оплату №11 182000,00 грн

АКТ №2 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла-Церква від 24.02.16р.

АКТ №2 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла-Церква від 24.02.16р.

АКТ приймання передачі теплової енергії № 25 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ «Ірпінська міська рада» на суму 736525,68 грн

Рахунок на оплату №15 736525,68 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.02.16р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Гостомель від 24.02.16р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.02.16р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.02.16р.

Акт приймання передачі теплової енергії №28 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київська обласна дитяча лікарня» на суму 676889,44 грн

Рахунок на оплату №18 676889,44 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 24.02.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №24 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 1134400,00 грн

Рахунок на оплату №14 2016р. ТОВ «Київоблтепло»- КЗ Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 1076000.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Глеваха від 24.02.15р.

Розрахунок 25.01-24.02.2016р.

Акт приймання передачі теплової енергії №32 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання».

Рахунок на оплату №22 2016р. ТОВ «Київоблтепло»- КЗ Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання»

Лист А-4 на якому табличка: Дата;номер;сума;Валюта;Контрагент.

Акт приймання передачі теплової енергії №10 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня».

Акт приймання передачі теплової енергії №3 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня».

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Буча від 24.01.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 25.01.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №9 від 26.01.2016 ТОВ «Київоблтепло» до КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня».

Рахунок на оплату №9 від 26.01.2016 ТОВ «Київоблтепло» до КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня».

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Ворзель від 25.01.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №2 від ТОВ «Київоблтепло» до Управління освіти і науки «Ірпінської міської ради».

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 25.01.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Гостомель від 25.01.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 25.01.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 25.01.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №12 ТОВ «Київоблтепло» до КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер».

Рахунок на оплату №9 ТОВ «Київоблтепло» до КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер».

Акт приймання передачі теплової енергії №4 ТОВ «Київоблтепло» до КЗ КОР «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер».

Рахунок на оплату №3 26.01.2016р. ТОВ «Київоблтепло» до КЗ КОР «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер».

АКТ №1 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 25.01.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 25.01.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №11 ТОВ «Київоблтепло» до КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер».

Рахунок на оплату №7 2016р. ТОВ «Київоблтепло» до КЗ КОР «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`яднання».

Розрахунок 01.01.-24.01.2016 р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Глеваха від 25.01.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №5 ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква.

Рахунок на оплату №4 2016р. ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 25.01.15р.

Розрахунок 24.11-24.12.2015р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 25.01.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №7 ТОВ «Київоблтепло» до КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня».

Рахунок на оплату №6 ТОВ «Київоблтепло» до КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня».

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 25.01.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №6 ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква.

Рахунок на оплату №5 ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 25.01.15р.

Розрахунок 24.12.2015р.-24.01.2016р.

Лист А-4 На якому табличка: №;Номер;Сума;Валюта;Контрагент.

Акт приймання передачі теплової енергії №176 від 30.12.2105 ТОВ «Київоблтепло» до КЗ КОР «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання».

Акт приймання передачі теплової енергії ТОВ «Київоблтепло» до «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2».

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ворзель від 31.12.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ворзель від 24.11.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №164 ТОВ «Київоблтепло» до «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2».

Рахунок на оплату №97 ТОВ «Київоблтепло» до «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2».

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ворзель від 23.10.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №165 ТОВ «Київоблтепло» до «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер».

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 31.12.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №154 ТОВ «Київоблтепло» до «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер».

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ворзель від 24.12.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Буча від 24.12.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №156 ТОВ «Київоблтепло» до Управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Акт приймання передачі теплової енергії №155 ТОВ «Київоблтепло» до Управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Акт приймання передачі теплової енергії №160 ТОВ «Київоблтепло» до Управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.12.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.12.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.12.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.12.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №146 ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква.

Акт приймання передачі теплової енергії №147 ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 14.12.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 14.12.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №170 24.12.15р. ТОВ «Київоблтепло» до Київська обласна дитяча лікарня.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 31.12.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №148 ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 14.12.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №149 ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква.

Акт приймання передачі теплової енергії №150 ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква.

Акт приймання передачі теплової енергії №178 ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква.

Акт приймання передачі теплової енергії №175 ТОВ «Київоблтепло» до Київський обласний протитуберкульозний диспансер.

Акт приймання передачі теплової енергії №162 ТОВ «Київоблтепло» до Київський обласний протитуберкульозний диспансер.

Акт приймання передачі теплової енергії №161 ТОВ «Київоблтепло» до Київський обласний протитуберкульозний диспансер.

Акт приймання передачі теплової енергії №163 ТОВ «Київоблтепло» до Київський обласний протитуберкульозний диспансер.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 31.12.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №173 ТОВ «Київоблтепло» до Київське обласне психічно-наркологічне медичне об`єднання.

Акт приймання передачі теплової енергії №171 ТОВ «Київоблтепло» до Київське обласне психічно-наркологічне медичне об`єднання.

Акт приймання передачі теплової енергії №166 ТОВ «Київоблтепло» до Київське обласне психічно-наркологічне медичне об`єднання.

Акт приймання передачі теплової енергії №167 ТОВ «Київоблтепло» до Київське обласне психічно-наркологічне медичне об`єднання.

Акт приймання передачі теплової енергії №168 ТОВ «Київоблтепло» до Київське обласне психічно-наркологічне медичне об`єднання.

Акт приймання передачі теплової енергії №172 ТОВ «Київоблтепло» до Київське обласне психічно-наркологічне медичне об`єднання.

Акт приймання передачі теплової енергії №174 ТОВ «Київоблтепло» до Київське обласне психічно-наркологічне медичне об`єднання.

Розрахунок 24.11-31.12 2015р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Глеваха від 31.12.15р.

Лист А-4 на якому табличка: Дата;Номер;Сума;Валюта;Контрагент.

Акт приймання передачі теплової енергії №145 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло» до Київська обласна психоневрологічна лікарня №2.

Акт приймання передачі теплової енергії №142 ТОВ «Київоблтепло» до Ірпінська центральна міська лікарня.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.11.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №141 від ТОВ «Київоблтепло» до Управління освіти і науки Ірпінської міської ради на суму 640863,25 грн

Рахунок на оплату №93 сума 640863,25 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.11.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.11.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.11.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.11.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №140 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київська обласна дитяча лікарня» на суму 515127,69 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 24.11.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 2432,35 грн.

Довідка від 24.11.2015

Акт приймання передачі теплової енергії №136 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 1012043,51 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Глеваха від 24.11.15р.

Розрахунок місячного споживання тепла №10

Акт приймання передачі теплової енергії №137 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 9916,45 грн

Акт приймання передачі теплової енергії №137 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 138811,90 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 24.11.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 24.11.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №143 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київський обл. протитуберкульозний диспансер» на суму 159000,00 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 24.11.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 1010623,50 грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 24.11.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 24.11.15р.

Розрахунок місячного споживання тепла

Акт приймання передачі теплової енергії від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 1888340,10 грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 24.11.15р.

Розрахунок місячного споживання тепла

Видаткова накладна №144 від 24.11.2015 на суму 146904,16 грн

Лист А-4 на якому табличка: Дата;номер;сума;Валюта;Контрагент.

АКТ приймання передачі теплової енергії № 128 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ «Ірпінська міська рада Київської обл.» на суму 98591,43 грн.

Рахунок на оплату №82 на суму 98591,43 грн.

Акт про включення опалення спживача 8.10.2015р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Буча від 23.10.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Буча від 23.10.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Буча від 23.10.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 23.10.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №122 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київський обл. протитуберкульозний диспансер» на суму 88000,00 грн

Рахунок на оплату №74 на суму 88000,00 грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 23.10.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №118 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обласної ради «Київська обласна психонервологічна лікарня №2» на суму 429136,55 грн.

Акт про включення опалення споживачавід 08.10.2015р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ворзель від 30. 90.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №120 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 72487,95 грн

АКТ №10 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 23.10.15р.

АКТ №10 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 23.10.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №119 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обл. ради «Київська обласна дитяча лікарня» на суму 251278,52 грн

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка від 23.10.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №124 від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 56887,28 грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 23.10.15р.

Розрахунок місячного споживання тепла

Акт приймання передачі теплової енергії №123 від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 154468,00 грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква від 23.10.15р.

Розрахунок місячного споживання тепла

Акт приймання передачі теплової енергії від ТОВ «Київоблтепло» до Квартирно-експлуотаційний відділ м. Біла-Церква на суму 1133,79 грн.

Рахунок на оплату №85 на суму 1133,79грн.

Довідка від 15.10.15р.

Акт приймання передачі теплової енергії №121 від ТОВ «Київоблтепло» до КЗ Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 389294,40 грн

Розрахунок місячного споживання тепла

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Глеваха від 23.10.15р.

Розрахунок місячного споживання тепла

Акт приймання передачі теплової енергії №127 від ТОВ «Київоблтепло» до Управління освіти і науки Ірпінської міської ради на суму 239962,99 грн

Рахунок на оплату №81 на суму 239962,99 грн.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 23.10.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 23.10.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 23.10.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 10.10.15р.

Акт на зняття показників лічильника теплової енергії 23.10.15

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Гостомель від 20.10.15р.

Акт про включення опалення споживача 11.10.15р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь від 23.10.15р.

Акт про включення опалення споживача 20.10.15р.

Службова записка ОСОБА_13 .

Акт на фіксацію початкових показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь 12.10.2015

Акт на фіксацію початкових показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь 12.10.2015

Акт на фіксацію початкових показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь 12.10.2015

Акт на фіксацію початкових показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь 12.10.2015

Акт на фіксацію початкових показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь 13.10.2015

Акт на фіксацію початкових показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь 13.10.2015

Акт про включення опалення споживача м. Іпрінь 13.10.2015р.

Акт про включення опалення споживача м. Іпрінь 10.10.2015р.

Акт виконання робіт №96 від 12.06.17р.

Акт виконання робіт №80 від 09.06.17р.

Акт виконання робіт №79 від 09.06.17р.

Акт виконання робіт №78 від 09.06.17р.

Акт виконання робіт №12 від 14.06.17р.

Акт виконання робіт №13 від 14.06.17р.

Акт виконання робіт №14 від 16.06.17р.

Акт №15 від 14.06.17р.

Видаткова накладна Рнк/NBH-0004706 від 09.06.17р.

Рахунок №Счт/ NBH-0009099 від 01.06.17р.

Накладна №28178 від 14.12.16

Рахунок №67965 від 08.12.16р.

Видаткова накладна № К1-00021958 від 29.06.17р.

Аркуш з таблицею.

Акт №ПУ-0020212.

Акт надання послуг №6 від 30.06.17.

Акт № А-8577542544 від 30.06.17.

Лист від Білоцерківського РП.

Видаткова накладна №30/06 від 30.06.17

Видаткова накладна №29/06 від 29.06.17

Накладна Постачальник ТОВ «Форест енерджи», одержувач ТОВ «Київоблтепло» №25 від 27.06.17.

ТТН №РН25 від 27 червня 2017р.

Видаткова накладна №22/06 від 22.06.17

Видаткова накладна №12/06 від 12.06.17

Видаткова накладна №06/06 від 06.06.17

Видаткова накладна №08/06 від 08.06.17

Накладна Постачальник ТОВ «Форест енерджи», одержувач ТОВ «Київоблтепло» №0000004 від 06.06.17.

Рахунок-фактура №0000004 від 06.06.17.

ТТН №Р4 від 06.06.17.

Видаткова накладна №03/06 від 03.06.17

Аркуш з таблицею та підписом ОСОБА_14 .

Акт надання послуг від 31.05.17.

Акт надання послуг №5 від 31.05.17.

Акт прийому-здачі виконаних робіт від 31.05.17.

Акт № А-8821185827 від 31.05.17.

Видаткова накладна №73 від 31.05.17.

Акт надання послуг №394 від 31.05.17.

Акт надання послуг №392 від 31.05.17.

Акт надання послуг №393 від 31.05.17.

Акт здачі-приймання робіт №1863 від 31.06.17.

Акт надання послуг №30 від 31.05.17.

Акт надання послуг №31 від 31.05.17.

Видаткова накладна №Ц-000022065 від 30.06.17.

Видаткова накладна №ГУ-0001224 від 29.05.17.

Рахунок-фактура №29052017 від 29.05.17.

Видаткова накладна №29/05 від 29.05.17

Рахунок фактура №29/05 від 29.05.17.

Видаткова накладна №388 від 25.05.17.

Видаткова накладна №24/05 від 24.05.17

Рахунок фактура №24/05 від 24.05.17

Акт прийому-передачі виконаних робіт №32 від 23.05.17.

Акт прийому-передачі виконаних робіт №31 від 23.05.17.

Акт прийому-передачі виконаних робіт №33 від 23.05.17.

Акт прийому-передачі виконаних робіт №33 від 23.05.17.

Акт прийому-передачі виконаних робіт №35 від 23.05.17.

Акт прийому-передачі виконаних робіт №34 від 23.05.17.

Акт №14 від 12.05.17.

Акт №15 від 12.05.17.

Акт №68 від 12.05.17.

Акт №69 від 12.05.17.

Акт №70 від 12.05.17.

Видаткова накладна №12/05 від 12.05.17

Рахунок фактура №12/05 від 12.05.17

Видаткова накладна №11/05 від 12.05.17

Рахунок фактура №11/05 від 12.05.17

Видаткова накладна №215 від 06.05.17

ТТН №8157 від 06.05.17

Видаткова накладна №05/05 від 05.05.17

Рахунок фактура №05/05 від 05.05.17

Акт виконання робіт №9 від 05.05.17

Видаткова накладна №381від 04.05.17

Акт виконання робіт №8 від 03.06.17.

Акт виконання робіт №7 від 03.06.17.

Акт виконання робіт №6 від 03.06.17.

Видаткова накладна №380 від 03.05.17

Акт про надання комунальних послуг від 30.04.17

Акт здачі-приймання робіт від 31.01.17

Акт здачі-приймання робіт від 28.05.17

Видаткова накладна №1-00000699 від 13.03.17

Аркуш з надписом передамо на котельні та підписом ОСОБА_15 .

Рахунок-фактура № 1-00000248 від 23.02.17

Видаткова накладна №447 від 11.04.17

Акт звірки №4 від 28.04.17

Акт надання послуг №1 від 28.12.16.

Рахунок на оплату №1 від 27.12.16.

Видаткова накладна №77945 від 06.12.16.

Рахунок-фактура №10022017 від 10.02.17.

Комп`ютер LENOVO S\N VS80902487, чорного кольору та зарядний пристрій до нього 11SoB560902VJ7MF3BTDOM.

Видаткова накладна №75 від 31.10.2017, постачальник- ТОВ «Укртепло Київ», покупець- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 24505,73 грн.

Рахунок на оплату №72 від 31.10.2017, постачальник- ТОВ «Укртепло Київ», покупець- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 24505,73 грн.

Видаткова накладна №291 від 31.10.2017, постачальник- ТОВ «Форест Енерджи», покупець- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 30090 грн.

Рахунок на оплату №303 від 31.10.2017, постачальник- ТОВ «Форест Енерджи», покупець- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 30090 грн.

ТТН №Р291 від 31.10.2017, автомобільний перевізник, замовник, вантажовідправник- ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 30 090 грн.

Видаткова накладна №290 від 31.10.2017, постачальник- ТОВ «Форест Енерджи», покупець- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 28 320 грн.

Рахунок на оплату №302 від 31.10.2017, постачальник- ТОВ «Форест Енерджи», покупець- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 28320 грн.

ТТН №Р260 від 31.10.2017, автомобільний перевізник, замовник, вантажовідправник- ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 28 320 грн.

Видаткова накладна №289 від 31.10.2017, постачальник- ТОВ «Форест Енерджи», покупець- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 6765,66 грн.

Рахунок на оплату №301 від 31.10.2017, постачальник- ТОВ «Форест Енерджи», покупець- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 6765,66 грн.

ТТН №Р289 від 31.10.2017, автомобільний перевізник, замовник, вантажовідправник- ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 6765,66 грн.

Акт надання послуг №68 від 31.10.2017, Виконавець- ТОВ «Укртепло Київ», замовник- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 13724,01 грн.

Акт надання послуг №69 від 31.10.2017, Виконавець- ТОВ «Укртепло Київ», замовник- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 7 930 грн.

Акт надання послуг №70 від 31.10.2017, Виконавець- ТОВ «Укртепло Київ», замовник- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 7124,80 грн.

Рахунок на оплату №68 від 31.10.2017, постачальник- ТОВ «Укртепло Київ», покупець- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 28778,81 грн.

Накладна №1224 від 31.10.2017, постачальник- ТОВ «Екоресурс Україна», одержувач- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 1051,20 грн.

Рахунок №1980 від 27.10.2017, постачальник- ТОВ «Екоресурс Україна», платник- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 1051,20 грн.

Акт прийому-здачі виконаних робіт за жовтень 2017 р. №ПУ-0037631 від 31.10.2017, Виконавець- Управління поліції охорони в Київській області, замовник- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 2 000 грн.

Акт надання послуг №10 від 31.10.2017, Виконавець- КЗ КОР «Білоцерківський противотуберкульозний диспансер», замовник- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 6624,62 грн.

Акт прийняття-передавання електричної енергії №А-8776363767 від 31.10.2017, Постачальник- ПрАТ «Київобленерго», споживач- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 7715,11 грн.

додаток до рахунку-фактури за електроенергію №8776363767 за жовтень 2017, Постачальник- ПрАТ «Київобленерго», споживач- ТОВ «Київоблтепло» на загальну суму 7422,85 грн.

видаткова накладна № 283 від 30 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 15429, 74

рахунок на оплату № 295 від 30 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 15429, 74

товарно-транспортна накладна № Р283 від 30 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 15429, 74

видаткова накладна № 282 від 30 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 23144,62

товарно-транспортна накладна № Р283 від 30 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 23144,62

рахунок на оплату № 294 від 30 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 15429, 74

видаткова накладна № 271 від 28 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 23982,75

рахунок на оплату № 283 від 28 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 23982,75

товарно-транспортна накладна № Р271 від 30 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 23982,75

видаткова накладна № 261 від 27 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 27133,13

рахунок на оплату № 272 від 27 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 27133,13

товарно-транспортна накладна № Р261 від 27 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 27133,13

видаткова накладна № 258 від 27 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 19440,00

рахунок на оплату № 271 від 27 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 19440,00

товарно-транспортна накладна № Р258 від 27 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 19440,00

видаткова накладна № 250 від 27 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 24898,00

рахунок на оплату № 253 від 27 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 24898,00

видаткова накладна № 52 від 27 жовтня 2017, постачальник «Медіана Груп», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 6490,00

рахунок на оплату № 42 від 27 жовтня 2017, постачальник «Медіана Груп», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 6490,00

видаткова накладна № Рнк/КС-0068880 від 26.10. 2017, постачальник «Епіцентр К», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 7947,60

видаткова накладна № Рнк/КС-0068876 від 26.10. 2017, постачальник «Епіцентр К», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 1179,54

видаткова накладна № 237 від 25 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 24403,50

рахунок на оплату № 241 від 25 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 24403,50

товарно-транспортна накладна № Р237 від 25 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 24403,50

акт надання послуг № 187 від 24 жовтня 2017, замовник ТОВ «Київоблтепло», виконавець ТОВ «Перша Вода», на загальну суму 11000,00

видаткова накладна № 230 від 24 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 4527,40

рахунок на оплату № 234 від 24 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 4527,40

товарно-транспортна накладна № Р230 від 24 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 4527,40

видаткова накладна № 229 від 24 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 18403,91

рахунок на оплату № 233 від 24 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 18403,91

товарно-транспортна накладна № Р229 від 24 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 18403,91

видаткова накладна № 227 від 24 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 16210,79

рахунок на оплату № 231 від 24 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло», на загальну суму 16210,79

товарно-транспортна накладна № Р227 від 24 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 209 від 21 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р209 від 21 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 212 від 21 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 208 від 21 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р208 від 21 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 211 від 21 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 208 від 21 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р207 від 21 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 210 від 21 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 206 від 21 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р206 від 21 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 209 від 21 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 204 від 21 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р204 від 21 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 207 від 21 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 197 від 19 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р197 від 19 жовтня 2017, замовник «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 200 від 19 жовтня 2017, постачальник «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

акт № ОУ-0000020 здачі-прийняття робіт (надання послуг), замовник ТОВ «Київоблтепло», виконавець ФОП ОСОБА_16

рахунок-фактура № СФ-0000026 від 28 серпня 2017, постачальник ФОП ОСОБА_16 , одержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок-фактура № СФ-0000025 від 17 серпня 2017, постачальник ФОП ОСОБА_16 , одержувач ТОВ «Київоблтепло»

акт № 192 виконаних робіт, наданих послуг, замовник ТОВ «Київоблтепло», виконавець КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня»

видаткова накладна № 32 від 17 жовтня 2017, постачальник ФОП ОСОБА_10 , покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 181 від 16 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р181 від 16 жовтня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 184 від 16 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 180 від 16 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р180 від 16 жовтня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 183 від 16 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 179 від 16 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р179 від 16 жовтня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 182 від 16 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

акт № ОУ-0000020 здачі-прийняття робіт (надання послуг), замовник ТОВ «Київоблтепло», виконавець ФОП ОСОБА_16

акт № ОУ-0000071 здачі-прийняття робіт, замовник ТОВ «Київоблтепло», виконавець ТОВ «Теплосервіс-Плюс»

видаткова накладна № 164 від 14 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р164 від 14 жовтня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 167 від 14 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 163 від 14 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р163 від 14 жовтня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 166 від 14 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 1545 від 11 жовтня 2017, постачальник ТОВ «СП «Стан Комплект», покупець ТОВ «Київоблтепло»

накладна № 25229 від 10 жовтня 2017, постачальник Філія ПП «ТД «Галпідшипник» у м. Києві, покупець ТОВ «Київоблтепло»

накладна № 56591 від 22.09. 2017, постачальник Філія ПП «ТД «Галпідшипник» у м. Києві, покупець ТОВ «Київоблтепло»

акт № 110 від 10 жовтня 2017 прийому-передачі виконаних робіт (надання послуг), замовник ТОВ «Київоблтепло», виконавець ФОП ОСОБА_17

видаткова накладна № 149 від 10 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р149 від 10 жовтня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 152 від 10 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 148 від 10 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р148 від 10 жовтня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 151 від 10 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 135 від 08 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р135 від 08 жовтня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 137 від 08 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 129 від 06 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р129 від 05 жовтня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 131 від 06 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № Т-00027776 від 06 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Компанія «Ліна», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок фактура № Т-00060273 від 26 вересня 2017, постачальник ТОВ «Компанія «Ліна», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № ТО-0004836 від 05 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Клімат Технології», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок фактура № ТО-0004836 від 04 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Клімат Технології», покупець ТОВ «Київоблтепло»

акт № 241-В11122/17 від 04.10.17 здачі-прийняття послуг щодо технічного випробування й аналізування 71.20, замовник ТОВ «Київоблтепло», виконавець ДП «Укрметртестстандарт»

акт № 241-В11078/17 від 04.10.17 здачі-прийняття послуг щодо технічного випробування й аналізування 71.20, замовник ТОВ «Київоблтепло», виконавець ДП «Укрметртестстандарт»

видаткова накладна № 106 від 03 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р106 від 03 жовтня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 108 від 03 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 100 від 03 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 102 від 03 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р100 від 03 жовтня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 99 від 03 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 101 від 03 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р99 від 03 жовтня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 105 від 03 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 107 від 03 жовтня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р105 від 03 жовтня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 1008-02 від 10 серпня 2017, постачальник ТОВ «Вудлайн 2014», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № 1008-02 від 10 серпня 2017, замовник ТОВ «Вудлайн 2014», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок-фактура № 1008-02 від 10 серпня 2017, постачальник ТОВ «Вудлайн 2014», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 525 від 30 грудня 2016, постачальник ПП «Будат Комплект», покупець ТОВ «Київоблтепло»

акт виконання робіт, надання послуг № 4 від 21 квітня 2017, виконавець КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер», замовник ТОВ «Київоблтепло»

акт виконання робіт, надання послуг № 11 від 30 вересня 2016, виконавець КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер», замовник ТОВ «Київоблтепло»

рахунок-фактура № 11 від 20 вересня 2016, виконавець КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер», замовник ТОВ «Київоблтепло»

акт виконання робіт, надання послуг № 5 від 28 листопада 2016, виконавець КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер», замовник ТОВ «Київоблтепло»

акт надання послуг № 99 від 28 вересня 2017, виконавець ТОВ «Системи та Технології», замовник ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 103 від 20 липня 2017, постачальник ТОВ «Системи та Технології», покупець ТОВ «Київоблтепло»

акт виконання робіт, надання послуг № 15 від 30 грудня 2016, виконавець КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер», замовник ТОВ «Київоблтепло»

акт прийняття-передавання електричної енергії № А-8677871249 від 30 вересня 2017, постачальник ПрАТ «Київобленерго», замовник ТОВ «Київоблтепло»

додаток до рахунку-фактури за електроенергію № 8677871249 за вереснь 2017, постачальник ПрАТ «Київобленерго», замовник ТОВ «Київоблтепло»

акт надання послуг № 9 від 30 вересня 2017, виконавець КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер», замовник ТОВ «Київоблтепло»

акт прийому-здачі виконаних робіт/послуг за вересень 2017 № ПУ-0033132 від 30 вересня 2017, виконавець Управління поліції охорони в Київській області, замовник ТОВ «Київоблтепло»

акт надання послуг № 426 від 30 вересня 2017, виконавець ТОВ «Укртепло Київ», замовник ТОВ «Київоблтепло»

акт надання послуг № 427 від 30 вересня 2017, виконавець ТОВ «Укртепло Київ», замовник ТОВ «Київоблтепло»

акт надання послуг № 428 від 30 вересня 2017, виконавець ТОВ «Укртепло Київ», замовник ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 358 від 30 вересня 2017, виконавець ТОВ «Укртепло Київ», замовник ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 96 від 29 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р96 від 29 вересня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 96 від 29 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 435 від 29 вересня 2017, постачальник ТОВ «Укртепло», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 363 від 29 вересня 2017, постачальник ТОВ «Укртепло Київ», покупець ТОВ «Київоблтепло»

Акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2017 від 29 вересня 2017, генпідрядник ТОВ «ВС Строймастер», замовник ТОВ «Київоблтепло»

довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2017, генпідрядник ТОВ «ВС Строймастер», замовник ТОВ «Київоблтепло»

підсумкова відомість ресурсів Об`єкт: покрівля за вересень 2017 складена ТОВ «ВС Строймастер»

видаткова накладна № 29/09 від 29 вересня 2017, постачальник ФОП ОСОБА_18 , покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 436 від 29 вересня 2017, постачальник ТОВ «Укртепло Київ», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 364 від 29 вересня 2017, постачальник ТОВ «Укртепло Київ», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 92 від 28 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 92 від 28 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 93 від 28 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 93 від 28 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р93 від 28 вересня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 28/09 від 28 вересня 2017, постачальник ФОП ОСОБА_18 , покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 90 від 27 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 90 від 27 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

товарно-транспортна накладна № Р90 від 27 вересня 2017, замовник ТОВ «Форест Енерджи», вантажоодержувач ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 87 від 27 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 87 від 27 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 86 від 26 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 86 від 26 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № К1-00036391 від 22 вересня 2017, постачальник ПАТ «Сантехкомплект», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок-фактура № 119837 від 14 вересня 2017, постачальник ПАТ «Сантехкомплект», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 334 від 22 вересня 2017, постачальник ТОВ «Кузня Рішень», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 554 від 14 вересня 2017, постачальник ТОВ «Кузня Рішень», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 21/09 від 21 вересня 2017, постачальник ФОП ОСОБА_18 , покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № Рнк/ИВН-0008320 від 21 вересня 2017, постачальник ПАТ «Нова Лінія», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 79 від 21 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 79 від 21вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 78 від 21 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 78 від 21вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 20/09 від 20 вересня 2017, постачальник ФОП ОСОБА_18 , покупець ТОВ «Київоблтепло»

видаткова накладна № 77 від 20 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 77 від 20 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

рахунок на оплату № 74 від 18 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло»

Видаткова накладна № 74 від 18 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Акт №55 від 18.09.2017р. ТОВ`київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2.

Акт №66 від 18.09.2017р. ТОВ`київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2.

Акт №65 від 18.09.2017р. ТОВ`київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2.

Акт №64 від 18.09.2017р. ТОВ`київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2.

Акт №63 від 18.09.2017р. ТОВ`київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2.

Акт №58 від 18.09.2017р. ТОВ`київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2.

Акт №57 від 18.09.2017р. ТОВ`київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2.

Видаткова накладна № 73 від 18 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок на оплату № 73 від 18 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 21 від 16 вересня 2017, постачальник ТОВ «Моноліт Євробуд», покупець ТОВ «Київоблтепло».

АКТ прийому-передачі №4726 від 14 вересня 2017.

Видаткова накладна № 70 від 12 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок на оплату № 70 від 12 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло».

ТТН №Р70 від 12 вересня 2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло».

АКТ №165 виконаних робіт, наданих послуг 12.09.2017р. ТОВ» київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня №2.

Видаткова накладна № 09/09 від 9 вересня 2017, постачальник ФОП ільченко, покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 07/09 від 9 вересня 2017, постачальник ФОП ільченко, покупець ТОВ «Київоблтепло».

АКТ № 105 від 5 вересня 2017, постачальник ФОП Король, покупець ТОВ «Київоблтепло».

АКТ № 52 від 5 вересня 2017, постачальник ФОП Король, покупець ТОВ «Київоблтепло».

АКТ № 47 від 3 квітня 2017, постачальник ФОП Король, покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 03/07 від 3 липня 2017, постачальник ФОП ільченко, покупець ТОВ «Київоблтепло».

АКТ № А-8575011005 від 31 .03. 2017, постачальник ПАТ Київобленерго, покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № Рнк/ИВН-0004503 від 1.06. 2017, постачальник ПАТ «Нова Лінія», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № Рнк/ИВН-0005054 від 1.06. 2017, постачальник ПАТ «Нова Лінія», покупець ТОВ «Київоблтепло».

АКТ № Рнк/ИСВ-0005055 від 1 .06. 2017, постачальник ПАТ Київобленерго, покупець ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок №Счт/ИСВ-0010627 від 22.05.2017 постачальник ПрАТ Нова ЛІнія, покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № К1-00030290 від 17.серпня. 2017, постачальник ПАТ «Сантехкомплект», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок-фактура №88629 від 20.липня.2017, постачальник ПАТ «Сантехкомплект», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № Т-00022091 від 17.серпня. 2017, постачальник ТОВ «Компанія «Ліна», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок-фактура №Т-00043949 від 19.липня.2017, постачальник ТОВ «Компанія «Ліна», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 063565 від 16.08.2017, постачальник ПАТ «Солді і Ко», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок-фактура №120430 від 20.07.2017, постачальник ПАТ «Солді і Ко», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 2672 від 17.серпня.2017, постачальник ТОВ «АПАТОР МЕТРОТЕКС», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок на оплату № 4233 від 24.липня.2017, постачальник ТОВ «АПАТОР МЕТРОТЕКС», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 1 від 1.червня.2017, постачальник ТОВ «АТП-1», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна № 0301-11 від 3.01.2017, постачальник ТОВ «Ал ВІ ВУД Трейд», покупець ТОВ «Київоблтепло».

ТТН №0301-11, 3.01.2017р. ТОВ БК Альфа Буд - ТОВ «Ал ВІ ВУД Трейд».

Рахунок на оплату № 0301-11 від 3.01.2017, постачальник ТОВ «Ал ВІ ВУД Трейд», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №1 від 1.09.2017, постачальник ФОП Надеїн, покупець ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок від 01 березня 2017р. постачальник ФОП Надеїн, покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №2 від 1.09.2017, постачальник ФОП Надеїн, покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №12 від 19.квітня.2017, постачальник ФОП Надеїн, покупець ТОВ «Київоблтепло».

Лист А-4 на якому Табличка: Дата; Номер; Сума; Валют; Контрагент; Номер вход.; дата вход. Док.

АКТ надання послуг №422 від 31 сервня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Укртепло Київ».

АКТ надання послуг №423 від 31 сервня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Укртепло Київ».

АКТ надання послуг №421 від 31 сервня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Укртепло Київ».

АКТ №1094 від 31 сервня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-«Ірпінська центральна лікарня».

АКТ №А-8774882438 від 31.08.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ПрАТ «Київобленерго». І додаток.

АКТ № 8 від 31 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер».

АКТ №ПУ-0028776 31 серпня 2017р. Управління поліції охорони в київській області.-ТОВ «Київоблтепло.

Видаткова накладна №29/08 від 29.серпня.2017, постачальник ФОП Ільченко, покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №24/08 від 24.серпня.2017, постачальник ФОП ОСОБА_19 , покупець ТОВ «Київоблтепло».

АКТ № 149 від 21 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня».

АКТ № 15 від 17 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «КОПТД».

АКТ № 16 від 17 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «КОПТД».

АКТ № 17 від 17 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «КОПТД».

АКТ № 18 від 17 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «КОПТД».

АКТ № 21 від 17 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «КОПТД».

АКТ № 20 від 17 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київський ОбласнийПротиТуберкульозний Диспансер».

АКТ № 19 від 17 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київський ОбласнийПротиТуберкульозний Диспансер».

АКТ здачі-приймання робіт № 66 від 15 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Е-ЛАБ».

АКТ № 134 від 14 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня».

АКТ № 133 від 14 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня».

АКТ № 132 від 14 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня».

Видаткова накладна №12/08 від 12.серпня.2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло».

ТТН №Р54 11 серпня 2017р. ТОВ «Євроенерготрейд» ТОВ Київоблтепло.

Рахунок на оплату №54 від 11 серпня 2017р. ТОВ «ФОРЕСТ ЕНЕРДЖИ» ТОВ Київоблтепло.

Видаткова накладна №11/08 від 11.серпня.2017, постачальник ФОП Ільченко, покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №10/08 від 10.серпня.2017, постачальник ФОП Ільченко, покупець ТОВ «Київоблтепло».

АКТ № 54 від 4.08.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2».

Видаткова накладна №20/07 від 20.липня.2017, постачальник ФОП Ільченко, покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №21/07 від 21.липня.2017, постачальник ФОП ОСОБА_19 , покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №22/07 від 22.липня.2017, постачальник ФОП ОСОБА_19 , покупець ТОВ «Київоблтепло».

АКТ № 1070 від 31.липня.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня».

АКТ № 320 від 30.червня.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Роялті-Груп.КОМ».

Рахунок на оплату №346 від 8 червня 2017р. ТОВ «Роялті-Груп.КОМ» ТОВ Київоблтепло.

Рахунок на оплату №349 від 9 червня 2017р. ТОВ «Роялті-Груп.КОМ» ТОВ Київоблтепло.

АКТ № 23 від 30.березня.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Системи та технології».

Видаткова накладна №49 від 01.серпня.2017, постачальник ТОВ «Форест Енерджи», покупець ТОВ «Київоблтепло».

ТТН №Р49 1 серпня 2017р. ТОВ «Євроенерготрейд» ТОВ Київоблтепло.

Рахунок на оплату №49 від 01 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест-Енерджи»

АКТ № 12 від 05.квітня.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Системи та технології».

Рахунок на оплату №108 від 05 серпня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»- «Системи та технології».

Лист А-4 на якому табличка: Дата;Номер;Сума;Валюта;Контрагент;

АКТ № 2601 від 31.липня.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КП «Боярське головне виробниче управління житлове-комунального господарства».

АКТ №ПУ-0024490 від 31.липня.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління поліції охорони в Київській області.

АКТ №А-8676098315 31.07.2017 ТОВ «Київоблтепло»-ПрАТ «Київобленерго».

АКТ №7 31.липень.2017 ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер».

АКТ №408 від 31 липня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Укртепло Київ».

АКТ №409 від 31 липня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Укртепло Київ».

АКТ №410 від 31 липня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Укртепло Київ».

Видаткова накладна №417 від 31.липня.2017, постачальник ТОВ «Укртепло Київ», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №К1-00026831 від 28.липня.2017, постачальник ТОВ «Сантехкомплект», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №К1-00026830 від 28.липня.2017, постачальник ТОВ «Сантехкомплект», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Накладна №18048 27.07.2017р. ТОВ «Київоблтепло»

АКТ №127 від 31 липня 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ПП «ТД «Галпідшипник».

Рахунок №42628 від 21.07.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ПП «ТД «Галпідшипник».

АКТ №127 19 липня 2107р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня».

Видаткова накладна №11 від 17.липня.2017, постачальник ТОВ «Укртепло-Київ», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок на оплату №13 від 17.липня.2017, постачальник ТОВ «Укртепло-Київ», покупець ТОВ «Київоблтепло».

АКТ №47 14.07.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2».

АКТ №48 14.07.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2».

АКТ №49 14.07.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2».

АКТ №50 14.07.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2».

АКТ №112 14 липня 2107р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня».

АКТ №111 14 липня 2107р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня».

АКТ №110 14 липня 2107р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня».

АКТ 12.07.2017р. КЕВ м. Біла Церква-ТОВ «Київоблтепло».

АКТ №45 04,07,2107р. ТОВ «Київоблтепло»- КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2».

Видаткова накладна №1870 від 03.липня.2017, постачальник ТОВ «ТК ПРОФІ Трейд+», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Рахунок на оплату №1926 від 21 червня 2017р. постачальник ТОВ «ТК ПРОФІ Трейд+», покупець ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №407від 01.липня.2017, постачальник ТОВ «Укртепло Київ», покупець ТОВ «Київоблтепло».

АКТ 19.06.2017р. КЕВ м. Біла Церква-ТОВ «Київоблтепло».

АКТ 12.06.2017р. КЕВ м. Біла Церква-ТОВ «Київоблтепло».

АКТ №975 30.квітня.2017р. Ірпінська центральна міська рада-ТОВ «Київоблтепло».

АКТ №1010 31.травня.2017р. Ірпінська центральна міська рада-ТОВ «Київоблтепло».

АКТ №1038 30.червня.2017р. Ірпінська центральна міська рада-ТОВ «Київоблтепло».

Видаткова накладна №29 від 01.червня.2017, постачальник ТОВ «Укртепло Київ», покупець ТОВ «Київоблтепло».

АКТ №39 19.06.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2».

АКТ №40 19.06.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2».

АКТ №41 19.06.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2».

Акт №42 19.06.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2».

АКТ №17-4/000066 31.березня.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «ІТ Контракт».

АКТ №ОУ-0000009 ТОВ «Киїоблтепло»-ФОП Шадий.

Рахунок на оплату №СФ-0000017 від 22 червня 2017р. постачальник ФОП Шадий, покупець ТОВ «Київоблтепло».

Лист А-4 на якому табличка де записано Дата, Номер, Сумма, Валюта, Контрагент.

Лист А-4 без печатки та підпису на якому написано Рахунок на оплату між ТОВ «Київоблтепло» та Квартирно-експлутаційний відділ м. Біла Церква на суму 4865 грн. 47 коп. у тому числі ПДв 810,91.

Рахунок на оплату №124 від 27 грудня 2016 р. ТОВ «Київоблтепло» - Державне підприємство міністерства оборони України «Білоцерківський військовий торг» на суму 835,35 у тому числі пдв 139,23

Акт приймання-передачі теплової енергії №150 від 25 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло» - Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква на суму 93817,35 у тому числі пдв 15636,23.

Рахунок на оплату №92 від 25 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлутаційний відділ м. Біла Церква на суму 93817,35 у тому числі пдв 15636,23

Розрахунок річної потреби та норм щомісячного споживання теплової енергії по ТОВ «Київоблтепло» Військове містечко №30 м. Біла Церква 01.11-24.11.2016р.

Акт на зняття показників лічильника теплової енергії дата 24 листопада 2016р.

Акт приймання-передачі теплової енергії №149 від 25 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква на суму 476461,86 у тому числі пдв 79410,31.

Рахунок на оплату №91 від 25 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква на суму 476461,86 у тому числі 79410,31.

Акт на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла церква дата 24 листопада 2016р.

Акт на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла церква дата 24 листопада 2016р.

Розрахунок річної потреби та норм щомісячно споживання теплової енергії по ТОВ «Київолтепло» Військове містечко №1 м. Біла Церква дата 01.11-24.11.2016р. (будівля Гуртожиток (3 пов).

Розрахунок по ТОВ «Київоблтепло» місячного споживання теплової енергії на потреби гарячого водопостачання гуртожитку Військове містечко №1 м. Біла Церква дата 24.10-31.10.2016р.

Розрахунок по ТОВ «Київоблтепло» місячного споживання теплової енергії на потреби гарячого водопостачання гуртожитку Військове містечко №1 м. Біла Церква дата 01.11-24.11.2016р.

Рахунок на оплату №97 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква на суму 5450,06 у тому числі пдв 908,34.

Лист А-4 без підпису та печатки на якому написано Рахунок на оплату №97 від 28 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква на суму 2636,19 у тому числі пдв 439,37.

Лист А-4 на якому написано Довідка щодо площі в гуртожитку по бульвару Олександрійський в\м №1 яка не оплачується мешканцями станом на 01.11.2016року табличка два стовпчика № кімнати назва приміщення, площа, кв.м.

Лист А-4 на якому написано Довідка щодо площі в гуртожитку по бульвару Олександрійський в\м №1 яка не оплачується мешканцями станом на 24.11.2016року табличка два стовпчика № кімнати назва приміщення, площа, кв.м.

Акт приймання-передачі теплової енергії №184 від 28 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 400000 у тому числі пдв 66666,67.

Рахунок на оплату №125 від 28 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання. На суму 400 00 у тому числі пдв 66666,67.

Акт приймання-передачі теплової енергії №173 ТОВ «Київоблтепло»- Комунальний заклад Київської обласної ради «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» на суму 299678,59 у тому числі пдв 49946,43.

Рахунок на оплату № 122 від 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад Київської обласної ради «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» На суму 299678,59 у тому числі пдв 49946,43.

Акт на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка дата 23 грудня 2016р.

Акт приймання-передачі теплової енергії №147 ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад Київської обласної ради «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» на суму 199122,56 у тому числі 33187,09.

Рахунок на оплату №88 від 25 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад Київської обласної ради «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» на суму 199122,56 у тому числі пдв 33187,09.

Акт на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка дата 24 листопада 2016р.

Акт приймання-передачі теплової енергії №152 ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 9836,54 у тому числі пдв 1639,42.

Рахунок на оплату №117 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлутаційний відділ м. Біла Церква на суму 9863,61 у тому числі 1643,94.

Рахунок на оплату № 144 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква на суму 882629 у тому числі пдв 147104,83.

Акт на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква 26 грудня 2016р.

Акт на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква 26 грудня 2016р.

Розрахунок річної потреби та норм щомісячного споживання теплової енергії по ТОВ «Київоблтепло» Військове містечко №1 м. Біла Церква 25.11-22.12.2016р.

Розрахунок річної потреби та норм щомісячного споживання теплової енергії по ТОВ «Київоблтепло» Військове містечко №1 м. Біла Церква 25.11-23.12.2016р.

Рахунок на оплату №115 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква на суму 150000 у тому числі пдв 25000.

Акт на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква дата 26 грудня 2016р.

Розрахунок річної потреби та норм щомісячного споживання теплової енергії по ТОВ «Київоблтепло» Військове містечко №30 м. Біла Церква 25.11-22.12.2016р.

Рахунок на оплату №113 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад Київської обласної ради «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 272550 у тому числі пдв 45425.

Акт №7 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква дата 31 грудня 2016р.

Акт № 12 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква дата 31 грудня 2016р.

Акт приймання-передачі теплової енергії №174 ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 7473,84 у тому числі пдв 1245,64.

Рахунок на оплату № 111 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 7473,84 у тому числі пдв 1245,64.

Акт приймання-передачі теплової енергії №175 від 20 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 1303800 у тому числі пдв 217300.

Рахунок на оплату №112 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад Київської обласної ради «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 1303800 у тому числі пдв 217300.

Акт на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Глеваха дата 26 грудня 2016р.

Акт на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Глеваха дата 26 грудня 2016р.

Лист А-4 на якому написано дві суми №30150900,00 грн. №1882629,00 грн

Лист А-4 на якому написано суми 272550; 1303800;1032629;17785,70.

Лист А-4 на якому написано Акт №186 від 31 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Населення на суму 8192,75 у тому числі пдв 1365,46.

Лист А-4 на якому написано Зведена Відомість нарахувань за теплопостачання споживачам, які підключені до опалення і обліковуються підприємством за грудень місяць 2016р. ТОВ «Київоблтепло» м. Біла Церква.

Лист А-4 на якому написано Зведена Відомість нарахувань за теплопостачання споживачам, які підключені до опалення і обліковуються підприємством за грудень місяць 2016р. ТОВ «Київоблтепло» м. Біла Церква.

Акт приймання-передачі теплової енергії №189 від 31 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Населення на суму 17664,52 у тому числі пдв 2944,09.

Лист А-4 на якому написано Зведена Відомість нарахувань за теплопостачання споживачам, які підключені до опалення і обліковуються підприємством за грудень місяць 2016р. ТОВ «Київоблтепло» смт. Глеваха.

Акт приймання-передачі теплової енергії №170 від 14 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Комунальне підприємство «Міжлікарняна аптека`Ірпінської міської ради» на суму 4850,61 у тому числі пдв 808,44.

Рахунок на оплату №108 від 14 грудня 2016 р. ТОВ «Київоблтепло» Комунальне підприємство «Міжлікарняна аптека» Ірпінської міської ради на суму 4850,61 у тому числі пдв 808,44.

Лист А-4 на якому написано Міжлікарняна аптека вхідні переслане повідомлення.

Акт приймання-передачі теплової енергії №169 ТОВ «Київоблтепло»-Ірпінська ЗОШ 1-3 ступенів №13 на суму 108529,50 у тому числі пдв 18088,25.

Рахунок на оплату №107 від 14 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Ірпінська ЗОШ 1-3 ступенів №13 на суму 108529,50 у тому числі пдв 18088,25.

Службова записка Генеральному директору ТОВ «УПД» ОСОБА_20 дата 14.12.2016.

Лист А-4 Копія Акт на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Гостомель дата 31.12.2016р.

Акт приймання-передачі теплової енергії №182 ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад Київської обласної ради «Київська обласна дитяча лікарня» на суму 1062736,85 у тому числі пдв 177122,81.

Рахунок на оплату №123 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад Київської обласної ради «Київська обласна дитяча лікарня» на суму 1062736,85 у тому числі пдв 177122,81.

Акт на зняття показників лічильників теплової енергії м. Боярка 31 грудня 2016р.

Видаткова накладна №192 від 30 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Укртепло Київ» на суму 272655 у тому числі пдв 45442, 50.

Акт приймання-передачі теплової енергії №176 ТОВ «Київоблтепло» Комунальний заклад Київської обласної ради «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 272550 у тому числі 45425.

Акт приймання-передачі теплової енергії №171 від 22.12.16 ТОВ «Київсоблтепло»-Комунальний заклад «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 58146,08 у тому числі пдв 9691,01.

Рахунок на оплату №109 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 58146,08 у тому числі 9691,01.

Службова записка начальнику відділу доходів ТОВ «УПД» ОСОБА_13 15.12.2016р.

Акт приймання-передачі теплової енергії №181 від 22.12.2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління освіти і науки Ірпінської міської ради на суму 431107,86 у тому числі 71851,31.

Рахунок на оплату №121 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління освіти і науки Ірпінської міської ради на суму 431107,86 у тому числі 71851,31.

Акт приймання-передачі теплової енергії №172 від 22.12.16р. ТОВ «Київоблтепло» - Комунальний заклад «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 252009,70 у тому числі пдв 42001,62.

Рахунок на оплату №110 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Комунальний заклад «Ірпінська центральна міська лікарня» Ірпінської міської ради на суму 252009,70 у тому числі 42001,62.

Службова записка Начальнику відділу доходів ТОВ «УПД» ОСОБА_13 16.12.2016р.

Акт приймання-передачі теплової енергії №185 від 31 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Комунальне підприємство «Міжлікарняна аптека» на суму 4201,04 у тому числі 700,17.

Протокол КП «Міжлікарняна Аптека» 30.11.2016-26.12.2016

Рахунок на оплату №126 від 31 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КП «Міжлікарняна аптека».

Лист А-4 на якому написано Міжлікарняна аптека переслане повідомлення.

Акт приймання-передачі теплової енергії №157 ТОВ Київоблтепло-КЗ Київська обласна психоневрологічна лікарня№2» на суму 646397,14 у тому числі пдв 107732,86.

Рахунок на оплату №102 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2» на суму 646397,14 у тому числі пдв 107732,86.

Рахунок на оплату №101 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2» на суму 199 900 у тому числі пдв 33316,67.

Службова записка Генеральному директору ТОВ «УПД Неоднічику А.Я.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Ворзель дата 31.12.2016р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Ворзель дата 24.11.2016р.

АКТ приймання-передачі теплової енергії №155 ТОВ «Київоблтепло»-Управління освіти і науки Ірпінської міської ради на суму 322458,27.

Рахунок на оплату №99 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління освіти і науки Ірпінської міської ради на суму 322458,27.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь дата 24.11.2016р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь дата 24.11.2016р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь дата 24.11.2016р.

Акт приймання-передачі теплової енергії №154 07.12.2016 ТОВ «Київоблтепло»-Ірпінська ЗОШ 1-3 ступенів №13. На суму 172632,65.

Рахунок на оплату №98 2016 ТОВ «Київоблтепло»-Ірпінська ЗОШ 1-3 ступенів №13. На суму 172632,65.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Гостомель дата 24.11.2016р.

АКТ приймання-передачі теплової енергії №135 від 14 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 101656,50.

Рахунок на оплату №81 від 14 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 101656,50.

Службова записка Генеральному директору ТОВ «УПД» ОСОБА_20 10.11.2016р.

Бухгалтерська довідка 45 від 10.11.2016 ТОВ «Київоблтепло».

АКТ приймання-передачі теплової енергії №168 ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 139045,64.

Рахунок на оплату №106 від 14 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 139045,64.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Буча дата 24.11.2016р.

Лист А-4 копія АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Буча дата 24.11.2016р.

АКТ приймання-передачі теплової енергії №142 ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 89505,18.

Рахунок на оплату №83 від 14 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 89505,18.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Буча дата 31.10.2016р.

АКТ про включення опалення споживача м. Буча дата 11.10.2016р.

АКТ приймання-передачі теплової енергії №143 ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 47498,77.

Рахунок на оплату №84 від 14 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 47498,77.

АКТ на заняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь 31.10.2016р.

АКТ на заняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь 30.09.2016р.

АКТ на заняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь 24.08.2016р.

АКТ на заняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь 10.10.2016р.

Акт приймання-передачі теплової енергії №179 ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київська обласна психоневрологічна лікарня №2» на суму 505000.

Рахунок на оплату №118 2016р. ТОВ «Київоблтепло» КЗ`Київська обласна психоневрологічна лікарня №2» на суму 505000.

Службова записка Начальнику відділу доходів ТОВ «УПД» ОСОБА_13

АКТ приймання-передачі теплової енергії №167 від 14 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 101656,50.

Рахунок на оплату №105 від 14 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Ірпінська центральна міська рада» на суму 101656,50.

Акт приймання передачі №166 від 144 грудня 2016р. ТОВ Київоблтепло-КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 101656,50.

Рахунок на оплату №104 від 14 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 101656,50.

Акт приймання передачі №165 від 14 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 81981,05.

Рахунок на оплату №103 від 14 грудня 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня» на суму 81981,05.

Лист А-4 на якому табличка: Дата;Номер;Сумма;Валюта;Контрагент.

Рахунок на оплату №93 від 25 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-«Білоцерківський Військовий Торг» на суму 499,79.

Акт приймання-передачі теплової енергії №162 від 30 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Населення на суму 17676,15.

Акт приймання-передачі теплової енергії №163 від 30 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління соц. Захисту населення Васильківської РДА на суму 2705,26.

Акт приймання-передачі теплової енергії №164 від 30 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління соц. Захисту населення Васильківської РДА на суму 4042,67.

Лист А-4 на якому написано зведена відомість за листопад 2016р. ТОВ «Київоблтепло» смт. Глеваха та табличка.

Лист А-4 на якому написано зведена відомість за листопад 2016р. ТОВ «Київоблтепло» смт. Глеваха та табличка.

Лист А-4 на якому Таьличка призвіще ініціали та цифри.

Лист А-4 на якому написано зведена відомість за листопад 2016р. ТОВ «Київоблтепло» смт. Глеваха та табличка.

Акт приймання-передачі №159 від 30 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Населення на суму 8233,03.

Акт приймання-передачі №160 від 30 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління соц.. захисту населення м. Біла Церква на суму 12469,85.

Акт приймання-передачі №161 від 30 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління соц.. захисту населення м. Біла Церква на суму 2136,25.

Лист А-4 на якому написано зведена відомість за листопад 2016р. ТОВ «Київоблтепло» м. Біла Церква та табличка.

Лист А-4 на якому написано зведена відомість за листопад 2016р. ТОВ «Київоблтепло» м. Біла Церква та табличка.

Лист А-4 на якому написано зведена відомість за листопад 2016р. ТОВ «Київоблтепло» м. Біла Церква та табличка.

Акт приймання-передачі №145 від 28 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київська обласна дитяча лікарня» на суму 453198,52.

Рахунок на оплату №85 від 25 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київська обласна дитяча лікарня» на 453198,52.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка дата 24 листопада 2016р.

Акт приймання-передачі №146 від 25 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 1012755,68.

Рахунок на оплату №87 від 25 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло» КЗ «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 1012755,68.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Глеваха дата 24 листопада 2016р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Глеваха дата 24 листопада 2016р.

АКТ приймання-передачі№148 від 25 листопад а 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Білоцерківський протитурбекульозний диспансер» на суму 148325,85.

Рахунок на оплату №90 від 25 листопад а 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Білоцерківський протитурбекульозний диспансер» на суму 148325,85.

АКТ №11 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква дата 24 листопада 2016р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква дата 24 листопада 2016р.

Акт приймання-передачі №133 від 22.11.2016р ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київська обласна психоневрологічна лікарня№2» на суму 593400.

Розрахунок за вересень 2016р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Ворзель дата 24 листопада 2016р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Ворзель дата 31.10.2016р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Ворзель дата 31.04.2016р.

Службова записка Генеральному директору ТОВ «УПД» ОСОБА_20 .

Акт приймання-передачі №141 від 22.11.2016р ТОВ «Київоблтепло»-Управління освіти і науки Ірпінської міської ради на суму 341491,93.

Рахунок на оплату №82 від 14 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління освіти і науки Ірпінської міської ради на суму 341491,93.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь дата 31.10.2016р.

АКТ про включення опалення споживача м. Ірпінь дата 10.10.2016р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь дата 31.10.2016р.

АКТ про включення опалення споживача м. Ірпінь дата 10.10.2016р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Ірпінь дата 31.10.2016р.

АКТ про включення опалення споживача м. Ірпінь дата 10.10.2016р.

АКТ приймання-передачі №129 ТОВ «Київобльепло»-Квартиро-експлуатаційний відділ м. Біла Церква. На суму 270158,23.

Рахунок на оплату №76 2016р. ТОВ «Київобльепло»-Квартиро-експлуатаційний відділ м. Біла Церква на суму 265904,96.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква дата 31.10.2016р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква дата 31.10.2016р.

АКТ приймання-передачі №130 ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква 75 831.

Рахунок на оплату №77 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква 75831.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква дата 31.10.2016р.

АКТ приймання-передачі №89 8 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київська обласна психоневрологічна лікарня№2» 471300.

АКТ приймання-передачі №132 8 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Ірпінська ЗОШ 1-3 ступенів №13168837,85.

Рахунок на оплату №79 від 8.11.2016р. ТОВ «Київоблтепло»-Ірпінська ЗОШ 1-3 ступенів №13168837,85.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Гостомель дата 31.10.2016р.

АКТ про включення опалення смт. Гостомель дата 10.10.2016р.

АКТ приймання-передачі №127 04 листопада 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київський обласний протитуберкульозний диспансер на суму158718,76.

Рахунок на оплату №74 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київський обласний протитуберкульозний диспансер на суму158718,76.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка дата 31.10.2016р.

АКТ прийняття-передачі №128 від 03.11.2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київська обласна дитяча лікарня. На суму 436394,08.

Рахунок на оплату №75 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київська обласна дитяча лікарня. На суму 436394,08.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії м. Боярка дата 31.10.2016р.

Акт приймання-передачі №125 від 02.11.2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 132092,42.

Рахунок на оплату №72 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 132092,42.

АКТ №5 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква дата 31.10.2016р.

АКТ №10 на зняття показників лічильника теплової енергії м. Біла Церква дата 31.10.2016р.

Акт приймання-передачі №126 від 02.11.2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 983244,32.

Рахунок на оплату №73 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київське обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання» на суму 983244,32.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Глеваха дата 31.10.2016р.

АКТ на зняття показників лічильника теплової енергії смт. Глеваха дата 31.10.2016р.

Лсит А-4 на якому табличка: Дата;Номер;Сума;Валюта;Контрагент.

Акт приймання-передачі №124 від 18.10.2016р. ТОВ «Київоблтепло»-«Білоцерківський Військовий торг» на суму 6369,85.

Рахунок на оплату №70 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-«Білоцерківський Військовий торг» на суму 6369,85.

Рахунок на оплату №78 2016р. ТОВ «Київоблтепло»-«Білоцерківський Військовий торг» на суму 354,89.

Рахунок фактура №102-000653 01.11.2017 ТОВ УКРТЕПЛО Чернігів-Управління поліції охорони в Чернігівській області на суму 410.

Видаткова накладна № 1984 від 27 листопада 2017р. ТОВ Київоблтепло-ТОВ «АНТАП Україна» на суму 3000.

Рахунок на оплату №2931 26 вересня 2017р. ТОВ Київоблтепло-ТОВ «АНТАП Україна» на суму 3000.

Видаткова накладна №2061 23.11.2017р. ТОВ «Укртепло Чернігів»- ПП «Торговий дім «Хотей» на суму 1200.

Рахунок на оплату №30884 08.11.2017р. ТОВ «Укртепло Чернігів»-ПП «Торговий дім «Хотей» на суму 1200.

Лист А-4 на якому Акт звірки розрахунків за 9 місяців 2017р. по м. Біла Церква.

Лист А-4 на якому Акт звірки розрахунків за 1 півріччя 2017р. по м. Біла Церква.

Рахунок на оплату №591 від 23 листопада 2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 24308.

Видаткова накладна №579 від 23.11.17. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 24308.

Видаткова накладна №579 від 23.11.17. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 24308.

Рахунок на оплату №600 від 24.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 9000.

Видаткова накладна №588 від 24.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 9000.

Видаткова накладна №588 від 24.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 9000.

Рахунок на оплату № 602 25.11.17. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 24780.

Видаткова накладна №590 від 24.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 24780.

Видаткова накладна №590 від 24.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 24780.

Рахунок на оплату №601 від 24.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 7200.

Видаткова накладна №589 від 24.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 7200.

Видаткова накладна №589 від 24.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 7200.

Рахунок на оплату №610 від 25.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 5787.

Видаткова накладна №598 25.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло`ТОВ «Форест Енерджи» на суму 5 787.

Видаткова накладна №598 від 25.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 5787.

Рахунок на оплату №609 від 25.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 5749,20.

Видаткова накладна №597 від 25.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 5749,20.

Видаткова накладна №597 від 25.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 5749,20.

Рахунок на оплату №616 від 26.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 7641.

Видаткова накладна №604 від 26.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 7641.

215. Видаткова накладна №604 від 26.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 7641.

Відомості про вантаж, Вантажно-розвантажувальні операції.

Відомості про вантаж, Вантажно-розвантажувальні операції.

Рахунок на оплату №617 від 26.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 7511,40.

Видаткова накладна №605 від 26.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 7511,40.

Видаткова накладна №604 від 26.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 7511,40.

Відомості про вантаж, Вантажно-розвантажувальні операції.

Відомості про вантаж, Вантажно-розвантажувальні операції.

Рахунок на оплату №618 26.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 2723.

АКТ надання послуг №606 26.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 2723.

Рахунок на оплату №619 26.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 2677.

АКТ надання послуг №607 26.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 2677.

Рахунок на оплату №620 26.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 7200.

Видаткова накладна №608 від 26.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 7200.

Рахунок на оплату №612 25.11.2017р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 55801,20.

Видаткова накладна №600 від 25.11.2017р. ТОВ «Київоблтеплоенерго»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 55801,20.

Відомості про вантаж, Вантажно-розвантажувальні операції.

Відомості про вантаж, Вантажно-розвантажувальні операції.

Рахунок на оплату №590 22.11.2017р. ТОВ «Укртепло Чернігів»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 19950.

Видаткова накладна №578 від 25.11.2017р. ТОВ «Укртепло Чернігів»-ТОВ «Форест Енерджи» на суму 19950.

АКТ здачі-приймання робіт №168 від 01 серпня 2017р. ТОВ «Енергосервісна Компанія Еско Україна»-ДСП «Екоцентр» на суму 60794,33.

АКТ здачі-приймання робіт №200 від 14 серпня 2017р. ТОВ «Енергосервісна Компанія Еско Україна»-ДСП «Екоцентр» на суму 30085,75.

Видаткова накладна №699 від 06.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 3699,15.

ТТН №Р699 6.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №696 від 06.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 5206,50.

Заявка №ЄЕТ00000591 6.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р699 6.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №697 від 06.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 35100.

Заявка №ЄЕТ00000592 6.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Видаткова накладна №698 від 06.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 29 250.

Заявка №ЄЕТ00000590 6.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р698 6.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №638 від 05.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000582 5.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Видаткова накладна №593 від 04.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 13650.

ТТН №Р782 6.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №790 від 16.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000764 16.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р790 16.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №791 від 16.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000763 16.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р791 16.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №738 від 11.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000678 11.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р738 11.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №739 від 11.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000679 11.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р739 11.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №160 від 10.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 66355.

Видаткова накладна №159 від 10.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 109390.

Видаткова накладна №718 від 10.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000652 10.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Видаткова накладна №719 від 10.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000653 10.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р719 10.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №703 від 09.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000640 09.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р703 09.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №704 від 09.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000639 09.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р704 09.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

АКТ надання послуг №11 від 18.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер» на суму 11625,33.

Видаткова накладна №181 від 18.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Сучасні ефективні технології» на суму 52400.

Рахунок на оплату №41 від 18.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Сучасні ефективні технології» на суму 52400.

Видаткова накладна №183 від 18.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Сучасні ефективні технології» на суму 26200.

Видаткова накладна №1645 від 17.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «БУД-ТЕХ ізоляція» на суму 540.

Видаткова накладна №806 від 17.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 35100.

Заявка №ЄЕТ00000698 17.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р806 17.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №771 від 16.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000705 16.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р771 16.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №772 від 16.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000704 16.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р772 16.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №782 від 16.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000728 16.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Видаткова накладна №851 від 16.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 25200.

Заявка №ЄЕТ00000818 23.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р851 23.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №861 від 23.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 17550.

Заявка №ЄЕТ00000859 23.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р861 23.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №860 від 23.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 17550.

Заявка №ЄЕТ00000860 23.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р860 23.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

АКТ №178 виконаних робіт, наданих послуг 23.11.15. на суму 1804,27.

АКТ №177 виконаних робіт, наданих послуг 23.11.15. на суму 3 324,05.

АКТ №176 виконаних робіт, наданих послуг 23.11.15. на суму 2 170,00.

АКТ №167 виконаних робіт, наданих послуг 23.11.15. на суму 50 264,18.

Видаткова накладна №810 від 19.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 35100.

Заявка №ЄЕТ00000668 19.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р810 19.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №822 від 19.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000780 19.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р822 19.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №823 від 19.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 26100.

Заявка №ЄЕТ00000779 19.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р823/1 19.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

ТТН №Р823 19.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №824 від 19.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 26325.

Заявка №ЄЕТ00000792 19.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р824 19.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №825 від 19.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 31492,50.

Заявка №ЄЕТ00000791 19.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р825 19.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №828 від 19.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 25200.

Заявка №ЄЕТ00000800 19.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р828 19.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №937 від 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000932 25.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р937 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №938 від 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8190.

Заявка №ЄЕТ00000935 25.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р938 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №942 від 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 9945.

Заявка №ЄЕТ00000937 25.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р942 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №941 від 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 18135.

Заявка №ЄЕТ00000936 25.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р941 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №943 від 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 11400.

Заявка №ЄЕТ00000941 25.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р943 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №873 від 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000864 24.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р873 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №874 від 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 17400.

Заявка №ЄЕТ00000863 24.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р874 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №876 від 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 26422,50.

Заявка №ЄЕТ00000866 24.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р876 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №880 від 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 25200.

Заявка №ЄЕТ00000843 24.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р880 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №881 від 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 16800.

Заявка №ЄЕТ00000842 24.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р881 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №886 від 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 17400.

Заявка №ЄЕТ00000836 24.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р886/1 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

ТТН №Р886 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №887 від 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 17400.

Заявка №ЄЕТ00000835 24.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р887 24.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №831 від 23.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 17400.

Заявка №ЄЕТ00000798 23.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р831/1 23.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

ТТН №Р831 23.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

ТТН №Р832 23.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Заявка №ЄЕТ00000797 23.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Видаткова накладна №971 від 26.11.2015р. «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» 8700.

Заявка №ЄЕТ00000960 26.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р971 26.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №970 від 26.11.2015р. «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» 8700.

Заявка №ЄЕТ00000959 26.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р970 26.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №955 від 26.11.2015р. «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» 23400.

Заявка №ЄЕТ00000720 26.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р955 26.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №901 від 25.11.2015р. «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» 8700.

Заявка №ЄЕТ00000884 25.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р901 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №904 від 25.11.2015р. «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» 8700.

Заявка №ЄЕТ00000847 25.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р904 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №905 від 25.11.2015р. «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» 17400.

Заявка №ЄЕТ00000848 25.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р905/1 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

ТТН №Р905 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №912 від 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 10920.

Заявка №ЄЕТ00000896 25.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р912 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №917 від 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 17400.

Заявка №ЄЕТ00000902 25.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р917 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №922 від 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 26100.

Заявка №ЄЕТ00000909 25.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р922 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №923 від 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000910 25.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р923 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №925 від 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 34953,75.

Заявка №ЄЕТ00000915 25.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Видаткова накладна №936 від 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 14700.

Заявка №ЄЕТ00000931 25.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р936 25.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

ТТН №Р1000 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №997 від 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 34800.

Заявка №ЄЕТ00000987 29.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р997 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №991 від 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000988 29.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р991 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №1010 від 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 34515.

Заявка №ЄЕТ00000957 29.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р1010 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №1004 від 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 16800.

Заявка №ЄЕТ000001009 29.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р1004 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №954 від 26.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 29250.

Заявка №ЄЕТ00000719 26.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р954 26.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №1021 від 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00001013 30.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р1021 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №1038 від 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 5850.

Заявка №ЄЕТ00000855 30.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р1038 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

АКТ №499 здачі-прийняття робіт за листопад 2015. м. Ірпінь 30.11.2015р. на суму 5816,15.

Видаткова накладна №1054 від 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 3000.

Заявка №ЄЕТ00000606 30.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р1054 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

АКТ здачі-прийняття виконаних робіт. м. Біла Церква дата 30.11.17

Рахунок-Фактура №458 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління освіти і науки ІМР.

Рахунок-Фактура №459 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління освіти і науки ІМР.

АКТ №355 30.11.17 ТОВ Київоблтепло.

АКТ №24 виконання робіт м. Боярка дата30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» на суму 52634,40.

АКТ №20 виконання робіт м. Боярка дата30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» на суму 48,21.

АКТ про надання послуг оренди №25 від 30.11.2015р. на суму 3975,05. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Обласне психіатрично-наркологічне медичне об`єднання».

АКТ №20 виконання робіт м. Боярка дата30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київський обласний протитуберкульозний диспансер» на суму 2824,18.

Видаткова накладна №1002 від 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 8700.

Заявка №ЄЕТ00000997 29.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р1002 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №1001 від 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 17550.

Заявка №ЄЕТ00000998 29.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р1001 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №1000 від 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 17550.

Заявка №ЄЕТ00000999 29.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Заявка №ЄЕТ00000775 30.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р1056 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №143 від 29.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 46620.

Акт здачі-приймання робіт №572 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ПКПП «Теплокомунсервіс» на суму 16825,87.

Видаткова накладна №1035 від 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 9750.

Заявка №ЄЕТ00000814 30.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р1035 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №1041 від 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 17550.

Заявка №ЄЕТ00000888 30.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р1041 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №1042 від 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 17550.

Заявка №ЄЕТ00000814 30.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р1042 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №1046 від 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 13650.

Заявка №ЄЕТ00000952 30.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

470. ТТН №Р1046 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №1047 від 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд» на суму 13650.

Заявка №ЄЕТ00000953 30.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р1047 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №1022 від 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Заявка №ЄЕТ00001014 30.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р1022 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №1078 від 16.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Заявка №ЄЕТ00001116 4.12.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Заявка №ЄЕТ00001117 4.12.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Лист А-4 на якому табличка: Дата;Номер;Сума;Валюта;Контрагент;Номер;Дата вход.д.;Організіція.

АКТ надання послуг №1386 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-АТВТ «Трест «Південатоменергобуд».

АКТ надання послуг №1385 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-АТВТ «Трест «Південатоменергобуд».

Видаткова накладна №1036 від 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Заявка №ЄЕТ00000813 30.11.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН №Р1036 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №1056 від 30.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №1096 від 24.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Заявка №ЄЕТ00001178 8.12.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Заявка №ЄЕТ00001198 9.12.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Заявка №ЄЕТ00001231 10.12.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Заявка №ЄЕТ00001184 8.12.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН 10.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №РН-0000047 від 24.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Агрозапчасть МВ».

Видаткова накладна №СФ-0000047 від 22.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Агрозапчасть МВ».

Видаткова накладна №1098 від 24.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Заявка №ЄЕТ00001187 8.12.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Заявка №ЄЕТ00001186 9.12.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Заявка №ЄЕТ00001210 10.12.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Заявка №ЄЕТ00001215 10.12.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Заявка №ЄЕТ00001216 10.12.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

Заявка №ЄЕТ00001217 10.12.2015р. ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД-КИЇВОБЛТЕПЛО.

ТТН 9.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євроенерготрейд».

АКТ Прийома-передачі м. Бориспіль 16.02.2016р. ТОВ «Укртепло-Енерго»-ТОВ «Укртепло Київ».

ТТН №Р9 22.09.2016р. ТОВ «Грінбернер»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №16 від 12.квітень.2016р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №17 від 13.квітень.2016р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №18 від 23.квітень.2016р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №19 від 19.травня.2016р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №20 від 8.червня.2016р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №21 від 1.липня.2016р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Договір купівлі-продажу №3007 від 30.липня.2016р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №63 від 28.жовтня.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №65 від 10.11.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №55 від 21.10.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №56 від 21.10.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №57 від 21.10.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №58 від 21.10.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №59 від 21.10.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №60 від 14.10.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №13 від 7.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №50 від 7.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №51 від 8.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №52 від 8.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №53 від 10.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №14 від 10.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №15 від 11.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №16 від 11.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №17 від 11.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №19 від 17.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №18 від 17.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №20 від 17.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №21 від 18.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №38 від 13.10.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №39 від 13.10.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №40 від 13.10.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №41 від 13.10.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №64 від 13.10.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №27 від 23.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №26 від 23.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №25 від 23.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №24 від 18.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №23 від 18.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №22 від 18.09.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

Видаткова накладна №62 від 21.10.2015р. ТОВ «Енерджі-2005»-ТОВ «Євроенерготрейд».

ТОВ Моноліт Євробуд Реконструкція зі встановлення котлів ЗК (УЖ)-02.15.00РП

ТОВ «Укртепло-Енерго» Ескізний проект КВ(ЛБ)-28.12.15.2

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект РВ(ОД)-01.15.00

ТОВ Моноліт Євробуд перенос існуючої опори ПЛЕП від КТП-223

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект КВ(ЧМ) 18.02.16.

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект УТ 068П-КВ-2016.ТМ.ВО.

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект ЗК(УЖ)-03.15.00

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект КВ(ЧМ) 18.02.16

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект ЗК(ХС)-02.15.00РП

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект ЛВ(МР)-01.15.00

ТОВ «Моноліт Євробуд» Ескізний проект ЧР(ЗМ)-02.15.00

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект ЧР(ЗМ)-02.15.00

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект УТ-160П-ОД-2016-ЕТР

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект ЖТ(ВУ)-01.14.03АТМ

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект КВ(ЧМ)18.02.16

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект ЗК(УЖ)-01.15.00

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект МК(ОЧ)-01.15.00

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект ЛВ(МР)-01.15.00

ТОВ «Моноліт Євробуд» Робочий проект КВ(ЧМ) 18.02.16

Договір №09/02 м. Київ 09.02.2017р.

Договір №11/8/НД м.Київ 01.09.2017р.

Договір суборенди №17УСС00252 м. Київ 02.10.2017р.

Лист А-4 на якому табличка Теплогенерации Євроенерготрейд

Лист А-4 на якому табличка Теплогенерации Євроенерготрейд,Монолит,УПД.

Лист А-4 на якому табличка Теплогенерации Монолит.

«Отчет о прибыли и убытках» по УПД,Моноліт,Мастер енерго инвест,Укртепло,Укртепло Кіровоград-Житомир-Київ-Чернігів-Миколаїв.

Лист А-4 на якому табличка ТОВ «Київоблтепло» 2015. №;Контрагент;Договір;№;Дата.

Договір№71/15 дата 30.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київський обласний Протитуберкульозний диспансер»

Договір№15/6 дата 30.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Обласне Присихіатрично-наркологічне медичне об`єднання».

Договір№70/15 дата 29.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київський обласний Протитуберкульозний диспансер».

Договір№70/15 дата 29.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київський обласний Протитуберкульозний диспансер».

Договір№4/15 дата 29.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Обласне Присихіатрично-наркологічне медичне об`єднання».

Договір№5/15 дата 29.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Обласне Присихіатрично-наркологічне медичне об`єднання».

Договір№2/15 дата 28.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Обласне Присихіатрично-наркологічне медичне об`єднання».

Договір№72/15 дата 28.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київський обласний Протитуберкульозний диспансер».

Договір№62/15/2 дата 28.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київська обласна Психоневрологічна лікарня№2».

Договір№69/15 дата 25.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київський обласний Протитуберкульозний диспансер».

Договір№3/15 дата 25.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Обласне Присихіатрично-наркологічне медичне об`єднання».

Договір№/16КОТ00241 дата 24.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Міський голова.

Договір№1/15 дата 24.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Обласне Присихіатрично-наркологічне медичне об`єднання».

Додаткова угода до Договору №248 від 22.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київська обласна Психоневрологічна лікарня№2».

Договір№62/15/1 дата 22.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київська обласна Психоневрологічна лікарня№2».

Договір №220069370 03.12.2015 ТОВ «Київоблтепло»-директор РП ПАТ «Київобленерго».

Договір м. Вишгород дата 11.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-«Трест «Південатоменергобуд».

Договір№15/15 дата 10.11.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Пк-пП «Теплокомунсервіс».

Договір№12/2015 дата 18.12.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Договір№7 ТОВ «Київоблтепло»-Управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Договір№28/10-15 ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Моноліт Євробуд».

Договір№27/10/2015-1 дата 26.10.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ФОП Ступницький.

Договір№4/21-10 дата 21.10.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ФОП Буряк.

Договір м. Вишгород дата 19.10.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-«Трест «Південатоменергобуд».

Договір №СН-0000328 дата 08.10.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Новатор».

Договір №К1/10/15/11 дата 01.10.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Грінбернер».

Договір №01/10-2015 дата 01.10.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Украгроенерго».

Договір №374/15 дата 24.09.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Страхова компанія Рідна.

Договір№10/09 10.09.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Моноліт Євробуд».

Договір №СН-0000284 дата 08.10.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Новатор».

Договір №88/15 дата 28.серпня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київська обласна дитяча лікарня».

Договір №108/15 дата 28.серпня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київська обласна дитяча лікарня».

Договір №86/15 дата 28.серпня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Київський обласний протитуберкульозний диспансер».

Договір №62/2 дата 26.серпня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Агропромсантехенергосервіс».

Договір №61/2 дата 26.серпня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Агропромсантехенергосервіс».

Договір №б/н дата 19.серпня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Кз «Київська обласна дитяча лікарня».

Тимчасовий договір 19 серпня 2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Кз «Київська обласна дитяча лікарня».

Договір №1208ф дата 12.серпня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Український правовий дім».

Договір №20/07/04 дата 31.07.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Світ Анді».

Договір №СН-0000236 дата 28.07.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Новатор».

Договір №ЕК/130702-15 20 липня 2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Екософт».

Договір №2015/07-07-ГДВ дата 20.липня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Спеценергокомплекс».

Договір №45/ЕО дата 25.червня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «САМСОН».

Договір №СН-0000196 дата 09.06.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Новатор».

Договір №213 дата 08.червня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь».

Договір №1730/15 дата 03.06.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Упр. Держ. Охорони при ГУ МВС в Київській обл.

Договір оренди землі дата 20.травня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Гостомельська селищна рада.

Договір №34/15 дата 20.травня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Київська обласна психоневрологічна лікарня №2.

Договір №14/1 дата 20.травня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлутаційна відділ м. Біла Церква.

Договір №СН-0000154 дата 19.05.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Новатор».

Договір №080515 дата 08.травня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Євро енерго Трейд».

Договір №47/15 дата 28.квітня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Київський обласний протитуберкульозний диспансер».

Договір дата 27.04.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ФОП Похилий.

Договір №31 дата 27.04.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлутаційна відділ м. Біла Церква.

Договір дата 09.04.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ «Ірпінська центральна міська лікарня».

Договір №54 дата 04.04.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Укрпошта.

Договір №18 дата 16.березня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління соц. Захисту населення Білоцеркківської міської ради.

Договір №3 дата 12.березня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Інструмент-Сервіс Центр».

Договір №62 12.03.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Київська обласна психоневрологічна лікарня №2.

Договір №81 дата 10.03.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-«Ірпінська центральна міська рада».

Договір №119-ДЕ дата 09.березня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-«Інженерний центр Енерготехпром».

Договір №05/03-15 дата 05.березня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Укртепло Київ».

Договір дата 05.березня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Київський обласний протитуберкульозний диспансер».

Договір дата 05.березня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ФОП Якименко.

Договір №35/75 дата 04.03.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня».

Договір №КОТ2015-1 дата 02.03.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Київоблтеплоенерго».

Договір №24021/15 дата 24.лютого.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Київська обласна психоневрологічна лікарня №2.

Договір №101-3588 дата 20.лютого.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Страхова компанія ОНІКС.

Договір №10/14/1 дата 20.лютого.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня».

Договір №20021/15 дата 20.лютого.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня».

Договір №207-0045/15 КСРД дата 19.лютого.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-АТ «СГ «Ю.БІ.АЙ».

Договір №207-0044/15 КСРД дата 19.лютого.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-АТ «СГ «Ю.БІ.АЙ».

Договір №14 дата 19.лютого.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква.

Договір №207-0042/15 КСРД дата 19.лютого.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-АТ «СГ «Ю.БІ.АЙ».

Договір №207-0043/15 КСРД дата 19.лютого.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-АТ «СГ «Ю.БІ.АЙ».

Договір №СН-0000034 дата 13.02.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Новатор».

Договір №3/23 дата 11.02.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Новатор».

Договір №207-0030/15 КСРД дата 10.лютого.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-АТ «СГ «Ю.БІ.АЙ».

Договір дата 10.лютого.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер».

Договір №32 дата 09.02.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлутаційна відділ м. Біла Церква.

Договір №31 дата 09.02.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Квартирно-експлутаційна відділ м. Біла Церква.

Договір №02-03ПП дата 02.02.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-«Укрпошта».

Договір №06/15 дата 02.лютого.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер».

Договір дата 01.02.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Київоблтеплоенерго».

Договір №2793-15 дата 01.02.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ПАТ «КАТП-1028».

Договір №03-ОП/0115 дата 28.січня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня».

Договір №8/415 дата 28.січня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Обласне Психичіатрично-наркологічне медичне об`єднання».

Договір №01/2015 дата 28.січня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління освіти і науки Ірпінської міської Ради.

Договір №2/17 дата 15.01.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Новатор».

Договір №СН-0000269 дата 14.01.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Новатор».

Договір №СН-0000004 дата 13.01.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Новатор».

Договір №2/5 дата 08.01.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Новатор».

Договір №32/12-34-30 дата 05.01.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Управління соц. Захисту населення Васильківської районної держ. адміністрації.

Договір №283 дата 05.01.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КП «Боярськ головне виробниче управління житлового-комунального господарства».

Договір №1/15 02.01.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-Київська обласна психоневрологічна лікарня №2.

Договір дата 02.01.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-КЗ КОР «Білоцерківський протитуберкульозний диспансер».

Договір №05/08-14 дата 05.серпня.2015р. ТОВ «Київоблтепло»-ТОВ «Укртепло Київ».

Додаткова угода до договору №88, 01.11.2016р. «Київоблтепло»-квартирно-експлуатаційний відділ м. Біла Церква.

Додаткова угода №2 до договору №73, 01.квітня.2016р. ТОВ «Українській правовий дім».

Ухвала виконується негайно.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Київської області протягом 5 (п`яти) днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення05.12.2017
Оприлюднено10.03.2023
Номер документу71024340
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна у кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 4201611000000303 від 31.05.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України

Судовий реєстр по справі —369/13421/17

Ухвала від 05.12.2017

Кримінальне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Пінкевич Н. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні