Ухвала
від 14.12.2017 по справі 813/3954/17
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10

УХВАЛА

про зупинення провадження у справі

14 грудня 2017 р.                                                                                № 813/3954/17 Львівський окружний адміністративний суд в складі:

Головуючого судді Сакалоша В.М.,

судді Брильовського Р.М.,

судді Гулика А.Г.,

за участю секретаря судового засідання Михайленко Б.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника відповідача про зупинення провадження в адміністративній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Клуб Проект" до Державної фіскальної служби України про визнання протиправним і скасування рішення, зобов'язання вчинити дії,-

в с т а н о в и в :

В провадженні Львівського окружного адміністративного суду перебуває справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Клуб Проект" до Державної фіскальної служби України про визнання протиправним і скасування рішення, зобов'язання вчинити дії.

Ухвалою суду від 02 листопада 2017 року відкрито провадження у справі.

14 грудня 2017 року представник відповідача подав клопотання про зупинення провадження у справі.

Клопотання про зупинення провадження у справі мотивоване необхідністю долучення додаткових доказів, які мають значення для вирішення справи.

Представники сторін в судове засідання не прибули, належним чином були повідомлені про час, дату та місце розгляду справи.

Відповідно до ч.6 ст.12 та ч.1 ст.41 КАС України, у зв'язку з неприбуттям сторін у судове засідання, фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

При постановленні ухвали, суд керується наступним.

Пунктом 4 частини другої статті 156 КАС України передбачено, що суд має право зупинити провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

Суд бере до уваги твердження представника відповідача щодо необхідності подання додаткових доказів. При цьому отримання таких доказів має значення для прийняття законного і обґрунтованого рішення у справі та потребуватиме значного проміжку часу.

З метою запобігання порушенню розумного строку розгляду справ, враховуючи, що подання доказів у справі потребуватиме значного часу, суд вважає за доцільне зупинити провадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Клуб Проект" до Державної фіскальної служби України про визнання протиправним і скасування рішення, зобов'язання вчинити дії до надання Державною фіскальною службою України додаткових доказів.

Керуючись ст. ст.156, 160,165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

У Х В А Л И В :

Клопотання представника відповідача про зупинення провадження у справі задовольнити.

Провадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Клуб Проект" до Державної фіскальної служби України про визнання протиправним і скасування рішення, зобов'язання вчинити дії - зупинити до надання Державною фіскальною службою України додаткових доказів у справі.

Ухвала суду може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'яти днів з отримання копії ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого Кодексом адміністративного судочинства України, якщо таку скаргу не було подано.

Повний текст ухвали складений та підписаний 18.12.2017 року.

          

          Головуючий суддя                                                   Сакалош В.М.

          Суддя                                                             Брильовський Р.М.

          Суддя                                                             Гулик А.Г.

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.12.2017
Оприлюднено20.12.2017
Номер документу71054653
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/3954/17

Ухвала від 17.04.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мартинюк Віталій Ярославович

Ухвала від 14.12.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Сакалош Володимир Миколайович

Ухвала від 16.11.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Сакалош Володимир Миколайович

Ухвала від 02.11.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Сакалош Володимир Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні