Ухвала
від 20.12.2017 по справі 336/7356/17
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про відкриття провадження у справі та призначення підготовчого засідання

спр. № 336/7356/17

пр. № 2а/336/643/17

м. Запоріжжя 20 грудня 2017 року

Суддя Шевченківського районного суду м. Запоріжжя Зарютін П.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 (місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1, реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_1, представник позивача - адвокатське об'єднання Довіра - місцезнаходження: АДРЕСА_1, код ЄДРПОУ- 40821413) до Шевченківського об'єднаного управління пенсійного фонду України м. Запоріжжя (місцезнаходження: вул.. Карпенко-Карого, 25-а, м. Запоріжжя, код ЄДРПОУ - 41248959) про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинення дій, -

В С Т А Н О В И В:

Заявник звернувся до суду з вищевказаною заявою, за якою просить визнати дії відповідача щодо відмови у розрахунку позивачу протиправними та зобов'язати відповідача зробити позивачу перерахунок пенсії за віком.

При цьому заява відповідає вимогам статей 160, 161, 172 КАС України.

Підстави, визначені статтями 169, 170 КАС України, для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Вказана справа не може бути розглянута в порядку спрощеного позовного провадження, оскільки не є справою незначної складності (п. 20 ч.1 ст.4 КАС України), бо характер спірних правовідносин, предмет доказування та склад учасників вимагають проведення підготовчого провадження та судового засідання для повного та всебічного встановлення її обставин.

Тому слід прийняти до розгляду подану заяву, розпочавши підготовче провадження та призначивши підготовче засідання у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 171, 248 КАС України, суддя -

У Х В А Л И В:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити у справі загальне позовне провадження за вищевказаним позовом.

Визначити дату, час і місце проведення підготовчого судового засідання, з повідомленням (викликом) сторін (учасників справи):

17 січня 2018 року о 11-30 год.

Визначити строк - п'ять днів з моменту отримання цієї ухвали - для подання відповідачем відзиву на позов , надання пояснень третіми особами, в разі їх залучення при відкритті провадження у справі.

У разі розгляду справи за місцезнаходженням суб'єкта владних повноважень - повідомити його про наявні в Шевченківському районному суді м. Запоріжжя матеріали (позовної заяви з доданими до неї матеріалами), які підлягають врученню суб'єкту владних повноважень як стороні, та про можливість їх отримання лише безпосередньо у суді.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://klm.if.court.gov.ua/sud0908/gromadyanam/csz.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо мотивів порушення правил підсудності (п. 5 ч. 1 ст. 294 КАС України) до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення (ухвали) суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження: на ухвалу суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду. Строк на апеляційне оскарження також може бути поновлений в разі його пропуску з інших поважних причин, крім випадків, визначених ч.2 статті 299 КАС України.

Суддя П.В. Зарютін

СудШевченківський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення20.12.2017
Оприлюднено22.12.2017
Номер документу71136208
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —336/7356/17

Ухвала від 19.10.2018

Адміністративне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Суркова В. П.

Ухвала від 19.10.2018

Адміністративне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Суркова В. П.

Постанова від 13.02.2018

Адміністративне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Зарютін П. В.

Ухвала від 17.01.2018

Адміністративне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Зарютін П. В.

Ухвала від 20.12.2017

Адміністративне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Зарютін П. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні