Ухвала
від 20.12.2017 по справі 826/20233/16
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

про залишення позову без розгляду

20 грудня 2017 року м. Київ№ 826/20233/16 Окружний адміністративний суд міста Києва у складі судді Амельохіна В.В. при секретарі судового засідання Грабовському В.А. розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу

за позовомОСОБА_1 до третя особа Київської міської державної адміністрації (Конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій виконавчого органу КМР) Назаров Юрій Леонідович провизнання протиправним та скасування рішення, за участі:

представника відповідача та третьої особи - ОСОБА_3

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся з позовом до Київської міської державної адміністрації (Конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій виконавчого органу КМР), за участі третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Назарова Юрія Леонідовича про визнання нечинними результати конкурсу на зайняття вакантної посади директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та скасування рішення Конкурсної комісії стосовно переможця конкурсу.

Ухвалою суду від 02 листопада 2017 року справу прийнято до провадження судді Амельохіна В.В.

В судове засідання, призначене на 16 листопада 2017 року позивач не з'явився. Враховуючи приписи пункту 2 частини першої статті 128 Кодексу адміністративного судочинства України суд відкладав розгляд даної справи.

В судове засідання призначене на 20 грудня 2017 року позивач повторно не прибув. Позивач був належним чином повідомлений про дату, час та місце судового розгляду.

В судовому засіданні 20 грудня 2017 року представник відповідача та третьої особи заявив усне клопотання про залишення позовної заяви без розгляду у зв'язку з повторною неявкою представника позивача в судове засідання.

Відповідно до пункту 4 частини першої статті 240 Кодексу адміністративного судочинства України суд своєю ухвалою залишає позов без розгляду, якщо позивач не прибув (повторно не прибув, якщо він не є суб'єктом владних повноважень) у підготовче засідання чи у судове засідання без поважних причин або не повідомив про причини неявки, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.

З урахуванням викладеного, суд дійшов висновку про наявність підстав для залишення позовної заяви ОСОБА_1 - без розгляду.

Керуючись пунктом 4 частини першої статті 240, статтями 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

1. Адміністративний позов ОСОБА_1 до Київської міської державної адміністрації (Конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій виконавчого органу КМР), за участі третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Назарова Юрія Леонідовича про визнання протиправним та скасування рішення - залишити без розгляду.

2. Копію ухвали про залишення позовної заяви без розгляду надіслати сторонам.

Відповідно до ч. 2 ст. 256 КАС України ухвала, постановлена судом під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями). Відповідно до ч. 3 ст. 240 КАС України ухвала суду про залишення позову без розгляду може бути оскаржена. Згідно ч. 1 ст. 295 та ч. 1 ст. 297 КАС України апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення безпосередньо до суду апеляційної інстанції. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення (ухвали) суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Відповідно до п/п. 15.5 п. 15 Розділу VII Перехідні положення КАС України в редакції Закону № 2147-VIII до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу. У разі порушення порядку подання апеляційної чи касаційної скарги відповідний суд повертає таку скаргу без розгляду.

Суддя В.В. Амельохін

Дата ухвалення рішення20.12.2017
Оприлюднено22.12.2017
Номер документу71147753
СудочинствоАдміністративне
Сутьзалишення позову без розгляду 20 грудня 2017 року м. Київ№ 826/20233/16 Окружний адміністративний суд міста Києва у складі судді Амельохіна В.В. при секретарі судового засідання Грабовському В.А. розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовомОСОБА_1 до

Судовий реєстр по справі —826/20233/16

Ухвала від 20.12.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Амельохін В.В.

Ухвала від 02.11.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Амельохін В.В.

Ухвала від 29.12.2016

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Келеберда В.І.

Ухвала від 10.01.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Келеберда В.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні