Ухвала
від 22.04.2011 по справі 2-316-11
СВАТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-316-11

У Х В А Л А

22 квітня 2011 року м.Сватове

Суддя Сватівського районного суду Луганської області Гашинська О.А., розглянув позовну публічного акціонерного товариства комерційний банк ПРИВАТБАНК до ОСОБА_1 про звернення стягнення ,

В С Т А Н О В И В :

Ухвалою судді від 07 квітня 2011 р. дану позовну заяву залишено без руху та позивачу було надано термін для усунення недоліків , який не може перевищувати п»яти днів з дня отримання позивачем ухвали . В ухвалі суду зазначено, позов подано з порушенням вимог ст..119 ЦПК України , якою встановлено вимоги до форми і змісту позовної заяви.

Зокрема, позивачем зазначено позовні вимоги про витребування від УМВС України в м.Сватове довідку з міста проживання про склад сім'ї та реєстрацію, тоді як питання про витребування доказів ( ст..133 ЦПК України) вирішується судом за клопотанням осіб, які беруть участь у справі про забезпечення доказів, про що суду необхідно подати заяву про забезпечення доказів відповідно до вимог ст.134 ЦПК України.

Крім того, позивачем зазначено позовні вимоги про виселення з житлового приміщення відповідача та інших осіб, які зареєстровані та проживають з ним , а отже позовні вимоги в цій частині є не конкретизованими , не визначено коло осіб, не зазначено їх відповідачами, не викладено обставини на обґрунтування позовних вимог щодо цих осіб , та не зазначено відповідні докази на підтвердження цих обставин. Також позивачем без посилання на нормативне регулювання заявлено вимоги про звернення стягнення шляхом продажу земельної ділянки за адресою кв.29 буд.16 кв.Луначарського, який є багатоквартирним будинком.

Згідно поштового повідомлення позивач отримав копію ухвали суду 15.04.2011 р. , однак в наданий судом термін , вимоги суду не виконав , до цього часу до суду не надходило від нього ніяких повідомлень.

За даних обставин позов слід вважати неподаним та повернути позивачу.

Згідно ст.121 ЦПК України, якщо позивач відповідно до ухвали суду у встановлений строк не виконає вимоги , визначені статтями 119 і 120 ЦПК України ,або не сплатить суму судового збору та витрати на інформаційно-технічне забезпечення розгляду справи , позовна заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Повернення заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду , якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для її повернення .

На підставі викладеного ,

керуючись ст.ст.119, 120, 121, 294 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Позовну заяву публічного акціонерного товариства комерційний банк ПРИВАТБАНК до ОСОБА_1 про звернення стягнення , вважати неподаною і повернути позивачу.

На ухвалу суду може бути подана апеляційна скарга протягом п»яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи , яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п»яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя О.А. Гашинська

СудСватівський районний суд Луганської області
Дата ухвалення рішення22.04.2011
Оприлюднено22.12.2017
Номер документу71162462
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-316-11

Ухвала від 22.04.2011

Цивільне

Сватівський районний суд Луганської області

Гашинська О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні