Ухвала
від 22.12.2017 по справі 2-а-9459/09/2270/16
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 2-а-9459/09/2270/16

УХВАЛА

22 грудня 2017 рокум. Хмельницький

Хмельницький окружний адміністративний суд в особі головуючого-судді Михайлова О.О.

за участі:секретаря судового засідання Горбатюк І.С. , представника відповідача - ОСОБА_1 розглянувши адміністративну справу за позовом Хмельницького обласного відділення Фонду соціального страхування України з тимчасової втрати працездатності до Фермерського господарства "Чумак" про стягнення заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Хмельницькій області звернулося до Хмельницького окружного адміністративного суду із заявою про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 2-а-9459/09/2270/16, а саме стягувача Хмельницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на правонаступника - управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Хмельницькій області.

В обґрунтування вимог заяви про заміну сторони виконавчого провадження заявник зазначає, що відповідно до наказу виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 22.05.2017 року № 263-ос "Про припинення Хмельницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, шляхом приєднання, створення комісії з реорганізації Хмельницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та затвердження персонального складу цієї комісії" здійснено процедуру реорганізації шляхом приєднання Хмельницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Хмельницькій області.

Представник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Хмельницькій області в судове засідання не з'явився, 11.12.2017 подав до суду заяву, в якій просить розглянути заяву про заміну сторони виконавчого провадження за його відсутності, заяву підтримує в повному обсязі.

Представник фермерського господарства "Чумак" у судовому засіданні надав пояснення, що відповідач не отримав заяву управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Хмельницькій області.

Дослідивши, докази, які знаходяться в матеріалах справи, суд дійшов наступних висновків.

Суд встановив, що постановою Хмельницького окружного адміністративного суду від 7 грудня 2009 року позов Хмельницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до фермерського господарства "Чумак" задоволено. Постановлено стягнути з фермерського господарства "Чумак" на користь Хмельницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності прострочену заборгованість по сплаті страхових внесків у сумі 11772,01 грн.

16 квітня 2010 року Хмельницькому обласному відділенню Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності видано виконавчий лист №2-а-9459/09/2270/16.

Також суд встановив, що 22.05.2017 року наказом виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності № 263-ос "Про припинення Хмельницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, шляхом приєднання, створення комісії з реорганізації Хмельницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та затвердження персонального складу цієї комісії" припинено Хмельницьке обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (код ЄДРПОУ 00439322) шляхом приєднання до управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Хмельницькій області (код ЄДРПОУ 41316723).

Отже, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Хмельницькій області є правонаступником Хмельницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Згідно зі ст. 379 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, заміняє сторону виконавчого провадження її правонаступником. Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку, що з метою належного виконання судового рішення та стягнення своєчасно несплачених коштів до державного бюджету заяву управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Хмельницькій області про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 2-а-9459/09/2270/16 необхідно задовольнити.

Керуючись статтями 248, 256, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

заяву управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Хмельницькій області про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 2-а-9459/09/2270/16 - задовольнити.

Замінити сторону виконавчого провадження (стягувача) Хмельницьке обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на правонаступника - Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Хмельницькій області (29013, Хмельницька область, м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 18, код ЄДРПОУ - 41316723).

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Вінницького апеляційного адміністративного суду протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Головуючий суддя /підпис/ ОСОБА_2 "Згідно з оригіналом" Суддя

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення22.12.2017
Оприлюднено25.12.2017
Номер документу71208975
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-9459/09/2270/16

Ухвала від 21.02.2024

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Михайлов О.О.

Ухвала від 14.02.2024

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Михайлов О.О.

Ухвала від 22.12.2017

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Михайлов О.О.

Ухвала від 28.11.2017

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Михайлов О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні