Ухвала
від 20.12.2017 по справі 802/2228/17-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

м. Вінниця

20 грудня 2017 р. Справа № 802/2228/17-а

Вінницький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Мультян М.Б. розглянувши в порядку письмового провадження матеріали справи за позовом Гайсинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області до фермерського господарства Галашка Петра Онуфрійовича про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Вінницького окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом Гайсинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області до фермерського господарства Галашка Петра Онуфрійовича про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій.

Представник позивача у судове засідання не з'явився, однак надав заяву про розгляд справи без його участі.

Представник відповідача у судове засідання не з'явився, при цьому у суду відсутні відомості щодо вручення останньому судової повістки про дату, час і місце судового засідання, відтак, є необхідним вирішити питання щодо відкладення розгляду справу.

Розглянувши дане питання, суд зазначає про наступне.

Відповідно до пункту 1 частини другої статті 205 КАС України, суд відкладає розгляд справи у разі неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого немає відомостей про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

За таких обставин, беручи до уваги відсутність відомостей про вручення відповідачу повідомлення про дату, час і місце судового засідання, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи.

Керуючись ст.ст. 205, 256 КАС України суд, -

УХВАЛИВ:

Відкласти судовий розгляд справи на 04 січня 2018 року о 10:30 в залі судового засідання № 2 Вінницького окружного адміністративного суду м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до положень статті 256 КАС України, ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Суддя Мультян Марина Бондівна

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення20.12.2017
Оприлюднено27.12.2017
Номер документу71239926
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —802/2228/17-а

Ухвала від 13.11.2019

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Мультян Марина Бондівна

Ухвала від 08.11.2019

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Мультян Марина Бондівна

Рішення від 04.01.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Мультян Марина Бондівна

Ухвала від 20.12.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Мультян Марина Бондівна

Ухвала від 04.12.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Мультян Марина Бондівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні