Ухвала
від 27.12.2017 по справі 914/2712/17
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про повернення заяви про порушення справи про банкрутство

          

27.12.2017 р.                                                             Справа№ 914/2712/17

Господарський суд Львівської області у складі судді Морозюка А.Я.

Розглянувши матеріали заяви: Товариства з обмеженою відповідальністю «Справа Наша», м. Луцьк

про: порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Транспортна компанія №1» (79052, м. Львів, вул. Рудненська, буд. 8, ідентифікаційний код 36927594)

В С Т А Н О В И В:

26.12.2017 р. на розгляд господарського суду Львівської області надійшла заява Товариства з обмеженою відповідальністю «Справа Наша» про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Транспортна компанія №1» (79052, м. Львів, вул. Рудненська, буд. 8, ідентифікаційний код 36927594) в порядку ст. ст. 9-12 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Відповідно до ч. 2 ст. 11 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, до заяви про порушення справи про банкрутство додаються, зокрема, докази сплати судового збору, крім випадків, коли згідно із законом він не підлягає сплаті.

До заяви про порушення справи про банкрутство заявником не додано доказів сплати судового збору у встановлених порядку та розмірі. Відсутність в матеріалах заяви вказаних доказів вбачається також з переліку додатків зазначених у самій заяві.

Відповідно до ч. 1 ст. 15 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, господарський суд не пізніше п'яти днів з дня надходження до господарського суду заяви про порушення справи про банкрутство повертає її та додані до неї документи без розгляду, зокрема, якщо не подано доказів щодо сплати судового збору у встановлених порядку та розмірі.

Відтак, неподання доказів сплати судового збору є підставою для повернення заяви і доданих до неї документів без розгляду, згідно абз. 4 ч.1 ст.15 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Виходячи із вищенаведеного, керуючись ч. 1 ст. 2, абз. 4 ч.1 ст.15 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд, -

У Х В А Л И В :

1.          Заяву про порушення справи про банкрутство та додані до неї документи повернути Товариству з обмеженою відповідальністю «Справа Наша» без розгляду.

Відповідно до ч. 2 ст. 15 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, повернення заяви про порушення провадження у справі про банкрутство не перешкоджає повторному зверненню з такою заявою до господарського суду у встановленому порядку.          

Додаток (для заявника - Товариства з обмеженою відповідальністю «Справа Наша»):

- заява про порушення справи про банкрутство і додані до неї документи та конверт, на 44 аркушах.

Суддя                                                                                 Морозюк А.Я.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення27.12.2017
Оприлюднено02.01.2018
Номер документу71272203
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —914/2712/17

Ухвала від 27.12.2017

Господарське

Господарський суд Львівської області

Морозюк А.Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні