Ухвала
від 28.12.2017 по справі 809/1793/17
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про виправлення описки

"28" грудня 2017 р.                                                                      справа № 809/1793/17

м. Івано-Франківськ

Суддя Івано-Франківського окружного адміністративного суду Григорук О.Б., розглянувши в порядку письмового провадження питання про внесення виправлень в ухвалі суду в адміністративній справі за позовом управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області до Відділу освіти Надвірнянської районної державної адміністрації про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю), -

В С Т А Н О В И В:

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області звернулося до суду з адміністративним позовом до Відділу освіти Надвірнянської районної державної адміністрації про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю).

20.12.2017 судом було прийнято ухвалу про відкриття провадження в адміністративній справі за позовом Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області до Відділу освіти Надвірнянської районної державної адміністрації про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю), однак при виготовленні тексту вказаної ухвали судом допущено описку, а саме помилково вказано дату ухвали: "21.12.2017", замість "20.12.2017".

Відповідно до частини 1 статті 253 Кодексу адміністративного судочинства України, Суд, який постановив судове рішення, може з власної ініціативи або за заявою учасника справи чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження (частина 2 статті 253 Кодексу адміністративного судочинства України).

За таких обставин, суд вважає за необхідне вказану описку виправити.

Враховуючи наведене, керуючись статтями 241, 248, 253 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Виправити описку допущену в ухвалі Івано-Франківського окружного адміністративного про відкриття провадження в адміністративній справі №809/1793/17 за позовом Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області до Відділу освіти Надвірнянської районної державної адміністрації про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю), вказавши дату ухвали: "20.12.2017", замість "21.12.2017".

Ухвалу суду про внесення виправлень у судове рішення чи відмову у внесенні виправлень може бути оскаржено.

Відповідно до статтей 256, 294, 295, 297 Кодексу адміністративного судочинства України, апеляційна скарга на ухвалу суду подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції або через Івано-Франківський окружний адміністративний суд протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя                                                                                 Григорук О.Б.

СудІвано-Франківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.12.2017
Оприлюднено03.01.2018
Номер документу71328318
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —809/1793/17

Рішення від 29.01.2018

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Григорук О.Б.

Ухвала від 29.01.2018

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Григорук О.Б.

Ухвала від 29.01.2018

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Григорук О.Б.

Ухвала від 28.12.2017

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Григорук О.Б.

Ухвала від 21.12.2017

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Григорук О.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні