Ухвала
від 04.01.2018 по справі 522/24532/17
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/24532/17

Провадження № 1-кс/522/6/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 січня 2018 року слідчий суддя Приморського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 , за участю прокурора ОСОБА_2 , адвоката ОСОБА_3 , розглянувши клопотання заступника прокурора відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_2 про арешт майна по матеріалам досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12017160000000948 від 05.12.2017, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 140 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

Досудовим розслідування встановлено, що 30.07.2017 о 20 год. 32 хв. каретою швидкої медичної допомоги АТ «Страхова компанія «ІНТО», наданою за договором медичного страхування (поліс OD № 0021715 від 18.05.2017), пацієнта ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зі скаргами на болі у животі доставлено до клініки ТОВ «Медичний центр «МЕДІКАП», відділення якої розташовано за адресою: м. Одеса, вул. Варненська, 2.

Після обстеження цього ж дня хворого ОСОБА_4 госпіталізовано, що підтверджується відповідними записами медичної картки стаціонарного хворого № 3562 від 30.07.2017, в якій медичним закладом визначено ТОВ «Медичний центр «МЕДІКАП».

Відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (надалі скорочено ЄДРЮО та ФОП) вбачається, що місцезнаходження ТОВ «МЦ «МЕДІКАП», код ЄДРПОУ 38574041, зареєстроване за адресою: м. Одеса, вул. Корольова, 17.

З реклами розміщеної у мережі Інтернет (http://odessa.into-sana.ua/ru/clinics/) вбачається, що у м. Одесі по вул. Варненська, 2; вул. Корольова, 17; вул. Ойстроха, 28 та вул. Заболотного, 26 діють медичні центри, які надають послуги під торгівельною маркою «INTO-SANA».

Відповідно до витягу з ЄДРЮО та ФОП вбачається, що засновниками ТОВ «Медична компанія ІНТО-САНА», код ЄДРПОУ 25035592, є ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» та АТ «Страхова компанія «ІНТО», код ЄДРПОУ 22477576, учасниками та кінцевими бенефіціарними власниками яких є одні і ті самі особи.

Відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» є власником нежитлових будівель, які складаються будівель літ. ОСОБА_5 , «Б», «В» загальною площею 5158,8 кв.м, які розташовані у АДРЕСА_1 та розміщені на орендованій у Одеської міської ради земельній ділянці з кадастровим номером 5110136900:10:003:0006.

Допитана в якості потерпілої мати померлого пацієнта ОСОБА_6 повідомила, що її сина ОСОБА_4 у вечері 30.07.2017 госпіталізовано до медичного центру «INTO-SANA». Лікарями встановлено діагноз: гострий панкреатит, цукровий діабет II ступеню. Спочатку ОСОБА_4 поміщено до палати у хірургічному відділенні та 31.07.2017 його переведено до палати відділення Анестезії та інтенсивної терапії (реанімаційне відділення на 6 поверсі лікарні), де у ніч з першого на друге серпня 2017 року останній помер.

ОСОБА_6 разом із донькою ОСОБА_7 , невісткою ОСОБА_8 та онуком, з моменту доставлення до лікарні її сина ОСОБА_4 постійно перебували із ним у палаті, змінюючи один одного почергово або знаходячись там одночасно.

Лікарі та керівники медичного центру в особі головного лікаря ОСОБА_9 , начмеда ОСОБА_10 , керівників відділень та чергових лікарів, переконували рідних пацієнта ОСОБА_8 у контролі стану його здоров`я та життя.

Через постійне погіршення самопочуття ОСОБА_4 , його рідні почали радитись з лікарями з інших медичних закладів, у тому числі іноземними, при цьому знімаючи та відправляючи за допомогою сучасних інтернет-месенджерів, результати його медичних аналізів, досліджень та призначень.

Головний лікар ОСОБА_9 та заступник директора (начмед) ОСОБА_10 01.08.2017, дізнавшись про наміри рідних з переведення їх пацієнта до іншої клініки, запросили до службового кабінету, який розташований на 6 поверсі, матір пацієнта - ОСОБА_6 та його дружину ОСОБА_8 , яких стали переконувати у неможливості транспортування хворого. Використовуючи виключно медичну термінологію, яка не була зрозуміла рідним хворого, медики запропонували терміново застосувати комплекс додаткових медичних послуг, у тому числі сеанс плазмаферезу (очищення крові).

Утім, незважаючи на наявність визначених Міністерством охорони здоров`я України протоколів до лікування, а саме «Стандартів надання медичної допомоги хворим з невідкладними хірургічними захворюваннями органів черевної порожнини», затверджених Наказом Міністерства охорони здоров`я України від 02.04.2010 № 297, якими передбачено та визначені абсолютні показання для невідкладного медичного (оперативного) втручання при гострому панкреатиті, медиками розпочато сеанс плазмаферезу від якого стан хворого різко погіршився.

Без здійснення подальшого діагностування стану внутрішніх органів пацієнта, за умови розуміння постійного загострення перебігу хвороби, медиками продовжено введення медичних препаратів за попередньо визначеним переліком, у тому числі з переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що вочевидь, за переконанням потерпілої, мало на меті лише збереження можливості подальшого надання клінікою платних послуг.

ОСОБА_6 , отримуючи протилежну інформацію від лікарів медичного центру «INTO-SANA» та лікарів інших медичних клінік, з якими перебувала на зв`язу та радилась її донька, поставила аналогічне запитання про можливість зміни медичного закладу лікарю реанімаційного відділення - АІТ «INTO-SANA» ОСОБА_11 , у якого під наглядом та на лікуванні перебував її син, який у свою чергу не був присутнім при її розмові з медичним керівництвом клініки. Вказаний лікар запевнив ОСОБА_6 та її чоловіка про відсутність будь-яких медичних перешкод до направлення хворого на лікування за кордон та обіцяв на ранок 02.08.2017 передати її хворого сина для відправки у іншу клініку.

Після 23 год. 01.08.2017 лікар реанімаційного відділення, незважаючи на стрімке погіршення стану здоров`я хворого ОСОБА_4 , діючи у порушення вимог ч. 1 ст. 52 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров`я», якою передбачено, що медичні працівники зобов`язані надавати медичну допомогу у повному обсязі хворому, який знаходиться в критичному для життя стані, без урахування необхідності належного ставлення до своїх професійних обов`язків, не провівши обстеження стану внутрішніх органів, не визначивши результатів їх змін та перетворень, аналізів крові та інших медичних показників стану здоров`я, наполіг на черговому та додатковому застосуванні молодшим медичним персоналом медпрепаратів.

Також, потерпіла ОСОБА_6 повідомила, що перебуваючи у палаті поруч із сином вона помітила стрімку зміну кольору шкіри на його обличчі, через що сповістила про це медичній персонал.

Утім, останні лише через деякий час оглянули пацієнта та розпочали реанімаційні заходи, не зважаючи на які о 2 год. 10 хв. 02.08.2017 наступила смерть її сина.

Саме неналежна методика лікування, невиконання медичним персоналом ТОВ «Медичний центр «МЕДІКАП» своїх професійних обов`язків та неналежні реанімаційні заходи, за переконанням потерпілої, стали причиною смерті її сина.

Лише через декілька місяців, після ознайомлення та дослідження наданої її родині копії історії хвороби, порівняння її з наявними у них примірниками цифрових копій медичних документів, виявлення фактів внесення змін до документів, явної протидії від медиків з надання для огляду оригіналів вказаної історії хвороби, укриття відеозаписів з камер відеоспостереження, якими обладнано палату для спостереження за хворим, у тому числі процесом проведення окремих медичних маніпуляцій та реанімаційних заходів, нею та близькими усвідомлено, що медичний центр намагається навмисно укрити вказані документи, цифрові носії інформації, з метою приховування справжньої причини смерті ОСОБА_4 та ухилення медиків від відповідальності.

Допитана в якості свідка сестра ОСОБА_4 ОСОБА_7 , повідомила аналогічні обставини діагностики, лікування померлого пацієнта, у тому числі взаємовідносин з медичним персоналом. Також нею видані сторінки одних і тих самих медичних документів, датовані однією датою, однак які мають різний зміст, у тому числі на вказаних сторінках тепер відсутні підписи лікарів.

Разом з цим, нею зазначено, що медичні працівники не лише тепер укривають оригінал історії хвороби, а й у процесі надання медичних послуг постійно намагались вимкнути систему відеоспостереження, якою обладнана палата.

Зокрема, зверху на титульному аркуші, виданої копії медичної картки стаціонарного хворого ОСОБА_4 № 3562 (за штрих кодом 356230072), заповненої медичним персоналом ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» виконано запис: «До архіву».

Утім, незважаючи на запити рідних ОСОБА_4 з огляду оригіналів вказаної медичної документації за усною інформацію медперсоналу закладу встановлено, що її утримують у сейфі службового кабінету головний лікар ОСОБА_9 та начмед ОСОБА_10 .

Допитана у якості свідка ОСОБА_12 , сповістила, що довідавшись про трагедію у родині ОСОБА_13 зв`язалась з ними, оскільки після смерті батька ОСОБА_14 , яка настала ІНФОРМАЦІЯ_2 у медичному центрі «INTO-SANA» по вул. Варненська, 2 у м. Одесі постійно здійснює моніторинг летальних випадків, які стались у наслідок непрофесійної поведінки лікарів вказаної клініки.

Так свідком зазначено, що за фактом смерті її батька Слідчим відділом Київського відділу поліції м. Одеси ГУ НП в Одеській області також розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 140 КК України.

За життя її батьку лікарями вказаного медичного центру поставлено діагноз жовтокам`яна хвороба та гострий калькульозний холецестит, які також належить до хвороб органів черевної порожнини. Її батько у квітні 2017 року поскаржився на болі в області живота, у зв`язку з чим, самостійно відвідав медичний центр «INTO-SANA», де після переконання з боку персоналу медичного центру «INTO-SANA» погодився на термінову госпіталізацію та невідкладну операцію.

Через проведену низку без результативних хірургічних операцій, у кількості чотирьох, які проводились переважно у нічний час, оскільки така робота лікарів за словами свідка ОСОБА_12 у приватній клініці оплачується за подвійним тарифом, останньою для огляду хворого батька запрошено відомого професора, доктора медичних наук ОСОБА_15 , який за результатами огляду пацієнта підтвердив їй та лікарям невідповідність застосованої методики лікування та несвоєчасність медичної допомоги.

За переконаннями вказаного свідка, незважаючи на явні зауваження про помилки у діагностуванні стану здоров`я хворого та його лікуванні, на які вказувалось лікарям ще за життя її батька, головним лікарем ОСОБА_9 та іншим медичним персоналом ужито заходів до приховування від них відеозаписів операцій, результатів та процесу діагностування, здійснено внесення змін після смерті пацієнта до історії його хвороби.

Вказані обставини можуть свідчити про системність приховування медичної документації, внесення до неї змін та її фальсифікації медичними працівниками центру «INTO-SANA», у разі настання летальних випадків у клініці та наявності підстав для відповідальності медичного персоналу.

На підставі наведеного за результатами розгляду клопотання прокурора 28.12.2017 слідчим суддею Приморського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 надано дозвіл на проведення обшуку у медичному центрі ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» по вул. Варненська, 2 у м. Одесі, а саме з метою відшукання приховуваних відеоматеріалів, медичної документації, а саме:

-медичної картки стаціонарного хворого ОСОБА_4 № 3562 (за штрих кодом 356230072), а також файлів з електронною первинною медичною документацією;

-протоколів комп`ютерної томографії органів черевної порожнини, результатів УЗІ серця та інших органів, плазмаферезу, Дуплексного дослідження сосудів нижніх кінцівок, відеозаписів їх проведення;

-результатів дослідження крові, сечі, калу;

-табелів чергувань, відомості про чергування лікарів та медичного персоналу;

-листів призначень, які зберігались у палаті;

-щоденників лікарів, які складались від руки при огляді хворого (пацієнта);

-штатний розклад клініки, розташованої по вул. Варненська, 2 у м. Одесі, положення (норматив), яким визначено порядок діяльності вказаного відділення, взаємодії між медичним персоналом;

-функціональні обов`язки головного лікаря, заступник директора (начмеда), завідувачів відділень та лікарів, іншого медичного персоналу (медсестер, лаборантів), наказів про їх призначення, переведення, надання відпусток, укладених контрактів, які підтверджують перебування на робочому місці у період з 30.07.2017 по 02.08.2017 включно, а також визначають коло професійних обов`язків;

-табелі робочого часу медичного персоналу за період з 30.07.2017 по 02.08.2017;

-положення про порядок діяльності швидкої медичної допомоги та взаємодії з медичним центром;

-положення про хірургічне відділення медичного центру;

-положення про відділення Анестезії та інтенсивної терапії;

-журнали реєстрації виданих ліків, у тому числі препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів за період з 30.07.2017 по 02.08.2017;

-журналів результатів аналізів, які складені від руки та зберігаються у лабораторії, із записами за період з 30.07.2017 по 02.08.2017 стосовно ОСОБА_4 ;

-журнал обліку та списання виданих медичних препаратів;

-журнал обліку використаних препаратів з палати хворого ОСОБА_4 за період з 30.07.2017 по 02.08.2017;

-електронні відомості з реєстраційного відділення (ресепшн) та аптеки про оплачені медичні послуги, придбані ліки, харчування та перебування у медичному центрі ОСОБА_4 ;

-медичне свідоцтво про смерть ОСОБА_4 .

На підставі ухвали слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 від 28.12.2017 у справі № 522/24532/17 (провадження № 1-кс/522/24974/17) прокурором за участі співробітників УЗЕ в Одеській області ДЗЕ НП України, із залученням спеціалістів у сфері комп`ютерних технологій з Одеського НДЕКЦ МВС України у присутності керівництва та інших представників ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» 29.12.2017 у приміщеннях медичного центру по вул. Варненська, 2 у м. Одесі проведено обшук під час якого добровільно видано частину документів, носіїв інформації, а також відшукано наступні речі та документи:

-оригінал медичної картки стаціонарного хворого № 3562 (за штрих кодом 356230072) на 76 аркушах, яку прошиту, скріплену печатками та підписами завідуючого медичним центром ОСОБА_9 ;

-оригінал лікарського свідоцтва про смерть № 129/17 від 02.08.2017 на 1 арк.;

-аркуш паперу із чорновими записами від 21.08.2017 ЛКК № 33 на 28.08.2017, із записом від руки щодо історії хвороби № 3562 ОСОБА_4 ;

-медичну, кадрову та нормативну документацію, щодо оплачених послуг з лікування ОСОБА_4 , виданих та застосованих медичних препаратів, нормативів про діяльність структурних підрозділів медичного центру усього на 111 аркушах, яка прошита та завірена керівником ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_16 , а саме:

-наказ № 4/2013 від 22.07.2013 «про вступ на посаду директора ТОВ «МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР «МЕДІКАП», який виконаний на 1 арк.;

-наказ директора ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_16 від 09.03.2017 № 132 про переведення завідувача відділенням ОСОБА_9 на посаду завідувача Медичним центром № 1, який виконаний на 1 арк.;

-наказ директора ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_16 від 07.07.2014 № 121 про прийняття ОСОБА_10 на посаду заступника директора з лікувальної роботи за переводом з ТОВ «Медичний центр INTO-SANA», який виконаний на 1 арк.;

-наказ директора ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_16 від 01.08.2014 № 554 про прийняття ОСОБА_11 на посаду лікаря-анестезіолога за сумісництвом, який виконаний на 1 арк.;

-наказ директора ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_16 від 09.03.2017 № 133 про переведення лікаря-анестезіолога ОСОБА_17 на посаду завідувача відділенням Анестезії та інтенсивної терапії, який виконаний на 1 арк.;

-наказ директора ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_16 від 01.08.2014 № 574 про прийняття ОСОБА_18 на посаду завідуючого відділенням Хірургії, травматології та отоларингології, який виконаний на 1 арк.;

-посадова інструкція завідуючого відділенням анестезіології та інтенсивної терапії ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_9 від 08.08.2014, затверджена 08.08.2014, яка виконана на 4 арк.;

-посадова інструкція лікаря хірурга ХТО ТОВ «МЦ МЕДІКАП» ОСОБА_19 , затверджена 01.08.2014, яка виконана на 5 арк.;

-положення про відділення хірургії, травматології та отоларінгології ТОВ «МЦ «МЕДІКАП», затверджена 01.08.2014, яка виконана на 8 арк.;

-посадова інструкція головного лікаря лікувально-профілактичного закладу ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_16 від 02.06.2016, з якою ознайомлено ОСОБА_16 , яка виконана на 2 арк.;

-положення про відділення АІТ ТОВ «МЦ МЕДІКАП», яке затверджено 28.07.2014, яке виконано на 4 арк.;

-посадова інструкція заступника директора з лікувальної роботи ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» професора ОСОБА_10 , затверджена 01.08.2014, яка виконана на 3 арк.;

-посадова інструкція завідувача ХТО ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_18 , затверджена 01.08.2014, яка виконана на 7 арк.;

-посадова інструкція лікаря-анестезіолога відділення анестезіології та інтенсивної терапії ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_17 , затверджена 04.08.2014, яка виконана на 6 арк.;

-посадова інструкція лікаря-анестезіолога відділення анестезіології та інтенсивної терапії ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_11 , затверджена 04.08.2014, яка виконана на 3 арк.;

-графік чергувань медичного персоналу відділення АІТ «INTO-SANA» за червень 2017 року на 2 арк. формату А4 (склеєних у формат А3);

-графік чергувань медичного персоналу відділення АІТ «INTO-SANA» за серпень 2017 року на 2 арк. формату А4 (склеєних у формат А3);

-роздруковані результатами аналізів ОСОБА_4 з лабораторії на 12 арк.;

-сторінки Журналу обліку препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у фармацевтичних (аптечних) закладах, який розпочатий у ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» від 22.09.2015 на 4 арк.;

-сторінки Журналу № 2 обліку препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів на постах відділень лікувально-профілактичних закладів охорони здоров`я, який заведений у ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» на 20 арк.;

-сторінки Журналу реєстрації аналізів та результатів «Гемопласт», який розпочатий 21.06.2017 на 2 арк.;

-сторінки Журналу реєстрації тропоніна (експер-тест), розпочатий 13.03.2017 на 2 арк.;

-сторінки Журналу реєстрації аналізів та їх результатів водно-сольовий обмін, розпочатий 26.06.2017 на 3 арк.;

-сторінки Контрольного журналу реєстрації групи крові і резус-приналежності, з 10.06.2017 по 10.11.2017 на 2 арк.;

-сторінки про списані медикаменти на пацієнта з програмного забезпечення ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» на 4 арк.;

-роздруковані відомості про історію звернень ОСОБА_4 до ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» на 2 арк.;

-роздрукована картка рахунку 201 за січень-серпень 2017 року щодо медичного препарату «Аміназин» на 2 арк.;

-роздрукована картка рахунку 201 за травень-серпень 2017 року щодо медичного препарату «Аміназин» на 2 арк.;

-роздруківка щодо замовлених медичних послуг ОСОБА_4 та калькуляція їх вартості на 4 арк.;

-штатний розклад Медичного центру № 1 на 2017 рік на 2 арк.;

-1 оптичний диск з зображенням торгівельного знаку «INTO-SANA», із записом від руки фломастером чорного кольору «Крашунський диск 1», на який за участі спеціалістів скопійовані електронні файли;

-1 оптичний диск з зображенням торгівельного знаку «INTO-SANA», із записом від руки фломастером чорного кольору «Крашунський диск 2», на який за участі спеціалістів скопійовані електронні файли;

-1 оптичний диск з зображенням торгівельного знаку «INTO-SANA», із записом від руки фломастером чорного кольору «Крашунський диск 3», на який за участі спеціалістів скопійовані електронні файли;

-1 оптичний диск з зображенням торгівельного знаку «INTO-SANA», із записом від руки фломастером чорного кольору «Крашунський диск 4», на який за участі спеціалістів скопійовані електронні файли.

Прокурор в судовому засіданні підтримав клопотання та просив його задовольнити.

Захисник не заперечував щодо задоволення клопотання.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Вивчивши клопотання, вислухавши прокурора та захисника, вважаю, що клопотання підлягає задоволенню, у зв`язку з тим, що вилучені вищезазначені документи та носії інформації (речі) мають доказове значення у кримінальному провадженні, оскільки зберегли на собі сліди кримінального правопорушення і є доказом злочину, у зв`язку із чим наявні підстави для накладення на них арешту з метою подальшого використання в якості доказів в ході проведення досудового розслідування, проведення судово-медичної експертизи для визначення причин смерті ОСОБА_4 .

Керуючись ст.ст. 170-173 КПК України,-

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_2 про арешт майна задовольнити.

Накласти арешт на вилучені 29.12.2017 під час обшуку у Медичному центрі № 1 ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» по вул. Варненській 2 у м. Одесі, який діє під торгівельною маркою «INTO-SANA», документи та носії інформації, а саме:

?оригінал медичної картки стаціонарного хворого № 3562 (за штрих кодом 356230072) на 76 аркушах, яку прошиту, скріплену печатками та підписами завідуючого медичним центром ОСОБА_9 ;

?оригінал лікарського свідоцтва про смерть № 129/17 від 02.08.2017 на 1 арк.;

?аркуш паперу із чорновими записами від 21.08.2017 ЛКК № 33 на 28.08.2017, із записом від руки щодо історії хвороби № 3562 ОСОБА_4 ;

?медичну, кадрову та нормативну документацію, щодо оплачених послуг з лікування ОСОБА_4 , виданих та застосованих медичних препаратів, нормативів про діяльність структурних підрозділів медичного центру усього на 111 аркушах, яка прошита та завірена керівником ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_16 , а саме:

?наказ № 4/2013 від 22.07.2013 «про вступ на посаду директора ТОВ «МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР «МЕДІКАП», який виконаний на 1 арк.;

?наказ директора ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_16 від 09.03.2017 № 132 про переведення завідувача відділенням ОСОБА_9 на посаду завідувача Медичним центром № 1, який виконаний на 1 арк.;

?наказ директора ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_16 від 07.07.2014 № 121 про прийняття ОСОБА_10 на посаду заступника директора з лікувальної роботи за переводом з ТОВ «Медичний центр INTO-SANA», який виконаний на 1 арк.;

?наказ директора ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_16 від 01.08.2014 № 554 про прийняття ОСОБА_11 на посаду лікаря-анестезіолога за сумісництвом, який виконаний на 1 арк.;

?наказ директора ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_16 від 09.03.2017 № 133 про переведення лікаря-анестезіолога ОСОБА_17 на посаду завідувача відділенням Анестезії та інтенсивної терапії, який виконаний на 1 арк.;

?наказ директора ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_16 від 01.08.2014 № 574 про прийняття ОСОБА_18 на посаду завідуючого відділенням Хірургії, травматології та отоларингології, який виконаний на 1 арк.;

?посадова інструкція завідуючого відділенням анестезіології та інтенсивної терапії ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_9 від 08.08.2014, затверджена 08.08.2014, яка виконана на 4 арк.;

?посадова інструкція лікаря хірурга ХТО ТОВ «МЦ МЕДІКАП» ОСОБА_19 , затверджена 01.08.2014, яка виконана на 5 арк.;

?положення про відділення хірургії, травматології та отоларінгології ТОВ «МЦ «МЕДІКАП», затверджена 01.08.2014, яка виконана на 8 арк.;

?посадова інструкція головного лікаря лікувально-профілактичного закладу ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_16 від 02.06.2016, з якою ознайомлено ОСОБА_16 , яка виконана на 2 арк.;

?положення про відділення АІТ ТОВ «МЦ МЕДІКАП», яке затверджено 28.07.2014, яке виконано на 4 арк.;

?посадова інструкція заступника директора з лікувальної роботи ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» професора ОСОБА_10 , затверджена 01.08.2014, яка виконана на 3 арк.;

?посадова інструкція завідувача ХТО ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_18 , затверджена 01.08.2014, яка виконана на 7 арк.;

?посадова інструкція лікаря-анестезіолога відділення анестезіології та інтенсивної терапії ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_17 , затверджена 04.08.2014, яка виконана на 6 арк.;

?посадова інструкція лікаря-анестезіолога відділення анестезіології та інтенсивної терапії ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» ОСОБА_11 , затверджена 04.08.2014, яка виконана на 3 арк.;

?графік чергувань медичного персоналу відділення АІТ «INTO-SANA» за червень 2017 року на 2 арк. формату А4 (склеєних у формат А3);

?графік чергувань медичного персоналу відділення АІТ «INTO-SANA» за серпень 2017 року на 2 арк. формату А4 (склеєних у формат А3);

?роздруковані результатами аналізів ОСОБА_4 з лабораторії на 12 арк.;

?сторінки Журналу обліку препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у фармацевтичних (аптечних) закладах, який розпочатий у ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» від 22.09.2015 на 4 арк.;

?сторінки Журналу № 2 обліку препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів на постах відділень лікувально-профілактичних закладів охорони здоров`я, який заведений у ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» на 20 арк.;

?сторінки Журналу реєстрації аналізів та результатів «Гемопласт», який розпочатий 21.06.2017 на 2 арк.;

?сторінки Журналу реєстрації тропоніна (експер-тест), розпочатий 13.03.2017 на 2 арк.;

?сторінки Журналу реєстрації аналізів та їх результатів водно-сольовий обмін, розпочатий 26.06.2017 на 3 арк.;

?сторінки Контрольного журналу реєстрації групи крові і резус-приналежності, з 10.06.2017 по 10.11.2017 на 2 арк.;

?сторінки про списані медикаменти на пацієнта з програмного забезпечення ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» на 4 арк.;

?роздруковані відомості про історію звернень ОСОБА_4 до ТОВ «МЦ «МЕДІКАП» на 2 арк.;

?роздрукована картка рахунку 201 за січень-серпень 2017 року щодо медичного препарату «Аміназин» на 2 арк.;

?роздрукована картка рахунку 201 за травень-серпень 2017 року щодо медичного препарату «Аміназин» на 2 арк.;

?роздруківка щодо замовлених медичних послуг ОСОБА_4 та калькуляція їх вартості на 4 арк.;

?штатний розклад Медичного центру № 1 на 2017 рік на 2 арк.;

?1 оптичний диск з зображенням торгівельного знаку «INTO-SANA», із записом від руки фломастером чорного кольору «Крашунський диск 1», на який за участі спеціалістів скопійовані електронні файли;

?1 оптичний диск з зображенням торгівельного знаку «INTO-SANA», із записом від руки фломастером чорного кольору «Крашунський диск 2», на який за участі спеціалістів скопійовані електронні файли;

?1 оптичний диск з зображенням торгівельного знаку «INTO-SANA», із записом від руки фломастером чорного кольору «Крашунський диск 3», на який за участі спеціалістів скопійовані електронні файли;

?1 оптичний диск з зображенням торгівельного знаку «INTO-SANA», із записом від руки фломастером чорного кольору «Крашунський диск 4», на який за участі спеціалістів скопійовані електронні файли.

Ухвалу допустити до негайного виконання.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Одеської області протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

04.01.2018

Дата ухвалення рішення04.01.2018
Оприлюднено27.02.2023
Номер документу71432446
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —522/24532/17

Ухвала від 14.08.2018

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Самойленко Д. О.

Ухвала від 14.08.2018

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Самойленко Д. О.

Ухвала від 26.02.2018

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Дерус А. В.

Ухвала від 22.02.2018

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Дерус А. В.

Ухвала від 21.02.2018

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Дерус А. В.

Ухвала від 12.01.2018

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Дерус А. В.

Ухвала від 12.01.2018

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Дерус А. В.

Ухвала від 12.01.2018

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Дерус А. В.

Ухвала від 04.01.2018

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Дерус А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні