Ухвала
від 11.12.2009 по справі 2а-6831/09/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Категорія справи 6.6.4

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ А ДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

11 грудня 2009 року Справа № 2а -6831/09/0870

Суддя Запорізького окруж ного адміністративного суду Щербак А.А., перевіривш и матеріали адміністративно ї справи за позовною заявою Д ержавної податкової інспекц ії у Шевченківському районі м. Запоріжжя до товариства з о бмеженою відповідальністю « Тріада Хліб ЛТД» про стягнен ня податкової заборгованост і,

ВСТАНОВИВ:

10 грудня 2009р. до Запорізь кого окружного адміністра тивного суду звернулася Держ авна податкова інспекція у Ш евченківському районі м. Зап оріжжя з позовною заявою до т овариства з обмеженою відпов ідальністю «Тріада Хліб ЛТД» про стягнення податкової за боргованості у сумі 508 грн. 40 ко п..

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких ДПІ у Шев ченківському районі м. Запор іжжя є суб' єктом владних по вноважень. Зазначений спір з гідно із статтею 17 КАС України належить до компетенції адм іністративних судів та має р озглядатись у порядку адміні стративного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізького окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення чи в ідмови у відкритті проваджен ня по справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і пр изначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 160, 165 КАС У країни, суддя,-

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у с праві за адміністративним по зовом Державної податкової і нспекції у Шевченківському р айоні м. Запоріжжя до товарис тва з обмеженою відповідальн істю «Тріада Хліб ЛТД» про ст ягнення податкової заборгов аності.

Закінчити підготовче пров адження та призначити судове засідання на 29 грудня 2009 року о 10 год. 15 хв., яке буде проводитис я суддею Щербаком А.А. одноосо бово, у приміщенні Запорізь кого окружного адміністра тивного суду за адресою: м. Зап оріжжя, вул. Кремлівська, 65в, ка б.132.

Запропонувати відповідачу надати: довіреність на предс тавника; у разі невизнання ад міністративного позову нада ти письмові заперечення на п озов та документи на обґрунт ування заперечень; при незго ді з розрахунком позивача на дати контррозрахунок; докази сплати податкової заборгова ності у повному обсязі або ча стково; належно засвідчені к опії витребуваних документі в надати у справу , оригінали - суду для огляду .

Зобов' язати позивача над ати у судове засідання: довір еність на представника; особ исті картки відповідача; дов ідку з Єдиного державного ре єстру щодо місцезнаходження юридичної особи на час розгл яду справи; докази вжиття зах одів по погашенню податковог о боргу відповідно до Закону України №2181 від 21.12.2000р.; належну к опію першої боргової вимоги №1/541 від 09.06.2009р., належну копію акт а про результати документаль ної (невиїзної) перевірки №839 в ід 2.04.2009 року, всі документи, заз начені у позові; докази узгод ження щодо спірної суми; розр ахунок боргу з вказівкою точ них дат періоду його виникне ння, довідку про стан заборго ваності на момент розгляду а дміністративної справи; нале жно засвідчені копії витребу ваних та доданих до позову до кументів надати у справу.

Копію ухвали та повістки пр о виклик направити особам, як і беруть участь у справі, відп овідачу - копію позовної за яви та додані до неї документ и.

Ухвала оскарженню не підл ягає.

Суддя (підпис) А.А. Щер бак

З оригіналом згідно

Суддя А.А.Щербак

Права та обов' язки ос іб, які беруть участь у справі (ст.49 КАС України).

1.Особи, які беруть участ ь у справі, мають рівні процес уальні права і обов' язки.

2.Особи, які беруть участь у справі, зобов' язані добро совісно користуватися належ ними їм процесуальними права ми і неухильно виконувати пр оцесуальні обов' язки.

3. Особи, які беруть участь у справі, мають право:

1) знати про дату, час і місц е судового розгляду справи, п ро всі судові рішення, які ухв алюються у справі та стосуют ься їхніх інтересів;

2) знайомитися з матеріала ми справи;

3) заявляти клопотання і від води;

4) давати усні та письмові по яснення, доводи та заперечен ня;

5) подавати докази, брати уча сть у дослідженні доказів;

6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під ча с розгляду справи, задавати п итання іншим особам, які беру ть участь у справі, свідкам, ек спертам, спеціалістам, перек ладачам;

7) подавати заперечення пр оти клопотань, доводів і мірк увань інших осіб;

8) знайомитися з технічним записом та журналом судовог о засідання і подавати письм ові зауваження до них;

9) робити із матеріалів спра ви виписки, знімати копії з ма теріалів справи, одержувати копії судових рішень;

10) оскаржувати судові ріш ення у частині, що стосується їхніх інтересів;

11) користуватися іншими про цесуальними правами, наданим и їм цим Кодексом.

4. Особи, які беруть участь у справі, можуть за власний ра хунок додатково замовити та отримати в суді засвідчені к опії документів і витяги з ни х.

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.12.2009
Оприлюднено24.12.2009
Номер документу7151416
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-6831/09/0870

Ухвала від 21.04.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

Постанова від 25.01.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

Постанова від 25.01.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

Ухвала від 11.12.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні