Ухвала
від 12.01.2018 по справі 711/89/18
ПРИДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Придніпровський районний суд м.Черкаси

Справа № 711/89/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 січня 2018 року слідчий суддя Придніпровського районного суду м. Черкаси ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Черкаси клопотання старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП України в Черкаській області ОСОБА_3 про накладення арешту на майно, винесене в кримінальному провадженні №12015250230002035 від 03.12.2015 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст.356, ч.2 ст.367, ч.5 ст.191 КК України, -

встановив:

Старший слідчий в ОВС СУ УМВС України в Черкаській області ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді Придніпровського районного суду з клопотанням про накладення арешту на майно, що знаходиться на балансі підприємства з метою його збереження від можливого демонтажу працівниками ТОВ «Смілаенергоінвест».

Клопотання обґрунтоване тим, що в ході розслідування встановлено, що службові особи ТОВ «Сміла Енергоінвест» (ЄДРПОУ 36779078) (надалі Товариство), в період часу з 01.01.2014 по 31.12.2016 здійснили розтрату коштів, отриманих від здійснення Товариством підприємницької діяльності у сфері теплопостачання, пов`язану з виробництвом, транспортуванням та використанням теплової енергії, направленої на забезпечення споживачів м. Сміла, шляхом зловживання своїм службовим становищем, в особливо великих розмірах за наступних обставин.

Так, 05.05.2010 між Товариством, КП «ВодГео», КП «Смілакомунтеплоенерго» та ДП «Агентство розвитку житлово-комунального господарства» укладено договір про спільну діяльність, яким врегульовано питання ведення спільної діяльності його сторін, які зобов`язуються спільно діяти, без створення юридичної особи для досягнення мети, що не суперечать законодавству.

З метою найбільш ефективного виконання договору, керівництво спільною діяльністю, координація спільних дій учасників та ведення спільних справ учасників за цим договором покладається на Товариство, яка має право самостійно вирішувати питання щодо спільної діяльності, а також користуватися майном, яке використовується у спільній діяльності, переданим сторонами для ведення спільної діяльності та вчиняти правочини від імені сторін договору, учасників спільної діяльності. Рішення щодо спільних справ сторін пов`язаних з виконанням договору приймаються Товариством.

Так, службові особи Товариства, достовірно знаючи вимоги Закону України «Про теплопостачання», Постанови Кабінету Міністрів України №1082 від 03.12.2008 «Про питання удосконалення схем розрахунків за використану електроенергію та природний газ» та Постанови Кабінету Міністрів України № 217 від 18.06.2014 «Про затвердження Порядку розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з постачальником природного газу, на якого покладено спеціальні обов`язки», переслідуючи мету привласнення коштів сплачених споживачами за використане тепло, 16.08.2013 уклали від імені Товариства договір про банківське обслуговування програмно-технічного комплексу «Інтернет-банкінг», відкривши у зазначеному банку розрахункові рахунки № НОМЕР_1 та № НОМЕР_2 .

У подальшому, переслідуючи мету привласнення коштів сплачених споживачами м. Сміла Черкаської області за використане тепло, службові особи Товариства у період часу з 01.03.2014 до 31.12.2016, достовірно знаючи, що кошти за поставлене тепло повинні надходити на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з постачальником природного газу, на якого покладено спеціальні обов`язки, що відкриті Товариством в ПАТ «Державний ощадний банк України», внесли зміни в квитанції про сплату за надані послуги, які надіслані ряду споживачів у м. Сміла Черкаської області, зазначивши замість рахунку із спеціальним режимом, рахунки попередньо відкриті ним в АТ «Місто Банк» за № НОМЕР_1 та № НОМЕР_2 .

У вказаний період часу на рахунки Товариства відкриті в АТ «Місто Банк» надійшло коштів, за надані послуги по постачанню теплової енергії від споживачів м. Сміла Черкаської області на суму 23588157, 41 гривень, які службові особи звернули на користь Товариства та за допомогою програмно-технічного комплексу «Інтернет-банкінг» використали на власний розсуд, чим здійснили привласнення указаної суми коштів.

У подальшому, в результаті протиправних дій службових осіб Товариства, кошти від споживачів за надані послуги по постачанню теплової енергії у м. Сміла Черкаської області не надходили на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з постачальником природного газу, на якого покладено спеціальні обов`язки, що відкриті Товариством в ПАТ «Державний ощадний банк України», банк був позбавлений можливості перераховував кошти за спожитий Товариством газ, чим завдано збитків в особливо великих розмірах гарантованим постачальникам, теплогенеруючим організаціям, теплопостачальним організаціям та теплотранспортуючим організаціям.

На теперішній час встановлено, що службові особи ТОВ «Смілаенергоінвест» в порушення Закону України «Про теплопостачання», Постанови Кабінету Міністрів України №1082 від 03.12.2008 «Про питання удосконалення схем розрахунків за використану електроенергію та природний газ» та Постанови Кабінету Міністрів України № 217 від 18.06.2014 «Про затвердження Порядку розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з постачальником природного газу, на якого покладено спеціальні обов`язки» продовжують приймати платежі від споживачів за теплопостачання на розрахункові рахунки № НОМЕР_1 та № НОМЕР_2 , відкриті в АТ «Місто Банк» (МФО 328760), адреса: м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 11. Крім того, з вказаних рахунків продовжується перерахування грошових коштів на розрахункові рахунки засновника ТОВ «Смілаенергоінвест» - ТОВ «Комунальні системи України» (код ЄДРПОУ 37100715), в тому числі на рахунок № НОМЕР_3 , відкритий в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023, адреса: 03150, м. Київ, вул. Ковпака, 29, в якості поворотної фінансової допомоги, інформаційної підтримки та реклами, консультаційного супроводу та моніторингу ринку; а також на розрахунковий рахунок ТОВ «Лізингова компанія «Матриця» (ЄДРПОУ 34881532), № НОМЕР_4 , відкритий в АТ «Місто Банк» (МФО 380593), адреса: м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 11 згідно договору комісії 06/01-1 від 06.01.2014 та договору №02/01-14 від 02.01.2014, дані платежі містять ознаки безтоварних операцій. Крім того, аналізом руху коштів по розрахунковому рахунку ТОВ «Комунальні системи України» (код ЄДРПОУ 37100715) № НОМЕР_3 встановлено, що грошові кошти, що надійшли з розрахункового рахунку ТОВ «Смілаенергоінвест» № НОМЕР_1 знімалися в касі банку. Останнє може свідчити про «безтоварний» характер проведених операцій, а також незаконне заволодіння грошовими коштами шляхом їх переведення у готівкову форму.

Також, в ході проведення досудового розслідування було встановлено, що на підставі ст.1.2, 2.3 та 4 договору про спільну діяльність від 05.05.2010 року та рішення Смілянської міської ради №47-2/V від 29.04.2010 року, майно належне КП «Смілакомунтеплоенерго» було передане на підставі акту передачі права користування майном товариству з обмеженою відповідальність «Сміла Енергоінвест».

Відповідно до додаткової угоди №13-08/2013 до договору про спільну діяльність №47-2V від 05.05.2010 року, зокрема статтею 5 передбачено, що передача сторонам права користування майном для досягнення мети спільної діяльності не передбачає зміну права власності на це майно, що існувало до укладення цього договору та не є наслідком виникнення у інших сторін цього договору права спільної часткової власності на це майно.

Як видно із статті 3 додаткової угоди, контроль за веденням спільної діяльності здійснюється спільно сторонами договору, а також Смілянською міською радою. На засіданнях ТОВ «Сміла Енергоінвест» звітує перед власником майна про результати спільної діяльності за попередній період шляхом подання документів, передбачених договором.

В ході здійснення спільної діяльності ТОВ «Сміла Енергоінвест», отримавши майно належне КП «Смілакомунтеплоенерго» почало розпоряджатися ним на власний розсуд, без жодного повідомлення та звітування перед КП «Смілакомунтеплоенерго» та Смілянською міською радою. Крім цього, починаючи з 2015 року були зафіксовані випадки самовільного демонтування обладнання котельних, зокрема котельні №13, що знаходиться в м.Сміла по вул.Леніна, 90-в. Вказані дії були проведені службовими особами ТОВ «Сміла Енергоінвест» так як лише вони мали доступ до приміщення котельних.

З урахуванням вище викладених обставин, в органу досудового розслідування наявні підстави вважати, що службові особи ТОВ «Сміла Енергоінвест» з метою умисного відключення міста Сміла від тепломережі та блокування роботи котельних, можуть здійснити демонтаж та викрадення іншого обладнання котре вони отримали згідно акту передачі.

Крім того, на теперішній час до СУ ГУ НП в Черкаській області надійшло клопотання потерпілого у провадженні - КП «Смілакоммунтеполоенерго» про накладення арешту на майно, що знаходиться на балансі підприємства з метою його збереження від можливого демонтажу працівниками ТОВ «Смілаенергоінвест».

За таких обставин виникла необхідність в застосуванні арешту на майно належне КП «Смілакомунтеплоенерго» і яким користується ТОВ «Сміла Енергоінвест», з метою недопущення в подальшому його відчуженню, продажу, демонтажу чи іншому відчуженню в незаконний спосіб.

В судовому засіданні слідчий підтримав подане клопотання та просив його задовольнити.

В судове засідання інші особи не викликалися, оскільки органом досудового розслідування доведена вказана необхідність для забезпечення накладення арешту на майно.

У відповідності до ч. 2 ст. 172 КПК України, клопотання слідчого, прокурора, цивільного позивача про арешт майна, яке не було тимчасово вилучене, може розглядатися без повідомлення підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, їх захисника, представника чи законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо це є необхідним з метою забезпечення арешту майна.

Згідно із нормами ч. 1 ст. 107 КПК України, фіксація під час розгляду слідчим суддею клопотання, за допомогою технічних засобів, не здійснювалась.

Статтею 131 КПК України одним із заходів забезпечення кримінального провадження визначено арешт майна, який згідно ч.2 ст.170 КПК України допускається з метою забезпечення : збереження речових доказів; спеціальної конфіскації; конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб (ч.1 ст.170 КПК України).

Заслухавши доводи слідчого, який наполягав на задоволенні клопотання, дослідивши матеріали внесеного клопотання та кримінального провадження, враховуючи той факт, що для досягнення повноти, всебічності, об`єктивності та неупередженості досудового розслідування необхідно застосувати такий захід забезпечення кримінального провадження, як арешт майна, а тому слідчий суддя вважає, що в судовому засіданні органом досудового розслідування наведено достатньо підстав для задоволення клопотання, у зв`язку з чим належить накласти арешт на майно належне КП «Смілакомунтеплоенерго» і яким користується ТОВ «Сміла Енергоінвест», з метою недопущення в подальшому його відчуженню, продажу, демонтажу чи іншому відчуженню в незаконний спосіб.

На підставі викладеного та, керуючись ст. ст. 3, 107, 113, 131, 132, 167, 170-172, 309, 372, 395 КПК України, слідчий суддя, -

ухвалив:

Клопотання старшого слідчого в ОВС СУ ГУПН України в Черкаській області ОСОБА_3 задовольнити.

Накласти арешт на майно належне КП «Смілакомунтеплоенерго», і яким на підставі договору про спільну діяльність №47-2V від 05.05.2010 року, користується ТОВ «Сміла Енергоінвест» (ЄДРПОУ 36779078), до переліку якого включити наступне:

Котельня №1, вул. Дзержинського 72А

Електропривід VALPES 03145

Перетворювач різниці тисків STD 924 з блоком безвентельним керамічним ББК-5 0 2901

Лічильник НІК 2303 02785

Регістратор DS-7108HGHI-SH 0 4151

Система спостереження (камера Hikvision) котельня №1 04152

Система спостереження котельня №1 02924

Клапан VF3 DN 125 kvs+220 03240

Електропривід AMV 85 230V 03241

Диспетчиризація котельні №1 03338

Вакуометр 03364

Насос ВРН 120/360.80Т 01764

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04241

Стабілізатор напруги СНОПТ-0,5кВт 03946

Вузол обліку природнього газу на котельні №1 02942

Унітаз компакт Mito 04169

Водонагрівач АВС PRO R 80 V 03977

котельня №10, вул. Литвинова 14

Диспетчеризація котельні № 10 04047

Електромагнітний клапан 03988

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DIO-1M 03991

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DU-2M 03996

Перетворювач тиску 04016

Сповіщувач руху 04021

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DIO-1M 04033

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DIO-1M 04034

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DIO-1M 04006

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-FortLogic RT-1L 04011

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04238

Циркуляційний насос WILO TOP-S 30/10 EM 1/PN10 03236

Модем ТС 65 02792

Котельня №11, вул. Кам`янська 6

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04237

Лічильник електричної енергії однофазний електронний DDS 03901

Вогнегасник ВП-5 03916

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic RT-1L 04012

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DIO-1M 04007

Капітальний ремонт котла Гном-2 котельні №11 03463

Лічильник 2102-02 НІК 5-60А 1Ф 03830

Сповіщувач руху 04022

Перетворювач тиску 04017

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DU-2M 03998

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DIO-1M 03992

Електромагнітний клапан 03989

Диспетчеризація котельні № 11 04048

Насос WILO TOP-RL 30/7.5 EM 04163

Котельня №12, вул. 60-Річчя СРСР 82Д

Акумулятор CSB HR 1234W F212V 9AH 03950

Сповіщувач руху 04039

Сповіщувач руху 04040

Сповіщувач руху 04041

Лічильник НІК 2303 03832

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04236

М/бак HYDRO-PRO 150L 01742

Насосна станція AD GHV 20 CA 70-07 SD 01747

Телефон Averon V-C2330 black 04289

Насосний агрегат з електродвигуном марки FHE-50-200/110 03233

Напоромір НМП-52м1 10,0Кпа 00314

Напоромір НМП-52м1 10,0Кпа 00316

Акумулятор MASTAK MT 12120 (12V12Ah/hr) 03424

Перетворювач тиску PC-28 700kPa 02906

Модем ТС 65 02790

Модем Cinterion MC52iT-3 03445

Драбина приставна 12 ст 02782

Блок автоматичного управління БАУ-ТП-1 Альфа-М ХХI 04327

Блок автоматичного управління БАУ-ТП-1 Альфа-М ХХI 04328

Блок автоматичного управління БАУ-ТП-1 Альфа-М ХХI 04329

Бокс комутаційних елементів БКЄ-2-3 04330

Бокс комутаційних елементів БКЄ-2-3 04331

Бокс комутаційних елементів БКЄ-2-3 04332

Сигнализатор рівня САУ-М6 04333

Фотодатчик активний ФДА 04334

Фотодатчик активний ФДА 04335

Фотодатчик активний ФДА 04336

Блок живлення БПГ-2 04337

Блок живлення БПГ-2 04338

Блок живлення БПГ-2 04339

котельня №13, вул. Леніна 90-В

Лічильник НІК 2303 02787

Акумулятор MASTAK ER34615M (3/6 14hr) 03432

М/бак HYDRO-PRO 150L 01748

Насос FHS-100з дв. 37квт 00398

Технічне переоснащення котельні №13 03325

Коректор обьєму газу OE-VPT-0.7/100-П1/2"-М9 03242

Диспетчиризація котельні №13 03343

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04235

Мембрана бака 150-200 03471

Вузол обліку природнього газу на котельні №13 02944

Насос ВРН 180/360.80Т 04171

Насос L 100-200U з дв.22квт 00401

Котельня №15, вул. Кармелюка, 38-а

Сповіщувач руху 04042

Сповіщувач руху 04043

Сповіщувач руху 04044

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04234

Електроконвектор "Термія" ЭВНА-1,5/230С2 04272

Сповіщувач руху 03385

Сповіщувач руху 03386

Насос FLCG 65-10Т 3х400В 01737

Телефон Averon V-C2330 black 04291

Акумулятор MASTAK ER34615M (3/6 14hr) 03431

Блок автоматичного управління БАУ-ТП-1 Альфа-М ХХI 04313

Бокс комутаційних елементів БКЄ-2-3 04314

Насосний агрегат з електродвигуном марки FHE-40-160/40 03235

Модем ТС 65 02793

Лічильник НІК 2303 АРП1 акт/реакт/пр.вкл. 5-100А 04140

Фотодатчик активний ФДА 04309

Блок живлення БПГ-2 04310

Автоматика підживлення 02888

Модем Cinterion MC52iT-2 03444

Сигнализатор рівня САУ-М6 04214

котельня №16, вул. Крупська 1Б

Лічильник води х/в Ду57 03143

Модем Cinterion MC52iT-6 03448

Сигнализатор рівня САУ-М6 04308

Модем ТС 65 02791

Акумулятор MASTAK ER34615M (3/6 14hr) 03430

Телефон Averon V-C2330 black 04292

Насосна станція AD GHV 20 CA 120-22 SD 01741

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04233

Котельня №17, вул. Севастопольська 15А

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04232

Перетворювач тиску 04018

Сповіщувач руху 04023

Диспетчеризація котельні № 17 04049

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DIO-1M 03993

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DU-2M 04000

Капітальний ремонт котла Гном-2 котельні №17 03464

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DIO-1M 04008

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic RT-1L 04013

Автоматика підживлення 02844

Котельня №18, вул. Семашко 2Б

Модем Cinterion MC52iT-1 03443

Модем ТС 65 02788

Перетворювач тиску PC-28 700kPa 02905

Насос FHE80-160з дв.11квт 00356

Акумулятор MASTAK MT 12120 (12V12Ah/hr) 03423

Лічильник НІК 2303 03831

Акумулятор CSB HR 1234W F212V 9AH 03951

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04231

М/бак HYDRO-PRO 150L 01732

Насосна станція AD GHV 20 CA 200-15 SD 01739

Драбина приставна 14 ст 02814

Телефон Averon V-C2330 black 04293

Котельня №19, вул. Крилова 71

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04230

Котельня №20, вул. Вавілова 1

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04229

Лічильник електричної енергії однофазний електронний DDS 03900

Вогнегасник ВП-5 03337

Лічильник газу ВК G 10 М1 1/4 А250 03243

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DU-2M 04002

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DIO-1M 03994

Електромагнітний клапан 03990

Диспетчеризація котельні № 20 04050

Сповіщувач руху 04024

Перетворювач тиску 04019

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic RT-1L 04014

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DIO-1M 04009

Котельня №24, вул. Рози Люксембург 13

Фільтр фланцевий D65 Y333/149В3262 04121

Фільтр фланцевий D65 Y333/149В3262 04122

Датчик температури ESMT 084N1012 04082

Датчик температури ESMU 100mm, мідь 087В1180 04083

Датчик тиску МВS 3000 (0-10бар пр. G1/4")/060G4079 04084

Датчик тиску МВS 3000 (0-6бар пр. G1/4")/060G4078 04085

Датчик тиску повітря DL 10E-1 04086

Датчик тиску повітря DL 3E-1 04087

Електропривід GМ 230А 04088

Електропривід GМ 230А 04089

Електропривід SМ 230А 1 04090

Електропривід SМ 230А 1 04091

Електропривід SМ 230А 1 04092

Електропривід SМ 230А 1 04093

Клапан HRE 3 DN20/065B5019 04094

Манометр ДМ2005-Сг 01ЕхУЗ 1.0 04095

Модем Acorp 56.0 Kbps 04096

Насос JP 6 бак 24л. 1*22 4661ВРБЕ 04097

Насос JP 6 бак 24л. 1*22 4661ВРБЕ 04098

Насос UPS 25-40 180 1*230V 50Hz 96281384 04099

Насос WILO TOP-S EM 25/7 цирк., I=180mm 04100

Насос WILO TOP-S EM 25/7 цирк., I=180mm 04101

Повор.затвор Ду200 04102

Повор.затвор Ду200 04103

Повор.затвор Ду200 04104

Повор.затвор Ду200 04105

Регулятор тиску RP-204 DN2" 04106

Реле тиску KPI 35-0.2-8bar.G1/4 060-121966 04107

Реле тиску KPI 35-0.2-8bar.G1/4 060-121966 04108

Реле тиску KPI 35-0.2-8bar.G1/4 060-121966 04109

Реле тиску KPI 35-0.2-8bar.G1/4 060-121966 04110

Сигналізатор рівня САУ-М6 04111

Сигнализатор СГГ-6МП10С (вих:220В,реле) 04113

Сигнализатор СГГ-6МП10С (вих:220В,реле) 04114

Сигнализатор СГГ-6МП10С (вих:220В,реле) 04115

Фільтр фланц.ФН4-1 04116

Фільтр фланц.ФН4-1 04117

Фільтр фланцевий D50 Y333/149B3261 04118

Фільтр фланцевий D50 Y333/149B3261 04119

Фільтр фланцевий D65 Y333/149В3262 04120

Сигналізатор рівня САУ-М6 03980

Диспетчиризація котельні №24 03344

Телефонний апарат KX-TS2351 01763

Контролер-пристрій збору та передачі даних DU-2M 04145

Телефон Averon V-C2330 black 04295

Акумулятор MASTAK ER34615M (3/6 14hr) 03428

Пальник газ.прогр. Р93 А РR S UA 1 50 котел 3.15.63 04064

Пальник газ.прогр. Р93 А РR S UA 1 50 котел 3.15.63 04065

Помпа вертикальна CR10-04 A-FGJ-A-E-HQQE (96500966) 04066

Помпа вертикальна CR10-04 A-FGJ-A-E-HQQE (96500966) 04067

Помпа вертикальна CR3-13 A-FGJ-A-E-HQQE(96516660) 04068

Фільтр для води WGD 9500/400 04069

Помпа вертикальна CR3-13 A-FGJ-A-E-HQQE(96516660) 04070

Помпа з сухим ротором ТР 80-520/2/96108704 04071

Помпа з сухим ротором ТР 80-520/2/96108704 04072

Помпа з сухим ротором ТР 80-520/2/96108704 04073

Тепловодолічильник СВТУ-10М(М2) 04074

Теплообмінник Reflex 100л S 04075

Установка конденс.з авт.рег.УК-Р 0,4-40 кВар 04076

Фільтр фланцевий D150 Y333/149B3266 04077

Фільтр фланцевий D150 Y333/149B3266 04078

Фільтр фланцевий D150 Y333/149B3266 04079

Шафа управління пальником №1 04080

Шафа управління пальником №2 04081

Водомір 00852

Засувка 30с41нж ДУ250Ру16 04054

Засувка 30с41нж ДУ250Ру16 04055

Лічильник газу G160 ЛГ-к-80 04056

Лічильник газу G250 ЛГ-к-100 04057

Лічильник газу G250 ЛГ-к-100 04058

Магнітний шламовідвідник MOС 500/250 04059

Магнітний шламовідвідник MOС 500/250 04060

Насос UPS 65-60/4F 3*400 96402229 04061

Насос UPS 65-60/4F 3*400 96402229 04062

Модем ТС 65 02799

Водомір 00425

Водомір 00426

Перетворювач тиску 00428

Насос ТОР S25/7 EMPN6/10 01459

Електрод розжiга (3006705) 03146

Котельня №25, вул. Мазура 24

Димова труба 00305

Унітаз компакт Вектор 04446

Модем Cinterion MC52iT-5 03447

Телефон мобільний 00525

Телефон мобільний 00526

Перетворювач частоти FECPO2.1 03453

Ліхтар акум.Expert EGD-FL012-3W 03010

Акумулятор MASTAK ER34615M (3/6 14hr) 03427

Телефон Averon V-C2330 black 04296

Теплова електрична гармата Дніпро-М, 1-фазна, 2кВт 04403

Електроконвектор "Термія" ЭВНА-1,5/230С2 04273

Діфманометр ДМ 3583 М 40кПА 03354

Вузол обліку природнього газу на котельні №25 03106

Дифманометр 03929

Електродвигатель ДСД-2-П1 03930

Електродвигатель ДСД-2-П1 03931

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04228

Унітаз компакт Акцент 04221

Телефон мобільний Samsung SM-B105E Black 04168

Тачка садова 65л/100кг Palisad 04045

Компютер everest Enterprise 7030/G530/MBH2 02178

Котельня №26, вул. Черкаська 52

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DIO-1M 04035

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DIO-1M 04036

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic RT-1L 04015

Перетворювач тиску 04020

Сповіщувач руху 04025

Диспетчеризація котельні № 26 04051

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DIO-1M 03995

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DIO-1M 04010

Контролер-пристрій збору та передачі даних ES-ForthLogic DU-2M 04004

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04227

Акумулятор MASTAK ER34615M (3/6 14hr) 03426

Модем ТС 65 02789

Котельня №3, вул. Тельмана 3В

Перетворювач різниці тисків STD 924 з блоком безвентельним керамічним ББК-5 02902

Драбина приставна 12 ст 02762

кот №3 ремонтні роботи 01596

Акумулятор MASTAK MT 12120 (12V12Ah/hr) 03203

Рукав пожежний 00775

Стіл однотумбовий 00780

Шафа пожежна 00792

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04242

Насосна станція AD GHV 20 CA 200-22 SD 01743

М/бак HYDRO-PRO 200L 01744

Шафа керування GE 100спец 2* 0.75 01719

Насос FLCG 65-10Т 3х400В 01720

Котел газовий КСВа-2,0(ЭКО) 01721

Котел газовий КСВа-2,0(ЭКО) 01722

Котел газовий КСВа-2,0(ЭКО) 01723

Інвертор безперебійного живлення ПНК-12-600, 600Вт 03373

Диспетчиризація котельні №3 03339

Насос FHF4-150з дв.37квт 00403

Стабілізатор напруги СНОПТ-0,5кВт 03947

Котельня №4, вул. Косіора 34А

Стабілізатор напруги СНОПТ-0,5кВт 03948

Насос FHE80-160з дв.18,5квт 00402

Лічильник НІК 2303 03834

Диспетчиризація котельні №4 03340

Котел газовий Viessmann Vitoplex 200 S*2A 1100 кВт 01724

Котел газовий Viessmann Vitoplex 200 S*2A 1100 кВт 01725

Котел газовий Viessmann Vitoplex 200 S*2A 1100 кВт 01726

М/бак HYDRO-PRO 150L 01746

Перетворювач різниці тиску Honeywell STD 120 03107

Шафа керування GE 100спец 2х1,1 01713

Насос FCTS480-125/07 01714

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04243

Датчик реле тиску ДРД-400 Б 04220

Насосна станція AD GHV 20 CA 70-09 SD 01753

Клапан газовий МВС-700 03151

Стіл однотумбовий 01295

Рукав пожежний в комплекті 04158

Котельня №5, вул. Леніна 49А

Перетворювач різниці тисків STD 924 з блоком безвентельним керамічним ББК- 5 02904

Шафа 3-х дверна 00770

Шафа 3-х дверна 00771

Шафа 3-х дверна 00772

Обчислювач витрат та обьєму прир.газу ППС.1-ОВК-ПГ.1 03031

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04244

Джерело безперебійного живлення ІНПО-1000, 700 Вт. 03108

Котел газовий Viessmann Vitoplex 200 S*2A 1950 кВт 01727

Котел газовий Viessmann Vitoplex 200 S*2A 1950 кВт 01728

Котел газовий Viessmann Vitoplex 200 S*2A 1950 кВт 01729

Насосна станція AD GHV 20 CA 70-09 SD 01731

Шафа керування PDL-Control 30 кВт УПП 01730

Шафа керування GE 100спец 2* 0.75 01735

Насос FHS 100-160 з двигуном 30кВт 2900 об/хв 01759

Диспетчиризація котельні №5 03341

Лічильник НІК 2303 03833

Драбина приставна 12 ст 02658

Телефон Averon V-C2330 black 04285

Котельня №6, вул. Тімірязева 6А

Відеокамера DVR-2ccd 2010-1 03467

Стабілізатор напруги СНОПТ-0,5кВт 03949

Перетворювач різниці тиску "Honeywell" 03981

Диспетчиризація котельні №6 03342

Котел газовий КСВа-1,0 (ЭКО) 01715

Котел газовий КСВа-1,0 (ЭКО) 01716

Котел газовий КСВа-1,0 (ЭКО) 01717

Насос FCTS480-125/07 01718

Лічильник НІК 2303 03141

Шафа керування GE 100 спец 2х1,1 01712

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04245

Ліхтар акум.Expert EGD-FL1008-1JED 02986

Ящик ЯПРП-250 04157

М/бак HYDRO-PRO 150L 01754

Насосна станція AD GHV 20 CA 120-22 SD 01751

Накопичувач на жорстких магнітних дисках 2ТВ 04149

Регістратор Hikvision, DS-7116 NI-SN 04150

Сигналізатор газу "Лелека-2" 03210

Сигналізатор газу "Лелека-2" 03211

Відеокамера DVR-2ccd 2010-1 03460

Прожектор EVRO LIGHT ES-50-01 95-265V 6400K 2750Lm SMD, 6986 04131

Датчик руху SEN5/LX20 Feron, 3641 04132

Перетворювач різниці тисків STD 924 з блоком безвентельним керамічним ББК-5 02903

Лічильник НІК 2303 04160

Драбина Forte 00409

Насос FHS-100з дв.37квт 00396

Котельня №7, вул. 40 р. Перемоги, 5

Прилад КСМ-2022 03162

Флеш память Trancend 16 GB 03308

Перетворювач різниці тисків STD 924 з блоком безвентельним керамічним ББК-5 02900

Прибор КСМ-2 00523

Стабілізатор напруги Forte TDR-500 VA 02937

Модем Cinterion MC52iT-4 03446

Насосна станція AD GHV 20 CA 200-22 SD 02866

М/бак HYDRO-PRO 150L 01752

Ліхтар акум.Expert EGD-FL012-3W 03011

Боти діалектричні 00628

Дифманометр 00629

Пальник газовий Baltur IBR 9 G в комплекті (середній тиск газу) 04246

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04240

Прилад КСД-2 004 6 кг 03932

Манометр МЕД-6 кг 03933

Засувка чавунна 30ч6бр Ду150Ру10 01765

Вузол обліку природнього газу на котельні №7 02943

Насос FHF-125з дв.110квт 00404

Телефон Averon V-C2330 black 04287

Електроконвектор "Термія" ЭВНА-1,5/230С2 04274

котельня №9, вул. Свердлова 125Д

Драбина приставна 10 ступ. 02815

М/бак HYDRO-PRO 150L 01740

Насосна станція AD GHV 20 CA 70-07 SD 01745

Маршрутизатор Wi-Fi ТР-Link TL-WR740N 03886

Ящик ЩМП-4 (800-650*250) ІР54 03887

Насос LNEE 50-125/22 03888

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04239

Шафа 3-х дверна 00773

Шафа одежна металева 00774

Модем ТС 65 02800

Насосний агрегат з електродвигуном марки FHE-40-160/40 03234

Світильник настільний 60W 03220

Тепловентилятор керамічний Under Prio 03221

Котел КСВ-а 0,63 в комплекті 03865

Опалювальний агрегат 03866

Система ХВО 03867

Магн. сітьовий шламовідвідник ГШМ 03868

Насос LNEE 50-125/22 03869

Насос FLC 40-7Т 3*400В 03870

Насосна станція РМ30/24/ХМР 03871

Мембранний бак CAL-PRO 300л 03872

Теплообмінник NAVI CTA-19-0 03873

Теплообмінник NAVI CTA-19-0 03874

Ємність двошарова харчова вертикальна 3000л 03875

Ємність двошарова харчова вертикальна 3000л 03876

Лічильник газу ультразвуковий Курс-01 03877

Електропривід 03878

Блок керування Варта 03879

Шафа управління та диспетчеризації 03880

Ящик ЯТП 0,25 220/12 В 03881

Лічильник НІК 2303 АПЗТ 03882

Шафа ввідна ШВА-10-А-50 03883

Ящик ЯТП 0,25 220/12 В 03884

Ящик ЯТП 0,25 220/12 В 03885

Акумулятор MASTAK ER34615M (3/6 14hr) 03434

Абонентний відділ

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 80 (0,8-80м3/год) 04311

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 65 (0,5-50м3/год) 04172

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 65 (0,5-50м3/год) 04173

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 65 (0,5-50м3/год) 04174

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 65 (0,5-50м3/год) 04175

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 50 (0,15-20м3/год) 04176

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 65 (0,5-50м3/год) 04177

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 50 (0,15-20м3/год) 04178

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 50 (0,15-20м3/год) 04179

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 40 (0,1-20м3/год) 04180

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 50 (0,15-20м3/год) 04181

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 50 (0,15-20м3/год) 04182

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 40 (0,1-20м3/год) 04183

Комутатор 8 - портовий NETIS ST3108S 04184

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 65 (0,5-50м3/год) 04303

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 65 (0,5-50м3/год) 04304

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 65 (0,5-50м3/год) 04305

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP DN-50 03395

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP DN-65 03396

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP DN-65 03397

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP DN-80 03399

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP DN-80 03400

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 50 (0,15-20м3/год) 04326

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 50 (0,15-20м3/год) 04324

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 80 (0,8-80м3/год) 04325

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 65 (0,5-50м3/год) 04302

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 65 (0,5-50м3/год) 04301

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04415

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04416

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04417

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04418

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04419

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04420

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04421

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04422

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04423

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04424

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04425

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04426

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04427

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04428

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04429

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04430

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04431

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04432

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04433

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04434

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04435

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04436

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04437

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04438

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04439

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04440

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04441

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04442

Лічильник тепла SHARKY 775/65-25/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04443

Лічильник тепла SHARKY 775/65-25/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04444

Лічильник тепла SHARKY 775/80-40/ pt84 04445

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP DN-65 03401

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP DN-65 03402

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP DN-65 03403

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP DN-65 03404

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP DN-65 03405

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04405

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 50 (0,15-20м3/год) 04340

Теплолічильник SKS-3 з ультразвуковим перетворювачем витрати SDU-1 Ду 50 (0,15-20м3/год) 04341

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм 04344

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04345

Лічильник тепла SHARKY 775/65-25/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04346

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04347

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04407

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04408

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04409

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04410

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04411

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04412

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04413

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04414

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04385

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04386

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04387

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04388

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04389

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04390

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04391

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04392

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04393

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04394

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04395

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04396

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04397

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04398

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04399

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04400

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04351

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04352

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04353

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04354

Лічильник тепла SHARKY 775/65-25/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04355

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04356

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04357

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04358

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04359

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04360

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04361

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04362

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04363

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04364

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04365

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04366

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04367

Лічильник тепла SHARKY 775/65-25/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04368

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04369

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04370

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04371

Лічильник тепла SHARKY 775/25-6/ муфта pt34 гільза 50 мм 04372

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04373

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04374

Лічильник тепла SHARKY 775/40-10/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04375

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04377

Лічильник тепла SHARKY 775/50-15/ муфта pt34 гільза 70 мм Dn40 04378

Аварійно-диспетчерська служба, вул. В. Чорновола, 72-а

Болгарка Sparky 03224

Прожектор LED-SP-30W 03225

Прожектор LED-SP-30W 03226

Маршрутизатор Wi-Fi ТР-Link TL-WR740N 03096

Телефон мобільний 00769

Телефон Panasonic КХ-ТG2511 03018

Мотопомпа для ніпівбрудної води 03022

Сварочний інвентор ARC 315 03144

Вінчестер 500 Gb SATA 00338

Відеокамера PV-614HR №3 00341

Відеокамера PV-614HR №4 00342

Відеокамера PV-614HR №5 00343

Блок живлення UTA 40-1H-DM 00344

Телефон SAMSUNG GT-E1200 ZKI(чорний) 03408

Модем Cinterion MC52iT-7 03449

Диспетчеризація котелень № 10,11,17,20,26 (АРМ) 03997

Насос Metabo P3300 G 03462

Бензиновий генератор М15000Е3 03089

Драбина універсальна Werk 2.*9, довжина 4,2/2,6м. 03902

Монітор LG 22" 03934

Зварювальний інвертор "Дніпро-М" ММА САБ-258Н 04401

Компресор WERK 8атм., 2,2 кВт, 50л. 04402

Телефон Averon V-C2330 black 04282

Телефон Averon V-C2330 black 04290

Автотранспортна служба, вул. В. Чорновола, 72-а

Вогнегасник ОУ-5 01799

Вогнегасник ОУ-5 01800

Вогнегасник ОУ-5 01801

Автомагнітола 03130

Пристрій GPS моніторингу GLOBAL 03478

Шафа інвентарна 01134

Шафа інвентарна 01135

Шафа інвентарна 01136

Обігрівач Термія 0820 01110

Штамп самонабивний TRODAT 3 строки 01138

Домкрат 00682

Домкрат 00683

Зарядний пристрій 00684

Тиски 00686

Тиски 00687

Стіл 01419

Верстак слюсарний 01443

Верстак слюсарний 01444

Верстак слюсарний 01445

Верстак слюсарний 01446

Шафа 01449

Електроконвектор "Термія" ЭВНА-2,0/230С1 04188

Штангенциркуль 03180

Лампа паяльна 02960

Пристрій GPS №1 03097

Пристрій GPS №3 03099

Пристрій GPS №4 03100

Домкрат 5т 02796

Насос КО-503 з ситст. змащення 02874

Шків насосу вакуумного КО-503.00.005 02864

Газова служба, вул. В. Чорновола, 72-а

Компресор NC-24-10 10 атм. 1,8кВт, вхід 285л. 03074

Сповіщувач руху 03383

Сповіщувач руху 03384

Сигналізатор газу "Лелека-1" 02941

Мікрохвильова піч SATURN ST-MW7179 03979

Телефон Averon V-C2330 black 04288

Противогаз шланговий 02886

Точило електричне 01576

Флеш память Trancend 16 GB 02743

Стіл однотумбовий 00572

Стілець 00573

Тиски 00574

Телефон мобільний 00575

Учбовий городок 00576

Шафа металева 12 00577

Сигналізатор газу "Лелека-2" 2/кв 03212

Сигналізатор аналізатор газів переносний "ДОЗОР-С-Пв" 03209

Дільниця №1 (т/м)

Домкрат 5т 03142

Унітаз дачний 03475

Мікрохвильова піч SATURN ST-MW7179 03978

Шліфмашина кутова STORM, 1400Вт, 180мм, 8т.об WT-0209 04275

Подовжувач "Барабан" 04276

Різак Р-1 ДМ142 9/9 04277

Вогнегасник ОП-6 02857

Верстак 00434

Холодильник 00440

Шафа металева 2 00441

Шафа одежна металева 00442

Шафа одежна металева 2 00443

Тачка будівельна №2 00388

Тачка будівельна №3 00389

Болгарка 00005

Стілець 00625

Тиски слюсарні 02206

Редуктор кисневий БКО-50 03231

Різак 03232

Драбина приставна 00373

Шафа для спецодягу 00788

Шафа для спецодягу 00789

Балон газовий 00742

Балон кисневий 00743

Світильник акумуляторний 03459

Дільниця №2 (к/о)

Генератор ацетилен.АСП-10 00309

Балон газовий 00740

Балон кисневий 00741

Таль ручна ланцюгова 5 т. 00407

Таль ручна ланцюгова 2 т. 00391

Зварювальний апарат 00429

Болгарка Д180 DWT 1300 Вт 01324

Таль ручна ланцюгова 5 т. 00394

Водонагрівач АВС PRO R 80 V 03976

Різак Р-1 ДМ142 9/9 03387

Дрель ударна Дніпро-М ДЕУ-1000 04255

Дільниця №3 (7;15)

Шліфмашина кут. GA9020 Makita 2200 Вт, круг 230 мм 04271

Дрель ударна 1200 Вт 1,5-13 мм 04215

Тепломережа Котельні №7 03202

Трос сантехнічний д.-12 03472

Ємкість одношарова харчова вертикальна 5000л 03468

Водонагрівач Aqva Verso 03268

Трубопровід тепломережі котельні №7 03450

Ємкість одношарова харчова вертикальна 2000л 03251

Зварювальний апарат 01573

Шліфмашина кут. Фіолент 150/1100В 03304

Стіл двохтумбовий 01580

Бензокоса проф.-Тандем 00420

Драбина приставна 12 ст 02773

Мотокоса Stihl 03413

Тиски 02734

Балон кисневий 00744

Різак Р-1 ДМ142 9/9 04312

Шафа для спецодягу 00643

Шафа для спецодягу 00644

Шафа для спецодягу 00645

Шафа для спецодягу 00646

Шафа для спецодягу 00647

Шафа для спецодягу 00648

Шафа для спецодягу 00649

Шафа для спецодягу 00650

Шафа для спецодягу 00651

Шафа для спецодягу 00652

Шафа для спецодягу 00653

Шафа для спецодягу 00654

Шафа для спецодягу 00655

Шафа для спецодягу 00656

Шафа для спецодягу 00657

Шафа для спецодягу 00658

Шафа для спецодягу 00659

Шафа для спецодягу 00660

Шафа для спецодягу 00661

Шафа для спецодягу 00662

Шафа для спецодягу 00663

Шафа для спецодягу 00664

Шафа для спецодягу 00665

Шафа для спецодягу 00666

Шафа для спецодягу 00667

Шафа для спецодягу 00668

Шафа для спецодягу 00669

Шафа для спецодягу 00670

Шафа для спецодягу 00671

Шафа для спецодягу 00672

Шафа для спецодягу 00673

Шафа для спецодягу 00674

Шафа для спецодягу 00675

Шафа для спецодягу 00676

Шафа для спецодягу 00677

Шафа для спецодягу 00678

Шафа для спецодягу 00679

Шафа КІП 00680

Стіл двохтумбовий 00630

Стіл однотумбовий 00631

Стіл однотумбовий 00632

Шафа 2-х дверна 00637

Шафа для спецодягу 00638

Шафа для спецодягу 00639

Шафа для спецодягу 00640

Шафа для спецодягу 00641

Шафа для спецодягу 00642

Фонарь синій 6V 03230

Ліхтар акум. 678 S LED №3 00372

Дільниця №4 (25)

Лічильник води ДУ-80мм 02194

Водонагрівач Aqva Verso 03263

Насос ВРН 120/250.40 М 01757

Шафа для інструменту 00527

Шафа для інструменту 00528

Шафа для інструменту 00529

Шафа для інструменту 00531

Шафа для інструменту 00532

Шафа для інструменту 00533

Шафа для інструменту 00534

Шафа для інструменту 00535

Шафа металева 6 00536

Шафа металева 7 00537

Шафа металева 8 00538

Драбина приставна 12 ст 02764

Вимикач автоматичний ІЕК ВА 88-33 03452

Зварювальний трансформатор 00524

Різак "Донмет" 00393

Шафа металева 4 00489

Електричний обігрівач 9,0 кВт, 380 В GPH 9 04170

Різак Р-3 ДМ300П 03973

Подовжувач "Барабан" ПП:01:11 30 м, б/з (16 А 3) 03974

Шафа металева 9 00539

Шафа металева 10 00540

Шафа металева 11 00541

Різак "Донмет" 02167

Шліфмашина кут.Makita 125 мм 9558 HNG 04250

Шліфмашина кут.Makita 230 мм 9020 GA 04251

Дрель ударна Макіта НР 1640 650Вт 04252

Таль 1,6 т.(механізм тяговий монтажний) 04253

Подовжувач 3*2,5 30м (16А; 5кВт) з заземленням 04254

Лебідка ричажна ручна 2т 02861

Тепловентилятор "Санті-12,0" 01766

Електроцех

Мегаомметр ЭС 0210/2-Г 04164

Мультиметр цифровий 03937

Мультиметр цифровий 03938

Мультиметр цифровий 03940

Мультиметр цифровий 03942

Телефон Averon V-C2330 black 04286

Телефон NOKIA 03184

Ремонтно-будівельна дільниця

Пила торцювання Сталь ТП-255 04216

Рубанок Makita 0800, 620 Вт 04217

Електроплита ТЕРМІЯ 1-1,5/220 04224

Бензопила Stihl 361 03372

Телефон мобільний Samsung GT-E 1200(К) 03346

Правило 01767

Дрель акумуляторна Макіта 03033

Водонагрівач АВС PRO R 80 V 03975

Верстат заточний СТЗ-104, 600Вт, 6300 об/хв, диск 104*3,2*22мм 03904

Вентилятор 01255

Дрель ударна Дніпро-М ДЕУ-1000 04307

Перфоратор HR 2470 Makita 780 Вт 04203

Бетономішалка 01581

Вагончик битовий 01582

Вагончик битовий 01583

Вагончик битовий 01584

Верстак слюсарний 01586

Верстак слюсарний 01587

Електродрель 01588

Станок ГФЗ - 16с 01589

Станок деревообробний 01590

Станок заточний 01591

Станок заточний 01592

Станок сверлильний 01593

Станок токарно-вінторізний 01594

Станок універсально-строгальний Ц-121 01595

Драбина алюмінєва 3,7 м 02765

Бетономішалка 00445

Горілка пропанова 00446

Комплектуюча до лісів (горизонталь) 00448

Комплектуюча до лісів (горизонталь) 2 00449

Комплектуюча до лісів (діагональ) 00450

Комплектуюча до лісів (діагональ) 2 00451

Комплектуюча до лісів (настіл) 00452

Комплектуюча до лісів (настіл) 2 00453

Комплектуюча до лісів (настіл) 3 00454

Комплектуюча до лісів (опорна тяга) 00455

Комплектуюча до лісів (опорна тяга) 2 00456

Комплектуюча до лісів (опорна тяга) 3 00457

Комплектуюча до лісів (опорна тяга) 4 00458

Комплектуюча до лісів (рама без драбини) 00459

Комплектуюча до лісів (рама без драбини) 2 00460

Комплектуюча до лісів (рама з драбиною) 00461

Комплектуюча до лісів (рама з драбиною) 2 00462

Ліса будівельні 00463

Молоток відбійний 00465

Регулятор тиску газу 00466

Станок реймус 00468

Станок сверлильний 00469

Станок сверлильний 2 00470

Станок фуговочний 00471

Станок циркулярний 00472

Стіл верстак 00473

Стіл двохтумбовий 00474

Стіл двохтумбовий 00475

Тележка 00476

Тиски 00478

Тиски 00479

Тиски 00480

Тиски 00481

Фрезерна машинка електрична 00482

Шафа 3-х дверна 00483

Шафа для інструменту 00484

Шафа для інструменту 00485

Лобзик Фіолент 600 В 02786

Електроконвектор "Термія" ЭВНА-2,0/230С1 04185

Електроконвектор "Термія" ЭВНА-2,0/230С1 04186

Болгарка 03166

Циркулярка 03167

Ключ розвідний 03168

Штангенциркуль 03170

Штангенциркуль 03171

Перфоратор SPARKY ВР-540 СЕ 03250

Тачка садово- будівельна посилена 90л/200 кг 04300

котельня №21, с. Ротмистрівка

Телефон NOKIA 03186

Стіл однотумбовий 00490

Телефон мобільний 00491

Щиток електричний 00492

Щиток електричний 2 00493

Електрощит зборки 00494

Трубна система підігрівача пароводяного ПП2 17,2-,07-2 02867

Лічильник 3-ф НІК 2303 L APK 1000ME 3*220/380 B 04315

Акумулятор MASTAK ER34615M (3/6 14hr) 03429

Модем Cinterion BGS2T (RS232) 04143

Лічильник тепла і води СВТУ-10М(М2)RP 04226

Рукав пожежний в комплекті 03917

Рукав пожежний в комплекті 03918

Вогнегасник ВП-5 03914

Вогнегасник ВП-5 03915

Драбина італійка 9ст. 03903

Телефон Averon V-C2330 black 04294

Блок автоматичного управління БАУ-ТП-1 Альфа-М ХХI 04382

Бокс комутаційних елементів БКЄ-2 04383

Фотодатчик активний ФДА 04384

Служба КВП та А

Шліфмашина кут.Makita 125 мм 9558 HNG 04257

Дрель ударна Дніпро-М ДЕУ-1000 04258

Мультиметр цифровий 03935

Мультиметр цифровий 03936

Багатофункціональний пристрій HP LazerJet М125а 03850

Ноутбук Asus (X551MAV-SX299D) 03352

Напоромір ДН 05100 - 6 кПа 03508

Напоромір ДН 05100 - 6 кПа 03473

Лічильник води ДУ-40 (ВСКМ-16/40) 02181

Пилосмок 1200Вт 04038

Тиски слюсарні, 100 мм поворотні SPARTA 04046

Телефон Averon V-C2330 black 04284

Стендовий ШКД 04322

Блок автоматики БКЕ- 2 03417

Блок автоматики БКЕ-2-3 03418

Блок автоматичного управління БАУ-ТП-1 Альфа-М ХХI 03419

Блок автоматичного управління БАУ-ТП-1 Альфа-М ХХI 03420

Набір інструментів Pro'sKit 03421

Мультиметр цифровий 03422

Квадратний стіл 800*800 02125

Монітор 22 PHILIPS 01899

Жалюзі вертикальні 00865

Жалюзі горизонтальні 00866

Магазин опору 00875

Магазин опору 00876

Мегометр 00877

Манометр 00878

Манометр 00879

Манометр 00880

Манометр 00881

Полка книжна 00882

Полка книжна 00883

Полка книжна 00884

Полка книжна 00885

Секундомір 00886

Стіл однотумбовий 00888

Стіл однотумбовий 00889

Стіл однотумбовий 00890

Стіл однотумбовий 00891

Стіл однотумбовий 00892

Стіл однотумбовий 00893

Стіл однотумбовий 00894

Стіл однотумбовий 00895

Стіл однотумбовий 00896

Стіл регульований 00898

Системний блок ПМ-5 intel Core-G540 2..5 Ghz 01941

Стілець ISO BLACK (СН) С-38- сірий 01924

Акумулятор Bossman 6FM7 03204

Акумулятор Bossman 6FM7 03205

Акумулятор Bossman 6FM7 03206

Акумулятор Bossman 6FM7 03207

Тиски слюсарні 01786

Акумулятор Bossman 6FM7 03223

Блок безп. живлення Powercom BNT-600A 01879

Прес-кліщі КО-04Е квадрат 0,5-6 кв.мм 03090

Прес-кліщі для обтиску конекторів 03091

Стіл однотумбовий 00781

Адаптер USB Link TP TL-WN722NC 01976

Карниз 00321

Паяльна станція термоповітряна комбінована 04213

Дрель електрична 03174

Паяльник електричний 03175

Паяльник електричний 03176

Принтер Canon LBP - 1120 (В) 01080

Адаптер мережі AC4(USB/RS-485) 03269

Стіл обідній 00413

Стіл регульований 00414

Шафа металева 00416

Полка книжна (Т) 00932

Стілаж 00899

Термостат 00901

Тумба туалетна 00903

Тумбочка 00904

Тумбочка 00905

Філеровентиляційний агрегат 00906

Циліндр розпридільчий 00907

Шафа 2-х дверна 00908

Шафа металева 00909

Штамп 00910

Служба хімводоочищення

Полка книжна 00547

Полка книжна 00548

Стіл лабораторний 00549

Стіл лабораторний 00550

Стіл однотумбовий 00551

Стіл однотумбовий 00552

Шафа 2-х дверна 00554

Аквадистилятор ДЕ-5л. 02224

Блок безперебійного живлення 4 00542

Ваги електронні 00543

Витяжка вентиляційна 00544

Гирі 00545

Набір гирь 00546

Оксиметр портативний SX 716 в кейсі 03355

Заборонити службовим особам ТОВ «Сміла Енергоінвест» (ЄДРПОУ 36779078), а також буд-яким особам за їх довіреністю чи розпорядженням, здійснювати дії, пов`язані з відчуженням вказаного майна, його передачею, продажем чи знищенням або переобладнанням.

Виконання ухвали покласти на старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП в Черкаській області ОСОБА_3 , слідчого СУ ГУНП в Черкаській області ОСОБА_4 чи старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП в Черкаській області ОСОБА_5 , котрі можуть діяти окремо один від одного.

Копію ухвали направити слідчому, в провадженні якого знаходиться справа та прокурору.

Ухвала підлягає до негайного виконання, але може бути оскаржена безпосередньо до апеляційного суду Черкаської області протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення12.01.2018
Оприлюднено28.02.2023
Номер документу71549908
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту на майно, винесене в кримінальному провадженні №12015250230002035 від 03.12.2015 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст.356, ч.2 ст.367, ч.5 ст.191 КК України

Судовий реєстр по справі —711/89/18

Ухвала від 12.01.2018

Кримінальне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Демчик Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні