Ухвала
від 26.09.2017 по справі 200/16559/17
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

У Х В А Л А Справа № 200/16559/17

Іменем України Провадження № 1-кс/200/9970/17

26 вересня 2017 року м. Дніпро

Слідчий суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпро ОСОБА_1 , розглянувши у приміщенні суду у м. Дніпро клопотання слідчої відділу СУ ГУ НП в Дніпропетровській області ОСОБА_2 , по кримінальному провадженню № 12017040000001076 від 08.09.2017 про проведення обшуку,-

В С Т А Н О В И В:

26 вересня 2017 року слідча відділу СУ ГУ НП в Дніпропетровській області ОСОБА_2 звернулась до суду із клопотанням, підтриманим прокурором відділу прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_3 , про надання дозволу на проведення обшуку в приміщенні офісу ТОВ «Легіон Інвест» код ЄДРПОУ 38146305 розташованому за адресою: м. Синельникове, вул. Каштанова (40 років Жовтня) буд. № 52, власником якого відповідно до відомостей отриманих з КП «Синельниковське міжміське бюро технічної інвентирізації» є ОСОБА_4 .

Необхідність проведення обшуку обґрунтовує тим, що нею проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12017040000001076, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України

Згідно з матеріалами, службові особи Синельниківської РДА, в тому числі Управління соціального захисту населення Синельниківської РДА; інші службові особи установ Синельниківського району (сільські ради, комунальні заклади охорони здоров`я) та Державного міжрайонного підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Дніпро-Західний Донбас», зловживаючи службовим становищем, всупереч інтересам служби, вступивши в злочинну змову в інтересах підприємства ТОВ «Легіон Інвест» (у якого відсутня ліцензія Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) на водопостачання та встановлені постановами НКРЕКП тарифи) в період з 2015 року по теперішній час здійснюють розкрадання бюджетних коштів шляхом перерахування їх по завищеним тарифам за водопостачання питної води підприємству ТОВ «Легіон Інвест», хоча фактично водопостачання здійснюється каналами та мережами Державного міжрайонного підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Дніпро-Західний Донбас».

Відповідно до відповіді з КП «Синельниковське міжміське бюро технічної інвентирізації» встановлено, що власником об`єкту нерухомого майна розташованого за адресою: м. Синельникове, вул. Каштанова (40 років Жовтня) буд. № 52 є ОСОБА_4 .

На підставі викладеного, проведення обшуку у приміщенні офісу ТОВ «Легіон Інвест» код ЄДРПОУ 38146305 розташованому за адресою: м. Синельникове, вул. Каштанова (40 років Жовтня) буд. № 52, має суттєве значення для виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення.

В судовому засіданні слідча клопотання підтримала, прохала задовольнити. Пояснення надала аналогічні тексту клопотання.

Розглянувши клопотання, заслухавши пояснення слідчого, дослідивши надані до клопотання додатки, приходжу до висновку про те, що воно підлягає задоволенню, оскільки є підстави вважати, що за місцем проведення обшуку, можуть знаходитись докази вчинення кримінального правопорушення, які мають значення для встановлення істини у вказаному кримінальному провадженні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 107, 110, 234, 235, 309, 369, 371, 372 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання слідчого задовольнити.

Дозволити слідчому відділу СУ ГУНП В Дніпропетровській області ОСОБА_2 або прокурору відділу прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_3 та слідчим СУ ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області, що входять до складу слідчо-оперативної групи чи за їх дорученням іншим уповноваженим особам відповідно до вимог КПК України один раз, протягом одного місяця з дня винесення цієї ухвали, провести обшук в приміщенні офісу ТОВ «Легіон Інвест» код ЄДРПОУ 38146305 розташованому за адресою: м. Синельникове, вул. Каштанова (40 років Жовтня) буд. № 52, власником якого відповідно до відомостей отриманих з КП «Синельниковське міжміське бюро технічної інвентирізації» є ОСОБА_4 , з метою виявлення та вилучення договорів з надання послуг водопостачання укладених між ДМП ВКГ «Дніпро-Західний Донбас», ТОВ «Легіон Інвест» та державними установами; установчих документів ТОВ «Легіон Інвест» та ДМП ВКГ «Дніпро-Західний Донбас»; документів, що містять відомості про фінансово-господарські взаємовідносини ДМП ВКГ «Дніпро-Західний Донбас» та ТОВ «Легіон Інвест»; інформації про рух коштів ДМП ВКГ «Дніпро-Західний Донбас» та ТОВ «Легіон Інвест»; ліцензії на провадження господарської діяльності з водопостачання та водовідведення виданої ДМП ВКГ «Дніпро-Західний Донбас» та ТОВ «Легіон Інвест», наказів про призначення директорів ДМП ВКГ «Дніпро-Західний Донбас» та ТОВ «Легіон Інвест», штатного розпису ДМП ВКГ «Дніпро-Західний Донбас» та ТОВ «Легіон Інвест», документів, що містять відомості про перелік майна, яке перебуває на балансі ДМП ВКГ «Дніпро-Західний Донбас» та ТОВ «Легіон Інвест»; флеш-носіїв, жорстких дисків електронних інформаційних систем, ноутбуків, інших електронних носіїв інформації, що містять відомості про фінансово-господарську ДМП ВКГ «Дніпро-Західний Донбас» та ТОВ «Легіон Інвест».

Строк дії ухвали до 26 жовтня 2017 року.

З цієї ухвали виготовлено лише дві копії.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення26.09.2017
Оприлюднено08.03.2023
Номер документу71659868
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —200/16559/17

Ухвала від 26.09.2017

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Литвиненко І. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні