Ухвала
від 18.01.2018 по справі 415/5838/17
ЛИСИЧАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 415/5838/17

Провадження № 2/415/207/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18 січня 2018 року м. Лисичанськ

Лисичанський міський суд Луганської області у складі:

головуючого судді Шевченко М.О.,

за участі секретаря Тимофієвої О.В.,

прокурора Кадацької Д.М.,

відповідача ОСОБА_1,

відповідача ОСОБА_2,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою Лисичанської місцевої прокуратури Луганської області в інтересах Державної екологічної інспекції у Луганській області, Мирнодолинської селищної ради Попаснянського району Луганської області до ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 про стягнення коштів, -

ВСТАНОВИВ:

Керівник Лисичанської місцевої прокуратури ОСОБА_4 в інтересах Державної екологічної інспекції у Луганській області, Мирнодолинської селищної ради Попаснянського району Луганської області звернувся до Лисичанського міського суду із позовною заявою до ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 про стягнення коштів.

Ухвалою суду від 13 листопада 2017 року відкрито провадження у справі та призначено попереднє судове засідання на 01 грудня 2017 року, проведення якого було відкладено на 18 січня 2018 року у зв`язку з неявкою представника Мирнодолинської селищної ради Попаснянського району Луганської області та відповідача ОСОБА_3 .

Прокурор Кадацька Д.М. в підготовчому судовому засіданні підтримала позовні вимоги, представники Державної екологічної інспекції у Луганській області та Мирнодолинської селищної ради Попаснянського району Луганської області в підготовче судове засідання не з`явилися, надали заяви про розгляд справи за їх відсутності, відповідачі ОСОБА_2 та ОСОБА_1 в підготовчому судовому засіданні позов визнали, відповідач ОСОБА_3 в підготовче судове засідання не з`явився, причин неявки не повідомив, письмових заперечень чи клопотання про відкладення розгляду справи не надав.

15.12.2017 року набув чинності Закон України Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів №2147-VIII від 03.10. 2017 року, яким ЦПК України викладено в новій редакції.

Згідно з пп.9 п.1 Розділу XIII Перехідних Положень ЦПК України в новій редакції справи у судах першої та апеляційної інстанцій, провадження у яких відкрито до набрання чинності цією редакцією Кодексу, розглядаються за правилами, що діють після набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Відповідно до ч.ч. 3-4 ст. 3 ЦПК України провадження в цивільних справах здійснюється відповідно до законів, чинних на час вчинення окремих процесуальних дій, розгляду і вирішення справи. Закон, який встановлює нові обов'язки, скасовує чи звужує права, належні учасникам судового процесу, чи обмежує їх використання, не має зворотної дії в часі.

З огляду на вищевикладене, суд приходить до висновку, що подальший розгляд цієї справи належить проводити за правилами, що передбачені новою редакцією ЦПК України, в частині, у якій вони не встановлюють нових обов'язків, скасовують чи звужують прав, що належні учасникам судового процесу, чи обмежують їх використання.

Справа підлягає розгляду в порядку загального провадження, оскільки учасниками справи відповідно до вимог ст. 276 ЦПК України не подано клопотання про розгляд справи в порядку спрощеного провадження.

Встановивши, що врегулювання спору до судового розгляду справи не можливо, суд вважає за необхідне призначити справу до розгляду.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 3, 19, 200, 259-261, 274, пп.9 п.1 Розділу XIII Перехідних Положень ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом Лисичанської місцевої прокуратури Луганської області в інтересах Державної екологічної інспекції у Луганській області, Мирнодолинської селищної ради Попаснянського району Луганської області до ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 про стягнення коштів до судового розгляду справи по суті в порядку загального позовного провадження у відкритому судовому засіданні на 16 лютого 2018 року о 14 годині 30 хвилин у приміщенні Лисичанського міського суду, розташованому за адресою: вул. Штейгерська, 38, м. Лисичанськ, Луганська область.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи за веб-адресою сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет - http://court.gov.ua/fair/sud2318 .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

СУДДЯ М.О. ШЕВЧЕНКО

Дата ухвалення рішення18.01.2018
Оприлюднено19.01.2018
Номер документу71663912
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —415/5838/17

Ухвала від 02.10.2018

Цивільне

Лисичанський міський суд Луганської області

Фастовець В. М.

Ухвала від 02.10.2018

Цивільне

Лисичанський міський суд Луганської області

Фастовець В. М.

Рішення від 10.04.2018

Цивільне

Лисичанський міський суд Луганської області

Фастовець В. М.

Ухвала від 18.01.2018

Цивільне

Лисичанський міський суд Луганської області

Шевченко М. О.

Ухвала від 13.11.2017

Цивільне

Лисичанський міський суд Луганської області

Шевченко М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні