Рішення
від 16.01.2018 по справі 404/7802/16-ц
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 404/7802/16-ц

Номер провадження 2/404/236/18

Р І Ш Е Н Н Я

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 січня 2018 року м. Кропивницький

Кіровський районний суд м. Кіровограда

в складі:

головуючої судді- Панфіловій А.В.

при секретарі- Мосійчук А. Г.

розглянувши в відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 третя особа Управління Держгеокадастру у Кіровоградському районі про визначення порядку користування земельною ділянкою,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернулася з до суду з позовом до відповідача про визначення порядку користування земельною ділянкою.

В обґрунтування позову зазначено, що відповідно до договору купівлі-продажу від 24 лютого 2006 року позивач ОСОБА_1, перебуваючи в зареєстрованому з 09 грудня 1987 року шлюбі з ОСОБА_3,придбала у продавця ОСОБА_4, 23/50 частки домоволодіння по провулку Мурманському, будинок № 11. Договір купівлі-продажу посвідчений приватним нотаріусом Кіровоградського міського нотаріального округу ОСОБА_5, реєстрація права власності відбулася 18.10.2013 року державним реєстратором реєстраційної служби Кіровоградського міського управління юстиції Кіровоградської області ОСОБА_6, реєстраційний номер об'єкта нерухомого майна 185733335101, що підтверджується Витягом з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності.

В п. 1.2 договору купівлі-продажу вказано, що домоволодіння складається з двох житлових будинків: А,а,а1 , загальною площею 76,03 кв. м., у тому числі житловою 37,8 кв. м ; В,в 1 загальною площею 49,3 кв. м, у тому числі житловою -24,7 кв. м; Загальна площа домоволодіння 125,33 кв. м, житлова 62,5 кв. м. Надвірні споруди: літня кухня Ж , добудова Ж1 , вбиральня Р , гараж Г , погріб Н , сараї Б , Е , саж З , навіс И , душ О , лазня-сарай С , колодязь К , огорожа, вимощення.

Співвласником домоволодіння є ОСОБА_7, якій належить 27/50 частки домоволодіння.

Відповідно до генплану відбулися зміни меж земельної ділянки площею 1200 кв. м і планувальне завдання на забудову земельної ділянки, видане гр. ОСОБА_8 і гр.. ОСОБА_9 на підставі рішення міськвиконкому № 209 від 10 березня 1994 року по пров. Мурманському № 11, згідно якого змінена конфігурація землекористування ОСОБА_8 та ОСОБА_9 по пров. Мурманському № 11 без зміни його площі - 1200,0 кв. м та надана прилегла земельна ділянка площею 1674,0 кв. м для тимчасового довгострокового користування під город строком на 10 років, якою позивач користується до цього часу.

Крім того, бувшому власнику домоволодіння № 11 по пров. Мурманському, ОСОБА_4, відповідно до Державного акту на право постійного користування землею на підставі рішення сесії Кіровоградської міської ради народних депутатів від 15.10.1998 року № 97 надана у постійне користування земельна ділянка площею 441,4 кв. м в межах згідно з планом. по пров. Мурманському, 13, яка на даний час також забудована позивачем та відповідно до ст. 377 ЦК України та ст. 120 ЗК України знаходиться у її користуванні.

На додатково наданих в користування земельних ділянках, позивач побудувала двоповерховий будинок літ. ДД1д1д2д3д4д5д6, загальною площею 497, 4 кв. м, житловою - 195,2 кв. м., який рахується як самовільна забудова. Для подальшої його реєстрації як нерухомого майна необхідно визначитися з порядком користування земельною ділянкою з співвласником домоволодіння, відповідачем ОСОБА_2. Крім того, хоча порядок користування земельною ділянкою склався багато років тому між попередніми власниками домоволодіння шляхом встановлення паркану та поділу земельної ділянки в натурі, відсутнє документальне підтвердження її фактичного розподілу, а тому просить задовольнити позов повністю згідно висновку експерта .

До судового засідання представником позивача надано клопотання про розгляд справи без їх участі та підтримку позовних вимог (а. с. 228 ).

Відповідач в судове засідання не з явилася, про час і місце розгляду справи повідомлено рекомендованими листом (а. с. 215,224 ), поважні причини неявки суду не повідомлено.

Згідно ст.280 ЦПК України, суд визнає причини неявки неповажними і вирішує справу розглядати за даної явки і наявних матеріалів у справі.

Судом встановлено наступні факти і відповідні їм правовідносини.

Відповідно до договору купівлі-продажу від 24 лютого 2006 року ОСОБА_1, придбала у продавця ОСОБА_4, 23/50 частки домоволодіння по провулку Мурманському, будинок № 11. Договір купівлі-продажу посвідчений приватним нотаріусом Кіровоградського міського нотаріального округу ОСОБА_5, реєстрація права власності відбулася 18.10.2013 року державним реєстратором реєстраційної служби Кіровоградського міського управління юстиції Кіровоградської області ОСОБА_6, реєстраційний номер об'єкта нерухомого майна 185733335101, що підтверджується Витягом з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності.

В п. 1.2 договору купівлі-продажу вказано, що домоволодіння складається з двох житлових будинків: А,а,а1 , загальною площею 76,03 кв. м., у тому числі житловою 37,8 кв. м ; В,в 1 загальною площею 49,3 кв. м, у тому числі житловою -24,7 кв. м; Загальна площа домоволодіння 125,33 кв. м, житлова 62,5 кв. м. Надвірні споруди: літня кухня Ж , добудова Ж1 , вбиральня Р , гараж Г , погріб Н , сараї Б , Е , саж З , навіс И , душ О , лазня-сарай С , колодязь К , огорожа, вимощення.

Співвласником домоволодіння є ОСОБА_7, якій належить 27/50 частки домоволодіння, що підтверджується архівною довідкою ОКП Кіровоградське обласне об єднане бюро технічної інвентаризації ( а.с. 40).

Відповідно до генплану відбулися зміни меж земельної ділянки площею 1200 кв. м і планувальне завдання на забудову земельної ділянки. видане гр. ОСОБА_8 і гр.. ОСОБА_9 на підставі рішення міськвиконкому № 209 від 10 березня 1994 року по пров. Мурманському № 11, згідно якого змінена конфігурація землекористування ОСОБА_8 та ОСОБА_9 по пров. Мурманському 11 без зміни його площі - 1200,0 кв. м та надана прилегла земельна ділянка площею 1674,0 кв. м для тимчасового довгострокового користування під город строком на 10 років, якою позивачкористуються до цього часу.

Крім того, бувшому власнику домоволодіння № 11 по пров. Мурманському, ОСОБА_4, відповідно до Державного акту на право постійного користування землею на підставі рішення сесії Кіровоградської міської ради народних депутатів від 15.10.1998 року № 97 надана у постійне користування земельна ділянка площею 441,4 кв. м в межах згідно з планом по пров. Мурманському, 13, яка на даний час також забудована позивачем та відповідно до ст. 377 ЦК України та ст. 120 ЗК України знаходиться у її користуванні.

На додатково наданих в користування земельних ділянках позивач побудувала двоповерховий будинок літ. ДД1д1д2д3д4д5д6, загальною площею 497, 4 кв. м, житловою - 195,2 кв. м., який рахується як самовільна забудова. Для подальшої його реєстрації як нерухомого майна необхідно визначитися з порядком користування земельною ділянкою з співвласником домоволодіння, відповідачем ОСОБА_2. Крім того, хоча порядок користування земельною ділянкою склався багато років тому між попередніми власниками домоволодіння шляхом встановлення паркану та поділу земельної ділянки в натурі, відсутнє документальне підтвердження її фактичного розподілу.

Згідно ч. 2 ст. 377 ЦК України , якщо житловий будинок, будівля або споруда розміщені на земельній ділянці, наданій у користування, то у разі їх відчуження до набувача переходить право користування тією частиною земельної ділянки, на якій вони розміщені, та частиною ділянки, яка необхідна для їх обслуговування.

Стаття 120 ЗК України передбачає, що у разі набуття права власності на жилий будинок, будівлю або спору у, що перебувають у власності, користуванні іншої особи, припиняється право власності, право користування земельною ділянкою, на якій розташовані ці об'єкти. До особи, яка набула право власності на жилий будинок, будівлю або споруду, розміщені на земельній ділянці, що перебуває у власності іншої особи, переходить право власності на земельну ділянку або її частину, на якій вони розміщені, без зміни її цільового призначення.

Якщо жилий будинок, будівля або споруда розміщені на земельній ділянці, що перебуває у користуванні, то в разі набуття права власності на ці об'єкти до набувача переходить право користування земельною ділянкою, на якій вони розміщені, на тих самих умовах і в тому ж обсязі, що були у попереднього землекористувача.

У разі набуття права власності на жилий будинок, будівлю або споруду кількома особами право на земельну ділянку визначається пропорційно до часток осіб у праві власності жилого будинку, будівлі або споруди.

Статтею 88 ЗК України передбачено, що володіння, користування та розпорядження земельною ділянкою, що перебуває у спільній частковій власності, здійснюються за згодою всіх співвласників згідно з договором, а у разі недосягнення згоди - у судовому порядку.

Учасник спільної часткової власності має право вимагати виділення належної йому частки із складу земельної ділянки як окремо, так і разом з іншими учасниками, які вимагають виділення, а у разі неможливості виділення частки - вимагати відповідної компенсації.

Учасник спільної часткової власності на земельну ділянку має право на отримання в його володіння, користування частини спільної земельної ділянки, що відповідає розміру належної йому частки.

Розмір земельної ділянки, необхідної для обслуговування житлового будинку, будівлі або споруди, визначається шляхом проведення за клопотанням сторін експертизи з врахуванням чинних нормативних документів у галузі будівництва, санітарних норм та правил тощо.

Суд може не визнати угоду про порядок користування земельною ділянкою, коли дійде висновку, що угода явно ущемляє законні права когось зі співвласників, позбавляє його можливості належно користуватися своєю частиною будинку, фактично виключає його з числа користувачів спільної земельної ділянки, суперечить архітектурно-будівельним, санітарним чи протипожежним правилам. Суд не може відмовити в позові або закрити провадження у справі про встановлення порядку користування земельною ділянкою з тих підстав, що його визначено угодою сторін. Якщо при вирішенні спору суд установить, що співвласники визначили порядок користування й розпорядження земельною ділянкою, для зміни якого підстав немає, він ухвалює рішення про встановлення саме такого порядку.

У резолютивній частині рішення в такій справі суд залежно від її обставин повинен вказати розміри й межі тих ділянок, які має використовувати кожна зі сторін, і тих, які виділено для спільного користування, а також зазначити, як сторони мають проходити до будинку, будівель, споруд та на вулицю.

У разі, коли громадяни, яким жилий будинок належить на праві спільної власності, крім наданої для будівництва й обслуговування цього будинку та господарських будівель земельної (присадибної) ділянки з належного дозволу відповідного органу виконавчої влади або місцевої ради тимчасово користуються ще й незайнятою суміжною ділянкою, суд, вирішуючи спір про порядок користування присадибною ділянкою та розпорядження нею, може одночасно визначити за тими ж правилами і порядок тимчасового користування суміжною ділянкою, зазначивши в рішенні, що він встановлюється на період до припинення права користування нею.

Стаття 15 ЦК України передбачає, що кожна особа має право на захист свого цивільного права у разі його порушення, невизнання або оспорювання.

Згідно ст. 4 ЦПК України кожна особа має право в порядку, встановленому цим Кодексом, звернутися до суду за захистом своїх порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів.

Відповідно до ст.13 ЦПК України, суд розглядає справу в межах позовних вимог та на підставі доказів, наданих сторонами.

Дослідивши матеріали справи, оцінивши докази в їх сукупності , суд дійшов висновку щодо задоволення позову повністю, оскільки згідно висновку експерта судової земельно- технічної експертизи №6/13 від 22.06.2017 року визначити порядок користування земельною ділянкою, розташованою за адресою - провулок Мурманський, 11 в м. Кропивницькому, в користування земельну ділянку відповідно до фактичного користування (графічний додаток №3) ОСОБА_1 з часткою 23/50 виділити в особисте користування суцільну земельну ділянку площею 1276,00кв.м. обмежену лініями 3-4-5-В-7-8-9-10-11-А-3. В графічному додатку зображено зеленим кольором.

Площа земельної ділянки яку виділити в особисте користування не відповідає ідеально належної відповідно до частки 23/50 в праві власності, виходячи з площі земельної ділянки 2874,00 кв.м. При даному варіанті площа земельної ділянки що пропонується для користування на 46,0 кв.м. менша за ідеально належну.

Лінію відмежування 3-4-5-В-7-8-9-10-11-А-3 земельної ділянки площею 1276,0 кв.м. для ОСОБА_1 прокласти:

-від т.3 з координатами (м), (X: 5372339,161; Y: 4280786,187) у напрямку тильної межі до т.4 з координатами (м), (X: 5372339,507; Y:4280790,434) довжиною 4,26м;

-від т. 4 з координатами (м), (X: 5372339,507; Y : 4280790,434) до т.5 з координатами (м), (X: 5372339,908; Y : 4280800,108) довжиною 9,68м;

-від т.5 з координатами (м), (X: 5372339,908; Y : 4280800,108) поворот ліворуч у напрямку лівої бокової межі до т.8 довжиною 0,4м.;

-від т. В поворот праворуч у напрямку тильної межі дот. 7 з координатами (м), (X: 5372340,425; Y : 4280805,001) довжиною 4,91м.;

-від т.7 з координатами (м), (X: 5372340,485; Y : 4280805,001) у напрямку тильної межі до т.8 з координатами (м), (X: 5372340,425; Y : 4280807,158) довжиною 2,16м.;

-від т.8 з координатами (м), (X: 5372340,485; Y : 4280807,158) поворот ліворуч у напрямку лівої бокової межі до т.9 з координатами (м), (X: 5372340,885; Y : 4280807,131) довжиною 0,4м.;

-від т.9 поворот праворуч у напрямку тильної межі до т. 10, з координатами (м), (X: 5372340,887; Y : 4280853,629) довжиною 46,50м.;

-від т. 10 з координатами (м), (X: 5372340,887; Y : 4280853,629) поворот праворуч вздовж тильної межі до т. 11 з координатами (м), (X: 5372328,626; Y : 4280854,122) довжиною 12,27м.;

-від т. 11 з координатами (м), (X: 5372328,626; Y : 4280854,122) поворот праворуч у напрямку фасадної межі до т.А довжиною 60,10м.;

-від т. А поворот праворуч до т.3 з координатами (м), (X: 5372339,161; Y : 4280786,187) довжиною 27,78 м.

ОСОБА_2 з часткою 27/50 виділити в особисте користування суцільну земельну ділянку площею 1598,00кв.м. обмежену лініями 3-4-5-В-7-8-9-10-10-9-8-7-6-5-4-3-2-3. В графічному додатку зображено синім кольором.

Площа земельної ділянки виділена в особисте користування не відповідає ідеально належної відповідно до частки 27/50 в праві власності, виходячи з площі земельної ділянки 2874,00 кв.м. При даному варіанті площа земельної ділянки для користування на 46,0 кв.м. більша за ідеально належну.

При даному варіанті порядку користування земельною ділянкою кожний із співвласників має можливість нормального користування житловим будинком та господарськими будівлями та спорудами, безперешкодного доступу до зовнішніх стін житлового будинку в частинах які належать їм для поточного ремонту та догляду за ними.

Лінію відмежування 3-4-5-В-7-8-9-10-10-9-8-7-6-5-4-3-2-3 земельної ділянки площею 1598.0 кв.м. для ОСОБА_2 прокласти:

-від т.3 з координатами (м), (X: 5372339,161; Y : 4280786,187) у напрямку тильної межі до т.4 з координатами (м), (X: 5372339,507; Y : 4280790,434) довжиною 4,26м;

-від т. 4 з координатами (м), (X: 5372339,507; Y : 4280790,434) до т.5 з координатами (м), (X: 5372339,908; Y : 4280800,108) довжиною 9,68м;

-від т.5 з координатами (м), (X: 5372339,908; Y : 4280800,108) поворот ліворуч у напрямку лівої бокової межі до т.8 довжиною 0,4м.;

-від т. 8 поворот праворуч у напрямку тильної межі до т.7 з координатами (м), (X: 5372340,425; Y : 4280805,001) довжиною 4,91м.;

-від т.7 з координатами (м), (X: 5372340,485; Y : 4280805,001) у напрямку тильної межі до т.8 з координатами (м), (X: 5372340,425; Y : 4280807,158) довжиною 2,16м.;

- від т.8 з координатами (м), (X: 5372340,485; Y : 4280807,158) поворот

ліворуч у напрямку лівої бокової межі до т. 9 довжиною 0,4м.;

- від т.9 поворот праворуч у напрямку тильної межі до т. 10, з координатами (м), (X: 5372340,887; Y : 4280853,629) довжиною 46,50м.;

- від т.10 поворот ліворуч уздовж тильної межі до т. 10 з координатами (м), (X: 5372348,577; Y : 4280852,522) довжиною 7,77м.;

- від т. 10 з координатами (м), (X: 5372348,577; Y : 4280852,522) уздовж тильної межі до т.9 з координатами (м), (X: 5372367,131; Y : 4280849,852) довжиною 18,75м.;

- від т. 9 з координатами (м), (X: 5372367,131; Y : 4280849,852) поворот ліворуч до т. 8 з координатами (м), (X: 5372366,783; Y : 4280843,700) довжиною 6,16м.;

- від т. 8 з координатами (м), (X: 5372366,783; Y : 4280843,700) до т.7 з координатами (м), (X: 5372361,791; Y : 4280808,147) довжиною 35,90м. ділі до т. 6 з координатами (м), (X: 5372359,850; Y : 4280777,310) довжиною 30,90м. далі до т.5 з координатами (м), (X: 5372359,686; Y :4280776,749) довжиною 0,58м.;

- від т. 5 з координатами (м), (X: 5372359,686; Y : 4280776,749) поворот ліворуч уздовж фасадної межі до т.4 з координатами (м), (X: 5372353,751; Y : 4280779,812) довжиною 6,68м., далі до т.3 з координатами (м), (X: 5372352,192; Y : 4280781,908) довжиною 2,61м., далі до т.2 з координатами (м), (X: 5372348,976; Y : 4280782,465) довжиною 3,26м., далі до т.3 з координатами (м), (X: 5372339,161; Y : 4280786,187)довжиною 10,5м .

Згідно ст. ст.134,142 ЦПК України суд стягує на користь позивача сплачений судовий збір з відповідача в розмірі 551,20 грн.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 377 ЦК України, ст.. ст.. 88,120 ЗК України, ст. ст.134-142, 263,265,268 ЦПК України,суд,-

ВИРІШИВ:

Позов ОСОБА_1 ( пров. Мурманський буд. 11 м. Кропивницький, 25000, ІПН-2211404868) до ОСОБА_2 (пров. Мурманський буд. 11 м. Кропивницький, 25000, ІПН- не встановлено) третя особа Управління Держгеокадастру у Кіровоградському районі ( 25006, Кіровоградська обл., місто Кіровоград, ВУЛИЦЯ ТИМІРЯЗЄВА , будинок 84 код ЄДРПОУ- 39840464) про визначення порядку користування земельною ділянкою, задовольнити повністю .

Визначити порядок користування земельною ділянкою, розташованою за адресою - провулок Мурманський, 11 в м. Кропивницькому, в користування земельну ділянку відповідно до фактичного користування (графічний додаток №3) ОСОБА_1 з часткою 23/50 виділити в особисте користування суцільну земельну ділянку площею 1276,00кв.м. обмежену лініями 3-4-5-В-7-8-9-10-11-А-3. В графічному додатку зображено зеленим кольором.

Площа земельної ділянки, яку виділити в особисте користування не відповідає ідеально належної відповідно до частки 23/50 в праві власності, виходячи з площі земельної ділянки 2874,00 кв.м. При даному варіанті площа земельної ділянки що пропонується для користування на 46,0 кв.м. менша за ідеально належну.

Лінію відмежування 3-4-5-В-7-8-9-10-11-А-3 земельної ділянки площею 1276,0 кв.м. для ОСОБА_1 прокласти:

-від т.3 з координатами (м), (X: 5372339,161; Y: 4280786,187) у напрямку тильної межі до т.4 з координатами (м), (X: 5372339,507; Y:4280790,434) довжиною 4,26м;

-від т. 4 з координатами (м), (X: 5372339,507; Y : 4280790,434) до т.5 з координатами (м), (X: 5372339,908; Y : 4280800,108) довжиною 9,68м;

-від т.5 з координатами (м), (X: 5372339,908; Y : 4280800,108) поворот ліворуч у напрямку лівої бокової межі до т.8 довжиною 0,4м.;

-від т. В поворот праворуч у напрямку тильної межі дот. 7 з координатами (м), (X: 5372340,425; Y : 4280805,001) довжиною 4,91м.;

-від т.7 з координатами (м), (X: 5372340,485; Y : 4280805,001) у напрямку тильної межі до т.8 з координатами (м), (X: 5372340,425; Y : 4280807,158) довжиною 2,16м.;

-від т.8 з координатами (м), (X: 5372340,485; Y : 4280807,158) поворот ліворуч у напрямку лівої бокової межі до т.9 з координатами (м), (X: 5372340,885; Y : 4280807,131) довжиною 0,4м.;

-від т.9 поворот праворуч у напрямку тильної межі до т. 10, з координатами (м), (X: 5372340,887; Y : 4280853,629) довжиною 46,50м.;

-від т. 10 з координатами (м), (X: 5372340,887; Y : 4280853,629) поворот праворуч вздовж тильної межі до т. 11 з координатами (м), (X: 5372328,626; Y : 4280854,122) довжиною 12,27м.;

-від т. 11 з координатами (м), (X: 5372328,626; Y : 4280854,122) поворот праворуч у напрямку фасадної межі до т.А довжиною 60,10м.;

-від т. А поворот праворуч до т.3 з координатами (м), (X: 5372339,161; Y : 4280786,187) довжиною 27,78 м.

ОСОБА_2 з часткою 27/50 виділити в особисте користування суцільну земельну ділянку площею 1598,00кв.м. обмежену лініями 3-4-5-В-7-8-9-10-10-9-8-7-6-5-4-3-2-3. В графічному додатку зображено синім кольором.

Площа земельної ділянки виділена в особисте користування не відповідає ідеально належної відповідно до частки 27/50 в праві власності, виходячи з площі земельної ділянки 2874,00 кв.м. При даному варіанті площа земельної ділянки для користування на 46,0 кв.м. більша за ідеально належну.

При даному варіанті порядку користування земельною ділянкою кожний із співвласників має можливість нормального користування житловим будинком та господарськими будівлями та спорудами, безперешкодного доступу до зовнішніх стін житлового будинку в частинах які належать їм для поточного ремонту та догляду за ними.

Лінію відмежування 3-4-5-В-7-8-9-10-10-9-8-7-6-5-4-3-2-3 земельної ділянки площею 1598.0 кв.м. для ОСОБА_2 прокласти:

-від т.3 з координатами (м), (X: 5372339,161; Y : 4280786,187) у напрямку тильної межі до т.4 з координатами (м), (X: 5372339,507; Y : 4280790,434) довжиною 4,26м;

-від т. 4 з координатами (м), (X: 5372339,507; Y : 4280790,434) до т.5 з координатами (м), (X: 5372339,908; Y : 4280800,108) довжиною 9,68м;

-від т.5 з координатами (м), (X: 5372339,908; Y : 4280800,108) поворот ліворуч у напрямку лівої бокової межі до т.8 довжиною 0,4м.;

-від т. 8 поворот праворуч у напрямку тильної межі до т.7 з координатами (м), (X: 5372340,425; Y : 4280805,001) довжиною 4,91м.;

-від т.7 з координатами (м), (X: 5372340,485; Y : 4280805,001) у напрямку тильної межі до т.8 з координатами (м), (X: 5372340,425; Y : 4280807,158) довжиною 2,16м.;

- від т.8 з координатами (м), (X: 5372340,485; Y : 4280807,158) поворот

ліворуч у напрямку лівої бокової межі до т. 9 довжиною 0,4м.;

- від т.9 поворот праворуч у напрямку тильної межі до т. 10, з координатами (м), (X: 5372340,887; Y : 4280853,629) довжиною 46,50м.;

- від т.10 поворот ліворуч уздовж тильної межі до т. 10 з координатами (м), (X: 5372348,577; Y : 4280852,522) довжиною 7,77м.;

- від т. 10 з координатами (м), (X: 5372348,577; Y : 4280852,522) уздовж тильної межі до т.9 з координатами (м), (X: 5372367,131; Y : 4280849,852) довжиною 18,75м.;

- від т. 9 з координатами (м), (X: 5372367,131; Y : 4280849,852) поворот ліворуч до т. 8 з координатами (м), (X: 5372366,783; Y : 4280843,700) довжиною 6,16м.;

- від т. 8 з координатами (м), (X: 5372366,783; Y : 4280843,700) до т.7 з координатами (м), (X: 5372361,791; Y : 4280808,147) довжиною 35,90м. ділі до т. 6 з координатами (м), (X: 5372359,850; Y : 4280777,310) довжиною 30,90м. далі до т.5 з координатами (м), (X: 5372359,686; Y :4280776,749) довжиною 0,58м.;

- від т. 5 з координатами (м), (X: 5372359,686; Y : 4280776,749) поворот ліворуч уздовж фасадної межі до т.4 з координатами (м), (X: 5372353,751; Y : 4280779,812) довжиною 6,68м., далі до т.3 з координатами (м), (X: 5372352,192;

Y : 4280781,908) довжиною 2,61м., далі до т.2 з координатами (м), (X: 5372348,976; Y : 4280782,465) довжиною 3,26м., далі до т.3 з координатами (м), (X: 5372339,161; Y : 4280786,187)довжиною 10,5м .

Стягнути з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_1 -551,20 грн. судового збору.

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку до Апеляційного суду Кіровоградської області через Кіровський районний суд м. Кіровограда шляхом подачі апеляційної скарги протягом 30 днів з дня проголошення рішення .

Суддя Кіровського А. В. Панфілова

районного суду

м.Кіровограда

СудКіровський районний суд м.Кіровограда
Дата ухвалення рішення16.01.2018
Оприлюднено25.01.2018
Номер документу71776329
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —404/7802/16-ц

Рішення від 16.01.2018

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Панфілова А. В.

Рішення від 16.01.2018

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Панфілова А. В.

Ухвала від 14.11.2017

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Панфілова А. В.

Ухвала від 29.06.2017

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Панфілова А. В.

Ухвала від 02.03.2017

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Панфілова А. В.

Ухвала від 17.02.2017

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Панфілова А. В.

Ухвала від 26.12.2016

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Панфілова А. В.

Ухвала від 13.12.2016

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Панфілова А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні