Ухвала
від 24.01.2018 по справі 674/1732/17
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Справа № 674/1732/17

Провадження № 2/674/192/18

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

"24" січня 2018 р. м.Дунаївці

Дунаєвецький районний суд

Хмельницької області в складі:

головуючої-судді ОСОБА_1 М

з участю:

секретаря Мудрицької Л.В.

позивачки ОСОБА_2

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в залі суду м.Дунаївці, цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 міської ради Хмельницької області, треті особи: Головне управління Держземагенства у Хмельницькій області, ОСОБА_3 районна державна адміністрація Хмельницької області визнання недійсним Державного акта на право власності на земельну ділянку в порядку спадкування в порядку спадкування за законом (ціна позову 30162,91 грн.) ,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Дунаєвецького районного суду Хмельницької області від 26 грудня 2017 року провадження у зазначеній справі було відкрито та призначено попереднє судове засідання.

Представник відповідача ОСОБА_3 міської ради Хмельницької області, представники третіх осіб: ОСОБА_3 районної державної адміністрації Хмельницької області та Головне управління Держземагенства у Хмельницькій областів підготовче судове засідання не з'явилися, однак до суду подали повідомлення про розгляд справи у їхній відсутності.

Суд, заслухавши позивачку, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Статтею 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з'ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ст. 210 ЦПК України, суд має розпочати розгляд справи по суті не пізніше ніж через шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, а у випадку продовження строку підготовчого провадження не пізніше наступного дня з дня закінчення такого строку.

В підготовчому судовому засіданні судом з'ясовано чи повідомила позивачка про всі обставини справи, які їй відомі, а судом роз'яснено, які обставини входять до предмета доказування, які докази мають бути подані до початку судового розгляду по суті.

Позивачка в підготовчому судовому засіданні заявила клопотання про витребування спадкової справи після смерті ОСОБА_4, яка померла 02 жовтня 2015 року, оскільки самостійно надати такі докази не може, а також не заперечила проти призначення справи до судового розгляду.

Зважаючи на вищевикладене, суд дійшов висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті, а також задовольнити клопотання про витребування доказів.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 84, 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 міської ради Хмельницької області, треті особи: Головне управління Держземагенства у Хмельницькій області, ОСОБА_3 районна державна адміністрація Хмельницької області визнання недійсним Державного акта на право власності на земельну ділянку в порядку спадкування в порядку спадкування за законом (ціна позову 30162,91 грн.) та призначити справу до розгляду по суті на 22 лютого 2018 року о 09 год. 30 хв. у залі судового засідання у приміщенні Дунаєвецького районного суду Хмельницької області.

Задовольнити клопотання позивачки про витребування доказів.

Витребувати у приватного нотаріуса ОСОБА_3 районного нотаріального округу ОСОБА_5, копію спадкової справи, яка заведена після смерті ОСОБА_4, яка померла 02 жовтня 2015 року.

Витребувані докази направити на адресу Дунаєвецького районного суду Хмельницької області у строк до 22 лютого 2018 року.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя:/підпис/

Вірно:

Суддя Дунаєвецького районного суду ОСОБА_1

СудДунаєвецький районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення24.01.2018
Оприлюднено26.01.2018
Номер документу71806157
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —674/1732/17

Ухвала від 04.05.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Рішення від 22.02.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Ухвала від 24.01.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Ухвала від 26.12.2017

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні