Ухвала
від 24.01.2018 по справі 802/2581/17-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

м. Вінниця

24 січня 2018 р. Справа № 802/2581/17-а

Вінницький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Дончика Віталія Володимировича, розглянувши в письмовому провадженні без виклику сторін в порядку спрощеного позовного провадження матеріали адміністративної справи за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області до Буднянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Шаргородського району Вінницької обласної ради про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю)

в с т а н о в и в :

28 грудня 2017 року Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області звернулось в суд з адміністративним позовом до Буднянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Шаргородського району Вінницької обласної ради про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю).

Обґрунтовуючи позовні вимоги позивач зазначив, що за результатами проведеної перевірки, складено акт, в якому зафіксовані порушення у сфері техногенної та пожежної безпеки в будівлі спального корпусу школи-інтернату, які не усунуто, що і стало підставою для звернення з цим позовом до суду.

Ухвалою суду від 29.12.2017 року позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження в адміністративній справі. Вирішено розгляд справи здійснювати в порядку спрощеного позовного провадження та призначити до розгляду на 24.01.2018 року у письмовому провадженні.

15.01.2018 року, в межах строку наданого судом, Буднянською спеціальною загальноосвітньою школою-інтернатом Шаргородського району Вінницької обласної ради надано відзив на позов.

Також, 16.01.2018 року директор Буднянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Шаргородського району Вінницької обласної ради подав заяву про розгляд справи у їх присутності.

Суд, розглянувши матеріали позовної заяви Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області, з урахуванням відзиву на позов Буднянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Шаргородського району Вінницької обласної ради та заяви директора закладу про розгляд справи за їх участю, приходить до висновку, що характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі вимагають проведення судового засідання з повідомленням сторін для повного та всебічного встановлення обставин справи.

Керуючись ст.ст. 258-263 КАС України суд, -

у х в а л и в :

Адміністративну справу за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області до Буднянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Шаргородського району Вінницької обласної ради про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю) призначити у судове засідання з повідомленням сторін 06 лютого 2018 року на 13-00 годину.

Копію ухвали направити особам що беруть участь у справі.

Ухвала суду набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 256 КАС України.

Відповідно до ч. 3 ст. 293 КАС України заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя                                                   Дончик Віталій Володимирович

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.01.2018
Оприлюднено30.01.2018
Номер документу71811396
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —802/2581/17-а

Рішення від 29.05.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дончик Віталій Володимирович

Ухвала від 28.02.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дончик Віталій Володимирович

Ухвала від 24.01.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дончик Віталій Володимирович

Ухвала від 29.12.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дончик Віталій Володимирович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні