Ухвала
від 30.01.2018 по справі 804/166/18
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

30 січня 2018 року Справа № 804/166/18 Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Горбалінський В.В., розглянувши позовну заяву Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області до Комунального закладу Дніпропетровський обласний госпіталь ветеранів війни про застосування заходів реагування, -

ВСТАНОВИВ:

04 січня 2018 року до Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області до Комунального закладу Дніпропетровський обласний госпіталь ветеранів війни , в якій позивач просить:

- застосувати заходи реагування у вигляді повного зупинення експлуатації (роботи) об'єкта, а саме: будівлі АЧ-2 (адміністративний корпус), будівлі АЦ-4 (лікувальний корпус), будівлі АШ-2 (лікувально-діагностичне відділення), будівлі АХ-1 (будівля хірургічного (фізіотерапевтичного) корпусу), приміщення актової зали АЦ-1-1 за адресою: Дніпропетровська область, м. Дніпро, площа Соборна, 14 Комунального закладу Дніпропетровський обласний госпіталь ветеранів війни (код ЄДРПОУ - 01985191), до повного усунення порушень, шляхом заборони експлуатації та зобов'язання зупинити експлуатацію вищевказаного об'єкта.

Позовна заява не відповідала вимогам ст. 161 Кодексу адміністративного судочинства України, а тому ухвалою суду від 09.01.2018 року була залишена без руху, з встановленням позивачу терміну для усунення недоліків позовної заяви протягом десяти днів з дня отримання копії ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Ухвала про залишення позовної заяви без руху отримана представником Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області 15.01.2018 року, що підтверджується наявною у матеріалах справи розпискою про вручення поштової кореспонденції.

Таким чином, судом встановлено та матеріалами справи підтверджено, що станом на 30.01.2018 року позивач не усунув недоліки позовної заяви у визначений судом в ухвалі від 09.01.2018 року строк.

Відповідно до пункту 1 частини 4 статті 169 Кодексу адміністративного судочинства України, позовна заява повертається позивачеві, у разі якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

Керуючись ст. ст. 161, 169, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області до Комунального закладу Дніпропетровський обласний госпіталь ветеранів війни про застосування заходів реагування - повернути позивачу.

Копію ухвали про повернення позовної заяви та додані до неї матеріали позовної заяви надсилати особі, яка подала позовну заяву, не пізніше наступного дня після її постановлення. Копія позовної заяви залишається в суді.

Роз'яснити позивачу, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення згідно ст. 256 Кодексу адміністративного судочинства України та відповідно до ч. 7 ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України може бути оскаржена в порядку та строки, встановлені ст. ст. 295, 297 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення30.01.2018
Оприлюднено30.01.2018
Номер документу71879250
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування

Судовий реєстр по справі —804/166/18

Ухвала від 30.01.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Горбалінський Володимир Володимирович

Ухвала від 09.01.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Горбалінський Володимир Володимирович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні