Ухвала
від 31.01.2018 по справі 751/8304/17
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/8304/17

Провадження №2/751/152/18

УХВАЛА

31 січня 2018 року м.Чернігів

Новозаводський районний суд міста Чернігова

у складі: головуючого-судді Яременко І. В.

при секретарі Клименко К. Є.

за участю представника позивача ОСОБА_1,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Інформаційне агентство Спілка православних журналістів до ОСОБА_2, Товариства з обмеженою відповідальністю Телерадіокомпанія Міст ТБ про захист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації, -

Встановив:

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовною заявою ТОВ Інформаційне агентство Спілка православних журналістів до ОСОБА_2, ТОВ Телерадіокомпанія Міст ТБ про захист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації.

В судове засідання 31 січня 2018 року відповідач ОСОБА_2 та представник відповідача ТОВ Телерадіокомпанія Міст ТБ не з'явились, про судовий розгляд повідомлялись у встановленому ст.ст. 128, 129 ЦПК України порядку.

Судовий виклик відповідача ОСОБА_2 повернувся на адресу суду з позначкою за закінченням терміну зберігання .

Представником відповідача ТОВ Телерадіокомпанія Міст ТБ надано клопотання, згідно якого просять 31 січня 2018 року розгляд справи відкласти в зв'язку із неможливістю забезпечити явку представника в судове засідання, наступне судове засідання по даній справі провести в режимі відеоконференції у зв язку із значною віддаленістю їх місця знаходження від Новозаводського районного суду м. Чернігова. Проведення відеоконференції просив доручити Шевченківському районному суду м. Львова.

Суд, заслухавши думку представника позивача ОСОБА_1, який заперечував проти відкладення розгляду справи, прийшов до наступного.

Відповідно до п.1 ч.2 ст. 223 ЦПК України, суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку з підстав неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

Оскільки відносно відповідача ОСОБА_2 відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання, суд вважає за необхідне розгляд справи відкласти.

Відповідно до ч.ч.1, 5, 7 ст.212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов язковою. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за пять днів до відповідного судового засідання.

Оскільки клопотання представника відповідача ТОВ Телерадіокомпанія Міст ТБ про проведення судового засідання у режимі відеоконференції обґрунтоване неможливістю прибуття його в судове засідання до Новозаводського районного суду м. Чернігова, враховуючи наявну технічну можливість судового розгляду в такому режимі, суд вважає за можливе почати проводити судові засідання у режимі відеоконференції з Шевченківським районним судом м. Львова.

На підставі викладеного, керуючись ст. 212, 223 ЦПК України, суд -

Ухвалив:

Судовий розгляд по справі за позовною заявою ТОВ Інформаційне агентство Спілка православних журналістів до ОСОБА_2, ТОВ Телерадіокомпанія Міст ТБ про захист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації відкласти до 14 лютого 2018 року 12.00 годин.

Судове засідання 14 лютого 2018 року о 12.00 годині по справі за позовною заявою ТОВ Інформаційне агентство Спілка православних журналістів до ОСОБА_2, ТОВ Телерадіокомпанія Міст ТБ про захист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації, провести в режимі відеоконференції.

Представнику ТОВ Телерадіокомпанія Міст ТБ з'явитись до Шевченківського районного суду м. Львова, який знаходиться за адресою: вулиця Січових Стрільців, 12, Львів, Львівська область, 79000, для проведення судового засідання в режимі відеоконференції 14 лютого 2018 року о 12.00 годині.

Доручити Шевченківському районному суду м. Львова провести організацію судового розгляду справи в режимі відеоконференції з Новозаводським районним судом м. Чернігова 14 лютого 2018 року о 12.00 годині, перевірити документи, що посвідчують особу представника відповідача, перебувати поряд з ним до закінчення судового засідання.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису та направити до суду відповідні документи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.В. Яременко

Дата ухвалення рішення31.01.2018
Оприлюднено02.02.2018
Номер документу71903332
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації

Судовий реєстр по справі —751/8304/17

Постанова від 11.04.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Губар В. С.

Ухвала від 19.03.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Губар В. С.

Ухвала від 04.03.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Губар В. С.

Ухвала від 20.02.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Губар В. С.

Ухвала від 08.01.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Губар В. С.

Ухвала від 21.12.2018

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Губар В. С.

Рішення від 02.11.2018

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Цибенко І. В.

Рішення від 02.11.2018

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Цибенко І. В.

Ухвала від 03.10.2018

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Цибенко І. В.

Ухвала від 10.07.2018

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Цибенко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні