Ухвала
від 30.01.2018 по справі 487/6167/17
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 487/6167/17

Провадження № 1-кс/487/283/18

У Х В А Л А

Іменем України

30.01.2018 року слідчий суддя Заводського районного суду м. Миколаєва ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого СВ Заводського відділу поліції ГУ НП в Миколаївській області ОСОБА_3 у кримінальному провадженні № 42017151030000177 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 191, ч. 3 ст. 369, ч. 1 ст. 255 КК України про арешт майна, -

ВСТАНОВИВ:

26.01.2018 року слідчий СВ Заводського відділу поліції ГУ НП в Миколаївській області ОСОБА_3 , за погодженням з прокурором Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури №1 Миколаївської області ОСОБА_4 , в рамках здійснення досудового розслідування по кримінальному провадженню № 42017151030000177, звернувся до суду з клопотанням про накладення арешту на майно вилучене у ході обшуку автомобіля марки «Mitsubishi Outlender 2998» д.н.з. НОМЕР_1 .

Підставою для внесення клопотання стало те, що вилучене майно містить відомості, які можуть бути використані як доказ факту вчинення кримінальних правопорушень передбачених ч.3. ст. 191 ч.3 ст. 369 ч.1 ст. 255 КК України, відомості про які внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань під №42017151030000177.

Сторони кримінального провадження в судове засідання не з`явились.

На підставі до ч. 1 ст. 172 КПК України, клопотання розглянуто без участі слідчого, прокурора, власника майна та захисника.

Дослідивши клопотання та докази, якими воно обґрунтовується, слідчий суддя приходить до наступних висновків.

СВ Заводського відділу поліції ГУ Національної поліції в Миколаївській області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження № 42017151030000177 зареєстрованого в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 191, ч. 3 ст. 369, ч. 1 ст. 255 КК України.

15.01.2018 в ході досудового розслідування, відповідно до рішення слідчого судді, був проведений обшук автомобіля марки «Mitsubishi Outlender 2998» д.н.з. НОМЕР_1 , в ході якого було виявлено та вилучено: 71 купюра номіналом 100 грн., 16 купюр номіналом 200 грн., 80 купюр номіналом 500 грн., одна купюра номіналом 50 грн., одна купюра номіналом 10 грн., дві купюри номіналом 2 грн., чотири купюри номіналом 1 грн., одна купюра номіналом 1 долар США, одна купюра номіналом 2 долари США, одна купюра номіналом 50 рублів, три картки «ПриватБанку» №5168742347720017, 5168742701085379, №5168742354972717, одна картка «FidoBank» № НОМЕР_2 , флеш карта марки «Transcend» об`ємом 8 GB, сім картка мобільного оператора «Київстар», папки з документи, ноутбук марки «ASUS» модель X7564 в корпусі чорного кольору, планшет марки «APPLE» «iPad».

17.01.2018 року слідчим групи слідчих СВ Заводського ВП ГУ НП в Миколаївській області ОСОБА_3 проведено огляд вищевказаних речей та предметів, що зафіксовано у протоколі огляду від 17 січня 2018 року.

Тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного або осіб, у володінні яких перебуває зазначене у частині другій цієї статті майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення (ч. 1 ст. 167 КПК України).

Частиною 1 ст.170 КПК України передбачено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Відповідно до ч.2 ст.170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Відповідно до ч. 1 ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Виходячи з положень ч.10 ст. 170 КПК України, арешт може буди накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Згідно вимог ст.173 КПК України слідчий суддя, суд відмовляють у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першої статті 170 цього Кодексу.

Слідчим доведено достатність підстав вважати, що були вчинені кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст. 191, ч. 3 ст. 369, ч. 1 ст. 255 КК України, а вилучене майно відповідає критеріям ст. 98 КПК України.

Так, з матеріалів клопотання вбачається, що наявні обґрунтовані підстави вважати, що вилучене в ході обшуку майно має суттєве значення для кримінального провадження. Воно може містити відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Також доведена наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першої статті 170 цього Кодексу та існує необхідність накладення арешту на це майно для забезпечення завдань кримінального провадження.

Таке обмеження права власності є розумним та співрозмірним із завданням кримінального провадження.

Вказане у своїй сукупності свідчить про обґрунтованість клопотання та наявність достатніх підстав для застосування заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту вказаного в клопотанні майна.

Керуючись ст. ст. 98, 167, 170-173, 309, 392-395 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

Накласти арешт на майно вилучене у ході обшуку автомобіля марки «Mitsubishi Outlender 2998» д.н.з. НОМЕР_1 , а саме:

- Два примірники Довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за грудень 2017 року Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Шмідта в сІванівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області на 1арк. кожен.

- Два примірники Акту №14 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2017 року Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Шмідта в сІванівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області на 3арк. кожен.

- Два примірники Підсумкової відомості ресурсів (Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Шмідта в с.Іванівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області) на 2арк. кожен.

- Два примірники Загальновиробничих витрат на будову (Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Шмідта в с.Іванівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області) на 1арк. кожен.

- Два примірники Зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва (Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Шмідта в сІванівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області) на 2арк. кожен.

- Два примірники Довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за грудень 2017 року Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Дніпробузька в с.Іванівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області на 1арк. кожен.

- Два примірники Акту №13 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2017 року Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Дніпробузька в сІванівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області на 3арк. кожен.

- Два примірники Підсумкової відомості ресурсів (Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Дніпробузька в с.Іванівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області) на 2арк. кожен.

- Два примірники Загальновиробничих витрат на будову (Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Дніпробузька в с.Іванівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області) на 1арк. кожен.

- Два примірники Зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва (Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Дніпробузька в сІванівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області) на 2арк. кожен.

- Договір про надання послуг №3 від 29.11.2017 на 3арк., укладений між Куцурубською сільською радою об`єднаної територіальної громади Очаківського району Миколаївської області в особі сільського голови ОСОБА_5 (Замовник) та ФОП ОСОБА_6 (виконавець) .

- Акт №3 здачі-прийняття робіт щодо здійснення технічного нагляду об`єкту капітального ремонту дорожнього покриття по вул.Москаленка в с.Острівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області на 1арк.

- Рахунок ФОП « ОСОБА_6 » без номеру та дати на 1арк. на оплату Куцурубською сільською радою Очаківського району Миколаївської області 4359,99грн.

- Договір про надання послуг №12 від 04.12.2017 на 3арк., укладений між Куцурубською сільською радою об`єднаної територіальної громади Очаківського району Миколаївської області в особі сільського голови ОСОБА_5 (Замовник) та ФОП ОСОБА_6 (виконавець)

- Акт №12 здачі-прийняття робіт щодо здійснення технічного нагляду об`єкту капітального ремонту дорожнього покриття по вул.Садовій в с.Іванівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області на 1арк.

- Договір про надання послуг №12 від 01.12.2017 на 3арк., укладений між Куцурубською сільською радою об`єднаної територіальної громади Очаківського району Миколаївської області в особі сільського голови ОСОБА_5 (Замовник) та ФОП ОСОБА_6 (виконавець).

- Акт №12 здачі-прийняття робіт щодо здійснення технічного нагляду об`єкту капітального ремонту дорожнього покриття по вул.Шмідта в с.Іванівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області на 1арк.

- Рахунок ФОП « ОСОБА_6 » без номеру та дати на 1арк. на оплату Куцурубською сільською радою Очаківського району Миколаївської області 3065грн.

- Договір про надання послуг №13 від 01.12.2017 на 3арк., укладений між Куцурубською сільською радою об`єднаної територіальної громади Очаківського району Миколаївської області в особі сільського голови ОСОБА_5 (Замовник) та ФОП ОСОБА_6 (виконавець).

- Акт №13 здачі-прийняття робіт щодо здійснення технічного нагляду об`єкту капітального ремонту дорожнього покриття по вул.Дніпробузька в с.Іванівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області на 1арк. Акт підписаний сторонами договору та скріплений відбитками круглих печаток сторін.

- Рахунок ФОП « ОСОБА_6 » без номеру та дати на 1арк. на оплату Куцурубською сільською радою Очаківського району Миколаївської області 4190грн.

- Договір №536 від 24.11.2017 на 4арк., укладений між Адміністрацією Центрального району Миколаївської міської ради в особі голови адміністрації ОСОБА_7 (Замовник) та ФОП « ОСОБА_8 » (Виконавець).

- Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва (Поточний ремонт дитячого майданчика по вул.Севастопольська, 43/1 в Центральному районі м.Миколаєва) на 2арк.

- Дефектний акт (Поточний ремонт дитячого майданчика по вул.Севастопольська, 43/1 в Центральному районі м. Миколаєва) на 1арк.

- Договірна ціна на Поточний ремонт дитячого майданчика по вул.Севастопольська, 43/1 в Центральному районі м.Миколаєва що здійснюється в 2017 році на 2арк.

- Розрахунки №№ 1-4. Прямі витрати і загально виробничі витрати: будівельні роботи/монтажні роботи, тис. грн (Поточний ремонт дитячого майданчика по вул.Севастопольська, 43/1 в Центральному районі м.Миколаєва) на 2арк.

- Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 на поточний ремонт дитячого майданчика по вул.Севастопольська, 43/1 в Центральному районі м.Миколаєва на 4арк.

- Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1 поточний ремонт дитячого майданчика по вул.Севастопольська, 43/1 в Центральному районі м.Миколаєва на 3арк.

- Загальновиробничі витрати на будову поточний ремонт дитячого майданчика по вул.Севастопольська, 43/1 в Центральному районі м.Миколаєва на 1арк.

- Зведений кошторисний розрахунок вартості будівництва (Капітальний ремонт тротуарів по вул.Райдужній, 36, 38 у Корабельному районі м.Миколаєва) на 2арк.

- Акт приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2017 року (Капітальний ремонт тротуарів по вул.Райдужній, 36, 38 у Корабельному районі м.Миколаєва) на 3арк.

- Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за грудень 2017 року (Капітальний ремонт тротуарів по вул.Райдужній, 36, 38 у Корабельному районі м.Миколаєва) на 1арк.

- Підсумкова відомість ресурсів (Капітальний ремонт тротуарів по вул.Райдужній, 36, 38 у Корабельному районі м.Миколаєва) на 2арк.

- Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва (Капітальний ремонт дитячого майданчика по вул.Райдужній, 43, 45 у Корабельному районі м.Миколаєва) на 2арк.

- Підсумкова відомість ресурсів (Капітальний ремонт дитячого майданчику по вул.Райдужній, 43, 45 у Корабельному районі м.Миколаєва) на 4арк.

- Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за грудень 2017 року (Капітальний ремонт дитячого майданчику по вул.Райдужній, 43, 45 у Корабельному районі м.Миколаєва) на 2арк.

- Акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2017 року (Капітальний ремонт дитячого майданчику по вул.Райдужна, 43, 45 у Корабельному районі м.Миколаєва) на 5арк.

- Світлокопія витягу з реєстру платників єдиного податку №1614023403304 від 29.08.2016 на 1арк. щодо ФОП « ОСОБА_9 ».

- Проект наказу по ФОП « ОСОБА_9 » без номеру та дати на 1арк. щодо призначення відповідальної особи за проектну документацію та на будівельному майданчику по об`єкту з капітального ремонту спортивного майданчику по АДРЕСА_1 .

- Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань від 31.08.2016 на 3арк. щодо ФОП « ОСОБА_9 ».

- Свідоцтво якості №10/345 ТзОВ «Термо-Ізол» Труби попередньо теплоізольовані спіненим поліуретаном для мереж гарячого водопостачання та теплових мереж на 1арк.

- Світлокопія сертифікату якості ПАТ «Інтерпайп Новомосковський трубний завод» №51/3 от 07.03.2017 на 1арк.

- Свідоцтво якості №10/346 ТзОВ «Термо-Ізол» Труби попередньо теплоізольовані спіненим поліуретаном для мереж гарячого водопостачання та теплових мереж на 1арк.

- Світлокопія сертифікату якості ПАТ «Інтерпайп Новомосковський трубний завод» №317/8 от 22.08.2017 на 1арк.

- Технічне свідоцтво ТОВ «Термо-Ізол» №10/347 на теплогідроізольовані опори попередньо ізольовані пінополіуретаном в поліетиленовій оболонці на 1арк.

- Технічне свідоцтво ТОВ «Термо-Ізол» №10/348 на теплогідроізольовані опори попередньо ізольовані пінополіуретаном в поліетиленовій оболонці на 1арк.

- Свідоцтво якості №10/349 ТзОВ «Термо-Ізол» Фасовані вироби попередньо теплоізольовані спіненим поліуретаном для мереж гарячого водопостачання та теплових мереж на 1арк.

- Свідоцтво якості №10/350 ТзОВ «Термо-Ізол» Фасовані вироби попередньо теплоізольовані спіненим поліуретаном для мереж гарячого водопостачання та теплових мереж на 1арк.

- Технічний паспорт ТзОВ «Термо-Ізол» №10/351 Муфта поліетиленова термоусадкова гідроізоляційна на 1арк.

- Два примірники договору купівлі-продажу №54 від 02.10.2017 на 1арк. кожен, укладений між ПП «Ельпласт-Київ» в особі директора ОСОБА_10 (продавець) та ФОП « ОСОБА_8 » (покупець).

- Рахунок ФОП « ОСОБА_11 » №400003815 від 27.10.2017 на 1арк. на оплату ТМЦ на суму 3280грн.

- Рахунок ПП «Ельпаст-Київ» №712 від 02.10.2017 на 1арк., виставлений ФОП « ОСОБА_8 » на оплату ТМЦ на суму 98282,77грн.

- Накладна «Oknadverium» №0712171 від 07.12.2017 на 1арк. на відпуск ОСОБА_8 (т.0955342535) ТМЦ на суму 8940грн.

- Копія сертифікату відповідності №UA1.007.00001921-17 з терміном дії 16.02.2017-15.02.2018 на 1арк.

- П`ять світлокопій сертифікату відповідності №UA1.007.00001921-17 з терміном дії 16.02.2017-15.02.2018

- Копія висновку Державної санітарно-епідеміологічної служби №05.03.02-04/10737 від 15.02.2012 на 1арк.

- Чотири світлокопії висновку Державної санітарно-епідеміологічної служби №05.03.02-04/10737 від 15.02.2012 на 1арк. кожен.

- Копія звіту по випробуванням Управління забезпечення діяльності ГУ Держтехногенбезпеки у Харківській області №1-2012 від 10.02.2012 на 1арк. -

- П`ять світлокопій звіту по випробуванням Управління забезпечення діяльності ГУ Держтехногенбезпеки у Харківській області №1-2012 від 10.02.2012 на 1арк. кожен.

- Шість світлокопій довідки «Про необхідність сертифікації Мастик і Праймерів ТехноНіколь» №5 от 05.08.2014 на 1арк. кожен.

- Світлокопія витягу з реєстру платників єдиного податку №1714033400220 від 07.02.2017 на 1арк. щодо ФОП « ОСОБА_12 ».

- Світлокопія Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб фізичних осіб-підприємців та громадських формувань на 1арк. щодо ФОП « ОСОБА_12 ».

- Два примірники Видаткової накладної ФОП « ОСОБА_13 ». №ВН-78 від 02.11.2017 на 1арк. кожен на відпуск ФОП « ОСОБА_8 » ТМЦ на суму 82512грн.

- Сертифікат якості продукції на гойдалку-балансир «Машинка» на 1арк.

- Сертифікат якості продукції на гойдалка на мет.стійках з жорсткою підвіскою на 1арк.

- Сертифікат якості продукції на карусель «Весела карусель» на 1арк.

- Сертифікат якості продукції на пісочниця (дерев`яна) на 1арк.

- Сертифікат якості продукції на гірку «Крим» (фанер. поручень) на 1арк.

- Сертифікат якості продукції на садовий комплект з навісом на 1арк.

- Рахунок-фактура ФОП « ОСОБА_14 » без номеру від 11.11.2017 на 1арк., виставлений на оплату ФОП « ОСОБА_8 » ТМЦ на суму 131000грн.

- Світлокопія свідоцтва платника єдиного податку Серія Б №194490 на 1арк. щодо ФОП « ОСОБА_14 ».

- Світлокопія свідоцтва про державну реєстрацію ФОП « ОСОБА_14 » Серія В01 №371848 на 1арк.

- Світлокопія свідоцтво про державну реєстрацію ФОП « ОСОБА_15 » Серія В03 №324786 на 1арк.

- Світлокопія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Серія АЖ №814443 на 2арк. щодо ФОП « ОСОБА_14 ».

- Видаткова накладна ФОП « ОСОБА_14 » №001703 від 06.12.2017 на 1арк. на відпуск ФОП « ОСОБА_8 » ТМЦ на суму 131000грн.

- Світлокопія Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань №21647821 на 2арк. щодо ФОП « ОСОБА_16 ».

- Товарний чек без номеру від 06.09.2017 на 1арк. на суму 700грн.

- Товарний чек без номеру від 06.09.2017 на 1арк. на суму 95грн.

- Товарний чек без номеру від 11.09.2017 на 1арк. на суму 54грн.

- Світлокопія свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи підприємця Серія В02 №761562 на 1арк. щодо ФОП « ОСОБА_17 ».

- Світлокопія свідоцтва платника єдиного податку Серія А №460849 на 1арк. щодо ФОП « ОСОБА_17 ».

- Світлокопія свідоцтва про державну реєстрацію ФОП « ОСОБА_18 » Серія В02 №017682 на 1арк.

- Світлокопія свідоцтва платника єдиного податку Серія Б №126024 на 1арк. щодо ФОП « ОСОБА_18 ».

- Замовлення покупця ОСОБА_8 №Н-ПДН-1239 від 29.08.2017 на 1арк. на ТМЦ вартістю 4440грн.

- Світлокопія свідоцтва платника єдиного податку ФОП « ОСОБА_19 » Серія Б № НОМЕР_3 на 1арк.

- Товарний чек без номеру від 31.08.2017 на 1арк. на суму 320грн.

- Світлокопія свідоцтва платника єдиного податку ФОП « ОСОБА_20 » Серія Б № НОМЕР_4 на 1арк.

- Товарний чек без номеру від 11.09.2017 на 1арк. на суму 205грн.

- Товарний чек без номеру та без дати на 1арк. на суму 3600грн.

- Товарний чек без номеру та без дати на 1арк. на суму 12000грн.

- Товарний чек без номеру та без дати на 1арк. на суму 2884грн.

- Накладна без номеру від 20.09.2017 на 1арк. на суму 75грн.

- Накладна без номеру від 11.10.2017 на 1арк. на суму 9300грн.

- Накладна без номеру та без дати на 1арк. на суму 2000грн.

- Прибутковий касовий ордер з квитанцією до прибуткового касового ордеру без номеру та без дати на суму 55750грн.

-.Видаткова накладна «Консоль» №12416 від 10.10.2017 на 1арк. на суму 1100грн.

-.Світлокопія замовлення покупця ОСОБА_8 №Н-ПДН-1239 від 29.08.2017 на 1арк. на ТМЦ вартістю 4440грн.

- Товарний чек без номеру від 10.08.2017 на 1арк. на суму 175грн.

- Товарний чек без номеру від 14.08.2017 на 1арк. на суму 195грн.

- Три фіскальні чеки АГЗП-3 ТОВ «Дніпмрорегіонгаз» на суму 443,60грн. кожен.

- Товарний чек від 19.08.2017 на суму 519грн.

- Товарний чек від 19.08.2017 на суму 870грн.

- Товарний чек від 19.08.2017 на суму 411,5грн.

- Товарний чек №б/н від 30.08.2017 на 1арк. на суму 309грн.

- Товарний чек без номеру від 31.08.2017 на 1арк. на суму 42грн.

- Товарний чек без номеру від 02.09.2017 на 1арк. на суму 110грн.

- Товарний чек без номеру та без дати на 1арк. на суму 32500грн.

- Товарний чек без номеру від 04.09.2017 на 1арк. на суму 100грн.

- Замовлення покупця ФОП « ОСОБА_21 » №Н-ПДН-1102 від 10.08.2017 на 1арк. на ТМЦ вартістю 1770грн.

- Світлокопії товарних чеків від 29.08.2017 на суму 385грн., від 15.09.2017 на суму 50грн., від 12.09.2017 на суму 540грн., від 05.09.2017 на суму 38грн., від 20.09.2017 на суму 21695грн., від 18.09.2017, від 09.09.2017 на суму 70грн., від 31.08.2017 на суму 320грн., від 05.09.2017 на суму 800грн., від 29.08.2017 на суму 350грн., від 21.09.2017 на суму 2117,85грн., від 28.09.2017 на суму 21грн., від 30.09ю.2017 на суму 30грн. та від 22.09.2017 на суму 355грн. на 5арк.

- Світлокопії фіскальних чеків ТОВ «НІКЮЖГАЗ» АГЗП та ФОП « ОСОБА_22 » на 3арк.

- Світлокопія сертифікату якості ТОВ «Метинвест-СМЦ» №11336 от 19.08.2015 на 1арк.

- Світлокопія сертифікату якості ТОВ «Метинвест-СМЦ» №10221 от 08.11.2014 на 1арк.

- Товарний чек без номеру від 29.09.2017 на 1арк. на суму 200грн. Чек підписано в графі «сума прописом» та скріплено відбитком круглої мокрої печатки ФОП « ОСОБА_23 ».

- Товарний чек №4 від 23.09.2017 на 1арк. на суму 20грн. Чек підписано в графі «товар відпустив» та скріплено відбитком прямокутного штампу «сплачено».

- Товарний чек без номеру від 30.09.2017 на 1арк. на суму 753грн.

- Товарний чек без номеру від 10.09.2017 на 1арк. на суму 975грн.

- Товарний чек без номеру від 10.09.2017 на 1арк. на суму 24грн.

- Товарний чек №7 від 18.09.2017 на 1арк. на суму 100грн.

- Товарний чек без номеру від 13.09.2017 на 1арк. на суму 318грн.

- Товарний чек №297 від 10.09.2017 на 1арк. на суму 336грн.

- Товарний чек без номеру від 21.09.2017 на 1арк. на суму 9236грн.

- Товарний чек без номеру від 13.09.2017 на 1арк. на суму 400грн.

- Товарний чек без номеру від 18.09.2017 на 1арк. на суму 54грн.

- Товарний чек №78 від 28.09.2017 на 1арк. на суму 1395грн.

- Товарний чек без номеру від 18.09.2017 на 1арк. на суму 200грн.

- Товарний чек ПП «Шамаров» без номеру від 18.09.2017 на 1арк. на суму 70грн.

- Товарний чек без номеру від 14.09.2017 на 1арк. на суму 2343грн.

- Товарний чек без номеру від 13.09.20__ на 1арк. на суму 25грн.

- Товарний чек без номеру від 30.09.20__ на 1арк. на суму 156грн.

- Товарний чек без номеру від 09.09.2017 на 1арк. на суму 1500грн.

- Товарний чек без номеру від 30.09.2017 на 1арк. на суму 146грн.

- Товарний чек №18 від 13.09.2017 на 1арк. на суму 100грн.

- Товарний чек без номеру від 13.09.2017 на 1арк. на суму 100грн.

- Товарний чек без номеру від 15.09.2017 на 1арк. на суму 665грн.

- Товарний чек без номеру від 18.09.2017 на 1арк. на суму 15грн.

- Товарний чек на суму №020 від 30.09.2017 на 1арк. на суму 930грн.

- Фіскальний чек ФОП « ОСОБА_22 » №0028 від 02.10.2017 на суму 69грн.

- Світлокопія сертифікату якості ТОВ «СавВАТС» №327222/83 від 30.07.2015 на 1арк.

- Світлокопія сертифікату якості ТОВ «Метинвест-СМЦ» №10380 от 05.08.2015 на 1арк.

- Світлокопія паспорту ПП «ЗИП» №3765 від 04.05.2016 на 1арк.

-.Світлокопія протоколу фізико-механічних випробувань ПАТ «Юженергобуд» №35 від 10.05.2017 на 1арк.

-.Світлокопія радіаційного сертифікату від 10.05.2017 на 1арк.

- Світлокопія документа про якість ПАТ «ЮГцемент» №а/м на 1арк.

- Світлокопія сертифікату якості від 01.2016 на 1арк.

- Квитанція ФОП « ОСОБА_13 » до прибуткового касового ордеру №17 на оплату ФОП « ОСОБА_8 ». на суму 12500грн. на 1арк.

- Сертифікат якості продукції на гірку «Крим» (фанер. поручень) на 1арк.

- Два примірники видаткової накладної ТОВ «Нікспецсервіс» №13 від 01.11.2017 на 1арк. кожен на відпуск ФОП « ОСОБА_8 » ТМЦ на суму 13264,7грн.

- Накладна ФОП «Крайтор» без номеру та без дати на 1арк. на суму 450грн. - Видаткова накладна ПП «Матвєєв» №СПЕ-583611 від 19.09.2017 на 1арк.

- Видаткова накладна ТОВ «Торговий Дім «Відзев» №3926 (ЧМП00017440) від 05.09.2017 на 1арк. на відпуск ФОП « ОСОБА_8 ». ТМЦ на суму 9907,78грн.

- Фіскальний чек ТОВ «Торговий дім Відзев» від 05.09.2017 на суму 9907,78грн.

- Пропуск ТОВ «Торговий Дім «Відзев» №3926 (ЧМП00017440) від 05.09.2017 на 1арк. на відпуск ФОП « ОСОБА_8 ». ТМЦ на суму 9907,78грн.

- Видаткова накладна ТОВ «Торговий Дім «Відзев» №17440 від 05.09.2017 на 1арк. на відпуск ФОП « ОСОБА_8 ». ТМЦ на суму 9744,05грн.

- Фіскальний чек ТОВ «Торговий дім Відзев» від 05.09.2017 на суму 9744,05грн.

- Пропуск ТОВ «Торговий Дім «Відзев» №17444 (ЧМП00017440) від 06.09.2017 на 1арк. на відпуск ФОП « ОСОБА_8 ». ТМЦ на суму 9885,17грн.

- Видаткова накладна ТОВ «Торговий Дім «Відзев» №17444 від 06.09.2017 на 1арк. на відпуск ФОП « ОСОБА_8 ». ТМЦ на суму 9885,17грн.

- Пропуск ТОВ «Торговий Дім «Відзев» №3930 (ЧМП000003928) від 07.09.2017 на 1арк. на відпуск ФОП « ОСОБА_8 ». ТМЦ на суму 1320грн.

- Видаткова накладна ТОВ «Торговий Дім «Відзев» №3928 від 06.09.2017 на 1арк. на відпуск ФОП « ОСОБА_8 ». ТМЦ на суму 9680грн.

- Видаткова накладна ТОВ «Торговий Дім «Відзев» №3930 від 07.09.2017 на 1арк. на відпуск ФОП « ОСОБА_8 ». ТМЦ на суму 1320грн.

- Два примірники видаткової накладної ТОВ «Мастерпласт Україна» №2478-МК від 01.12.2017 на 1арк. кожен на відпуск ОСОБА_24 ТМЦ вартістю 10800грн.

- Копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи №05.03.02.-03/13851 від 23.02.2017 на 1арк.

- Накладна ФОП « ОСОБА_25 ». №2809-1 від 28.09.2017 на 1арк. на відпуск Тоболіну ТМЦ на суму 350грн.

- Світлокопія рахунку ПП «Ельпласт-Київ» №712 від 02.10.2017 на 1арк. на суму 90557,36грн.

- Видаткова накладна магазину «Будматеріали» №СО00006553 від 11.10.2017 на відпуск на адресу м. Миколаїв, вул.Малко-Тернівська, 81/а ТМЦ на суму 135грн.

- Світлокопія свідоцтва серії В02 №013517 про державну реєстрацію ФОП « ОСОБА_26 ». та Витягу з реєстру платників єдиного податку №1514023401075 від 17.03.2017 на 1арк.

- Світлокопія Витягу з реєстру платників єдиного податку та витягу з єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань на 1арк. щодо ФОП « ОСОБА_27 ».

- Чотири примірники не заповнених товарних чеків на 1арк.

- Фіскальні чеки ТОВ «Нікюжгаз» АГЗП в кількості 19шт.

- Фіскальні чеки АГЗП-3 ТОВ «Дніпрорегіонгаз» та ТОВ «Фортуна 2013» в кількості 5шт.

- Видаткова накладна №СО00003671 від 09.08.21017 на 1арк. на відпуск ТМЦ на суму 101грн.

- Видаткова накладна №СО00003656 від 09.08.21017 на 1арк. на відпуск ТМЦ на суму 188грн.

- Видаткова накладна MD №СПЕ-588669 від 29.09.21017 на 1арк. на відпуск ТМЦ на суму 42,8грн.

- Змінний рапорт машиніста на замовлення ФОП « ОСОБА_8 » (а/м « НОМЕР_5 ) на 1арк.

- Накладна №26 від 05.12.2017 на 1арк. на відпуск ФОП « ОСОБА_8 ». ТМЦ на суму 117400грн.

- Накладна ФОП « ОСОБА_21 » №26 без дати на 1арк. на відпуск ФОП « ОСОБА_8 » ТМЦ на суму 147625грн.

- Накладна ФОП « ОСОБА_21 » без номеру та без дати на 1арк. на відпуск ФОП « ОСОБА_8 » ТМЦ на суму 117625грн.

- Світлокопія свідоцтва про державну реєстрацію Серія НОМЕР_6 ФОП « ОСОБА_28 » на 1арк. На зворотному боці мається світлокопія Витягу з реєстру платників єдиного податку №161404343979 щодо ФОП « ОСОБА_28 ».

- Світлокопія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців серії АЖ №457474 щодо ФОП « ОСОБА_18 » на 1арк.

- Світлокопія свідоцтва платника єдиного податку Серія Б №126024 на 1арк. щодо ФОП « ОСОБА_18 ».

- Світлокопія витягу з реєстру платників єдиного податку №1714033400220 від 07.02.2017 на 1арк. щодо ФОП « ОСОБА_12 ».

- Світлокопія Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб фізичних осіб-підприємців на 1арк. щодо ФОП « ОСОБА_12 ».

- Світлокопія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців №21647821 щодо ФОП « ОСОБА_16 » на 2арк. Світлокопія витягу завірена рукописний записом «згідно з оригіналом» та підписом. На зворотному боці другого аркушу світлокопії витягу мається рукописний запис «Потёмкинская 141».

- Товарний чек без номеру від 29.08.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 350грн.

- Товарний чек №134 від 21.11.2017 на 1арк. на продаж ФОП « ОСОБА_8 » ТМЦ на суму 10800грн.

Товарний чек №202 від 23.11.2017 на 1арк. на продаж ФОП « ОСОБА_8 » ТМЦ на суму 13475грн.

- Товарний чек №244 від 27.11.2017 на 1арк. на продаж ФОП « ОСОБА_8 » ТМЦ на суму 12000грн.

- Фіскальний чек АГЗП-3 ТОВ «Дніпрорегіонгаз» №0703 від 18.12.2017.

- Товарний чек без номеру від 20.09.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 21695грн.

- Товарний чек №5 від 22.09.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 355грн.

- Товарний чек без номеру від 27.07.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 204грн.

- Товарний чек без номеру від 24.07.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 148грн.

- Товарний чек №1 від 21.07.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 58661грн.

- Товарний чек №12 від 25.07.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 94грн.

- Товарний чек без номеру від 18.11.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 740грн.

- Товарний чек без номеру від 04.12.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 24грн.

- Товарний чек без номеру та без дати на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 2250грн.

- Товарний чек без номеру від 29.08.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 385грн.

- Товарний чек №4 від 30.09.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 30грн.

- Товарний чек без номеру від 29.09.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 41грн.

- Товарний чек №991 від 21.09.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 2117,85грн.

- Товарний чек №6 від 28.09.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 21грн.

- Товарний чек без номеру від 29.09.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 263,5грн.

- Товарний чек без номеру від 13.09.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 450грн.

- Товарний чек без номеру від 06.12.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 40грн.

- Товарний чек без номеру від 18.09.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 550грн.

- Товарний чек №1204 від 22.12.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 874грн.

- Товарний чек без номеру від 15.09.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 50грн.

- Товарний чек без номеру від 12.09.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 540грн.

- Товарний чек №12 від 09.09.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 70грн.

- Товарний чек без номеру ід 05.09.2017 на 1арк. на продаж ФОП « ОСОБА_29 » ТМЦ на суму 800грн.

- Товарний чек без дати від 05.09.2017 на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 38грн.

- Товарний чек без номеру та без дати на 1арк. на продаж ТМЦ на суму 1800грн.

- Робочий проект «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр-ту Центральному, 138 в м.Миколаєві» (проект організації будівництва) на 22арк.

- Пояснювальна записка «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр-ту Центральному, 138 в м.Миколаєві» на 11арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр-ту Центральному, 138 в м.Миколаєві» (кошторисна документація) на 25арк.

- Висновок про технічний стан покрівлі житлового будинку «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр-ту Центральному, 138 в м.Миколаєві» на 12арк.

- Проект виконання робіт «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр-ту Центральному, 138 в м.Миколаєві» (підрядник ФОП « ОСОБА_8 ».) на 22арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр-ту Центральному, 122 в м.Миколаєві» (проект організації будівництва) на 22арк.

- Пояснювальна записка «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр-ту Центральному, 122 в м.Миколаєві на 11арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр-ту Центральному, 122 в м.Миколаєві» (кошторисна документація) на 20арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр-ту Центральному, 122 в м.Миколаєві» (Висновок про технічний стан покрівлі житлового будинку) на 12арк.

- Проект виконання робіт «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр-ту Центральному, 122 в м.Миколаєві» (підрядник ФП «ФолтінВ.Б.».) на 21арк.

- Договір підряду №1747 від 21.11.2017 на 7арк., укладений між Департаментом ЖКГ Миколаївської міської ради в особі директора ОСОБА_30 (Замовник) та ФОП « ОСОБА_8 » (Підрядник).

- Додаток №1 до договору №1747 від 21.11.2017 Протокол узгодження договірної ціни на 1арк.

- Додаток №2 до договору №1747 від 21.11.2017 Календарний план виконання робіт на 1арк.

- Додаток №3 до договору №1747 від 21.11.2017 Графік фінансування на 1арк.

- Проектно-кошторисна та виконавська документація з Капітального ремонту покрівлі житлового будинку по пр.-ту Центральному, 122 в м.Миколаєві (Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва, Пояснювальна записка, Договірна ціна на будівництво, Локальний кошторис на будівельні Роботи № 7-1-1, Підсумкова відомість ресурсів, Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №7-1-1) (підрядник ФОП « ОСОБА_8 ) загалом на 21арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт тротуару по вул.Радужній, 36, 38 в Корабельному районі м.Миколаєві» (робочі креслення: генеральний план (ГП)) на 10арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт тротуару по вул.Радужній, 36, 38 в Корабельному районі м.Миколаєві» (робочі креслення: генеральний план (ГП)) на 17арк.

- Пояснювальна записка «Капітальний ремонт тротуару по вул.Радужній, 36, 38 в Корабельному районі м.Миколаєві» на 25арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт тротуару по вул.Радужній, 36, 38 в Корабельному районі м.Миколаєві» (кошторисна документація) на 25арк.

- Зведений кошторисний розрахунок вартості будівництва «Капітальний ремонт тротуару по вул.Радужній, 36, 38 в Корабельному районі м.Миколаєві» (1-ЗК, том2) на 25арк.

- Договір підряду №304 від 20.10.2017 на 4арк., укладений між Адміністрацією Корабельного району Миколаївської міської ради в особі голови ОСОБА_31 (Замовник) та ФОП « ОСОБА_8 » (Підрядник).

- Проектно-кошторисна та виконавська документація за Капітальним ремонтом тротуару по вул.Райдужній, 36, 38 у Корабельному районі м.Миколаєва (Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкту будівництва, Договірна ціна, Підсумкова відомість ресурсів, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 на загально будівельні, Пояснювальна записка) загалом на 9арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт дитячого майданчику по вул.Райдужній, 43, 45 в Корабельному районі м.Миколаєва» (кошторисна документації) на 36арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт дитячого майданчику по вул.Райдужній, 43, 45 в Корабельному районі м.Миколаєва» (робочі креслення: генеральний план (ГП)) на 8арк.

- Загальний журнал робіт ТОВ «ПІК «ПІБ» на 9арк. графи якого не заповнені.

- П`ять примірників світлокопії Витягу з реєстру платників єдиного податку №1714253400171 від 22.06.2017 на 1арк. кожен. щодо ФОП « ОСОБА_8 ».

- П`ять дублікатів світлокопії Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань від 14.06.2017 на 1арк. кожен щодо ФОП « ОСОБА_8 ».

- Проект локального кошторису на будівельні роботи №2-1-1 на загальнобудівельні роботи (Капітальний ремонт тротуару по АДРЕСА_2 ) на 3арк.

- Проект Відомості ресурсів до локального кошторису №2-1-1 на загальнобудівельні роботи (Капітальний ремонт тротуару по вул.Райдужній, 36, АДРЕСА_3 ) на 3арк.

-.Проект Підсумкової відомості ресурсів до локального кошторису №2-1-1 поточний ремонт дитячого майданчика по АДРЕСА_4 на 3арк.

- Два аркуші паперу формату А-4 з рукописними записами, які стосуються виконання робіт, креслень та розрахунків.

- Два примірники Переліку документів, необхідних для надання підрядником до управління технічного нагляду Департаменту ЖКГ. На одному з примірників маються рукописні записи « ОСОБА_32 », « ОСОБА_33 ».

- Перелік основних підрядних організацій (Проектанти) на 1арк., на якому містяться рукописні записи та помітки.

- Світлокопія запиту УЗЕ в Миколаївській області ДЗЕ НП України №1844/39/113/03-2017 від 28.03.2017 на 1арк.

- Світлокопія ухвали Центрального районного суду м.Миколаєва №490/3095/17 (н/п 1-кс/490/1867) від 14.04.2015 на 1арк.

- Запит слідчого СВ Центрального ВП ГУ НП в Миколаївській області ОСОБА_34 №7986/50/8-2017 від 1арк.

- Специфікація обладнання для дитячого ігрового майданчика ФОП « ОСОБА_13 ». на 1арк. на суму 64000грн.

- Специфікація обладнання для дитячого ігрового майданчика ФОП « ОСОБА_13 ». на 1арк. на суму 103140грн.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації щодо поточного ремонту м`якої покрівлі житлового будинку по пр.-ту Героїв України, 99 в м.Миколаєві (Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та затрати за липень 2017 року, Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкту будівництва, Підсумкова відомість ресурсів, Акт приймання виконаних будівельних робіт за липень 2017 року) загалом на 10арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації по капітальному ремонту дитячого майданчику по вул.Радужній, 43, 45 в Корабельному районі м.Миколаєва (Підсумкова відомість ресурсів, Локальний кошторис на будівельні роботи №7-1-1, Пояснювальна записка, Договірна ціна, Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкту будівництва, Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №7-1-1) загалом на 19арк.

- Договір підряду №299 від 20.10.2017 на 4арк., укладений між Адміністрацією Корабельного району Миколаївської міської ради в особі голови ОСОБА_31 (Замовник) та ФОП « ОСОБА_8 » (Підрядник)

- Проектно кошторисна та виконавська документація з Капітального ремонту дитячого майданчику по вул.Радужній, 43, 45 в Корабельному районі м.Миколаєва (Договірна ціна на будівництво, Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва, Пояснювальна записка, Локальний кошторис на будівельні роботи №7-1-1, Підсумкова відомість ресурсів, Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №7-1-1) загалом на 18арк.

- Світлокопія першої сторінки Договору підряду №304 від 20.10.2017 на 1арк., укладеного між Адміністрацією Корабельного району Миколаївської міської ради в особі голови ОСОБА_31 (Замовник) та ФОП « ОСОБА_8 ». (Підрядник)

- Договір підряду №1767 від 29.11.2017 на 7арк., укладений між Департаментом ЖКГ Миколаївської міської ради в особі директора ОСОБА_30 (Замовник) та ФОП « ОСОБА_8 » (Підрядник)

- Протокол узгодження договірної ціни (Додаток №1 до договору №1767 від 29.11.2017) на 1арк.

- Календарний план виконання робіт (Додаток №2 до договору №1767 від 29.11.2017) на 1арк.

- Графік фінансування (Додаток №3 до договору №1767 від 29.11.2017) на 1арк.

-.Проектно-кошторисна та виконавська документація по Капітальному ремонту покрівлі житлового будинку по пр-ту Центральному, 138 в м.Миколаєві (Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва, Договірна ціна на будівництво, Пояснювальна записка, Локальний кошторис на будівельні роботи №7-1-1, Підсумкова відомість ресурсів, Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису№7-1-1) загалом на 21арк.

- Дефектний акт на поточний ремонт веранд в ДНЗ №112 в м.Миколаєві на 1арк.

- Дефектний акт на поточний ремонт приміщення в ЗОШ №16 м.Миколаєва на 1арк.

- Проекти проектно-кошторисної документації на поточний ремонт приміщення ЗОШ №16 в м.Миколаєві (Договірна ціна, Підсумкова відомість ресурсів, Локальний кошторис на будівничі роботи №2-1-1) загалом на 9арк.

- Договір №120/4 від 06.09.2017 на 2арк., укладений між Управлінням освіти Миколаївської міської ради в особі начальника ОСОБА_35 (Замовник) та ФОП « ОСОБА_8 » (Підрядник)

- Проектно-кошторисна та виконавська документація по Поточному ремонту веранд у ДНЗ №112 в м.Миколаєві (Договірна ціна, Підсумкова відомість ресурсів, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1, Дефектний акт, Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за жовтень 2017 року, Акт приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2017 року, Підсумкова відомість ресурсів) загалом на 15арк.

- По два примірники актів на закриття прихованих робіт №1 (прокладання проводів при схованій проводці по неоштукатуреній поверхні) №2 (збивання борозен), №3 (набивання сітки в місцях примикань), №4 (просте штукатурення поверхонь стін всередині будівлі цементним розчином по каменю та бетону) при виконанні поточного ремонту медичного кабінету на 1арк. кожен.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації по поточному ремонту веранд ДНЗ №112 в м.Миколаєві (Договірна ціна, Підсумкова відомість ресурсів, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1) загалом на 8арк.

- Договір №120/1 від 06.09.2017 на 2арк., укладений між Управлінням освіти Миколаївської міської ради в особі ОСОБА_35 , ЗОШ №16 в особі ОСОБА_36 (Замовник) та ФОП « ОСОБА_8 » (Виконавець)

- Проектно-кошторисна та виконавська документація по Поточному ремонту приміщень у ЗОШ №16 в м.Миколаєві (Договірна ціна, Підсумкова відомість ресурсів, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1, Дефектний акт) загалом на 10арк.

- По три примірники Актів на закриття прихованих робіт №1 (розробка ґрунту), №2 (планування площі), №3 (розробка ґрунту траншеї для встановлення поребріка), №4 (укладання бетону для встановлення поребріка), №5 (трамбування бетону для встановлення поребріка), №6 (улаштування покриття з щебню), №7 (трамбування покриття з щебню), №8 (улаштування покриттів з геотекстилю), №9 (улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи з піщано-гравійної суміші), №10 (улаштування підстилаючих і вирівнюючих шарів основи з піску цементу для влаштування покриттів з малорозмірних фігурних елементів мощення), №11 (трамбування підстилаючих і вирівнюючих шарів основи з піски цементу для влаштування покриттів з малорозмірних фігурних елементів мощення) при виконанні Капітального ремонту тротуару по вул.Радужній, буд. 36, АДРЕСА_3 на 1арк. кожен.

- Загальний журнал робіт ФОП « ОСОБА_8 ». (Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по АДРЕСА_5 ) на 30арк.

- По одному примірнику проекту Актів на закриття прихованих робіт №1 (улаштування цементної вирівнювальної товщ. 30мм стяжки), №2 (залізнення цементних покриттів), №3 (ґрунтування основи), №4 (улаштування покрівель рулонних з матеріалів, що наплавляють, із застосуванням газопламеневих пальників, перший шар), №5 (ґрунтування основи для влаштування примикань), №6 (улаштування примикань з рулонних покрівельних матеріалів до цегляних стін і парапетів із застосуванням газопламеневих пальників), №7 (ґрунтування металевих поверхонь за один раз ґрунтовкою ГФ-021) та №8 (фарбування огорожі білилами з додаванням кольору, перший шар) при виконанні Капітального ремонт покрівлі житлового будинку по АДРЕСА_5 на 1арк. кожен.

- Загальний журнал робіт ФОП « ОСОБА_8 » (Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по АДРЕСА_5 ») на 30арк.

- По одному примірнику проекту Актів на закриття прихованих робіт №1 (улаштування цементної вирівнювальної товщ. 30мм стяжки), №2 (залізнення цементних покриттів), №3 (ґрунтування основи), №4 (улаштування покрівель рулонних з матеріалів, що наплавляють, із застосуванням газопламеневих пальників, перший шар), №5 (ґрунтування основи для влаштування примикань), №6 (улаштування примикань з рулонних покрівельних матеріалів до цегляних стін і парапетів із застосуванням газопламеневих пальників), №7 (ґрунтування металевих поверхонь за один раз ґрунтовкою ГФ-021) на 1арк. кожен.

- Загальний журнал робіт ФОП « ОСОБА_8 » (Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по АДРЕСА_6 ») на 30арк.

- По одному примірнику проектів Акту на закриття прихованих робіт №1 (улаштування цементної вирівнювальної товщ. 50мм стяжки), №2 (ґрунтування основи), №3 (улаштування покрівель рулонних з матеріалів, що наплавляють, із застосуванням газопламеневих пальників, перший шар), №4 (ґрунтування основи для влаштування примикань), №5 (улаштування примикань висотою 400мм з рулонних покрівельних матеріалів до цегляних стін і парапетів із застосуванням газопламеневих пальників), №6 (улаштування притискної планки), № 7 (герметизація швів) та №8 (ґрунтування металевих поверхонь за один раз ґрунтовкою ГФ-021) при виконанні Катального ремонту покрівлі житлового будинку по АДРЕСА_7 на 1арк. кожен.

- Загальний журнал робіт ФОП « ОСОБА_8 » (Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по АДРЕСА_7 ») на 30арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт системи водопостачання та каналізації житлового будинку ОСББ «Парусний буд.5, буд.7» по АДРЕСА_8 (СД кошторисна документація, том2) на 34арк.

- Загальний журнал робіт ФОП « ОСОБА_8 » (Капітальний ремонт дитячого майданчика по АДРЕСА_9 ») на 16арк.

- По три примірники проекту Актів на закриття прихованих робіт №1 (розробка ґрунту), №2 (планування площі), №3 (розробка ґрунту траншеї для встановлення поребріка), №4 (укладання бетону для встановлення поребріка), №5 (трамбування бетону для встановлення поребріка), №6 (улаштування бетонної підготовки), №7 (трамбування бетону), №8 (армування підстилаючих шарів), №9 (бетонування стовпів), №10 (очищення металевих конструкцій від корозії), №11 (ґрунтування металевих поверхонь за один раз ґрунтовкою ГФ-21), №12 (фарбування металевих поверхонь за один раз емаллю ПФ-115), №13 (улаштування підстилаючих та вирівнюючих шарів основи з піску), №14 (трамбування підстилаючих та вирівнюючих шарів основи з піску), №15 (проливання водою підстилаючих і вирівнюючих шарів основи з піску), №16 (улаштування підстилаючих і вирівнюючих шарів основи з піску цементу для влаштування покриттів з малорозмірних фігурних елементів мощення), №17 (трамбування підстилаючих і вирівнюючих шарів основи з піски цементу для влаштування покриттів з малорозмірних фігурних елементів мощення), №18 (копання ям для встановлення малих форм) та №19 (бетонування малих форм) при виконанні Капітального ремонту тротуару по вул.Радужній, буд. 43, АДРЕСА_1 на 1арк. кожен.

- Квитанція на видачу грошей готівкою у сумі 20000грн. 12.01.2018 14:25:44 «Укрсиббанк» на 1арк.

- Квитанція на видачу грошей готівкою у сумі 20000грн. 12.01.2018 14:27:01 «Укрсиббанк» на 1арк.

- Квитанція на видачу грошей готівкою у сумі 9500грн. 12.01.2018 14:28:15 «Укрсиббанк» на 1арк.

- Загальний журнал робіт ФОП « ОСОБА_8 » (Капітальний ремонт теплових мереж до житлових будинків по АДРЕСА_10 ) на 30арк.

- По одному примірнику проектів Акту на закриття прихованих робіт №1 (нарізання швів в бетоні), №2 (розробка ґрунту екскаватором), №3 (доробка вручну ґрунту), №4 (влаштування пісочної підготовки), №5 (встановлення гільз), №6 (заделка гільз), №7 (фарбування решіток, перший шар), №8 (встановлення опор), №9 (фарбування опор, перший шар), №10 (фарбування опор, другий шар), №11 (фарбування решіток, другий шар), №12 (прокладання труб), №13 (промивання труб водою), №14 (на гідравлічне випробування трубопроводу теплопостачання), №15 (фарбування труб, гільз, перший шар), №16 (фарбування труб, гільз, другий шар), №17 (ізолювання трубопроводів), №18 (прокладання плит перекриття на канали), №19 (механізована засипка траншей ґрунтом), №20 (засипка траншей ґрунтом вручну), №21 (засипка траншей піском вручну) та №22 (планування площі вручну) при Капітальному ремонті теплових мереж до житлових будинків по АДРЕСА_10 ) на 1арк. кожен.

- Робочий проект «Капітальний ремонт системи водопостачання та каналізації житлового будинку ОСББ «Парусний буд.5, буд.7» по пров.Парусному, 5 в м.Миколаєві (ВК-Водопровід та каналізація, том1) на 18арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт системи водопостачання та каналізації житлового будинку ОСББ «Парусний буд.5, буд.7» по пров.Парусному, 7 в м. Миколаєві (СД-Кошторисна документація, том2) на 27арк.

- Загальний журнал робіт ФОП « ОСОБА_8 » (Капітальний ремонт системи водопостачання та водовідведення житлового будинку ОСББ «Парусний буд.5, буд.7» по АДРЕСА_8 ) на 16арк..

- По три примірники проект Актів на закриття прихованих робіт №б/н (гідроізоляція під опори для трубопроводів), №б/н (розробка ґрунту вручну), №б/н (прокладання трубопроводів водовідведення з поліетиленових труб д=100мм), №б/н (монтаж перекриття каналів), №б/н (засипка ґрунту вручну), №б/н (трамбування ґрунту), №б/н (улаштування підстилаючих шарів з піску), №б/н (проливання водою підстилаючих шарів з піску), №б/н (трамбування підстилаючих шарів з піску), №б/н (улаштування основ із щебню товщиною 15см), №б/н (трамбування основ із щебню товщиною 15см), №б/н (розлив в`язких матеріалів), №б/н (очищення від сміття контрольних колодязів), №б/н (встановлення опалубків під бетонування бортових каменів), №б/н (бетонування бортових каменів) та №б/н (розбирання опалубки після бетонування бортових каменів) при виконанні Капітального ремонту системи водопостачання та водовідведення житлового будинку ОСББ «Парусний буд.5, буд.7» по пров.Парусному, 5 у м.Миколаєві) на 1арк. кожен.

- По два примірники проекту Акту №1 на гідравлічне випробування трубопроводу водопостачання та Акту №2 на гідравлічне випробування трубопроводу водовідведення при виконанні Капітального ремонту системи водопостачання та водовідведення житлового будинку ОСББ «Парусний буд.5, буд.7» по пров.Парусному, 5 у м.Миколаєві) на 1арк. кожен.

- Загальний журнал робіт ФОП « ОСОБА_8 » (Капітальний ремонт системи водопостачання та водовідведення житлового будинку ОСББ «Парусний буд.5, буд.7» по пров.Парусному, 7 у м.Миколаєві) на 16арк.

- По три примірники проекту Актів на закриття прихованих робіт №б/н (гідроізоляція під опори для трубопроводів), №б/н (розробка ґрунту вручну), №б/н (прокладання трубопроводів водовідведення з поліетиленових труб д=100мм), №б/н (монтаж плит перекриття каналів), №б/н (засипка ґрунту в ручну), №б/н (трамбування ґрунту), №б/н (трамбування ґрунту), №б/н (улаштування підстилаючих шарів з піску), №б/н (проливання водою підстилаючих шарів з піску), №б/н (трамбування підстилаючих шарів з піску), №б/н (улаштування основ із щебню товщиною 15см), №б/н (трамбування основ із щебню товщиною 15см), №б/н (розлив в`язких матеріалів), №б/н (очищення від сміття контрольних колодязів), №б/н (встановлення опалубків під бетонування бортових каменів), №б/н (бетонування бортових каменів), №б/н (розбирання опалубки після бетонування бортових каменів) при виконанні Капітального ремонту системи водопостачання та водовідведення житлового будинку ОСББ «Парусний буд.5, буд.7» по пров.Парусному, 7 у м.Миколаєві) на 1арк. кожен.

- По два примірники проекту Акту №1 на гідравлічне випробування трубопроводу водопостачання та Акту №2 на гідравлічне випробування трубопроводу водовідведення при виконанні Капітального ремонту системи водопостачання та водовідведення житлового будинку ОСББ «Парусний буд.5, буд.7» по пров.Парусному, 7 у м.Миколаєві) на 1арк. кожен.

- Робочий проект Капітальний ремонт системи водопостачання та водовідведення житлового будинку ОСББ «Парусний буд.5, буд.7» по пров.Парусному, 7 у м.Миколаєві (ВК водопровід та каналізації, том1) на 25 арк.

- Проектно-кошторисна та виконавська документація (Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1/ТР на опалення (форма №1), Відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1/ТР на опалення, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1/ТР на пусконалагоджувальні роботи (форма №1), Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкту будівництва, на опалення) щодо Капітального ремонту системи опалення в підвальному приміщенні житлового будинку по пр-ту Героїв України, 87/Б в м.Миколаєві загалом на 31арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації по Капітальному ремонту системи опалення в підвальному приміщенні житлового будинку по пр-ту Героїв України, 87 в м. Миколаєві (Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1/ТР на опалення (форма №1), Відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1/ТР на опалення, Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкту будівництва, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1/ТР на опалення, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1/ПР на пусконалагоджувальні роботи (форма №1)) загалом на 30арк.

- Проектно-кошторисна та виконавська документація по Капітальному ремонту спортивного майданчику по вул.Колодязній, 4 в м.Миколаєві (Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за грудень 2017 року, Розрахунок загальновиробничих витрат до Акту Кб-2в №1, Акт №1 приймання виконаних будівельних робіт з розрахунком одиничної вартості за грудень 2017 року, Акт №2 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2017 року, Підсумкової відомості ресурсів) загалом на 57арк.

- Аркуш паперу формату А-4 з рукописними записами, які стосуються виконання робіт та документального оформлення.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації по Капітальному ремонту спортивного майданчику по вул.Колодязній, 4 в м.Миколаєві (Акт №1 приймання виконаних будівельних робіт з розрахунком одиничної вартості за грудень 2017 року, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1, Загальновиробничі витрати на будову, Об`єктний кошторис №2-1 на будівництво, Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису №2-1, Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва, Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1, Пояснювальна записка, Дефектний акт, Договірна ціна, Розрахунки №№1-4.Прямі витрати і загальновиробничі витрати: будівельні роботи/монтажні роботи, Калькуляція виготовлення металоконструкції) загалом на 49арк.

- Рабочий проект «Капітальний ремонт дитячого майданчику по вул.Райдужній, 43, 45, в Корабельному районі м.Миколаєва» (робочі креслення, генеральний план (ГП)) на 8арк.

- Проектно-кошторисна та виконавська документація з Капітального ремонту прибудинкової території будинку по вул.Севастопольській, 43/1 в м.Миколаєві (Договірна ціна на будівництво, Підсумкова відомість ресурсів, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1, Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №2-1-1, Зведений кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва, Дефектний акт, Пояснювальна записка) загалом на 37арк.

- Три примірники Зведеного кошторисного розрахунок об`єкту будівництва «Капітальний ремонт тротуару по вул.Радужній, 36 у Корабельному районі в м.Миколаєві» на 2арк. кожен.

- Проект Дефектного акту (Капітальний ремонт дитячого майданчика по вул.Колодязній, 4 в м.Миколаєві) на 2арк.

- Проект Договірної ціни на будівництво (Поточний ремонт дитячого майданчику) на 2арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації з виконання поточного ремонту мед.кабінету (Дефектний акт, Договірна ціна, Підсумкова відомість ресурсів, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1) загалом на 10арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації з Поточного ремонту дитячого майданчику (Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1, Підсумкова відомість ресурсів, Дефектний акт) загалом на 6арк.

- Проект Підсумкової відомості ресурсів до локального кошторису №2-1-1 (Капітальний ремонт дитячого майданчика по вул.Колодязній, 4 у м.Миколаєві) на 7арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації з Поточного ремонту м`якої покрівлі житлового будинку по пр-ту Героїв України, 79 в м.Миколаєві (Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкту будівництва, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1, Підсумкова відомість ресурсів, Розрахунок загальновиробничих видатків до локального кошторису №2-1-1, Договірна ціна, Дефектний акт) загалом на 13арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації з поточного ремонту водопостачання пр.-т Героїв України, 75/а (Зведений кошторисний розрахунок об`єкту будівництва, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1, Підсумкова відомість ресурсів, Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №2-1-1, Договірна ціна, Дефектний акт) загалом на 15арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації з поточного ремонту тротуару по пр-ту Героїв України, 59 (Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкту будівництва, Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №2-1-1, Підсумкова відомість ресурсів, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1, Договірна ціна, Дефектний акт) загалом на 11арк.

- SIM-картка з логотипом оператора мобільного зв`язку ПрАТ «Київстар», на якій міститься маркування « НОМЕР_7 ; НОМЕР_8 ».

- Планшет «iPad» марки «Apple» в корпусі біло-сірого кольору.

- Договір №060617/02 від 06.06.2017 на 1арк., укладений між ТОВ «Будівельна лабораторія» в особі директора ОСОБА_37 (Виконавець) та ТОВ «ІНВЕСТ-БУД» в особі директора ОСОБА_38 (Замовник)

- Світлокопія кошторису ТОВ «Светолюкс-Электромонтаж» (30975988) на проведення електромонтажних робіт (Капітальний ремонт зупинки громадського транспорту по пр.Центральному в району будинку №99) на 1арк.

- Фотокопія звернення жителів вулиці Першотравневої, Миру та Шмідта`від 22.09.2017 на 1арк.

- Фотокопія Протоколу засідання робочої групи з питання водозабезпечення вулиць Першотравневій, Миру, Шмідта с.Іванівка на кошти інфраструктурної субвенції 2016 року від 16.08.2017 на 3арк.

- Світлокопії сторінок паспорту громадянина України ОСОБА_39 , ІНФОРМАЦІЯ_1 серії НОМЕР_9 та ідентифікаційного коду ОСОБА_40 на 4арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації з Капітального ремонту зупинки громадського транспорту в Центральному районі м.Миколаєва по вул.Фалеєвській в районі ЗОШ №7 (вул.Потьомкінська, 45) (Договірна ціна, Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №4-1-1 електротехнічні рішення, Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №4-1-1 на електротехнічні рішення (форма №1), Локальний кошторис на будівельні роботи №5-1-1 на організацію дорожнього руху, Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №7-1-1 благоустрій, Розрахунки №№1-4.Прямі витрати і загальновиробничі витрати: будівельні роботи/монтажні роботи, Дефектний акт «благоустрій», Дефектний акт «електротехнічні рішення», Дефектний акт «організація дорожнього руху», Розрахунок загальновиробничих витрат до Акту КБ-2в №1 на електротехнічні рішення, Розрахунок загальновиробничих витрат до Акту КБ-2в №1 на організацію дорожнього руху, Розрахунок загальновиробничих витрат до Акту КБ-2в №1 на благоустрій, Підсумкова відомість ресурсів «благоустрій», Підсумкова відомість ресурсів «електротехнічні рішення», Підсумкова відомість ресурсів «організація дорожнього руху», Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за грудень 2017 року, Акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2017 року «електротехнічні рішення», Акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2017 року «благоустрій», Акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2017 року «організація дорожнього руху», Об`єктний кошторис №4-1 «електротехнічні рішення», Об`єктний кошторис №7-1 «благоустрій», Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису №7-1, Об`єктний кошторис №5-1 «організація дорожнього руху», Загальновиробничі витрати на будову, Локальний кошторис на будівельні роботи №4-1-1 на електротехнічне рішення, Локальний кошторис на будівельні роботи №7-1-1 на благоустрій) загалом на 151арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації з Капітального ремонту зупинки громадського транспорту в Центральному районі м.Миколаєва по пр.-ту Центральному в районі будинку №93 (Акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2017 року «благоустрій», Акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2017 року «організація дорожнього руху», Акт №1 приймання будівельних робіт за грудень 2017 року «електротехнічні рішення, Підсумкова відомість ресурсів «організація дорожнього руху», Підсумкова відомість ресурсів «електротехнічні рішення», Підсумкова відомість ресурсів «благоустрій», Розрахунок загальновиробничих витрат до Акту КБ-2в №1 на благоустрій, Розрахунок загальновиробничих витрат до Акту КБ-2в №1 на електротехнічні рішення, Розрахунок загальновиробничих витрат до Акту КБ-2в №1 на організацію дорожнього руху, Дефектний акт «електротехнічні рішення», Дефектний акт «благоустрій», Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за грудень 2017 року, Загальновиробничі витрати на будову, Договірна ціна, Об`єктний кошторис №4-1 «електротехнічні рішення», Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису №4-1, Об`єктний кошторис №7-1 «благоустрій», Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису №7-1, Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису №5-1, Локальний кошторис на будівельні роботи №4-1-1 на електротехнічне рішення, Локальний кошторис на будівельні роботи №7-1-1 на благоустрій, Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №4-1-1 «електротехнічні рішення», Розрахунки №№1-4.Прямі витрати і загальновиробничі витрати: будівельні роботи/монтажні роботи) загалом на 114арк.

- Проекти Проектно-кошторисної та виконавської документації з Капітального ремонту тротуару по вул.Радужній, 36, 38 у Корабельному районі м.Миколаєва (Підсумкова відомість ресурсів, Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за грудень 2017 року, Акт приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2017 року, Зведених кошторисний розрахунок вартості будівництва, Пояснювальна записка, Договірна ціна, Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №2-1-1 на загальнобудівельні роботи, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 на загальнобудівельні роботи, Підсумкова відомість ресурсів) загалом на 114арк.

- Проект акту на закриття прихованих робіт №2 (ґрунтування основи) від 14.12.2017 на 1арк. (Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по вул.Малко-Тернівській, 75 в м.Миколаєві).

- Проект акту на закриття прихованих робіт №19 (механізована засипка) від 14.11.2017 на 1арк. (Капітальний ремонт теплових мереж до житлових будинків по вул.Радужна, 51, АДРЕСА_11 ).

- Проект акту на закриття прихованих робіт №21 (планування площі вручну) від 15.11.2017 на 1арк. (Капітальний ремонт теплових мереж до житлових будинків по вул.Радужна, 51, АДРЕСА_11 ).

- Договір №361 від 11.09.2017 на 5арк., укладений між Адміністрацією Центрального району Миколаївської міської ради в особі голови адміністрації ОСОБА_7 (Замовник) та ФОП « ОСОБА_8 » (Підрядник)

- Календарний план виконання робіт капітальний ремонту спортивного майданчику по вул.Колодязна, 4 в м.Миколаєві на 1арк.

- Проектно-кошторисна та виконавська документація з капітального ремонту спортивного майданчику по АДРЕСА_1 (Договірна ціна, Загальновиробничі витрати на будову, Об`єктний кошторис №2-1, Відомість трудомісткості і заробітної плати до об`єктного кошторису №2-1, Розрахунки №№1-4.Прямі витрати і загальновиробничі витрати: будівельні роботи/монтажні роботи, Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1, Пояснювальна записка, Дефектний акт, Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва) загалом на 18арк.

- Проекти актів на закриття прихованих робіт №1 (копання ям для встановлення стояків та стовпів глибиною 0,7м), №2 (улаштування бетонної підготовки), №3 (встановлення опалубки для улаштування залізобетонних фундаментів), №4 (армування фундаментів), №5 (бетонування фундаментів), №6 (розбирання опалубки після влаштування залізобетонних фундаментів), №7 (планування площі) при виконанні робіт з капітального ремонту спортивного майданчику по АДРЕСА_1 на 1арк. кожен.

- Рахунок-фактура ФОП « ОСОБА_41 » №ФОП-1130 від 31.08.2017 на 1арк., виставлена «Сантехмонтаж 2017-Парусний, 7» на оплату ТМЦ на суму 111647,12грн.

- Договір №0712171 від 07.12.2017 на 1арк., укладений між «Oknadverium» (виконавець ФОП « ОСОБА_42 » та ОСОБА_8 (Замовник)

- Проект комерційної пропозиції ТОВ «ПМП АкваТерм-Енергобуд» №20\01\01 від 20.01.2017 на 1арк. на обладнання.

- Квитанція до прибуткового касового ордеру ФОП « ОСОБА_43 » №3688 від 22.09.2017 на 1арк. на прийняття від «Сантехмонтаж 2017-Парусний, 7 насос» грошових коштів в сумі 65709грн.

- Світлокопії специфікації металічних елементів щодо капітального ремонту дитячого майданчику по вул. Колодязна, 4 в м.Миколаєва з чорновими записами на 3арк.

- Протокол ТОВ «Будівельна лабораторія» №714 від 15.11.2017 на 3арк. фізико-механічних випробувань (визначення міцності на стиск контрольних зразків бетону).

- Світлокопія паспорту №23-10УБК від 02.11.2017 на 1арк. на зварювальні вироби для залізобетонних конструкцій, виданий ТОВ «ТМ Завод Центр-Сетка».

-Рахунок-фактура ТОВ «ТМ Завод» №ОдХ-000415 від 24.11.2017 на 1арк. виставлений ПП на оплату ТМЦ на суму 25040грн.

- Робочий проект «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр.Центральному, 151А в м.Миколаєві» (Загальна пояснювальна записка, том №1) на 48арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр.Центральному, 151А в м. Миколаєві» (кошторисна документація, том №2) на 17арк.

- Проект виконання робіт «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр.Центральному, 151А в м.Миколаєві» (Підрядник ФОП « ОСОБА_8 ») на 21арк.

- Проекти проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по пр.Центральному, 151А в м.Миколаєві» (Дефектний акт, Договірна ціна, Підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1) загалом на 8арк.

- Зведений кошторисний розрахунок вартості будівництва «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по вул.Малко-Тернівській, 75 в м.Миколаєві (том №3 КД) на 19арк.

- Договір підряду №1748 від 21.11.2017 на 7арк., укладений між Департаментом ЖКГ Миколаївської міської ради в особі директора ОСОБА_44 (Замовник) та ФОП « ОСОБА_8 » (Підрядник) на виконання робіт з Капітального ремонту покрівлі житлового будинку по вул.Малко-Тернівській, 75 в м.Миколаєві на суму 277913грн.

- Додатки №1 (протокол узгодження договірної ціни), №2 (Календарний план виконання робіт) та №3 (Графік фінансування) на 1арк. кожен до договору №1748 від 21.11.2017 на 1арк. кожен.

- Проектно-кошторисна та виконавська документація з Капітального ремонту покрівлі житлового будинку по вул.Малко-Тернівській, 75 в м.Миколаєві (Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва, Договірна ціна, Підсумкова відомість ресурсів, Пояснювальна записка, Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №7-1-1, Локальний кошторис на будівельні роботи №7-1-1) загалом на 16арк.

- Проекти Проектно-кошторисної та виконавської документації з Капітального ремонту покрівлі житлового будинку по вул.Малко-Тернівській, 75 в м.Миколаєві (Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва, Дефектний акт, Договірна ціна, Підсумкова відомість ресурсів) загалом на 9арк.

- Договір підряду №1879 від 15.12.2017 на 7арк., укладений між Департаментом ЖКГ Миколаївської міської ради в особі директора ОСОБА_44 (Замовник) та ФОП « ОСОБА_8 » (Підрядник) на виконання робіт з Поточного ремонту прибудинкової території житлового будинку по АДРЕСА_11 на суму 199623,32грн. Договір підписаний сторонами та скріплений відбитком мокрої гербової печатки Департаменту ЖКГ.

- Додатки №1 (протокол узгодження договірної ціни), №2 (Календарний план виконання робіт) та №3 (Графік фінансування) на 1арк. кожен до договору №1879 від 15.12.2017 на 1арк. кожен.

- Проектно-кошторисна та виконавська документація (Дефектний акт, Підсумкова відомість ресурсів, Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва, Розрахунок загальновиробничих витрат до локального розрахунку кошторису №2-1-1, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1, Пояснювальна записка, Договірна ціна) з Поточного ремонту прибудинкової території житлового будинку по вул.Райдужна, 53 в м. Миколаєві загалом на 15арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації (Дефектний акт, Підсумкова відомість ресурсів, Договірна ціна) з Поточного ремонту прибудинкової території житлового будинку по вул.Райдужна, 53 в м.Миколаєві загалом на 6арк.

- Договір підряду №1138 від 09.08.2017 на 7арк., укладений між Департаментом ЖКГ Миколаївської міської ради в особі директора ОСОБА_44 (Замовник) та ФОП « ОСОБА_8 » (Підрядник)

- Додатки №1 (протокол узгодження договірної ціни), №2 (Календарний план виконання робіт) та №3 (Графік фінансування) на 1арк. кожен до договору №1138 від 09.08.2017 на 1арк. кожен.

- Проектно-кошторисна та виконавська документація (Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва, Договірна ціна, Дефектний акт) з Поточного ремонту прибудинкової території житлового будинку по вул.Райдужна, 55 в м.Миколаєві загалом на 15арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації (Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та затрати, Підсумкова відомість ресурсів, Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва, Акт прийомки виконаних будівельних робіт за жовтень 2017 року) з Поточного ремонту прибудинкової території житлового будинку по вул.Райдужна, 55 в м.Миколаєві загалом на 11арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації з улаштування плитки в м.Миколаєві (Дефектний акт, Пояснювальна записка, Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва, Підсумкова відомість ресурсів, Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №2-1-1, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1) загалом на 12арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт теплових мереж до житлових будинків по вул.Райдужна, 51 і АДРЕСА_11 » (кошторисна документація) на 13арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт теплових мереж до житлових будинків по вул.Райдужна, 51 і АДРЕСА_11 » (теплопостачання) на 10арк.

- Договір підряду №1211 від 28.08.2017 на 7арк., укладений між Департаментом ЖКГ Миколаївської міської ради в особі директора ОСОБА_44 (Замовник) та ФОП « ОСОБА_8 » (Підрядник)

- Додатки №1 (протокол узгодження договірної ціни), №2 (Календарний план виконання робіт) та №3 (Графік фінансування) на 1арк. кожен до договору №1211 від 28.08.2017 на 1арк. кожен.

- Проектно-кошторисна та виконавська документація з Капітального ремонту теплових мереж до житлових будинків по АДРЕСА_10 (Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва, Договірна ціна) загалом на 4арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації з Капітального ремонту теплових мереж до житлових будинків по вул.Райдужна, 51 і АДРЕСА_11 (Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва, Підсумкова відомість ресурсів, Договірна ціна, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1) загалом на 19арк.

- Оригінал та світлокопія схеми Генплан с тепловими мережами (Капітальний ремонт теплових мереж до житлових будинків по вул.Райдужна, 51 і АДРЕСА_11 ) на 1арк. кожна.

- Два аркуші формату А-4, які між собою склеєні та на яких міститься перелік виробів.

- По два проекти Додатків №1 (протокол узгодження договірної ціни) та №2 (Календарний план виконання робіт) до договору без номеру та без дати 1арк. кожен на виконання Капітального ремонту системи опалення у підвальному приміщенні житлового будинку по пр-ту Героїв України, 87 в м.Миколаєві підрядником ТОВ «Газводмонтаж».

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації з Капітального ремонту системи опалення у підвальному приміщенні житлового будинку по пр-ту Героїв України, 87 в м.Миколаєві (Підсумкова відомість ресурсів, Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №2-1-1/ТР, Договірна ціна, Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва Пояснювальна записка, Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1/ТР) загалом на 27арк.

- Відомість робочих креслень основного комплекту «Капітальний ремонт внутрішніх інженерних мереж опалення житлового будинку по пр-ту Героїв України, 87 в м. Миколаєві» на 14арк.

- Світлокопія таблички з будівельними елементами та їх цінами на 3арк.

- Світлокопія рукописних записів «ПГУ 87» з переліком матеріалів та їх кількості (обсягу) на 1арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації з Капітального ремонту системи опалення у підвальному приміщенні житлового будинку по пр-ту Героїв України, 87-Б в м.Миколаєві (Локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1/ТР, Пояснювальна записка, Договірна ціна, Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва, Розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №2-1-1/ТР, Підсумкова відомість ресурсів) загалом на 27арк.

- Відомість робочих креслень основного комплекту «Капітальний ремонт внутрішніх інженерних мереж опалення житлового будинку по пр-ту Героїв України, 87-Б в м. Миколаєві» на 14арк.

- Світлокопія таблички з будівельними елементами та їх цінами на 3арк.

-.Світлокопія рукописних записів «ПГУ 87б» з переліком матеріалів та їх кількості (обсягу) на 1арк.

- Світлокопія найменувань та технічних характеристик будівельних матеріалів на 6 арк.

- Проект Рахунку-фактури ТОВ «Торговий Дім «Вега Строй Центр» №ВС-05947 від 07.12.2017 на 1арк., виставленого ТОВ «Соляні» на оплату ТМЦ на суму 343482,66грн. на 3арк.

- Проект Рахунку-фактури ТОВ «Торговий Дім «Вега Строй Центр» №ВС-05935 від 07.12.2017 на 1арк., виставленого ТОВ «Соляні» на оплату ТМЦ на суму 324771,88грн. на 3арк.

- Три бланки Додатку №3 до договору «Графік фінансування» на 1арк. кожен.

- Аркуш формату А-4 на якому міститься зведена таблиця з графами «Поточні видатки» («адреса об`єкту, назва заходу», «балансоутримувач», «вид робіт, дата», «аванс», «обсяг робіт», «запланована вартість»), «ступінь готовності», «підрядник», «договір підряду» («№», «дата», договірна ціна»), «проектант» на 1арк. Графи таблиці заповнені рукописним способом.

- Аркуш паперу формату А-4 зі зведеною таблицею щодо робіт підрядника ФОП « ОСОБА_8 ». на 1арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по АДРЕСА_12 (загальна пояснювальна записка, архітектурні рішення, том №1) на 49рак.

- Робочий проект «Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по вул.Потьомкінська, 141 в м. Миколаєві (кошторисна документація, том №2) на 23рак.

- Проектно-кошторисна та виконавська документація з Капітального ремонту покрівлі житлового будинку по вул.Потьомкінська, 141 в м.Миколаєві (Зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва, Довідка про вартість виконаних будівельних робіт і затрати, Акт приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2017 року, Підсумкова відомість ресурсів) загалом на 23арк.

- Проекти проектно-кошторисної та виконавської документації з Капітального ремонту покрівлі житлового будинку по вул.Потьомкінська, 141 в м.Миколаєві (Дефектний акт, Договірна ціна, Підсумка відомість ресурсів) загалом на 13арк.

- Робочий проект «Капітальний ремонт спортивного майданчику по вул.Колодязній, 4 в Центральному районі м.Миколаєва» (Кошторисна документація) на 24арк.

- Проект Договірної ціни «Улаштування плитки в м. Миколаєві» на 2арк.

- Пластикова картка «ПриватБанку» № НОМЕР_10 .

- Пластикова картка «ПриватБанку» № НОМЕР_11 .

- Пластикова картка «ПриватБанку» № НОМЕР_12 .

- Пластикова картка «FidoBank» № НОМЕР_13 .

- Флеш-карта марки «Transcend» в корпусі чорного кольору.

- Ноутбук марки «ASUS» модель Х756U, серійний номер H5NOCX03N028183.

- Грошові кошти в сумі 50368 грн.

- Грошові кошти в сумі 3 долари США.

- Грошові кошти в сумі 50 російських рублів.

Визначити місцем зберігання - Заводський ВП ГУНП в Миколаївській області, за адресою: м. Миколаїв, вул. Біла 44.

Ухвала підлягає негайному виконанню, яке доручити слідчому СВ Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_3 .

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Миколаївської області протягом 5 днів з дня її оголошення.

Оскарження ухвали не зупиняє її виконання.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення30.01.2018
Оприлюднено28.02.2023
Номер документу71974283
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна

Судовий реєстр по справі —487/6167/17

Ухвала від 28.08.2018

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Бущенко Аркадій Петрович

Ухвала від 30.08.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Кузьменко В. В.

Ухвала від 10.08.2018

Кримінальне

Апеляційний суд Миколаївської області

Гулий В. П.

Ухвала від 08.08.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Сухаревич З. М.

Ухвала від 03.08.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Сухаревич З. М.

Ухвала від 03.08.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Сухаревич З. М.

Ухвала від 20.07.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Сухаревич З. М.

Ухвала від 20.07.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Сухаревич З. М.

Ухвала від 16.07.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Біцюк А. В.

Ухвала від 06.07.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Кузьменко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні