Вирок
від 01.02.2018 по справі 369/13840/17
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/13840/17

Провадження № 1-кп/369/345/18

В И Р О К

іменем України

01.02.18 року м. Київ

Києво-Святошинський районний суд Київської області в складі:

головуючої судді ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2

за участю прокурора ОСОБА_3

захисника ОСОБА_4 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Києві кримінальне провадження за обвинуваченням ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Руісі Карельського району Грузія, грузина, громадянина України, не працює, зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , проживає за адресою: АДРЕСА_2 , раніше не судимого, у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.28, ч.1 ст. 205; ч.5 ст. 27, ч.3 ст. 358 КК України,-

встановив:

ОСОБА_5 , посягаючи на встановлений законодавством України порядок здійснення підприємницької діяльності, порядок державної реєстрації суб`єктів підприємницької діяльності і права власності, діючи за попередньою змовою із особами, досудове розслідування стосовно яких здійснюється у іншому кримінальному провадженні, 03 лютого 2017 року, перебуваючи у

м. Донецьку, за грошову винагороду вирішив вчинити фіктивне підприємництво, тобто придбати суб`єкт підприємницької діяльності (юридичну особу) з метою прикриття незаконної діяльності.

При цьому, ОСОБА_5 не мав наміру здійснювати діяльність, яка пов`язана з виробництвом, продажом товарно-матеріальних цінностей, виконанням робіт та наданням послуг, в порушення встановленого законодавством порядку здійснення підприємницької діяльності діяв усупереч законодавчих актів України, що регулюють діяльність суб`єктів підприємництва, а саме:

Господарського кодексу України, зокрема: статті 19, згідно з якою: «Усі суб`єкти господарювання зобов`язані здійснювати первинний (оперативний) та бухгалтерський облік результатів своєї роботи, складати статистичну інформацію, а також надавати відповідно до вимог закону фінансову звітність та статистичну інформацію щодо своєї господарської діяльності, інші дані, визначені законом»;статті 56, згідно з якою: «Суб`єкт господарювання може бути утворений за рішенням власника (власників) майна або уповноваженого ним (ними) органу, а у випадках передбачених законодавством, також за рішенням інших органів, організацій і громадян шляхом заснування нового, реорганізації (злиття, приєднання, виділення, поділу, перетворення) діючого (діючих) суб`єкта господарювання з додержанням вимог законодавства»; статті 57, згідно з якою: «Суб`єкт господарювання підлягає державній реєстрації як юридична чи фізична особа - підприємець у порядку, визначеному законом»;статті 58, згідно з якою: «Суб`єкт господарювання підлягає державній реєстрації як юридична особа чи фізична особа-підприємець у порядку, визначеному законом»;статті 65, згідно з якою: «Управління підприємством здійснюється відповідно до його установчих документів на основі поєднання прав власника щодо господарського використання свого майна і участі в управлінні трудового колективу. Власник здійснює свої права щодо управління підприємством безпосередньо або через уповноважені ним органи відповідно до статуту підприємства чи інших установчих документів. Для керівництва господарською діяльністю підприємства власник (власники) або уповноважений ним орган призначає (обирає) керівника підприємства. Керівник підприємства без доручення діє від імені підприємства, представляє його інтереси в органах державної влади і органах місцевого самоврядування, інших організаціях, у відносинах з юридичними особами та громадянами, формує адміністрацію підприємства і вирішує питання діяльності підприємства в межах та порядку, визначених установчими документами»;статті 89, згідно з якою: «Управління діяльністю господарського товариства здійснюють його органи та посадові особи, склад і порядок обрання (призначення) яких визначається залежно від виду товариства.

Цивільного кодексу України, зокрема:статті 81, згідно з якою: «Юридична особа приватного права створюється на підставі установчих документів відповідно до ст. 87 Цивільного кодексу України»;статті 87, згідно з якою:для створення юридичної особи її учасники (засновники) розробляють установчі документи, які викладаються письмово і підписуються всіма учасниками (засновниками), якщо законом не встановлений інший порядок їх затвердження;установчим документом товариства є затверджений учасниками статут або засновницький договір між учасниками, якщо інше не встановлено законом; статті 89, згідно з якою:юридична особа підлягає державній реєстрації у порядку, встановленому законом. Дані державної реєстрації включаються до єдиного державного реєстру, відкритого для загального ознайомлення; порушення встановленого законом порядку створення юридичної особи або невідповідність її установчих документів закону є підставою для відмови у державній реєстрації юридичної особи. Відмова у державній реєстрації з інших мотивів (недоцільність тощо) не допускається.

Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців» №755-ІV від 15.05.2003 року, зокрема:статті 8, якою визначено, що установчі документи (установчий акт, статут або засновницький договір, положення) юридичної особи, які подаються державному реєстратору, повинні містити відомості передбачені законом; статті 24, якою визначено, що для проведення державної реєстрації юридичної особи засновник (засновники) або уповноважена ними особа повинні особисто подати державному реєстратору два примірники установчих документів.

У порушення вимог ст. ст. 19, 56, 57, 58, 65, 89 Господарського кодексу України, ст. ст. 81, 87, 89 Цивільного Кодексу України та ст. ст. 8, 24 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» № 755 - ІV від 15.05.2003, ОСОБА_5 на початку лютого 2017 року, точної дати та часу слідством не встановлено, перебуваючи у місті Донецьку на площі Леніна, отримав від особи, досудове розслідування стосовно якої здійснюється у іншому кримінальному провадженні, пропозицію та погодився придбати за грошову винагороду у сумі 550 гривень суб`єкт підприємницької діяльності, не маючи при цьому наміру фактично здійснювати підприємницьку діяльність. Особа, досудове розслідування стосовно якої здійснюється у іншому кримінальному провадженні, передала ОСОБА_5 грошові кошти у сумі 550 гривень та надала вказівку виїхати у місто Київ для перереєстрації майнових прав на ТОВ «ЕТАЛОН УКРАЇНА» (код ЄДРПОУ 40759969) за собою.

На початку лютого 2017 року, точної дати та часу досудовим розслідуванням не встановлено, ОСОБА_5 , виконуючи усну вказівку особи, досудове розслідування стосовно якої здійснюється у іншому кримінальному провадженні, прибув до м. Києва з метою придбання суб`єкта підприємницької діяльності ТОВ «ЕТАЛОН УКРАЇНА», де він формально буде рахуватись засновником і директором, без мети здійснення реальних фінансово-господарських операцій, з метою прикриття незаконної діяльності. Після прибуття у м. Київ, ОСОБА_5 отримав від особи, досудове розслідування стосовно якої здійснюється у іншому кримінальному провадженні, вказівку прибути 03.02.2017 у нотаріальну контору, розташовану за адресою: Київська область, Києво-Святошинський район, м. Боярка, вул. Білогородська, 19а, для підписання установчих документів ТОВ «ЕТАЛОН УКРАЇНА».

Надалі, 03 лютого 2017 року, ОСОБА_5 ,виконуючи усні вказівки особи, досудове розслідування стосовно якої здійснюється у іншому кримінальному провадженні, з корисливих спонукань, усвідомлюючи, що зареєстрований на його прізвище суб`єкт підприємницької діяльності буде використовуватись особами, досудове розслідування стосовно яких здійснюється у іншому кримінальному провадженні, для прикриття їх незаконної діяльності та бажаючи досягнення цієї мети, прибув до офісу приватного нотаріуса Києво-Святошинського нотаріального округу ОСОБА_6 за адресою:

АДРЕСА_3 , де зустрівся із особою, досудове розслідування стосовно якої здійснюється у іншому кримінальному провадженні, та за вказівкою якої передав їй власний паспорт та ідентифікаційний код для складання статутних та реєстраційних документів з метою придбання суб`єкта підприємницької діяльності ТОВ «ЕТАЛОН УКРАЇНА».

Цього ж дня, ОСОБА_5 , знаходячись у приміщенні нотаріальної контори, розташованої за адресою: Київська область, Києво-Святошинський район, м. Боярка, вул. Білогородська, 19а, оф. 14, у присутності особи, досудове розслідування стосовно якої здійснюється у іншому кримінальному провадженні, та приватного нотаріуса Києво-Святошинського районного нотаріального округу ОСОБА_6 , яка не була обізнана про незаконність його дій, підписав документи, що відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації/перереєстрації юридичної особи, а саме: договір відчуження частки у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «ЕТАЛОН УКРАЇНА» від 02.02.2017, договір відчуження частки у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «ЕТАЛОН УКРАЇНА» від 02.02.2017, протокол № 3 загальних зборів учасників ТОВ «ЕТАЛОН УКРАЇНА» від 02.02.2017, статут товариства з обмеженою відповідальністю «ЕТАЛОН УКРАЇНА» (нова редакція), затверджений протоколом № 3 загальних зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю «ЕТАЛОН УКРАЇНА» від 02.02.2017. В цей же день приватним нотаріусом ОСОБА_6 здійснено відповідний запис в реєстрі нотаріальних дій за № 131.

Цього ж дня, приватним нотаріусом Києво-Святошинського районного нотаріального округу ОСОБА_6 складено описи документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії: «Внесення змін до відомостей про юридичну особу, що не пов`язані зі змінами у установчих документах», «Державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи». В подальшому ОСОБА_5 надав приватному нотаріусу Києво-Святошинського районного нотаріального округу ОСОБА_6 необхідні документи для внесення змін до відомостей про юридичну особу.

Надалі, 03.02.2017, приватним нотаріусом Києво-Святошинського районного нотаріального округу ОСОБА_6 на підставі вищевказаних документів були проведені реєстраційні зміни «Внесення змін до відомостей про юридичну особу, що не пов`язані зі змінами у установчих документах», «Державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи» ТОВ «ЕТАЛОН УКРАЇНА» і вчинено запис у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Окрім того, 06 лютого 2017 року, точного часу слідством не встановлено, ОСОБА_5 , знаходячись за місцем приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_7 , що за адресою: м. Київ, вул. В. Васильківська, 43, оф. 3,з метою придбання ТОВ «ЕТАЛОН УКРАЇНА» та відкриття рахунку в ПАТ «РВС БАНК», діючи за вказівкою особи, досудове розслідування стосовно якої здійснюється у іншому кримінальному провадженні, підписав документи, що необхідні для відкриття рахунку, а саме картку із зразками підписів і відбитки печатки, яку зареєстровано в реєстрі за № 100.

У подальшому, ОСОБА_5 , діючи за попередньою змовою із особами, досудове розслідування стосовно яких здійснюється у іншому кримінальному провадженні, цього ж дня, перебуваючи у Шевченківському відділенні ПАТ «РВС БАНК» за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 96, відкрив розрахунковий рахунок № НОМЕР_1 підприємстваТОВ «ЕТАЛОН УКРАЇНА», що надало можливість особам, досудове розслідування стосовно яких здійснюється у іншому кримінальному провадженні, керувати переказом грошових коштів від імені ОСОБА_5 , використовуючи реквізити ТОВ «ЕТАЛОН УКРАЇНА».

ОСОБА_5 , засвідчивши своїм підписом указані документи, виконав всі необхідні дії, направлені на придбання суб`єкта підприємницької діяльності (юридичної особи) ТОВ «ЕТАЛОН УКРАЇНА» та відкриття розрахункового рахунку № НОМЕР_1 у відділенні Шевченківському відділенні ПАТ «РВС БАНК».

Таким чином, ОСОБА_5 за попередньою змовою із особами, досудове розслідування стосовно яких здійснюється у іншому кримінальному провадженні, придбав суб`єкт підприємницької діяльності ТОВ «ЕТАЛОН УКРАЇНА», ставши формальним засновником та директором цього товариства, що дало можливість в подальшому використовувати зазначений суб`єкт підприємницької діяльності для прикриття незаконної діяльності іншими особами.

Після державної реєстрації змін до установчих документів ТОВ «ЕТАЛОН УКРАЇНА» та відкриття розрахункового рахунку № НОМЕР_1 у відділенні Шевченківському відділенні ПАТ «РВС БАНК», відповідно до раніше досягнутих домовленостей із особами, досудове розслідування стосовно яких здійснюється у іншому кримінальному провадженні, самостійно підприємницьку діяльність не здійснював, фінансового-господарських операцій від імені ТОВ «ЕТАЛОН УКРАЇНА» не виконував, первинні документи не підписував, податкову звітність до контролюючих органів не подавав, що надало змогу особам, досудове розслідування стосовно яких здійснюється у іншому кримінальному провадженні, використовуючи реквізити цього товариства, незаконно здійснювати формування валових витрат, податкового кредиту з податку на додану вартість, протиправного переведення безготівкових грошових коштів у готівку підприємствам реального сектору економіки, без фактичного здійснення господарських операцій з продажу (придбання) товарів, виконання робіт, надання послуг, в тому числі ТОВ «ІНГВАР ІНЖЕНЕРІНГ» (код ЄДРПОУ - 40761391), ТОВ «ТД СИДОН» (код ЄДРПОУ 40978105), ТОВ «АНД ГРУП» (код ЄДРПОУ 34795962) ТОВ «ТД КОНСТАНТА ПЛЮС» (код ЄДРПОУ40968254), ТОВ «НЗК ГРУП» (код ЄДРПОУ 38078356), ТОВ «ОЛГА-ЛОГІСТИК» (код ЄДРПОУ 36001805), ТОВ БАР-КОМ (код ЄДРПОУ 36604173), ТОВ «ЛОГО-ТРАНС» ( код ЄДРПОУ 37817344), ТОВ «КУШНЕР» (код ЄДРПОУ 32559075), ТОВ «СІ ЄНД ПІ КОНСАЛТИНГ» (код ЄДРПОУ 39034917), ТОВ «ДЕДАЛ КВ» (код ЄДРПОУ 39636370).

Крім того, досудовим розслідуванням встановлено, що на початку червня 2017 року, ОСОБА_5 перебував у м. Донецьку на площі «Леніна» та від особи, досудове розслідування стосовно якої здійснюється у іншому кримінальному провадженні, отримав 550 гривень в якості грошової винагороди за придбання юридичної особи без мети реального ведення фінансово-господарської діяльності та прикриття незаконно діяльності осіб, досудове розслідування стосовно яких здійснюється у іншому кримінальному провадженні, та після чого за вказівкою особи, досудове розслідування стосовно якої здійснюється у іншому кримінальному провадженні, направився у м. Київ.

13.06.2017, близько 20 год. 00 хв., до ОСОБА_5 , який перебував у приміщенні хостелу по вул. Жилянській в м. Києві, зателефонувала особа, досудове розслідування стосовно якої здійснюється у іншому кримінальному провадженні, яка повідомила йому, що через деякий час до хостелу прийде особа, якій необхідно надати його паспорт громадянина України з метою проставлення у ньому штампів про зняття з реєстрації у м. Донецьку та реєстрацію в м. Києві, з метою уникнення додаткових перевірок від працівників банку та первинного фінансового моніторингу, що передбачена ст. 9 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» у зв`язку з тим, що ОСОБА_5 є особою, яка прибула з території проведення антитерористичної операції та не має при собі довідки про реєстрацію місця перебування, затвердженої наказом МВС № 1077, при знятті грошових коштів з рахунків ОСОБА_8 відкритих у ПАТ «Укрсоцбанк». Під час розмови із особою, досудове розслідування стосовно якої здійснюється у іншому кримінальному провадженні, у ОСОБА_5 виник умисел у пособництві в підробленні, тобто у сприянні та наданні засобів, а саме власного паспорту громадянина України для проставлення у ньому підроблених штампів та внесення неправдивої інформації про зняття з реєстрації у м. Донецьку та реєстрацію у м. Києві.

Цього ж дня, приблизно о 20 год. 30 хв., ОСОБА_5 , з метою уникнення додаткової перевірки з боку працівників банківських установ і суб`єктів первинного фінансового моніторингу, з метою зняття грошових коштів, перебуваючи у приміщенні хостелу, що розташований по вул. Жилянській в м. Києві, за попередньою змовою групою осіб, реалізовуючи свій злочинний умисел, спрямований на пособництво у підробленні офіційного документа, тобто сприяння та надання засобів для підроблення офіційного документа, передав особам, досудове розслідування стосовно яких здійснюється у іншому кримінальному провадженні, власний паспорт громадянина України серії НОМЕР_2 , виданий 21.01.2008 Ворошилівським РВ ГУМВС України в м. Донецьку, який є документом, що посвідчує особу власника та підтверджує громадянство України, є дійсним для укладання цивільно-правових угод, здійснення банківських операцій, оформлення доручень іншим особам для представництва перед третьою особою лише на території України, для підроблення. Підроблення офіційного документа полягало у проставленні штампів про зняття з реєстрації, реєстрацію та внесенні до паспорта неправдивої інформації з приводу зняття з реєстраційного обліку у м. Донецьку та реєстрації у м. Києві для уникнення перевірок з боку працівників банківських установ та суб`єктів первинного фінансового моніторингу.

Діючи відповідно до узгодженого із ОСОБА_5 плану, група осіб, досудове розслідування стосовно яких здійснюється у іншому кримінальному провадженні, в цей же день, у невстановлений слідством час та місці, проставили відтиск штампу на 11 сторінці вказаного вище паспорту: «м. Київ Солом`янське РУ ГУМВС України в м. Києві ЗНЯТИЙ З РЕЄСТРАЦІЙНОГО ОБІЛКУ 07.09.2016 № 9-2 (підпис)» за допомогою рельєфного кліше шляхом відшарування барвника від робочих поверхонь кліше; також здійснили проставили відтиск штампу на 12 сторінці вказаного паспорту: « АДРЕСА_4 , 07.09.2016 9-4 (підпис)» за допомогою рельєфного кліше шляхом відшарування барвника від робочих поверхонь кліше.

У той же день, особи, досудове розслідування стосовно яких здійснюється у іншому кримінальному провадженні, перебуваючи по АДРЕСА_5 , повернули ОСОБА_5 підроблений паспорт громадянина України серії НОМЕР_2 , виданий 21.01.2008 Ворошилівським РВ ГУМВС України в м. Донецьку, у якому на 11 сторінці проставлений відтиск штампу: «м. Київ Солом`янське РУ ГУМВС України в м. Києві ЗНЯТИЙ З РЕЄСТРАЦІЙНОГО ОБІЛКУ 07.09.2016 № 9-2 (підпис)» та на 12 сторінці також проставлений відтиск штампу: « АДРЕСА_4 , 07.09.2016 9-4 (підпис)».

Відповідно до акту № 50/8880 від 08.02.2012 «Про відбирання на знищення та знищення штампів та печаток» встановлено, що відповідно до наказу МВС України від 17.07.2012 № 626 та доручення МВС України від 03.08.2012 № 11969/Чн «Про припинення деяких повноважень територіальних органів і підрозділів ДДГІРФО МВС України» комісією Солом`янського РУ ГУ МВС України в м. Києві знищено 46 найменувань штампів і печаток серед яких штамп «м. Київ Солом`янське РУ ГУМВС України в м. Києві ЗНЯТИЙ З РЕЄСТРАЦІЙНОГО ОБІЛКУ № 9-2 (підпис)» та штамп «м. Київ Солом`янське РУ ГУМВС України в м. Києві ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ вул. кв., 9-4 (підпис)».

Відповідно до висновку експерта № 8-4/1491 від 13.07.2017 встановлено, що відбиток штампу на 11 сторінці вказаного паспорту «м. Київ, Солом`янське РУ ГУМВС України в м. Києві ЗНЯТИЙ З РЕЄСТРАЦІЙНОГО ОБЛІКУ № 9-2 (підпис)» та відбиток штампу на 12 сторінці вказаного паспорту «м. Київ Солом`янське РУ ГУМВС України в м. Києві ЗАРЕЄСТРОВАНО вул. буд. (підпис) 9-4» є відбитками та нанесені рельєфним кліше штампів за допомогою відшарування барвника від робочих поверхонь кліше.

Під час підготовчого судового засіданні прокурор, обвинувачений та захисник просили затвердити угоду про визнання винуватості обвинуваченим ОСОБА_5 , укладену 11.12.2017 року .

Суд, вислухавши сторони кримінального провадження, переконався, що укладення угоди сторонами є добровільним, тобто не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз або наслідком обіцянок чи дій будь-яких інших обставин, ніж ті, що передбачені в угоді. При цьому судом встановлено, що ОСОБА_5 повністю усвідомлює зміст угоди про визнання винуватості, характер обвинувачення, щодо якого визнає себе винним, цілком розуміє свої права, визначені п. 1 ч. 4 ст. 474 КПК України, а також наслідки укладення, затвердження даної угоди, передбачені ч. 2 ст. 473 КПК України, та наслідки її не виконання, передбачені ст. 476 КПК України.

Таким чином, суд вважає, що вина ОСОБА_5 у вчиненні злочинів, повністю доведена і знайшла своє підтвердження в судовому засіданні, його дії судом кваліфікуються за ч. 2 ст.28, ч.1 ст.205 КК України, як придбання за попередньою змовою групою осіб суб`єкта підприємницької діяльності (юридичної особи) з метою прикриття незаконної діяльності; за ч.5 ст.27, ч.3 ст. 358 КК України, як пособництво в підробленні офіційного документу, який видається установою та звільняє від обов`язків, з метою використання його підроблювачем, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

Вислухавши думку сторін, вивчивши угоду про визнання винуватості, яка відповідає вимогам ст. 474 КПК України, матеріали кримінального провадження, врахувавши, що вчинені обвинуваченим злочини відносяться до злочинів невеликої та середньої тяжкості, обвинувачений раніше не судимий, на обліку у лікаря-нарколога та лікаря-психіатра не перебуває, покарання, яке пропонується в угоді, є покаранням в межах санкції ч. 1 ст. 205 та ч.3 ст. 358 КК України, суд вважає за можливе затвердити угоду про визнання винуватості, укладену між обвинуваченим та прокурором, та призначити обвинуваченому узгоджену сторонами міру покарання.

Цивільний позов в кримінальному провадженні не заявлено.

Доля речових доказів вирішується у відповідності до ст. 100 КПК України.

Процесуальні витрати підлягають стягненню із обвинуваченого.

Враховуючи вищенаведене та керуючись ст.ст. 368; 369; 374; 475 КПК України, суд,-

ЗАСУДИВ:

Затвердити угоду про визнання винуватості від 11 грудня 2017 року, укладену між обвинуваченим ОСОБА_5 та прокурором.

ОСОБА_5 визнати винним у вчиненні злочинів передбачених ч.2 ст. 28, ч.1 ст. 205; ч.5 ст. 27, ч.3 ст. 358 КК України, та призначити йому покарання згідно угоди: за ч.2 ст. 28, ч.1 ст. 205 КК України у виді штрафу у розмірі одної тисячі неоподатковуваний мінімумів доходів громадян, що становить 1700 (одну тисячу сімсот) грн.; за ч.5 ст. 27, ч.3 ст. 358 КК України у виді обмеження волі на строк 3 (три) роки.

На підставі ч.1 ст. 70 КК України за сукупністю злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, призначити ОСОБА_5 остаточне покарання у виді 3 (трьох) років обмеження волі.

На підставі ст. 75 КК України звільнити ОСОБА_5 від відбування покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк 1 (один) рік. На підставі ст. 76 КК України покласти на ОСОБА_5 обов`язки періодично з`являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Стягнути із обвинуваченого ОСОБА_5 на користь держави 4358 (чотири тисячі триста п`ятдесят вісім) грн. 72 коп. у відшкодування витрат на залучення експертів.

Речові докази по справі: оригінал паспорту громадянина України серії НОМЕР_2 , виданий 21.01.2008 року Ворошилівським РВ ГУ МВС України в м. Донецьку на ім`я ОСОБА_5 ; мобільний телефон марки «Samsung» GT-E1080і, ІМЕІ НОМЕР_3 ; сім-карту оператора «Voodafone» № НОМЕР_4 , які знаходяться при матеріалах кримінального провадження повернути обвинуваченому ОСОБА_5 .

Заставу в розмірі 25260 (двадцять п`ять тисяч двісті шістдесят) грн., внесену 20.06.2017 року на депозитний рахунок отримувача ТУ ДСА України в м. Києві: розрахунковий рахунок 373118005112089, код 26268059, МФО 820172, банк Державна казначейська служба України м. Києві за ОСОБА_5 , повернути заставодавцю ОСОБА_4 на особистий рахунок за номером картки НОМЕР_5 у ПАТ КБ «ПриватБанк», МФО банку 305299, код ЄРДПОУ банку 14360570, розрахунковий рахунок НОМЕР_6 .

Вирок може бути оскаржений протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Апеляційного суду Київської області через Києво-Святошинський районний суд Київської області.

Суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення01.02.2018
Оприлюднено01.03.2023
Номер документу71988774
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —369/13840/17

Ухвала від 19.04.2018

Кримінальне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Хрипун С. В.

Вирок від 01.02.2018

Кримінальне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Хрипун С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні